Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news
Posted 21 December 2010 - 11:58
Again with Eito, but this time, OH GODS.
Στο τελευταίο τους Live στο Tokyo Dome στις 19 του μηνός, επιβεβαιώθηκαν τα rumors για τα καινούρια σινγκλ που θα βγάλουν από την καινούρια χρονιά, που θα είναι τα theme songs για το ανιμέ Crayon no Shin-chan, καθώς επίσης και την ταινία του που θα προβληθεί το Φεβρουάριο του 2011. Oι παραγωγοί του ανιμε μάλιστα δήλωσαν πως περίμεναν σχεδόν 2 χρόνια να συνεργαστούν με τους Kanjani, γιατί ταιριάζουν γάντι στο ίματζ του Shin-chan.
more info here
Έχουμε και λέμε. Save up για το DVD από το τουρ. Το Calendar. Το DVD του Ooku. Και τώρα ΑΥΤΑ. Πάλι καλά που θα πάω Ιαπωνία του χρόνου επιτέλους... Θα τα πάρω κατ'ευθείαν από κεί *sigh*
Posted 23 December 2010 - 21:40
I am rooting for Riho-chan!!

By far, the most idol-like material among the 5... Knowing Tsunku though, he will probably drop her and she will end up in AKB48 like Kashiwagi Yuki did.. Which would probably be better for her career..
Το γεγονος ομως οτι ο Tsunku θα επιλεξει ενα η περισσοτερα απο αυτα τα πολυ νεαρα σε ηλικια κοριτσια δειχνει οτι οι Musume δεν θα ακολουθησουν εναν πιο mature sound κατι που προσωπικα θα ηθελα.. Επισης, ολα αυτα τα κοριτσια θελουν τουλαχιστον 3-4 χρονια για να γινουν fully-blossomed idols.. Και δεν ειναι καθολου σιγουρο αν οι Musume θα επιβιωσουν μεχρι τοτε..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qMP9eRk7TNg&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-wFdo4Uwtuc&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]
I don't expect those videos to stay up for long...
Φανταζομαι την καημενη την Ai-chan που 24 χρονων μαντραχαλη θα αναγκαστει να γινει babysitter για καποια απο αυτα τα 12χρονα και θα αναρωτιεται γιατι χαραμιζει ετσι την καριερα της..
The winner(s) will be announced in the winter Hello! Project concert on 02/01/11.

Posted 23 December 2010 - 22:15
Για να δούμε πάντως... δεν έχω μεγάλες ελπίδες για τις Momusu πια, εκτός κι αν ο Tsunku ξεβαρεθεί και γράψει κανένα τραγουδάκι της προκοπής

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο την Ayappe, 3 παιδιά έχει, κάτι θα ξέρει από babysitting :3
In other news, πόσο τέλειο θα είναι το φετινό Kouhaku; Can't wait

Posted 23 December 2010 - 23:20
Ας τις προσθεσει ολες ομως, ΕΚΤΟΣ απο την Mogi Minami. Θα ειναι πουλημενος beyond description ετσι και βαλει τη Mogi. >___>
She's so useless, it was painful to watch. FFS, δε χρειαζομαστε Aika #2 με τη φατσα της Airi/Koharu. Goddammit.
Knowing Tsunku though, he will probably drop her and she will end up in AKB48 like Kashiwagi Yuki did.. Which would probably be better for her career..
This. Ειναι απλα αψυχολογητος. Στην προηγουμενη audition, ειχε κοπελες οπως η Yukirin και η Kikkawa Yuu και τελικα πηρε την Aika. Αν ειναι ποτε δυνατον -.-
Φανταζομαι την καημενη την Ai-chan που 24 χρονων μαντραχαλη θα αναγκαστει να γινει babysitter για καποια απο αυτα τα 12χρονα και θα αναρωτιεται γιατι χαραμιζει ετσι την καριερα της..
Can't be worse απο οταν ειχαν μπει στο group η Nono και η Aibon επι ηγεσιας Nakazawa.
Για να δούμε πάντως... δεν έχω μεγάλες ελπίδες για τις Momusu πια, εκτός κι αν ο Tsunku ξεβαρεθεί και γράψει κανένα τραγουδάκι της προκοπής
Exact.same.here.
Dude should get it together και να ενδιαφερθει λιγο/γραψει τιποτα καλο, γιατι το μελλον δε προβλεπεται και πολυ λαμπρο ετσι οπως παμε.
And because no H!P-related discussion is complete without this macro:

AkiP is winning cause he's doing it right, Tsunku.
In other news, πόσο τέλειο θα είναι το φετινό Kouhaku; Can't wait
Interesting as hell!! :33 Arashi παρουσιαστες, a ton of special medleys, και κριτης ο Iseya Yusuke, ας χορεψουμε το χορο της βροχης απο χαρα XDD
Can't wait either:wooi2:
Posted 23 December 2010 - 23:34
αλλά θέλω να το δω
Posted 23 December 2010 - 23:45
Posted 24 December 2010 - 00:15
Εχει αποκτησει ηδη ενα ωραιο nick.. : Tragic-chanΑς τις προσθεσει ολες ομως, ΕΚΤΟΣ απο την Mogi Minami. Θα ειναι πουλημενος beyond description ετσι και βαλει τη Mogi. >___>
She's so useless, it was painful to watch. FFS, δε χρειαζομαστε Aika #2 με τη φατσα της Airi/Koharu. Goddammit.

+ κανα δυο hate threads στο 2ch.
Εγω ομως βλεπω comedic potential.. Προσωπικα δεν θα με πειραζε να την βαλει, αρκει να βαλει επισης τουλαχιστον την Riho..

Posted 24 December 2010 - 02:19
Εχει αποκτησει ηδη ενα ωραιο nick.. : Tragic-chan
+ κανα δυο hate threads στο 2ch.
Εγω ομως βλεπω comedic potential.. Προσωπικα δεν θα με πειραζε να την βαλει, αρκει να βαλει επισης τουλαχιστον την Riho..
IA with that nick (_ "_ );;
και γιατί έχουν κριτές;
Oι καλλιτεχνες που εμφανιζονται στο Kouhaku ειναι χωρισμενοι σε 2 ομαδες:
-White Team/Shirogumi (=καλλιτεχνες αρσενικου γενους/με αντρα(-ες) στα φωνητικα/περισσοτερους αντρες στο group -περιπτωση των ΑΑΑ-)
-Red Team/Akagumi (=καλλιτεχνες θηλυκου γενους/με γυναικα(-ες)στα φωνητικα -π.χ. Ikimonogakari, Dreams Come True/περισσοτερες γυναικες στο group)
Στο τελος της βραδιας, το κοινο και οι κριτες ψηφιζουν την ομαδα που θεωρουν καλυτερη. Η διαδικασια περιλαμβανει televoting πια (απο τα μεσα των '00s αν θυμαι καλα?) και δεν ειμαι σιγουρη ποση δυναμη εχει πια η ψηφος των κριτων, αλλα regardless, ειναι τιμητικη θεση αν μη τι αλλο.
For the record, οι Akagumi εχουν να κερδισουν απο το 2004...
Posted 24 December 2010 - 15:50
ποιος κερδισε το 2004?
(γενικα οι αντρες παντα στην μουσικη η' θα "κερδιζουν" πιο συχνα η' θα ειναι πλειοψηφια σε ολα τα ειδη μουσικης. η' ιδεα μου ειναι?)
Posted 25 December 2010 - 01:21
λετε να κερδισουν οι AKB48
ποιος κερδισε το 2004?
Δεν κερδιζει καποιος συγκεκριμενος καλλιτεχνης καθε φορα, αλλα ολη η ομαδα (κοινως ή άσπρα ή κοκκινα

Παντως απο τα '80s και πισω οι Akagumi κερδιζαν πιο συχνα. Τις τελευταιες 2 δεκαετιες ειναι που εχουν κερδισει μονο 3 φορες ανα δεκαετια. Not sure if they'll manage to win this year, αλλα ποτε δεν ξερεις :3
Edited by LucyBR, 28 December 2010 - 00:35.
punctuation fail
Posted 27 December 2010 - 16:34
δεν το εχω δει ποτε ολοκληρο.
Γιατί μόνο εγώ κανω update αυτό το καημένο το thread εδώ κι αιώνες; *sigh*
εγω ξερω μονο Jrock news :/
ειδατε
kyo from dir en grey new look is bold OMG xD( probably only 4 people in this forum care about this xD)
kyotaro from black:list/√eight, now works as a host (it's a fact i saw his web host club page)
(probably only 4 people here know him :/)
Posted 02 January 2011 - 11:56
Και επιτελους βγήκε των KAT-TUN

Και ο Jin Akanishi

Posted 02 January 2011 - 13:02
1) Fukumura Mizuki

Η κοπελα δεν προερχεται απο τα auditions αλλα ηταν ηδη μελος των H!P Eggs
2) Suzuki Kanon

3) Ikuta Erina

4) Sayashi Riho

Αυτες οι τεσσερις θα προστεθουν στις εναπομειναντες 5 Momusu οποτε ο τελικος αριθμος των μελων θα ειναι παλι 9.
Yeah! No tragic-chan!!