Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#451 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 January 2011 - 01:35

^ 38 actually... Δεν της φαινεται ομως.. Στο Παρισι που την ειδα στο ενα μετρο αποσταση εμοιαζε αρκετα μικροτερη. Να την ειχα αναγνωρισει κιολας νωριτερα, αλλα ειχε κοντο μαλλι η ατιμη..

Dream Musume looks good despite the MILF status of the ladies..

Posted Image
Posted Image

#452 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 29 January 2011 - 02:26

Βλέπω τη Yossie τη θεά και reinstated τη Miki και χαίρομαι πάντως.

Without Yossie ♥ this reunion would be invalid and irrelevant.
/stanning

Κι εγώ χαίρομαι για τη Miki, γιατί μεταξύ μας το βρίσκω αρκετά θλιβερό ότι από εκεί που ήταν HBIC στις MoMusu τώρα το παίζει χαρωπή νοικοκυρούλα και πλένει τις φανέλες του Shoji....:uhh::uhh:

That said, σ'αυτά τα concerts μέχρι κι εγώ θα πήγαινα αν μπορούσα. Best Momusu ladies ever, gathered right there d(=w=)b

Posted Image

Spoiler: &#33909

#453 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 25 February 2011 - 15:54

Βρήκα αυτό σε ένα gossip blog και αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια.
Spoiler:

Έχω πολλές φωτογραφίες του Τάκη από παιδική και εφηβική ηλικία και δεν ήταν έτσι.Είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον γι'αυτόν η φωτογραφία του "πριν" μπορεί να μην είναι δικιά του.Για τους άλλους όμως?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#454 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 27 February 2011 - 14:23

Βρήκα αυτό σε ένα gossip blog και αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια.

Spoiler:

Έχω πολλές φωτογραφίες του Τάκη από παιδική και εφηβική ηλικία και δεν ήταν έτσι.Είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον γι'αυτόν η φωτογραφία του "πριν" μπορεί να μην είναι δικιά του.Για τους άλλους όμως?

Από τις φωτογραφίες που εχω κι εγώ, νομίζω ότι όλες οι "πριν" αντιστοιχούν σε αυτούς. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να δείξουν...είχα δει κάτι παρόμοιο και προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι πολλά Johnnys έχουν κάνει πλαστική κτλ...αλλά δεν νομίζω να ισχύουν,τουλαχιστον όχι για όλους...απλά τα πρόσωπα κάποιων άλλαξαν όσο μεγάλωναν,δεν είναι κάτι περίεργο...:hmmm:

#455 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2011 - 16:38

Ρε τρομακτική Φλώρα....τα ίδια πράγματα βλέπουμε !!!! ???????/
εγώ έβλεπα χθες ένα βίντεο με τα πριν και μετά και είχε εκεί αυτές τις φωτογραφίες.

Union Sagitarius δεν νομίζω οτι προσπαθούν να αποδείξουν τίποτα πέρα απο το ότι και οι ιάπωνες κάνουν πλαστικές παρόλο που κράζουν τους Κορεάτες και ειδικά αν δεις τις Morning Musume Θα τρομάξεις είναι όλες πλαστικοποιημένες...

αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι για τα τζονάκια να κάνουν πλαστική
όταν καλά καλά στο τζιμούσο δεν τους διδάσκουν τίποτα ...εδώ δεν μπαίνουν
στον κόπο να τους εκπαιδεύσουν θα τους πληρώσουν και τις πλαστικές;

και αφού κάνουν που κάνουν πλαστικές γιατί δεν φτιάχνουν και τα δόντια τους;

#456 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 27 February 2011 - 20:05

Ρε τρομακτική Φλώρα....τα ίδια πράγματα βλέπουμε !!!! ???????/
εγώ έβλεπα χθες ένα βίντεο με τα πριν και μετά και είχε εκεί αυτές τις φωτογραφίες.

Union Sagitarius δεν νομίζω οτι προσπαθούν να αποδείξουν τίποτα πέρα απο το ότι και οι ιάπωνες κάνουν πλαστικές παρόλο που κράζουν τους Κορεάτες και ειδικά αν δεις τις Morning Musume Θα τρομάξεις είναι όλες πλαστικοποιημένες...

αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι για τα τζονάκια να κάνουν πλαστική
όταν καλά καλά στο τζιμούσο δεν τους διδάσκουν τίποτα ...εδώ δεν μπαίνουν

και αφού κάνουν που κάνουν πλαστικές γιατί δεν φτιάχνουν και τα δόντια τους;

Αχαχαχαχαχαχα έλα ντε...τα δόντια μερικών είναι για απόσυρση...

Πάντως για ένα παρόμοιο video μιλούσα κι εγώ...και απλά εκεί είχε τις ίδιες φωτογραφίες αν θυμάμαι καλά και έλεγε ότι έιναι τα "πριν" και τα "μετά" της πλαστικής...

#457 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 February 2011 - 00:48

Nόμιζα οτι η πλαστική είναι common practice σε όλα τα starsystems του πλανήτη. :P

Το συγκεκριμένο κολλάζ όμως είναι epic fail.
Because:

.εδώ δεν μπαίνουν

^this.
Το idol system της Ιαπωνίας είναι πάρα πολύ DIY και expense-free υπόθεση, κι αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για τους Johnny's.

O Johnny -και ο κάθε idol παραγωγός- είναι υπερβολικά τσιφούτης για να τα σκάσει τόσο χοντρά για να φτιάξει απειροελάχιστες λεπτομέρειες σε πιτσιρίκια που δε του κάνουν απόσβεση ακόμα.
Αυτή είναι γενικώς και η κύρια διαφορά μεταξύ Κορέας και Ιαπωνίας σ'αυτό το θέμα. Στην Ιαπωνία τα idols είναι people next door "φόρα αυτό, πάρ'το μικρόφωνο και τραγούδα" με εμφανείς ατέλειες.
Στην Κορέα περνάνε training μέχρι εξόντωσης και οι εταιρίες τους επενδύουν πολύ περισσότερα πάνω τους. Αν το συνδυάσεις με την γενική εμμονή της χώρας με τις πλαστικές και το perfect image, δεν είναι να απορεί κανείς που η συντριπτική πλειοψηφία περνάει νυστέρι. Imo.

Το "πριν-μετά" που παρατηρείται συνήθως οφείλεται σε:
1. Εφηβεία. Major reason. Underestimated but changes a lot.
2. Make-up&Styling. Works miracles!
3. Κακό Photoshop. Happens all the time, ειδικά στα ιαπωνικά idol magazines.

And btw, στους περισσότερους προσάπτουν οτι έχουν κάνει double eyelid επέμβαση. Οι πλαστικές στην περιοχή των ματιών οποιουδήποτε είδους είναι πανάκριβες. Υπερβολικά πολλά τα λεφτά Άρη για κατι που διορθώνεται πανεύκολα σε ένα λεπτό με ειδικές κόλλες. Everyone does that nowadays.

Τα δόντια δε τα πειράζει κανείς γιατί θεωρούνται χαριτωμένα και unique (και ρωτήστε τους άπειρους fans της βασίλισσας των yaeba, Itano Tomomi >__>;; )
Mερικοί τα φτιάχνουν eventually πάντως (βλέπε Yamapi).

@Eri: Ειδικά στην περίπτωση των Morning Musume θα δυσκολευόμουν πολύ να το πιστέψω. O Tsunku είναι ο ultimate stingy producer to rule all stingy producers και είναι γνωστό τοις πάσοι ότι κρατάει τα λεφτά για τις δικές του πλαστικές. :pp

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#458 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2011 - 01:24

Lucy Br ξέρεις πως με τiς Morning Musume δεν τα πάω καλά for all I know τα κοριτσια στο βίντεο θα μπορούσαν να ήταν απο άλλο συγκρότημα και εκείνος που έκανε το βίντεο να έλεγε οτι αυτές ειναι Musume απο εκεί και πέρα αυτές όλες ίδιες μου φαίνονται.. και θα συμφωνήσω γι αυτό που λες το πριν και το μετά της εφηβείας αλλά για τα μάτια είμαι σίγουρη ότι έχουν κάνει εγχείρηση

επίσης...η απανταχού ΑΚΑΝΙΤΣΕΣ μπορούν να δουν τον Akanishi Jun
σε εκπομπή του Mtv Iggy στο επίσημο site :P:P
τον βλέπεται να τραγουδάει στα αγγλικα να απαντάει σε ερωτήσεις
και να τον έχουν ντύσει απαίσια...κατά την άποψη μου.

κλείνοντας αν ο Johny πλήρωνε για τις πλαστικές των αγοριών του
τότε γιατί δεν κάνει τίποτα για την μύτη του Ikuta Toma Και τη σκατόφατσα
του Leader των Arashi ... όσο συμπαθητικός είναι τόσο σκατά είναι η φάτσα του.

#459 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 February 2011 - 02:18

τη σκατόφατσα του Leader των Arashi

Posted Image

#460 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 28 February 2011 - 09:14

μα ειναι παραλογο να τους κανεις πλαστικη .
αφου τους κανουν καστινγκ για να τους παρουν και μπορουν να διαλεξουν εμφανιση. η εμφανιση ισως μετραει πιο πολυ και απο την φωνη ορισμενες φορες για την επιλογη σε boyband.
εννοω με αλλα λογια ποιος ο λογοs μετα να τους κανεις πλαστικη γιατι να μην διαλεξουν απλα εναν ομορφο ηδη απο την αρχη?
και στις φωτ. αυτες δεν βλεπω τιποτα. μονο πως ηταν μικροι

#461 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2011 - 17:29

γιατί η εφηβεία είναι πουτα..... και μερικές φορές κάτι που ξεκινάει όμορφο
καταντάει άσχημο...είμαι σίγουρη ότι έχουν κάνει μικροεπεμβάσεις κάποιοι
αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικές όσο θέλουν να τις παρουσιάσουν...
ο ακανές πάντως καμία σχέση με το πριν , ο σκατόφατσας πάλι...εμένα δεν μου φαίνεται
να έκανε πλαστική...τα ίδια χάλια έχει πριν και μετά (η Yami με μισεί τώρα) απλά στη μετά μου φαίνεται να φοράει make up.

in other nes o Shirota Yuu έκανε twitter και απο ότι φαίνεται είναι φίλος με τον τύπου απο τους JYJ εκείνον που έπαιζε στο Sunao ni narunakute στο twitter τον βρίσκεται σαν @U_and_YOU
έκανε το debut του σαν τραγουδιστής που τόσο ήθελε με την avexnetwork και επίσης από τον απρίλιο θα παίζει σε νέα σειρά...αν έχετε twitter κάντε τον follow και κάντε και μένα πάλι το ίδιο nick έχω... :P

#462 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 March 2011 - 00:49

Γενικόταρα τα johnnies όταν ήτανε μικρα είχα σκατοφατσουλιτσες!! χαχα!!
Άρε Καμε!!! τι να πω!! έχει χάρη που σε λατρευω!! και ΕΣΕΝΑ Jin το ιδιο!!

#463 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 March 2011 - 17:48

λοιπόν...ακανίτσες τρέξτε ο Akanishi έκανε λογαριασμό στο twitter

#464 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 02 April 2011 - 19:10

ναι μη χέσω, και έκανε και replies στον Τζετζούνγκ, και μου'χουνε γεμίσει retweets στο λιστ μου οι φανατικές οι κποπίτσες φίλες μου... Ούτε εκεί δεν τη γλιτώνω την ακανισίαση πια!!!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#465 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 03 April 2011 - 23:45

muhahahah Κανω τρελο SPAM!! α Ρε Jin μεγαλυ η χαρη σου!! και μιλάει ο Jin με την Boa και τον Se7en!! καλα η Βοα αλλα ο Se7en ΠΟΥ σκ@τ@ γνωρίζονται?? το μονο κοινό ότι δεν τα πήγαν πολύ καλα στο αμερικα!! χαχαχα!!