Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#391 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 13 November 2010 - 11:33

Από πότε είναι νέο αυτό; Κατ'αρχήν αυτό έγινε το λιγότερο δυο βδομάδες πριν και ναι όντως αυτοκτόνησε η τύπισσα, αλλά αυτή, εκτός του ότι ήτανε johhny's eater [τα'χε -φημολογείται-] και με μέλη των ΚΤ, και των ΚinKi, και δεν ξέρω κι εγώ με ποιον άλλον, και υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε γιατί, όταν κατά καιρούς έλεγε ότι είμαι με τον έναν και με τον άλλον, της αφήνανε κόμεντ στο μπλογκ της, κάτι σαν 'αντε ψόφα μωρή' και τα αντίστοιχα...

In fact, THIS
http://community.livejournal.com/aramatheydidnt/1463247.html
is what I'm more concerned about... XD

δηλαδή αυτοκτόνησε για αυτόν τον λόγο??! είναι τρελοί οι ιάπωνες :canthelp: για αυτό τους αγαπάμε ! :kawaii:

χαχαχα δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω όλα αυτά για τον νίνο!!! :blurah5:
ειλικρινά..!

εγώ πάντως γέλασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον oguri shun ότι απάτησε την yamada yu και γ αυτό και χώρισαν..! λένε οτι αυτή άφησε και κάτι μηνύματα στο μπλογκ της σε στυλ "that’s life..There are always ups and downs"
πέθανα στο γέλιο και μόνο που το έφερα σαν εικόνα στο μυαλό μου.. αν και είμαι απο τις λίγες που μου αρέσει η yamada yu σαν ηθοποιός! στους περισσότερους δεν τους αρέσει η φάτσα της!

#392 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 13 November 2010 - 16:17

χαχα ναΙ! και καλά τον είδανε να μπαίνει με μια σε love hotel !!!αχαχα!!
p.s Βγηκε το MV των KAT-TUN το CHANGE UR WORLD και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!
απιστευτα κουκλάκια έχουν γίνει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! και τα ρούχας είναι τελεια!!

#393 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 14 November 2010 - 00:03

χαχα ναΙ! και καλά τον είδανε να μπαίνει με μια σε love hotel !!!αχαχα!!
p.s Βγηκε το MV των KAT-TUN το CHANGE UR WORLD και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!
απιστευτα κουκλάκια έχουν γίνει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! και τα ρούχας είναι τελεια!!

Αχαχαχαχαχα τα ρουχα είναι όντως πολύ ωραια...αλλά ρε παιδί μου...πιο πολλά πούπουλα δεν μπορούσαν να δώσουν στον Kame? xD Δεν έφτανε το παντελόνι το μες το glitter ή τι διάολο είναι (εκτος αν εγώ δεν ειδα καλά) ? :hehehe:

Εγώ πάντως από όλο το pv αγάπησα το αγοράκι :kawaii: Εμάς αντιπροσωπεύει,τους fans εκτός Ιαπωνιας! Λεμε τωρα...:kakaka:

#394 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 14 November 2010 - 01:27

Αχαχαχαχαχα τα ρουχα είναι όντως πολύ ωραια...αλλά ρε παιδί μου...πιο πολλά πούπουλα δεν μπορούσαν να δώσουν στον Kame? xD Δεν έφτανε το παντελόνι το μες το glitter ή τι διάολο είναι (εκτος αν εγώ δεν ειδα καλά) ? :hehehe:

Εγώ πάντως από όλο το pv αγάπησα το αγοράκι :kawaii: Εμάς αντιπροσωπεύει,τους fans εκτός Ιαπωνιας! Λεμε τωρα...:kakaka:

εγώ ένα έχω να πω... ο koki δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί έτσι?? το μαλλί του κατάφερε να αγγίξει την αθλιότητα στην ιστορία των johnny's! :OMG3:

#395 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 14 November 2010 - 08:50

εγώ ένα έχω να πω... ο koki δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί έτσι?? το μαλλί του κατάφερε να αγγίξει την αθλιότητα στην ιστορία των johnny's! :OMG3:

Οποτε μαλλον ειμαι η μονη που της αρεσε :blush2: Αννετα θυμασαι τι λεγαμε? Θελω γιατρο:canthelp:

#396 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 14 November 2010 - 09:43

Οποτε μαλλον ειμαι η μονη που της αρεσε :blush2: Αννετα θυμασαι τι λεγαμε? Θελω γιατρο:canthelp:

:sadist: are you crazy???! τι σου άρεσε απο αυτό τον νταβατζή-ψαρά ??? :blurah5:
ντάξει ίσως με το όλο κονσεπτ να ταιριάζει και με τα ρούχα και όλα αυτά.. αλλά δεν αντέχω να τον βλέπω έτσιιιιιι... θέλω τον παλιό ξανθό ή ξυρισμένο κοκι :cry5:

αν θέλεις γιατρό έχω να σου συστήσω έναν πολύ καλό απο το mr brain ! πιστεύω τώρα θα έχει βγει απο την φυλακή ! :gotit: :kakaka:

#397 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 14 November 2010 - 12:08

:sadist: are you crazy???! τι σου άρεσε απο αυτό τον νταβατζή-ψαρά ??? :blurah5:
ντάξει ίσως με το όλο κονσεπτ να ταιριάζει και με τα ρούχα και όλα αυτά.. αλλά δεν αντέχω να τον βλέπω έτσιιιιιι... θέλω τον παλιό ξανθό ή ξυρισμένο κοκι :cry5:

αν θέλεις γιατρό έχω να σου συστήσω έναν πολύ καλό απο το mr brain ! πιστεύω τώρα θα έχει βγει απο την φυλακή ! :gotit: :kakaka:

αχαχαχαχαχα θα τον έχω στα υποψη!

Ναι...αν δεις το μαλλι που εχει τωρα (η μια πλευρα ειναι ξανθη αλλα ειναι λες και το κολλησ στο κεφαλι του) θα καταλαβεις γιατι μου αρεσει στο pv xD

Παντως απο ολο το single εγω κατασταλαξα: "Give Me Give Me Give Me" forever :blingeye2: Αν και το παρακαναν με το autotune...:redcard2:

#398 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 14 November 2010 - 13:24

αχαχαχαχαχα θα τον έχω στα υποψη!

Ναι...αν δεις το μαλλι που εχει τωρα (η μια πλευρα ειναι ξανθη αλλα ειναι λες και το κολλησ στο κεφαλι του) θα καταλαβεις γιατι μου αρεσει στο pv xD

Παντως απο ολο το single εγω κατασταλαξα: "Give Me Give Me Give Me" forever :blingeye2: Αν και το παρακαναν με το autotune...:redcard2:

είναι όντως τέλειο! απλά σου λέω αρχίζει λίγο απότομα !!! εγώ πάντως απο χθες το ~girl ακούω !! μου άρεσε πάρα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!
όσο για τον κοκι.. πρέπει να τον δω !!!!

#399 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 14 November 2010 - 13:32

είναι όντως τέλειο! απλά σου λέω αρχίζει λίγο απότομα !!! εγώ πάντως απο χθες το ~girl ακούω !! μου άρεσε πάρα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!
όσο για τον κοκι.. πρέπει να τον δω !!!!

Βασικα ειναι girls, απλα το youtube εφαγε ενα γραμμα xD

Πως ηξερα οτι θα απαντουσες κατευθειαν ομως...:ureshii:

#400 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 14 November 2010 - 17:06

Λατρευω το μαύρο μακρύ μαλλι του κόκι !! χαχαχα το single παίζει στο repeat συνεχεια!! και ευτυχώς προλαβαμε να σουμε το PV γιατί το διαγραψανε (επειδη δεν εγινε release)
Change Ur WORLD θεικη μουσικη και θα συμφωνήσω το Give Me Give Me Give Me απλα τα σπαει ..!! και το garl εννοω to girl ειναι τελειο!!
ΚΑΙ ο ΚΑΜΕ γίνεται όλο και πιο τελειος!!

Edited by Barbara, 14 November 2010 - 17:41.

#401 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 14 November 2010 - 23:05

Λατρευω το μαύρο μακρύ μαλλι του κόκι !! χαχαχα το single παίζει στο repeat συνεχεια!! και ευτυχώς προλαβαμε να σουμε το PV γιατί το διαγραψανε (επειδη δεν εγινε release)
Change Ur WORLD θεικη μουσικη και θα συμφωνήσω το Give Me Give Me Give Me απλα τα σπαει ..!! και το garl εννοω to girl ειναι τελειο!!
ΚΑΙ ο ΚΑΜΕ γίνεται όλο και πιο τελειος!!

Καλα για το Girls τι να πρωτοπουμε...τα συγχαρητηρια μου στον Junno :kawaii:

Παντως αφου εγινε το Maru-Junno-Koki collaboration,στο επομενο single απαιτω KameDa:if:

#402 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 15 November 2010 - 10:50

Καλα για το Girls τι να πρωτοπουμε...τα συγχαρητηρια μου στον Junno :kawaii:

Παντως αφου εγινε το Maru-Junno-Koki collaboration,στο επομενο single απαιτω KameDa:if:

εεεε έχεις λυσάξει καμεντα και καμεντα! κανένα καμενο θα δούμε να κάνουμε επιτέλους το κέφι μας προς τιμήν του καινούριου ονόματος??! :try:

#403 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 15 November 2010 - 14:47

εεεε έχεις λυσάξει καμεντα και καμεντα! κανένα καμενο θα δούμε να κάνουμε επιτέλους το κέφι μας προς τιμήν του καινούριου ονόματος??! :try:

:sigh2:Αμα θες Καμενο να ακουσεις το Special Happines! Εδω ο λαος απαιτει KameDa! xD

Και το solo του Ueda,το Neet Man ή οπως αλλιως γραφεται γιατι βαρεθηκα να το βλεπω καθε φορα αλλιως γραμμενο ειναι πολυ καλο^^ Βασικα ειναι ακριβως στο στυλακι του Ueda...τρελιαρικο:nbleed:

#404 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 15 November 2010 - 16:05

Ρε'συ το Special Hapinees ειναι Kamenno :P (Junno Kame) !!
To NEVER × OVER απλα τα σπαει 3 είδη τραγουδιού αλλαζει σε ένα κομματι !! και μιλάει για τον καθενα, σε καποια φαση ακούω ένα "Iriguchi Teguchi Taguchi desu" και παταω μια κραυγηηηηηηη και μετα ατελειωτα γελιααα!! JUNNOOOOOO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!
τώρα που έφυγε ο Jin εγκρίνω KOKAME!!! και μετα Kameda!!

#405 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 16 November 2010 - 00:33

Ρε'συ το Special Hapinees ειναι Kamenno :P (Junno Kame) !!
To NEVER × OVER απλα τα σπαει 3 είδη τραγουδιού αλλαζει σε ένα κομματι !! και μιλάει για τον καθενα, σε καποια φαση ακούω ένα "Iriguchi Teguchi Taguchi desu" και παταω μια κραυγηηηηηηη και μετα ατελειωτα γελιααα!! JUNNOOOOOO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!
τώρα που έφυγε ο Jin εγκρίνω KOKAME!!! και μετα Kameda!!

KoKame?:OMG3: μολις μπηκες στην black list μου :redcard2: XD

Εγω το ειπα με το που ακουσα το NEVER x OVER...Λεω νταξει,πηραν ολα τα ειδη μουσικης και τα εριξαν μεσα....:kakaka: Το "dajare wa dame" ομως του Kame εδωσε ρεστα:kawaii: