Καμεεεεεεεε!!! δεν τον χορταίνω με τιποτα!! ΚΑΜΕΕΕΕΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩ!!
Οι Τακέυ κ συμπάσα καναν comeback και ανοίξανε πού το μαλλι τους κ οι δυο

Αχ!!!ΚΑΜΕΕΕ!!!

OMG!! OMG!! KAT-TUN WILL RELEASE THEIR DVD!!!
Edited by Barbara, 16 November 2010 - 12:27.
Posted 16 November 2010 - 01:30
Edited by Barbara, 16 November 2010 - 12:27.
Posted 16 November 2010 - 23:50
χαχα ΚοΚάμε για fanservice είναι όλα τα λεφτα και το Jinάκι μου ζηλευει!!
Καμεεεεεεεε!!! δεν τον χορταίνω με τιποτα!! ΚΑΜΕΕΕΕΕ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩ!!
Οι Τακέυ κ συμπάσα καναν comeback και ανοίξανε πού το μαλλι τους κ οι δυο!!
Αχ!!!ΚΑΜΕΕΕ!!!
OMG!! OMG!! KAT-TUN WILL RELEASE THEIR DVD!!!
Posted 18 November 2010 - 17:00
Posted 18 November 2010 - 21:15
Posted 18 November 2010 - 21:47
Posted 18 November 2010 - 22:16
O Πης δε με πείθει για σόλο.Ο Τζιν είχε το τουπέ και το υφάκι οπότε αργά ή γρήγορα ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε σόλο.Για τον Πη όμως,δε ξέρω.Καλή επιτυχία!Πάνε και οι News.Τους φάγανε οι κακές γλώσσες.
Posted 18 November 2010 - 22:30
ειλικρινά νομίζω ότι έπρεπε όλο αυτό να γίνει σαν NEWS και όχι σόλο. Τί δηλαδή, βγάλαμε ένα καινούριο σινγκλάκι, PV, και πάει, αυτή ήταν όλη η δουλειά τους για φέτος...
It's hard to find the time for everyone in NEWS to get together.
Καλά !!! κανονικά θα έπρεπε ο Τζώνη να διωξει τον Πη απο τους Νεwς γιατί έτσι έκανε κ στον Τζιν !
Posted 18 November 2010 - 22:36
Ναι αλλά εμένα μου τη δίνει η φάτσα του Τζιν... Δεν θα πλήρωνα πάντως για να πάω σε κανενός τα λάιβ
Στεναχωρήθηκα που τα κάνει όλα μόνος του, ήθελα λίγο NEWS activity παραπάνω *sigh* Όσο και αν τα Καντζάνια είναι το μεγάλο Bias μου, υποτίθεται ότι ήταν ζυγή χρονιά και άρα spotlight στους NEWS, idk... Το μόνο που μου κακοφάνηκε με τους Κ8 ήταν που μ'έχουν αφήσει τελείως άφραγκη
Και αν βγει και το DVD από το 8UPPERS tour όπως λένε του χρόνου, θα βγει κοντά στην περίοδο που ίσως να βγει και το Ooku, και τότε βγαίνουν και τα ημερολόγια των JE -εκεί να δεις αφραγκιές!
offtopic, εσένα σ'έχω στο msn... Θυμάσαι να έχουμε μιλήσει ποτέ;;;;
Posted 18 November 2010 - 23:48
uhm εννοείς ότι οι News έβγαζαν single κάθε ζυγή χρονιά?LOL.
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.Ρώτα μας και μας πώς νιώθουμε που δεν έχουμε τίποτα.Που βολευόμαστε με ό,τι υπάρχει στο ίντερνετ(στο lj κυρίως).
Καλέ η Φλώρα είμαι.Με γνώρισες στο anime party!(απλά το anime.gr είναι το μοναδικό site που έχω ως username το miko-chin.στα άλλα έχω το nalty7)
Θα χρειαστώ τη βοήθειά σου και τις γνώσεις σου γιατί μου γυάλισε ο Ohkura.
Posted 19 November 2010 - 13:35
καλα που εκανες σουμα του τι κυκλοφορησαν γιατι αν συκρινω με τους eito η με τους αρασι (το αλλο ακρο) αυτο το χρονο μου φανηκε σχεδον αφαντο το γκρουπ...παλι καλα που μ'αρεσε το cd κ ετσι ξεπερνω το ανυπαρκτο προμο...Τους βγαλανε κομπλε σετακι singles-album-dvd φετος και του χρονου θα πρεπει να τους φαει η μαρμαγκα?
J&A is doing it so wrong with promoting NEWS anymore, και δεν μπορω να καταλαβω και το γιατι.
To κακο management τους τρωει τους NEWS και οχι οι κακες γλωσσες imo.
και ειναι απολυτα κατανοητο οτι τωρα που οι Kanjani8 ειναι στα πανω τους (\m/) δε μπορουμε να κλωνοποιησουμε/κοψουμε στα 2 τον Ryo για να βρισκεται παντου.
ασε ασε...μακαρι να μην ηταν πλακα κ οντως να εκαναν ντουετο...τουλαχιστον θα τουσ βλεπαμε λιγο τωρα ελπιζω σε κανενα drama...Oι Koyashige παλι θα καθονται του χρονου, dammit ;~;
Posted 19 November 2010 - 22:44
Posted 20 November 2010 - 14:11
Posted 08 December 2010 - 12:34