Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#31 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 05 August 2009 - 20:23

Μια φορά που διάβαζα το μπλογκ του διαφήμιζε κάτι ρούχα Luis Vuitton (είναι μεγάλος φαν) και φορούσε μια πλεκτή ζακέτα τόσο εμ... θηλυκιά. Αλλά δεν είναι αυτό. Είχε ξετρελαθεί μαζί της σε σημείο που του τη χάρισαν.

Δηλαδή αν κρίνουμε από αυτό το video, που αν βλέπω καλά, ο Kame κρατά χρυσή τσάντα :erk: και ο Yamapi κάτι που φαίνεται για γυναικεία Louis Vuitton :erk:, πρέπει ν'ανησυχήσουμε; XDDD

Και χτες μάθαμε ότι ο Pi βγήκε ραντεβουδάκι με τη Suzuki Ami σε ακριβό εστιατόριο και φασώθηκαν μετά από μερικά ποτάκια. Χεχεχε! Ο Pi σκοράρει και στο παρκέ και στη ζωή! (Πόσο γελοίο ακούστηκε αυτό; ) Έμπαινε Pi έμπαινε! Είναι και μικρότερος της Suzuki (του ρίχνει 3 χρονάκια).

Τώρα τα είπες όλα:hahaha:
Ε, άμα δε σκοράρει και ο Pi, ποιος θα σκοράρει; XDDDD
Good god, Ami Suzuki is already 27? :3

6dqFccT.gif

#32 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 August 2009 - 08:23

βασικά τον Kame Μόνο που τον βλέπεις το gaydar χτυπαει κόκκινο.

#33 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 August 2009 - 10:22

Για τον Κάμε αυτό νόμιζα και εγώ στην αρχή που τον έβλεπα αλλά ειλικρινά με τους Johnnys έτσι τους μαθαίνουν από μικρά. Και όπως είπα η σεξουαλικότητα στην Ιαπωνία είναι τόσο μα τόσο αμφιλεγόμενη που ποτέ δεν ξέρεις αν η πεταλουδίτσα μπροστά σου είναι ο πιο άντρας που θα συναντήσεις ποτέ ή αν ο ιδρωμένος τζουντόκα το γυαλίζει το πόμολο! Απλά δεν ξέρεις!
Θυμάμαι πόσα ζευγάρια είχα δει στο Τόκιο που τα αγόρια έκαναν κινήσεις πιο θυληπρεπείς από τα κορίτσια και τα κορίτσια πιο ανδροπρεπείς! Άλλη κουλτούρα άλλη λογική! Εμένα προσωπικά μου αρέσει! XD

#34 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 August 2009 - 17:43

συν ότι ένας θεός ξέρει τι γίνετε μέσα στις σχολές του johnny γιατί
εμένα όλη η φάση αυτή μου κάνει αρρωστημένη.

#35 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 August 2009 - 18:38

Χαχαχα τι λες τωρα Eri!:wet2: Αυτη τη στιγμη μου περασαν και εμενα πολυ αρρωστημενα πραγματα, ειδικα για αυτον τον Johnny τον οποιο λατρευουν ως θεο τα μικρα μας...

Θελω να πιστευω οτι ειναι κατι σαν φροντιστηριο στη show biz και τπτ παραπανω. :P

#36 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 August 2009 - 20:18

...είσαι τόσο αθώα....

#37 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 August 2009 - 20:36

OΧΙ, δεν θα μου καταστρεψεις την τελεια εικονα που εχουν για τον Jun.
ΠΟΤΕ!:OMG3:

#38 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 August 2009 - 21:21

Βασικά κι εγώ, ότι λέει η Eri-chan. Είχαμε μια συζήτηση παλιά, δεν ήξερα καν τι είναι το Johnny's, και όταν μου είπε ότι τα μαζεύουν από μικρά και τις υποψίες της, το θεώρησα απόλυτα λογικό ότι αυτό γίνεται εκεί μέσα. Ποιος θα εμπόδιζε οποιονδήποτε Johnny να βάλει χέρι σε παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς επίβλεψη γονέων; Δεν είπα ότι τα κακοποιεί, αλλά σίγουρα τα "πλάθει" όπως θέλει. Αφήστε που μιλάμε για Ιαπωνία όπου εκτός της τάσης που έχουν να κάνουν ότι λέει ο από πάνω, την εποχή των σαμουράι (τότε που εδώ φορούσαν φουστανέλες, δεν είναι και τόσο παλιά δηλαδή) εκεί ήταν αποδεκτή η "σχέση" ανάμεσα σε ανώτερο και μαθητευόμενο σαμουραι.

Edit
α2α, δεν πιστεύω ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο παλιά μπορεί να σταμάτησε. Υπάρχουν πολλοί ενήλικες και ανώτεροι σε μια τέτοια εταιρεία που θα συνέχιζαν την "παράδοση". Είναι πάντως ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όπου απαγορεύονται οι γυναίκες, γίνονται άλλα...

Edited by Nighteyes, 07 August 2009 - 21:31.

Posted Image

Posted Image

#39 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 August 2009 - 21:24

Χαχαχα! Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Η αλήθεια είναι ότι παλιά (και μιλώντας για παλιά εννοώ δεκαετίες 80-90) έγιναν κάτι μηνυσούλες στο γραφείο από πρώην μέλη συγκροτημάτων του JE για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε ανηλίκους αλλά το θέμα αποσιωπήθηκε. Απ' ότι ξέρω όμως τελευταία δεν γίνεται τίποτα τέτοιο κυρίως λόγω ηλικίας του κυρίου Johnny και της αδερφής του (όσο να ναι πως να σου σηκωθεί όταν πατήσεις τα 80?). Οπότε τουλάχιστον στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων είναι πλέον καθαρό (αν και το πιστεύω ακράδαντα πως παλιά γινόταν των Koyashige εκεί μέσα!)...

#40 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 August 2009 - 21:50

ρε καλοθελητές και ανώμαλοι υπάρχουν παντού....
απλά γενικά πολλά μέλη των Johny δεν φαίνονται και για φανατικοί αρσενικοί.
ωστόσο όμως μερικοί φαίνονται αρσενικοί...

#41 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 August 2009 - 22:27

So ας πουμε οτι ενα απο τα κριτηρια για να μπει καποιος μεσα, ειναι να ειναι και λιγο θηλυπρεπης... Αρα ο jun θα ηταν elite σε αλλον τομεα αφου μπηκε χωρις οντισιον.-_-

Οκ, τωρα μου δημιουργησατε παιδικο τραυμα. Πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει ποτε απο αυτη τη λογικη... Ειμαι οντως στην κοσμαρα μου! Ηρθε η ωρα να μποικοτάρουμε ολους τους johnnides! (καλα, σε 5 λεπτα θα αλλαξω γνωμη, αλλα τεσπα)

ps: Για καταπιεσμενους gay εχουμε ακουσει, αλλα στο JE πρεπει να υπαρχουν φαινομενα καταπιεσμενων straight! :P

Edited by samurai_pizza_dora, 07 August 2009 - 22:39.

#42 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 August 2009 - 23:08

ειναι να ειναι και λιγο θηλυπρεπης...

Αρα ο jun θα ηταν elite σε αλλον τομεα αφου μπηκε χωρις οντισιον.-_-

Posted Image
Takuya asks,what is your point? xD

that or Johnny really has an eye(με οποια εννοια κι αν το παρει κανεις :P) for young boys :P ,or can see their future :P
eitherway..i'm just glad he(and his stupid bandmates
) got in,not really care how :pp
Posted Image

#43 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 August 2009 - 23:22

that or Johnny really has an eye(με οποια εννοια κι αν το παρει κανεις :P) for young boys :P ,or can see their future :P

That! Ο άνθρωπος ξέρει να βλέπει το ταλέντο ακόμα και όταν δεν έχει φανεί. Πλέον είναι πολύ γέρος για να συμμετάσχει ακόμα και στις οντισιόν και γι αυτό σε λίγο δεν θα βγαίνουν τόσο αξιόλογοι νέοι Johhnys (αν και οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Nakayama Yuma το χει). The man created a phenomenon & hate him or love him it's the truth! Προσωπικά τον σέβομαι αφάνταστα και τον παραδέχομαι.

Και ο Jun όταν τον πέρασε στην οντισιόν ήταν ένα μπασμένο ασχημούλικο αλλά να πως έγινε! Άλλος ένας που πέρασε με αυτό τον τρόπο ήταν ο Jin που μόνο gay δεν τον λες (εκτός και θες ξύλο)...

#44 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 August 2009 - 10:22

[quote name='a2a']That! Ο άνθρωπος ξέρει να βλέπει το ταλέντο ακόμα και όταν δεν έχει φανεί. [/quiote]

πόσοι είναι οι Johhnys που εξαφανίστηκαν;
και στην τελική πόσοι είναι οι εντελώς ατάλαντοι Johhnys που κάνουν καριέρα
χωρίς να καταλαβαίνω γιατί;

και γενικά ποσοι ακριβώς είναι όλοι οι Johhnys?

[quote]
Και ο Jun όταν τον πέρασε στην οντισιόν ήταν ένα μπασμένο ασχημούλικο αλλά να πως έγινε! Άλλος ένας που πέρασε με αυτό τον τρόπο ήταν ο Jin που μόνο gay δεν τον λες (εκτός και θες ξύλο)...[/quote]

τον Jun τον πέρασε η φιλοδοξία του και το ότι από μωρό φαινόταν για....
όχι και τόσο αρσενικό αγόρι. γιατί για κανέναν λόγο δεν τον κάνω str8 των Jun.
εκτός αν έχετε τρανταχτές αποδείξεις. (ούτε και για τον αρχηγό των arashi θα έβαζα
το χέρι μου στη φωτιά)

επίσης ήθελα να πω ότι εγώ αν είμουν ο Ninomiya ή o jun, Υamapi, θα σηκωνόμουν
και θα έκανε σόλο καριέρα... α ναι ξέχασα... o Johhny δεν τους αφήνει...τους χαντακώνει...

πάντως ένα είναι:tensai: σίγουρο... τα πιο ωραία γκομενάκια τους έχουν ξεφύγει ku ku ku ku

#45 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 08 August 2009 - 13:08

επίσης ήθελα να πω ότι εγώ αν είμουν ο Ninomiya ή o jun, Υamapi, θα σηκωνόμουν
και θα έκανε σόλο καριέρα... α ναι ξέχασα... o Johhny δεν τους αφήνει...τους χαντακώνει...

Συμφωνώ.Ειδικά στη περίπτωση του Yamapi.Ακόμη δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι στους News αφού μόνος του πουλάει περισσότερο.Σε άλλα συγκροτήματα τα μέλη κατά κάποιο τρόπο συμβαδίζουν στη φήμη.Ο Yamapi τρέχει με εκατό ενώ οι υπόλοιποι News έχουν κολλήσει στο μποτιλιάρισμα.Με εξαίρεση τον Ryo που βλέπω ότι είναι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους.Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.Πολύ δε τους έχω ψάξει αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg