Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#286 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 06 April 2010 - 10:45

ee?? Παιδια...ο Jin δεν θα συμμετέχει στο sinlge απ'ότι λενε γιατί και καλα επειδή δεν θα'ναι στο τουρ δεν θα συμμετεχεισ το single:angry: wtf??
και κάτι διάβασα ότι πάλι αρχίζουν και κατηγορούν το Kame και κάτι τέτοια????
ότι να'ναι !!! ο καθένας ότι θυμάται χαίρετα!!
ΡΕ !! ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΜΕ??
:yellowcard:
.....έπρεπε να υπαρχει e-moticon με σαμουράι !! lol!!

#287 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 06 April 2010 - 10:51

Μα τον Μέρφυ αυτά είναι οι παρενέργειες του ακαμισμού. Γιατί OMG αν τα έχουνε, γιατί να μην φταίει ο Κάμε που φεύγει ο Τζιν; Δεν μπορώ άλλο τις βλακείες... Καλά, και μην ξεχνάμε τους αντι του Κάμε που πρέπει πάντα να τον κατηγορούν...
Δεν μπορώ άλλο σήμερα... Εντάξει, ο Τζιν έχει αλλού το μυαλό του αυτόν τον καιρό, αλλά δεν πρόκειται να φύγει. Δεν ξέρω τι από όλα αυτά που λέγονται ισχύει, αλλά προσπαθώ να μην ανησυχώ... Μόνο να βάλω τα κλάμματα μπας και ηρεμήσω μετά, μπορώ; (Και φταίει και το άγχος για την πρακτική και πτυχιακή...)
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#288 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 April 2010 - 11:46

O Ακαμισμός είναι η πιο αίσχος θρησκεία που υπάρχει. Ακόμα και η σαϊεντολογία βγάζει περισσότερο νόημα. Σόρι Akame fans αλλά όταν μαθαίνω ότι υποστηρίζετε αυτό το ship πέφτει η γνώμη μου για εσάς ακόμα και αν είστε οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Ewww.... :redcard2:

#289 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 06 April 2010 - 21:38

Aυτα είναι βλακείες και ακόμα κι όταν υποστήριζα το ακάμε με άφηναν παγερά αδιάφορη. wtf δηλαδή, έλεος πια με τον Τζιν και όχι φταίει πάντα ο Κάμε που φεύγει! Αν είναι δυνατόν, καλά ξεκουμπίδια λέω εγώ, αφού χειρότερο αγγούρι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει απ'τους ΚΑΤ-ΤUN, γιατί αυτό θα σήμαινε Instant disbanding και τεράστια κάθοδο στα κέρδη αν 'μπορούσαν' να συνεχίσουν μόνοι τους οι υπόλοιποι. Ας μήν ξεχνάμε ότι τα περισσότερα φανς των ΚΤ, είναι φαν του Τζιν, και ακόμη περισσότερο, οι αρσενικοί φαν των ΚΤ. Μέχρι και survey είχε γίνει για να το αποδείξουν, ότι τ'αγόρια ακολουθούν τους ΚΤ λόγω του Ακανίσι.

Πολύ κακό για το τίποτα. Γι'αυτό σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Kattunlove, όλο μπούρδες, αβάσιμη φημολογία και μ*******ς. Και το tokyograph μια απ' τα ίδια, especially as it's filled with Kame-haters >.> Aν υπάρχει ένα Johnny's nowadays που δεν του αξίζουν όσα του φορτώνουν αυτός είναι ο Kame.
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#290 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 April 2010 - 21:56

βασικά η ιστορία των συγκροτημάτων στα JE λέει ότι όταν κάποιος φεύγει
τότε κάποιος άλλος παίρνει τη θέση του και στην τελική την JE τη συμφέρει
να κάνει σόλο καριέρα ο Akanishi αν και να σας πω την αλήθεια
μάλλον θα δουλεύει παράλληλα και σαν σόλο και στο συγκρότημα
οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε τόσο.
Απλά πιστεύω ότι προσπαθούν να αρμέξουν την χρυσή Αγελάδα Akanishi όσο περισότερο μπορούν.

για τον Κάμε τι να πω δεν νομίζω οτι φταίει αυτός για κάτι απλά ευκαιρίες
ψάχνουν όλοι οι haters για να ξεκατινιαστουν.

#291 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 06 April 2010 - 22:41

Εγώ πάντως αν συνεχιστεί αυτή η Ακανισομανία βλέπω τους ΚΤ να διαλύονται, ό,τι στοίχημα. Ό,τι και να λέω θα με πειράξει, γιατί αποτελέσανε το πρώτο μου j-pop fandom, αλλά νομίζω ότι θα είναι καλύτερα για όλους τους. Δεν υπάρχουν τα άλλα μέλη, πραγματικά. Εδώ και σχεδόν δυο χρόνια ασχολούμαστε με το τί θα κάνει ο Κάμε [και δε λέω, το αξίζει] και τί θα κάνει ο Τζιν.

Πού είναι τα σόλο κονσέρτα του ueda και του maru? Στην αφάνεια. Πού είναι λίγο promotion για τον Junno και τον Koki? Ιδέες που ούτε καν τις σκέφτονται. Ο Junno ¨εχει να εμφανιστεί σωστά σε ντράμα από το 2007, και με ΜΙΑ εμφάνιση σε ουσιαστικά μισό επισόδιο στο KochiKame κάτι έγινε. Και ο Κοκι, αν δεν πέθαινε ο χαρακτήρας του Τάτσον στο Shigotonin σιγά μην εμφανιζότανε! Και από τότε, μόλις ΤΩΡΑ θα ξαναεμφανιστεί, αν τελικά όντως γίνει 2010 SP για το Shigotonin.

Σόρι κιόλας, αλλά εγώ τους ΚΤ τους αγάπησα γιατί ήταν όλοι μαζί, και δεν τρέχανε όλοι να ικανοποιήσουνε τις επιθυμίες και τα όνειρα του Τζιν. Δε με νοιάζει τί θα κάνουν, αλλά αν είναι να κατηγορούν τον Κάμε, παρ'όλο που επωμίζεται τις περισσότερες ευθύνες, και μετά να θαβουν στην αφάνεια τα άλλα μέλη, καλύτερα να το διαλύσουν όσο είναι καιρός και να κρατήσουν όλοι τα καλά της ιστορίας, fans and staff/members/etc alike.
Posted Image
~ ~

#292 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 April 2010 - 22:54

Aν υπάρχει ένα Johnny's nowadays που δεν του αξίζουν όσα του φορτώνουν αυτός είναι ο Kame.

^this is totally true and even more true than simple truth.

Αλλα βρε ppl, μηπως να chillαρουμε a little? oO

Ναι, κι εγω πιστευω οτι ο Akanishi το εχει δει λιγο american bar (pun intended) με το πηγαινε-ελα του, και απο ενα σημειο και μετα δεν ειναι και οι αλλοι οι um...βλακες της υποθεσης να βγαζουν τη δουλεια οσο αυτος ...εχει πολυ ελαφρυτερο φορτο εργασιας απο αυτους. /is being very civilized

Αλλα νομιζω ειναι υπερβολη να λεμε οτι θα φερει το τελος του κοσμου αυτο το πραγμα. Πρωτον, κι οι αλλοι 5 δεν ειναι απο ζαχαρη. Thank the invisible pink unicorn, μια χαρα ειναι so far και δεν ειναι οτι ειχαν και χαλαρα schedules or anything. O Kame in particular περσυ πηγε απο 8ημερο Tokyo Dome, σε summer tour καπακι, και Dream Boys καπακι στο καπακι. He managed with it all. Asia tours κι αλλοι εχουν κανει αλλωστε και με πολυ hectic schedule at that. They coped with their activities finely too.
Ι don't really see oι ΚΤ συγκεκριμενα γιατι να εχουν προβλημα.

Aπο ενα σημειο και μετα it's like we're overestimating Akanishi way more than he deserves. As I see it, μια 5-nin tour ειναι mighty fine and more than fair. Ετσι κανουμε ολοι αυτο που προτιμαμε and we're happier and more motivated.

Imho at least.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#293 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 April 2010 - 21:20

εγώ πάντος θέλω να δω σειρά με τον άχημο απο τους Katu tun ο κερατάς είναι πολύ συμπαθητικός.

BOA and akanishi sitting on a tree ...

http://www.allkpop.com/2010/04/boa-and-akanishi-jin-getting-close-at-the-club

Edited by Erisadesu, 09 April 2010 - 01:28.

#294 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 10 April 2010 - 15:14

κι εμενα με ενοχλει που ο ακανισι επισκιαζει ολους τους υπολοιπους στο ετσι

στο κατω κατω ολοι κανανε πολυ δουλεια για να ανεβουν και δεν γινεται αυτος να παιρνει ολη τη δοξα :/

επιπλεον δεν ξερω αν θα στειλω βομβα στον τζωνυ-σαν για να το καταλαβει αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θελουμε περισσοτερο κοκι ανοητε! =.="

:blingeye2:

παρακαλω?
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#295 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 April 2010 - 22:34

In other news, the world is ending cause Ueda has a girlfriend now...
Και όχι οποιαδήποτε, τη Ryoko Kobayashi! (Remember the cute girl from Maou? Yeah, that one.)

Also, τι πετριά σας βάρεσε με τον Jin? Αφήστε τον να πάει στο LA του, να βρει τις γκόμενες του, να κάνει τα κουμάντα του.
Και ο Koki (προσπερνάω το χαρακτηρισμό άσχημος cause you don't want me to cut a b*tch) θα εμφανιστεί στο σπέσιαλ του Hissatsu Shigotonin. Από καλοκαιράκι βλέπουμε αν και δεν το κόβω με τις περιοδείες. Αλλά chill people. Λες και αν γκρινιάζουμε εμείς θα κάνει κάτι το Jimusho.

#296 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 11 April 2010 - 06:29

In other news, the world is ending cause Ueda has a girlfriend now...
Και όχι οποιαδήποτε, τη Ryoko Kobayashi! (Remember the cute girl from Maou? Yeah, that one.)

Άσε το πόσο χάρηκα χθες!!
Ueda - Kobayashi OTP~!!!

#297 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 20 April 2010 - 12:26

Back to where we started, στο καινούριο rumour ότι ο Akanishi θα μείνει στην Αμερική τόσο καιρό γιατί θα πάει λέει να κάνει οντισιόν για την 4η ταινία 'Πειρατές της Καραϊβικής', γιατί έχει στην υπόθεση ιάπωνες πειρατές.

Εάν παίξει ο Jin σε χολυγουντιανή ταινία, θα πέσουν τα γράμματα από τους λόφους και θα γίνει σεισμός που θα γρεμιστεί η οδός των αστέρων...
Posted Image
~ ~

#298 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 20 April 2010 - 17:21

Back to where we started, στο καινούριο rumour ότι ο Akanishi θα μείνει στην Αμερική τόσο καιρό γιατί θα πάει λέει να κάνει οντισιόν για την 4η ταινία 'Πειρατές της Καραϊβικής', γιατί έχει στην υπόθεση ιάπωνες πειρατές.

Εάν παίξει ο Jin σε χολυγουντιανή ταινία, θα πέσουν τα γράμματα από τους λόφους και θα γίνει σεισμός που θα γρεμιστεί η οδός των αστέρων...

Kαλά αυτό ήταν λίγο κουλό. Πώς τους ήρθε και έβγαλαν τέτοια φήμη; Ικανό τον έχω βέβαια τον Τζιν... το Χόλλυγουντ δεν ξέρω αν θα γελάσει λίγο ή πολύ. Εκτός του ότι θα γίνει σίγουρα σεισμός, άντε θα υπάρχει ακόμα μια ταινία που θα δω μετά από πολύ καιρό. :kakaka:

#299 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 20 April 2010 - 20:30

κακακακαα το άκουσα ή μαλλον το διάβασα κι εγω αυτό !!:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
Δεν παλεύεται ο άνθρωπος :love: !! ...άντε με το καλό να τον δούμε!!!
κάτι διάβασα ότι ήθελε και ο Kame διακοπες στο London αλλα λόγο υποχρεωσεων δεν μπορούσε :love:

#300 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 14 May 2010 - 03:08

Άντε να το ζωντανέψω ξανά το thread γιατί πολύ καιρό έμεινε στην αχρησία~

Στο καινούριο drama του TBS αν θυμάμαι καλά, που μάλλον πάει να γίνει κάτι σε Ιαπωνικό HOUSE MD, τους Lead ρόλους θα τους έχουν ο Higashiyama-san και σε sidekick nurse o Ohkura [omfg, senpai x tacchon love revived!], και απ'ότι κατάλαβα, ευτυχώς για το καημένο το ντροπαλό μου το παιδί, στο καστ συμπεριλαμβάνονται άτομα που έχουν παίξει ξάνά μαζί, όπως η Koike Eiko [Utahime] και η Tabe Mikako [Yasuko to Kenji].

Λεπτομερής αναφορά στην Eden~
http://community.livejournal.com/kanjani8/2741301.html
Έχουν βγει τα νέα στο tokyograph, για όποιον το επισκέπτεται~

But seriously, do they want to kill us off? Higashiyama-san in House-like role and Tacchon as a nurse? A NURSE? Αυτό το καλοκαίρι ξαφνικά προβλέπεται ΠΟΛΥ ζεστό *whistles*
Posted Image
~ ~