Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#256 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 25 March 2010 - 11:50

Και τι καλά, ασιατική τουρ για τους υπόλοιπους! Και γιατί όχι νέο single! ^^ (To Bokura no machi de ήταν μια χαρά και χωρίς το Α)

Είδες το πρόγραμμά τους;! 4 μήνες περιοδεία! Λες να ετοιμάσουν και νέο σινγκλ χωρίς τον Τζιν; Μπορεί και να ηχογραφήσουν κάτι πριν φύγει! Ελπίζω να μην γίνει τόσο αισθητή η απουσία του... Αλλά αν είναι να κάνουν κάτι τόσο όμορφο όσο το Bokura...
Τι να πω... το γραφείο πάντως ξέρει τι κάνει! Δεν είναι και κακό ένα άνοιγμα στην αμερικάνικη αγορά!! Ο πρώτος Τζώννυς που πάει εκεί! Δεν είναι μεγάλη τιμή; Όσο και να αντιπαθώ την μουσική σκηνή τους σαν σύνολο έχουν και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες. Και ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να ακολουθησει με τα αμερικάνικα μήντια!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#257 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 March 2010 - 13:35

βασικά ας μη κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας
το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που θα πάνε θα είναι
ιάπωνες, μετά κάτι τρελά fungirls σαν εσάς που δεν έχουν σχέση με ασιατική καταγωγή
και πολύ λιγότερα απο άλλες ασιατικές φυλές...

ωστόσο αυτό που δεν κατάλαβα είναι....πάει να προωθήσει το album του? (αν ναι ποιο είναι αυτό?) ή πάει για να προωθήσει τη ταινία του?

εδώ είναι μια καλή στιγμή να μου στείλετε το νέο του album γιατί πέρα απο το Olympus δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο δικό του.
Λέτε να κάνει κάνα άνοιγμα στο Hollywood? και γιατί από ολους τους Johnies να το κάνει πρώτα αυτός;

#258 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 25 March 2010 - 13:41

Έρι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσσες αμερικανίδες fan έχει ο Τζιν. Κάνε μια βόλτα στην kattunlove αν θέλεις να έχεις άποψη. Η Αμερική είναι μια τεράστια χώρα.
Επίσης μόνο το Όλυμπος έχει κάνει. Και όχι δεν θα πει τίποτα από εκεί γιατί είναι όλο στα Ιαπωνικά. Οι συναυλίες του θα είναι όλες στα αγγλικά αποκλειστικά.
Για Hollywood δεν έχω ιδέα τι του ετοιμάζουν οι αμερικάνοι και αν θα τους εμπνεύσει... αλλά μιλάμε για συναυλίες τώρα. Συναυλίες από Τζώννυς στην Αμερική!!!!

#259 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 March 2010 - 15:52

καλά ντε πως κάνεις έτσι;
κάτσε να πάει πρώτα χαχαχα
πως είσαι τρελό fun girl lol
θα μου στείλεις καμία βόμβα πακέτο επειδή δεν τον χονεύω...

#260 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 March 2010 - 15:59

Hollywood o Jin? LAWL! Το πολύ πολύ να πάει να μελετήσει καθόλου υποκριτική (αν και καλά το Hollywood δε φημίζεται και για ποιότητα στο υποκριτικό ταλέντο). Επίσης δεν θα είναι ο πρώτος. Ο Nino που έπαιξε στο IwoJima ήταν.

Και σιγά μη πλακωθείτε για το Jin! Έλεος! Ούτε προσωπικά να τον ξέρατε!

#261 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 March 2010 - 16:04

χμ.... ναι αλλά ο takuya ήταν στο 2046 το οποίο παίχτηκε σε όλο τον κόσμο
και στην ελλάδα :P:P:P αλλά θα μου πεις δεν ήταν hollywood :P:P
το I come with the rain το είδα καμία; παιζεί και εκεί ο Takuya με τον Ηλία Κοτέα και
τον Josh something..

#262 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 25 March 2010 - 16:06

Ας περιοριστεί να σχολιάζει τα φρύδια του Κάμε για να μην πλακωθούμε για τον Τζιν.
Είμαι τρελλό φανγκερλ αλλά τουλάχιστον σχολιάζω για αυτά που μου αρέσουν και για αυτά που ξέρω.

#263 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 March 2010 - 16:10

Ας περιοριστεί να σχολιάζει τα φρύδια του Κάμε .

respect γι αυτό που είπες respect :kawaii:
θα το κάνω επειδή μου άρεσε αυτό το σχόλιο σου...

#264 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 25 March 2010 - 16:49

respect γι αυτό που είπες respect :kawaii:
θα το κάνω επειδή μου άρεσε αυτό το σχόλιο σου...

Το κάνεις ούτως ή άλλως. Τα φρύδια του Καμέ είναι γνωστό τόπικ σου! χαχα!

Ο KimuTaku μπορεί να έπαιξε μεν στο 2046, στην Ιαπωνία όμως είχε extra σκηνές στην ταινία που απορώ γιατί δεν έχει ανεβάσει κανείς να χαρούμε κι εμείς.

Όσο για καριέρα στο Hollywood και τον Jin, ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η προφορά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο unforgiving είναι οι αμερικάνοι με τις προφορές. Μην κοιτάτε την Πενέλοπε Κρουζ, αυτή μιλάει ισπανικά και αντίθετα με τα όσα πιστευέι ο κόσμος η USA έχει 2 επίσημες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά. Το να έχει όμορφο προσωπάκι και περίσσια τσαχπινιά δεν αρκεί! θα πρέπει να περάσει άπειρες ώρες σε voice training. Επιπλέον στο Hollywood οι ρόλοι για ασιάτες είναι πολύ περιορισμένοι. Αν ήθελε διεθνή καριέρα, μια κίνηση σαν αυτή του Kimutaku όπου έπαιξε σε ταινία που θα είχε διεθνή προβολή και ένα κάποιο εξασφαλισμένο κοινό (το 2046 είναι 2ο μέρος τριλογίας) για αρχή ήταν πιο σοφή.

Δεν έχετε παρά να περιμένετε και θα δείτε τι θα κάνει κι αυτό το τρελό αγόρι!

#265 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 25 March 2010 - 16:49

^/seconds the last phrase

Οι συναυλίες του θα είναι όλες στα αγγλικά αποκλειστικά.
Για Hollywood δεν έχω ιδέα τι του ετοιμάζουν οι αμερικάνοι και αν θα τους εμπνεύσει... αλλά μιλάμε για συναυλίες τώρα. Συναυλίες από Τζώννυς στην Αμερική!!!!

first reaction οταν διαβασα την πρωτη σειρα:
"ωιμε~:beaten:"
μετα ομως σκεφτηκα οτι και στο You&Jin που εκανε τωρα, το 80% που ελεγε ηταν engrish, οποτε it's a natural consequence...

Επισης technically, απεχει πολυ απο το να ειναι ο πρωτος Johnny's που κανει κατι τετοιο. Οι Four Leaves πηγαιναν συχνα-πυκνα Αμερικη, το Natsu no Yuuwaku singe τους ηχογραφηθηκε εκει, και ηταν guests στο Glen Campbell Goodtime Hour ΣΤΟ L.A. Eιχαν κανει και musicals στο USA οι Four Leaves, και γενικως πολλα απο τα πρωτα σχηματα του jimusho ειχαν activities εκει (let's not forget, ο μπαρμπα-προεδρος Aμερικη γεννηθηκε). Συναυλιες εχει κανει και ο Hiromi Go εκει, αλλα παραδεχομαι οτι αυτο ηταν καμια 10ρια χρονια αφοτου εφυγε απ το JE.

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#266 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 25 March 2010 - 21:18

Eγώ που τώρα τον μισώ ακόμα περισσότερο για το strain που ρίχνει στους άλλους 5 θα φάω ντομάτα εδώ μέσα, γι'αυτό δεν θα πώ τί ακριβώς σκέφτομαι για τον πολυαγαπημένο σας Fuckanishi [το δηλώνω εδώ γιατί στην kattunlove είχανε κοντέψει να με φάνε, είναι χαϊδευτικό και όχι προσβλητικό το Nickname].

On other more happy and gorgeous news that made me cry, here's the first CM for Eito's Countdown DVD.

http://www.youtube.com/watch?v=PVBdcZFb3bs&feature=player_embedded

Θα σκάσω να περιμένω το copy μου, αλλά μπορεί να γίνει θαύμα και να μου το στείλει πιο γρήγορα το yesasia όπως έκανε και με το calendar.

And tacchon's pink-and-fur-thing...Μια μπάρμπι που είχα παλιά είχε τέτοιο φόρεμα. Αλλά το σχεδόν pirate-like-attire του Maru is pure love <3 Και δεν θ'αρχίσω για το Wanshan Ronpin κομματάκι, γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#267 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 March 2010 - 21:22

υπάρχει περιπτωση να το ριπάρεις και να το μοιραστεις μαζί μας;
Onegai shimasu! :nod:

#268 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 25 March 2010 - 21:24

φυσικά! Δεν έχω δει εξάλλου άλλη που είπε ότι θα το πάρει [εκτός κι αν όντως θα το πάρετε και απλώς δεν αναφέρθηκε~] But I can do it even the same day I get my hands on it^^
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#269 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 March 2010 - 14:29

Θα το πάρω και γω όταν ευκαιρήσω. Ήταν βασικά να το πάρω αλλά έσκασε μύτη το νέο των Arashi & you know how it goes for me: Arashi >>>> everyone else οπότε το έσπρωξα πίσω. Θα το πάρω πάντως τώρα το Πάσχα που θα εξασφαλίσω χαρτζιλίκι από τη νονά χεχεχεχε.

#270 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 26 March 2010 - 18:10

Επισης technically, απεχει πολυ απο το να ειναι ο πρωτος Johnny's που κανει κατι τετοιο. Οι Four Leaves πηγαιναν συχνα-πυκνα Αμερικη, το Natsu no Yuuwaku singe τους ηχογραφηθηκε εκει, και ηταν guests στο Glen Campbell Goodtime Hour ΣΤΟ L.A. Eιχαν κανει και musicals στο USA οι Four Leaves, και γενικως πολλα απο τα πρωτα σχηματα του jimusho ειχαν activities εκει (let's not forget, ο μπαρμπα-προεδρος Aμερικη γεννηθηκε). Συναυλιες εχει κανει και ο Hiromi Go εκει, αλλα παραδεχομαι οτι αυτο ηταν καμια 10ρια χρονια αφοτου εφυγε απ το JE.

Ενδιαφέρον. Προφανώς από τα σχόλια που διάβασα η παλαιά γεννιά δεν μετράει πια... :(
Αλλά είχαν ήδη ξεπεράσει το είδος στην Αμερική όταν πήγαν ε; Γιατί δεν είχαν επιτυχία; Ή είχαν αλλά αυτή δεν βοήθησε τους άλλους;
Τότε ο Τζιν είναι ο πρώτος της νέας γεννιάς... Και υποτίθεται ότι θέλουν να εκμετταλευθούν και τα anime conventions, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον Τζιν ανάμεσα στους ανιμάδες, τα kawaii κοριτσόπουλα και τους βιζουαλάδες. Το να πάρει σβάρνα τα κλαμπ μου φαίνεται πιο πιθανό!! Άλλος είδος marketing!! :kakaka: