Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#406 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 16 November 2010 - 01:30

χαχα ΚοΚάμε για fanservice είναι όλα τα λεφτα και το Jinάκι μου ζηλευει!!
Καμεεεεεεεε!!! δεν τον χορταίνω με τιποτα!! ΚΑΜΕΕΕΕΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩ!!
Οι Τακέυ κ συμπάσα καναν comeback και ανοίξανε πού το μαλλι τους κ οι δυο :P !!
Αχ!!!ΚΑΜΕΕΕ!!! :love:

OMG!! OMG!! KAT-TUN WILL RELEASE THEIR DVD!!!

Edited by Barbara, 16 November 2010 - 12:27.

#407 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 16 November 2010 - 23:50

χαχα ΚοΚάμε για fanservice είναι όλα τα λεφτα και το Jinάκι μου ζηλευει!!
Καμεεεεεεεε!!! δεν τον χορταίνω με τιποτα!! ΚΑΜΕΕΕΕΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩ!!
Οι Τακέυ κ συμπάσα καναν comeback και ανοίξανε πού το μαλλι τους κ οι δυο :P !!
Αχ!!!ΚΑΜΕΕΕ!!! :love:

OMG!! OMG!! KAT-TUN WILL RELEASE THEIR DVD!!!

ΝΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ! Το πορτοφολι ηδη αιμορραγει...ολα τα λεφτα των γενεθλιων μου εκει θα πανε :nanteee: Ειπαμε ομως...proud to be hyphens :ureshii:

#408 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 November 2010 - 17:00

Και ως καλό κολλητάρι του Akanishi, τώρα πάει και ο Πης για σόλο τουρ στην Ασία, καθώς ΚΑΙ καινούριο σινγκλ, τί στο καλό ήταν...

Όπως είπα και στην άραμα... WHYTHEFUCK πρέπει το πρακτορείο να προωθεί μόνο τους φάτε μάτια ψάρια. as well as, I grieve the months I spent your fangirl, Pi. Όταν είδα ότι ανακοίνωσε πως το καινούριο setlist θα είναι μίξη από ποπ-κλαμπ μουσική.. Pff。Kαι μετά δήλωσε πως στα live του αυτά που θα κάνει θα βγάζουν και θα προωθούν την κουλτούρα της Ιαπωνίας. I want to hope he's going to do it better than Jin, ας δικαιώσει τη φήμη του ως παιδί-θαύμα του JE μετά τον Τάκη. *sigh*

Μην το πάρετε στραβά, αν μη τί άλλο χαίρομαι που κάνει και ο Πης κάτι τέτοιο, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι έπρεπε όλο αυτό να γίνει σαν NEWS και όχι σόλο. Τί δηλαδή, βγάλαμε ένα καινούριο σινγκλάκι, PV, και πάει, αυτή ήταν όλη η δουλειά τους για φέτος...
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#409 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 18 November 2010 - 21:15

Καλά !!! κανονικά θα έπρεπε ο Τζώνη να διωξει τον Πη απο τους Νεwς γιατί έτσι έκανε κ στον Τζιν !@##$ !! Κυαααααααα!! το'δα ο Τζιν με τον Πη είναι φοβερο δίδυμο , λατρεύω την χαζομάρα που τους δερνει!! ας ελπίζουμε να τραβήξει το σολο του Πη !! θεωρείται παιδί θαύμα?? λολ !! ΚΑΜΕ ΖΟΥΜΕ στο ΑΝΑΝ sexy ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!! :P

#410 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 November 2010 - 21:47

O Πης δε με πείθει για σόλο.Ο Τζιν είχε το τουπέ και το υφάκι οπότε αργά ή γρήγορα ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε σόλο.Για τον Πη όμως,δε ξέρω.Καλή επιτυχία!Πάνε και οι News.Τους φάγανε οι κακές γλώσσες.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#411 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 November 2010 - 22:16

O Πης δε με πείθει για σόλο.Ο Τζιν είχε το τουπέ και το υφάκι οπότε αργά ή γρήγορα ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε σόλο.Για τον Πη όμως,δε ξέρω.Καλή επιτυχία!Πάνε και οι News.Τους φάγανε οι κακές γλώσσες.

Ναι αλλά εμένα μου τη δίνει η φάτσα του Τζιν... Δεν θα πλήρωνα πάντως για να πάω σε κανενός τα λάιβ :yawn2: Στεναχωρήθηκα που τα κάνει όλα μόνος του, ήθελα λίγο NEWS activity παραπάνω *sigh* Όσο και αν τα Καντζάνια είναι το μεγάλο Bias μου, υποτίθεται ότι ήταν ζυγή χρονιά και άρα spotlight στους NEWS, idk... Το μόνο που μου κακοφάνηκε με τους Κ8 ήταν που μ'έχουν αφήσει τελείως άφραγκη :hehehe: Και αν βγει και το DVD από το 8UPPERS tour όπως λένε του χρόνου, θα βγει κοντά στην περίοδο που ίσως να βγει και το Ooku, και τότε βγαίνουν και τα ημερολόγια των JE -εκεί να δεις αφραγκιές!

offtopic, εσένα σ'έχω στο msn... Θυμάσαι να έχουμε μιλήσει ποτέ;;;; :hihi2:
Posted Image
~ ~

#412 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 November 2010 - 22:30

ειλικρινά νομίζω ότι έπρεπε όλο αυτό να γίνει σαν NEWS και όχι σόλο. Τί δηλαδή, βγάλαμε ένα καινούριο σινγκλάκι, PV, και πάει, αυτή ήταν όλη η δουλειά τους για φέτος...

yeah... :/
οχι οτι θα γινοταν με ολους τους NEWS αλλα ειναι major αδικια. Τους βγαλανε κομπλε σετακι singles-album-dvd φετος και του χρονου θα πρεπει να τους φαει η μαρμαγκα?
J&A is doing it so wrong with promoting NEWS anymore, και δεν μπορω να καταλαβω και το γιατι.

Παντως αυτη η ανακοινωση ειχε το ανεκδοτο της χρονιας/πιο ηλιθια δικαιολογια ever, οπως το παρει κανεις.

It's hard to find the time for everyone in NEWS to get together.

*insert παρδαλα κατσικια laughing their asses out here*

Καλά !!! κανονικά θα έπρεπε ο Τζώνη να διωξει τον Πη απο τους Νεwς γιατί έτσι έκανε κ στον Τζιν !

well, no. Οι ΚΤ δεν δημιουργηθηκαν για να κανει debut o Akanishi οπως ειναι η περιπτωση Yamapi-NEWS. Plus, o Akanishi το ειχε νταλκα να παει solo και δε την παλευε και με το idol image. For Pi it's just same old. :P

To κακο management τους τρωει τους NEWS και οχι οι κακες γλωσσες imo.
ok, το ξερουμε οτι ολα για τον Pi γινανε και το 65% του NEWS fandom ειναι Υamapi ή Ryo fans, και ειναι απολυτα κατανοητο οτι τωρα που οι Kanjani8 ειναι στα πανω τους (\m/) δε μπορουμε να κλωνοποιησουμε/κοψουμε στα 2 τον Ryo για να βρισκεται παντου.
Δωστε δουλεια σε ολους ομως οσο το main group ειναι inactive FFS. >:
Oι Koyashige παλι θα καθονται του χρονου, dammit ;~; :bahhh:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#413 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 November 2010 - 22:36

Ναι αλλά εμένα μου τη δίνει η φάτσα του Τζιν... Δεν θα πλήρωνα πάντως για να πάω σε κανενός τα λάιβ :yawn2: Στεναχωρήθηκα που τα κάνει όλα μόνος του, ήθελα λίγο NEWS activity παραπάνω *sigh* Όσο και αν τα Καντζάνια είναι το μεγάλο Bias μου, υποτίθεται ότι ήταν ζυγή χρονιά και άρα spotlight στους NEWS, idk... Το μόνο που μου κακοφάνηκε με τους Κ8 ήταν που μ'έχουν αφήσει τελείως άφραγκη :hehehe: Και αν βγει και το DVD από το 8UPPERS tour όπως λένε του χρόνου, θα βγει κοντά στην περίοδο που ίσως να βγει και το Ooku, και τότε βγαίνουν και τα ημερολόγια των JE -εκεί να δεις αφραγκιές!

offtopic, εσένα σ'έχω στο msn... Θυμάσαι να έχουμε μιλήσει ποτέ;;;; :hihi2:

uhm εννοείς ότι οι News έβγαζαν single κάθε ζυγή χρονιά?LOL.
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.Ρώτα μας και μας πώς νιώθουμε που δεν έχουμε τίποτα.Που βολευόμαστε με ό,τι υπάρχει στο ίντερνετ(στο lj κυρίως).
Καλέ η Φλώρα είμαι.Με γνώρισες στο anime party!(απλά το anime.gr είναι το μοναδικό site που έχω ως username το miko-chin.στα άλλα έχω το nalty7)
Θα χρειαστώ τη βοήθειά σου και τις γνώσεις σου γιατί μου γυάλισε ο Ohkura.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#414 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 November 2010 - 23:48

uhm εννοείς ότι οι News έβγαζαν single κάθε ζυγή χρονιά?LOL.
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.Ρώτα μας και μας πώς νιώθουμε που δεν έχουμε τίποτα.Που βολευόμαστε με ό,τι υπάρχει στο ίντερνετ(στο lj κυρίως).
Καλέ η Φλώρα είμαι.Με γνώρισες στο anime party!(απλά το anime.gr είναι το μοναδικό site που έχω ως username το miko-chin.στα άλλα έχω το nalty7)
Θα χρειαστώ τη βοήθειά σου και τις γνώσεις σου γιατί μου γυάλισε ο Ohkura.

E AΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ *runs to PMs*
Posted Image
~ ~

#415 m64

m64

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 19 November 2010 - 13:35

καλα να παει το παιδι αλλα ενα φοβο τον εχω οτι θα ξεπεσουν κ αλλο οι NEWS κ ειναι κριμα...

Τους βγαλανε κομπλε σετακι singles-album-dvd φετος και του χρονου θα πρεπει να τους φαει η μαρμαγκα?

καλα που εκανες σουμα του τι κυκλοφορησαν γιατι αν συκρινω με τους eito η με τους αρασι (το αλλο ακρο) αυτο το χρονο μου φανηκε σχεδον αφαντο το γκρουπ...παλι καλα που μ'αρεσε το cd κ ετσι ξεπερνω το ανυπαρκτο προμο...

κ αν κανω λαθος eito k news εχουν κυκλοφορησει σχεδον τα ιδια φετος δλδ cd-2 single-dvd...

J&A is doing it so wrong with promoting NEWS anymore, και δεν μπορω να καταλαβω και το γιατι.

To κακο management τους τρωει τους NEWS και οχι οι κακες γλωσσες imo.

:bahhh: δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο...αυτο φαινεται κ στις πωλησεις...

και ειναι απολυτα κατανοητο οτι τωρα που οι Kanjani8 ειναι στα πανω τους (\m/) δε μπορουμε να κλωνοποιησουμε/κοψουμε στα 2 τον Ryo για να βρισκεται παντου.

η κλωνοποιηση δεν ειναι κακη αρκει να μου δωσουν τον ενα...
ναι γιατι κ το πρωτο εξαμηνο του χρονου που ηταν πιο ελευθερος ο ryo εκαναν τρελες δουλειες οι news...

Oι Koyashige παλι θα καθονται του χρονου, dammit ;~; :bahhh:

ασε ασε...μακαρι να μην ηταν πλακα κ οντως να εκαναν ντουετο...τουλαχιστον θα τουσ βλεπαμε λιγο τωρα ελπιζω σε κανενα drama...

πραγματικα τα νευρα μου γιατι το αγαπαω πολυ αυτο το γκρουπ κ δεν μου εφτανε ο ryo που οτι κ να λεμε το κανει με μιση καρδια,εχουμε κ το χαλια management,πληθενουν κ τα σολο του πι...τελεια...

με το χαμο που επικρατει στα johnny's δεν ειναι να απορεις πως οι eito εχουν παρει τοσο τα πανω τους...

#416 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 November 2010 - 22:44

ποιοι ειναι οι Eito?
και τι είναι οι Eito?

#417 m64

m64

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 19 November 2010 - 23:39

ποιοι ειναι οι Eito?
και τι είναι οι Eito?

οι kanjani8 (Kanjani Eito) ...

#418 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 November 2010 - 00:49

αηηηηηηηηηη τους αγαπάω αυτους

#419 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 20 November 2010 - 14:11

νέο ντραμα!!! με τους λατρεμένους toda erika και miura haruma :kawaii:
αγαπάω harumaκιιιι!!!!!! :nbleed: το όνομα είναι "Taisetsu na koto wa subetε kimi ga oshiete kureta" τόσο δα μικρούληηη..! :hehehe:
θα είναι δυο δασκαλάκια μωε αραβωνιασμένα ! η ερικα θα είναι καθηγήτρια αγγλικών και ο μιουρα βιολογίας! όλα καλά μέχρι που αυτός έχει σχέση με μία μαθήτρια και αποφασίζει να την βοηθήσει μα τα προβλήματα της.. κάπως έτσι! σε κάθε σαιτ αλλάζουν λίγο αυτά που λένε και έχω μπερδευτεί!! (ελπίζω να μην πέσετε θύματα παραπληροφορησης εξ αιτίας μουυ! :sadist:)

δείτε και το σχετικό σαιτ http://asianmediawiki.com/Taisetsu_na_Koto_wa_Subete_Kimi_ga_Oshiete_Kureta

η υπόθεση μου φαίνεται καλή και θέλω να δω τις σκηνές ζηλοτυπίας της έρικα και τα μούτρα του μιουρα! :hihi2:

#420 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 08 December 2010 - 12:34

Λοιπόν, επειδή είναι πολύυυυυ καιρό dead το θρεντ, κι επειδή δεν είχα άλλο τρόπο να μαζέψω κόσμο, CALLING ALL GREEK EIGHTERS! Kαι κατά προτίμιση Maru fans! Οργανώνεται ένα πρότζεκτ στην Eden, να στείλουμε στον αγαπημένο μας Μάρουμαν μικρά Notes και γράμματα με την υποστήριξή μας για τον πρώτο του lead role σε stageplay (είχα αναφέρει καιρό πριν ότι το 2011 θα παίξει στην ιαπωνική θεατρική βερσιόν του What's eating Gilbert Grape). Εγώ προσωπικά έχω ήδη έτοιμο το δικό μου, και θα το στείλω την επόμενη βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα! Όσες (σόρυ αλλά δεν νομίζω να έχουμε eighter fanboys, ή κάνω λάθος;) ενδιαφέρονται και ξέρουν τη διεύθυνση για στείλουν τα δικά τους, καλώς! Για όσες δεν την ξέρουν, την παραθέτω εδώ!

Maruyama Ryuhei
Johnny's Family Club
Miyamasu Tower B1F
Shibuya 1-10-10
Shibuya-ku, Tokyo
Japan 150-8550

Δεν ξέρω για 'σας πάντως εγώ κατενθουσιάστηκα με την ιδέα. Bias is bias αλλά όπως και να το κάνουμε, second fave is always as good <3
Posted Image
~ ~