Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#16 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 July 2009 - 17:28

αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι ο ορισμός του scandal που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες στη showbiz.Για αυτούς σκάνδαλο είναι να βγει ένα αγόρι με μια κοπέλα?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#17 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 14 July 2009 - 13:16

Αυτό είναι επειδή είσαι ακόμα καινούργια στην ιαπωνική showbiz και δεν καταλαβαίνεις την idol κουλτούρα. Ένα idol (είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι) είναι ταγμένο στους fans του και δεν πρέπει να έχει άλλη σχέση που να την/τον μονοπωλεί. Ακόμα και αν έχει πρέπει να την κρατήσει κρυφή γιατί θα στενοχωρηθούν οι fans.

Στην Ιαπωνία είναι βέβαια αρκετά πιο χαλαρά τα πράγματα σε σχέση με την Κορέα. Ναι μεν οι Johnnys πρέπει να είναι χωρίς σχέση αλλά κανείς δεν το πιστεύει στ' αλήθεια και ειλικρινά αν είσαι προσεκτικός και δεν βγάζεις τα προσωπικά σου στη φόρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.
Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία Johnnys είναι ανοικτοί με τις σχέσεις τους. (πχ. ο Nagase Tomoya με την Aibu Saki, ο Okada Junichi με την Aoi Yu, ο Nakai Masahiro με την Koda Kumi etc.) αλλά δεν το διατυμπανίζουν κιόλας. Οι μικρότεροι είναι πιο προσεκτικοί αν και όλοι ξέρουμε την σχέση του Junno με την Komine Rena.

Τα πράγματα είναι τρισχειρότερα στην Κορέα. Λυπάμαι απίστευτα τους DBSK πχ που έχουν τις πιο παρανοϊκές φαν στον κόσμο (δεν σου συστήνω να ψάξεις καν τον όρο Cassiopeia/Cassie) οι οποίες είναι ικανές να σκοτώσουν κάθε κοπέλα που τους πλησιάζει και δεν είναι μπάζο (γιατί τα μπάζα είναι safe) σε ακτίνα 100 μέτρων και πιστεύουν ακόμα ότι είναι παρθένοι. Καλοί και χρυσοί οι Κορεάτες αλλά και παρανοϊκοί ταυτόχρονα. *Pats poor Jae, Mickey, Yunho, Minnie & Su*

#18 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 14 July 2009 - 19:57

:hahaha::hahaha:
Καλά μιλάμε, δεν είχα ιδέα. Και είχα δει και το Mukodono με τον Tomoya, και αναρωτιώμουν γιατί τόσο δράμα για το αν το μάθουν οι fan ότι έχει σχέση.
Spoiler:
Ωραία, στη λίστα μου διαστροφής και παραλογισμού των Ιαπώνων μπαίνει κι αυτό. (Με την υπόλοιπη Ασία δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.)

Πως γίνεται λαοί με τέτοια κολλήματα, να βγάζουν hentai lolicon/shotacon ή με βιασμούς και να τα αγοράζουν κιόλας, δεν μπορώ να το καταλάβω. (Για μια ακόμη φορά νιώθω τυχερή που ζω εδώ. Αν είχαμε και δουλειές στην Ελλάδα και λίγη οργανωτικότητα, θα ήταν τέλεια.)

Αναρωτιέμαι ποιος Ασιατικός λαός είναι πιο "νορμάλ" σύμφωνα με τα δικά μας στανταρ. Υπέθετα οι Ιάπωνες λόγω της δεκτικότητας τους σε ότιδήποτε δυτικό, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Posted Image

Posted Image

#19 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 14 July 2009 - 22:08

Καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να βγουμε off-topic συζητωντας το αν ειναι αννισοροποι οι ιαπωνες η οχι.. Μπορουμε ομως καλιστα να αναλυσουμε περαιτερω τον no boyfriend/girlfriend κανονα που υπαρχει για τα idols. Εμενα ενω στην αρχη μου φαινοταν παραλογο, τωρα αρχισα να συμφωνω μαζι του. Τουλαχιστον οσο αφορα τα ανηλικα ειδωλα.. Μην ξεχναμε οτι πολλα ειδωλα στην Ιαπωνια ειναι ανηλικα, και η ανατροφη τους διαφερει κατα πολυ απο αυτη των υπολοιπων εφηβων. Αυτη η εικονα των αγνων κορασιδων που προωθουν τα agencies τους, εχουν την ευχαριστη παρενεργεια οτι τα ιαπωνικα idols δεν καταληγουν completely fucked up οπως κατεληξαν στην πλειοψηφεια τους τα δυτικα ειδωλα που γνωρισαν την δημοσιοτητα σε μικρη ηλικια. Οποτε μια τετοια νοοτροπια καθυσηχαζει εν μερει και τους συγκεκριμενους ιαπωνες γονεις που εχουν κυριολεκτικα παραδωσει τα παιδια τους στην show-biz.

Και στην Ιαπωνια δεν αστειευονται σε αυτα. Με το πρωτο δειγμα ελλειψης πειθαρχιας απο τα idols τα στελνουν πακετο σπιτι τους. Και χωρις πολλες φανφαρες.. Η συνηθισμενη ανακοινωση λεει οτι το ταδε idol αποφασισε να εγκαταλειψει την show-biz, για να επικεντρωθει στις σπουδες του.

Το πιο προσφατο θυμα ηταν η Kanna Arihara των C-ute. Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι αποσυρθηκε λογω τραυματισμου, ολοι ξερουν ομως οτι ο πραγματικος λογος εχει να κανει με το γεγονος οτι φωτογραφηθηκε σε ραντεβου με εναν νεαρο απο τους Johnny's..

Posted Image
Posted Image

#20 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 14 July 2009 - 23:10

Το πιο προσφατο θυμα ηταν η Kanna Arihara των C-ute. Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι αποσυρθηκε λογω τραυματισμου, ολοι ξερουν ομως οτι ο πραγματικος λογος εχει να κανει με το γεγονος οτι φωτογραφηθηκε σε ραντεβου με εναν νεαρο απο τους Johnny's..

σοβαρα?? κριμα και νομιζα κι εγω οτι εξελιχθηκαμε ξαφνικα κι αφησαμε τα παιδια στην ησυχια τους... *κατεβαινει απο το απομονωμενο συννεφακι της*

παντως αυτα ισχυουν κυριως για τα ανηλικα idols νομιζω. οσο μεγαλυτερος -ηλικιακα- εισαι και οσο πιο διασημος ο κοσμος ειναι και πιο ανεκτικος απεναντι σου και μπορεις να τα φερεις βολτα σε τετοιες περιπτωσεις.
π.χ. ο Uchi κι ο Kusano για ενα τσιγαρο και μια μπυρα πηραν ποδι απ τους Johnny's κι ακομα τους κλαινε οι τοτε fans τους ενω οι -και καλα- μαριχουανες του Ohno, κανανε σουσουρο εκεινη την εποχη, αντε ακυρωθηκε κι ενα συμβολαιο για διαφημησεις, but now it belongs to the past

επισης, το φετινο σκανδαλο του Kusanagi (που νταξ' αυτο ηταν μια ιστορια, τον πιασανε τσιτσιδο και σουρωμενο σ'ενα παρκο και πεταξε και στους μπατσους το περιφημο πια 'hadaka ni natte nani ga warui?' :pp) πιστευω οτι αν ειχε συμβει σε οποιονδηποτε αλλο στην Ιαπωνικη showbiz που δεν ηταν μελος των SMAP, τωρα δε θα θυμομασταν ουτε πως τον λενε ενα πραγμα...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#21 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 August 2009 - 22:30

Umeda Erika graduates from H!P Another C-ute member leaving

Umeda Erika, a member of C-ute who just started their concert tour, will graduate from H!P on the last day of this tour, i.e 25th October.
After graduation, she plans to become a fashion model and pursue her studies in this field.
She plans to work even harder as a C-ute member in the upcoming 3 months until her graduation.
Please support her.

Posted Image

C-ute members are dropping like flies.. Μονο 5 εχουν μεινει απο τις 8 που αρχισανε.
Posted Image

#22 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 August 2009 - 23:42

είμαι η μόνη που δεν χονεύει την meisa kuroki?

#23 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 August 2009 - 23:47

^ probably XD why all the hate? :P

#24 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 August 2009 - 23:48

somethin in her face... don't know...
ή επειδή έπαιζε την siter angela.

#25 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 04 August 2009 - 08:29

πάντως ωραία κοπέλα είναι.Από τις πιο ωραίες που χω συναντήσει(τρόπος του λέγειν) στο χώρο.Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Κάπου διάβασα ότι ο Narimiya Hiroki είναι ομοφυλόφιλος ή bisexual.Αληθεύει?
Γιατί αν ισχύει το πρώτο:Όχι και αυτός ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!:unlucky:

#26 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 August 2009 - 10:53

Κοίτα miko-chin... Θα σου πω κάτι και πάρ'το όπως θες. Μια φορά που διάβαζα το μπλογκ του διαφήμιζε κάτι ρούχα Luis Vuitton (είναι μεγάλος φαν) και φορούσε μια πλεκτή ζακέτα τόσο εμ... θηλυκιά. Αλλά δεν είναι αυτό. Είχε ξετρελαθεί μαζί της σε σημείο που του τη χάρισαν. Τώρα βέβαια στην Ιαπωνία η σεξουαλικότητα είναι τόσο διφορούμενη που και να φαίρεσαι σαν gay μπορεί να μην είσαι. Αλλά εγώ προσωπικά από αυτά που διαβάζω από το μπλογκ του (ο τρόπος που γράφει κυρίως) τον έχω όντως για ομοφυλόφιλο... ή bi το λιγότερο. Τι να πω...

#27 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 August 2009 - 12:27

Ρε παιδιά, δεν το λέτε καλά.:congrats: Στον χώρο που κινούνται όλοι αυτοί το να είναι straight θα ήταν το περίεργο(Και ειδικά οι ασιάτες που γυναικοφέρνουν εμφανισιακά περισσότερο από άλλες φυλές). Ομοφυλόφιλοι μπορεί να μην είναι αλλά bi σίγουρα. Εντάξει κάποιοι μπορεί να είναι straight αλλά πολύ μικρό ποσοστό. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Λες και υπήρχε περίπτωση να τα φτιάξω με κανέναν επώνυμο της swowbiz και με χαλάνε οι σεξουαλικές του προτιμήσεις.:hahaha:
Ούτως ή άλλως μια εικόνα φανταστική πουλάνε οι άνθρωποι, δεν μπορεί να ξέρεις πως είναι πραγματικά σαν άνθρωπος ο καθένας, οπότε τι με νοιάζει αν είναι ή δεν είναι straight; Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι τον βολεύει για τον καλλιτέχνη που του αρέσει. Για παράδειγμα στην περίπτωση αυτού που ανέφερες miko-chin, σε εσένα βολεύει να τον θεωρείς straight, ενώ σε κάποιον άντρα gay τον συμφέρει να τον θεωρεί gay. Και οι δύο ευτυχισμένοι.:congrats:Με το bi δε, καλύπτονται και οι δύο περιπτώσεις οπότε ας τους πούμε όλους bi να μην μαλλώνουμε.:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#28 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 August 2009 - 15:47

εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτειο απο το blog του
αλλά κρίνοντας απο την εμφάνιση του
νομίζω ότι είναι...

#29 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 August 2009 - 11:10

Και χτες μάθαμε ότι ο Pi βγήκε ραντεβουδάκι με τη Suzuki Ami σε ακριβό εστιατόριο και φασώθηκαν μετά από μερικά ποτάκια. Χεχεχε! Ο Pi σκοράρει και στο παρκέ και στη ζωή! (Πόσο γελοίο ακούστηκε αυτό; ) Έμπαινε Pi έμπαινε! Είναι και μικρότερος της Suzuki (του ρίχνει 3 χρονάκια).

Σε άλλα νέα, οι KAT-TUN φαίνεται πως κακοπέρασαν στο κονσέρτο στο Sendai. Τι το θέλαν να πλησιάσουν τόσο κοντά στους φαν; Ο Kame γδάρθηκε από τα επιμελώς μανικιουρισμένα νύχια μερικών κοριτσιών, ο Jin τα πήρε άγρια όταν τον άγγιξαν στην κλείδα του (έχει πρόβλημα με εκείνο το σημείο το παιδί! ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!) και απείλησε να μην τραγουδήσει ξανά και έκλεψαν τη ζώνη του Koki (Πώς στο καλό το κατάφεραν αυτό; Να μου πουν και μένα!). Γενικώς τους εξαγρίωσαν και τους στεναχώρησαν. Ηλίθιες φαν...

#30 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 05 August 2009 - 16:11

@Nighteyes Μωρέ δε με πειράζει αν είναι ομοφυλόφιλος.Δε θα τον παντερυτώ κιόλας(άσχετα τι λέει το title μου).Απλά δε είχε περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό μου πριν το διαβάσω εκεί που το διάβασα και έμεινα λίγο παγωτό.Και ομοφυλόφιλος να είναι πάντως εγώ τα παιδιά του τα κάνω.:hahaha:Δεν έχω πρόβλημα.

Έμπαινε Pi έμπαινε!

:hahaha::hahaha::hahaha:πεθαίνω λέμε!!!!!!!!

ο Jin τα πήρε άγρια όταν τον άγγιξαν στην κλείδα του (έχει πρόβλημα με εκείνο το σημείο το παιδί! ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!)

Το είχα δει σε ένα σόου που πετάχτηκε μέχρι απάνω όταν τον άγγιξαν εκεί.Τρελό γέλιο!

Ηλίθιες φαν...

Που να ρθουν και δω δηλαδή!Θα τους περιποιηθούμε ανάλογα(και χειρότερα μη σου πω!)