Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#361 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 08 October 2010 - 22:23

oo Παίζει ο Sato Takeru e?? EΠIBAΛΛETAI!!

#362 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 14 October 2010 - 09:34

Πω πω πολυ ησυχια επεσε εδω μεσα.

Τι γινεται κανεις/μια δεν θα πει τι θα παρακολουθησει αυτη την σεζον?

Εγώ εχω στο ματι τα Guilty akuma,Iryu 3(τρελενομαι για ιατρικα) ,Keizoku 2 spec(με επιφυλαξη ) ,Ogon no buta(παιζει η Shinohara Ryoko αυτό το
α λέει όλα :P ) , Himitsu και Q10.

Το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι μεχρι στιγμης μονο για το Guilty akuma εχει ανακοινωθει fansub group, για ολα τα αλλα μεχρι στιγμης τπτ στον οριζοντα.........

Μαλλον καιρος να μαθω ιαπωνικα.....

#363 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 14 October 2010 - 21:03

ΟΙ ΚΑΤ-ΤUN ΒΓΑΖΟΥΝ SINLGE 17 Noεμβρη!! kyaaaaaaa!! Και ο Jin αρχες του χρόνου!!!

#364 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 15 October 2010 - 23:32

Πω πω πολυ ησυχια επεσε εδω μεσα.

Aυτο ξαναπεστο :| :|

sooo~...

Η τωρινη season (κρινοντας απο το overview) φαινεται παρα πολυ του γουστου μου, σε σημειο να εχω βαλει στο ματι 14(!!! ο_Ο;; ) dramas.
Tα μετρησα χτες και μου ρθε ταμπλας :sigh2:
Εχουμε και λεμε λοιπον (ο,τι εχει αστερισκο εχει βρει subbing μεχρι στιγμης):

• Νagareboshi *(Αν και εχω παψει να εχω και πολλες ελπιδες για ποιοτητα στα getsuku μετα τις απανωτες πατατες τελευταια (Natsuniji εξαιρουμενου <3 ) )
  • Freeter, Ie wo Kau *
  • Guilty: Akuma to Keiyakushita Onna *
  • Second Virgin
  • Yamikin Ushijima-kun
  • Ogon no Buta
  • Nasake no Onna
  • Face Maker
  • Himitsu
  • Q10 * (ffs GiriGiri, το ενα drama που δεν ανησυχουσα οτι θα βρει subbing -οι wota να καλα- βρηκατε να πιασετε...:sigh2:)
  • Perfect Report
  • Jyuui Dolittle *
  • Marks no Yama
  • Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso

Τωρα τι ακριβως θα μπορεσουμε να δουμε απ ολα αυτα ειναι αλλου παπα Evangelion, γιατι ειναι γεγονος οτι εχει πεσει πολλη νεκρα fansub-wise και οπως ειναι προφανες απο τη λιστουλα, ελαχιστα εχουν βρει subbing group so far... x___x
Τα 3 που δεν με απασχολει να δω μεχρι στιγμης (Iryu 3, SPEC, Kenji Onijima Heihachiro) επισης δεν εχουν subbing. Αν και δε μπορει, καποιος θα πιασει τα 2 πρωτα eventually, ειδικα το Iryu που ειναι και sequel επιτυχημενου drama.
Eυελπιστω οταν προχωρησει καπως η season να αρχισει να εκδηλωνεται ενδιαφερον σιγα-σιγα γιατι αλλιως και τη βαψαμε και ειναι κριμα...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#365 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 17 October 2010 - 00:14

Η τωρινη season (κρινοντας απο το overview) φαινεται παρα πολυ του γουστου μου

ΜΤΕ, τι promising season είναι αυτή μέχρι στιγμής; XD
Ήδη έχω υπ' όψιν Mori no Asagao, Nagareboshi, Guilty: Akuma to Keiyakushita Onna, FACE MAKER, Perfect Report, Yamikin Ushijima-kun, Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso, Nasake no onna μόνο και μόνο για Yanagiba Toshiro και Kenji Onijima Heihachiro (tbh, μάλλον με βλέπω να τσεκάρω το πρώτο ep, να λύνομαι στα γέλια με τον Hamada σε ρόλο εισαγγελέα και να το παρατάω). Και λόγω cast Jyuui Doolitle και Freeter, ie wo kau.
To Iryu 3 θα πρέπει να περιμένει μέχρι να δω τα δύο προηγούμενα :P

Αν και βλέποντας τη fansub list, μάλλον τα μισά θα μείνουν χωρίς subs :sadist:

6dqFccT.gif

#366 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 October 2010 - 01:51

ΜΤΕ, τι promising season είναι αυτή μέχρι στιγμής; XD
Ήδη έχω υπ' όψιν Mori no Asagao

Αν και βλέποντας τη fansub list, μάλλον τα μισά θα μείνουν χωρίς subs :sadist:

IKR, theme-wise it seems so flawless!

...το ειχα ξεχασει το Mori no Asagao... *adds to list* *sigh*

Eλπιζω να μη γινει πραγματικοτητα αυτη η φριχτη υποψια, γιατι θα ειναι τοσο κριμα...
Και στην προηγουμενη υπηρχε αρκετη νεκρα, αλλα κουτσα-στραβα τη βγαλαμε τελικα. Let's pray to the invisible pink unicorn να βγει καθολου ενδιαφερον οσο παμε...:sigh2:

Hδη βγηκαν γαλλικοι υποτιτλοι για το πρωτο Reinoryokusha Odagiri Kyoko no Uso, και ισως γινουν και στα αγγλικα... ειδωμεν... *deep sigh* τουλαχιστον αν συνεχισει εστω στα γαλλικα θα μπορουμε να το δουμε καπως... :x

Αν και το Nasake no Onna π.χ., ειμαι σχεδον πεπεισμενη οτι θα το φαει η μαρμαγκα...
Η Yonekura Ryoko ειναι θεά και the ultimate HBIC και συνηθως παιζει σε πολυ καλα dramas, αλλα που να παρει, πολυ λιγα βρισκουν subbing για καποιον ανεξιχνιαστο λογο... (ακομα περιμενουμε να γινει κανα θαυμα να συνεχισει κανεις το Koshonin 2 :zetsubou:)

Posted Image

#367 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 19 October 2010 - 01:42

Ermm... πολλή ησυχία και μετά σχετικά παραδρομή, αφού έχει θρεντ για τα drama, οπότε ας την κάνω τώρα την ανακοίνωση, αφού είναι για Idol =3

Ο καλός μας Μaruman των Καντζανιών θα ενσαρκώσει το ρόλο του Johnny Depp στην ιαπωνική μεταφορά σε Butai της ταινίας What's Eating Gilbert Grape.

Περιττό να πω ότι αυτό το φθινόπωρο είναι Maru season για τους Eighters, και στο ντραμα του Νίνο θα παίξει, και σε butai θα πρωταγωνιστήσει, μια χαρά την έχει το πουλάκι μου <3 Θυμάμαι που είχα διαβάσει το βιβλίο όταν πήγαινα αγγλικά τάχα μου για προπόνηση για το Lower την εποχή που μίλαγε η καθηγήτρια και τ'άλλα τα ρεμάλια πέρα βρέχει, επειδή ήθελα να της κάνω καλή εντύπωση <3333 Ποιός να μου το'λεγε ότι μια μέρα θα έβλεπα το Μάρου στο ρόλο του Γκίλμπερτ!!

Αlso, νομίζω ήταν σήμερα; ή χθες, δε θυμάμαι, but Miyavi tweeted that he stumbled upon a lady listening to his album σε κάποια φάση που είχε πάει στο δισκοπωλείο χ3 Μιλάμε για ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ ΟΜΩΣ??? Και τί δε θα'δινα να 'μαι στη θέση της 8D
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#368 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 November 2010 - 23:59

Εξακολουθεί η άκρα του τάφου σιωπή, I see... Where is everyone @.@

Τέσπα, να το αραδιάσω κι εδώ μιας και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα... Ο Higashiyama καπαρώθηκε! ο ultimate senpai του αγαπημένου μας idol agency σκλαβώθηκε και αυτός!
Posted Image
~ ~

#369 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 04 November 2010 - 00:44

^ Να ζήσουνε τα παιδιά, him and Kimura Yoshino make a gorgeous couple :3

Ο καλός μας Μaruman των Καντζανιών θα ενσαρκώσει το ρόλο του Johnny Depp στην ιαπωνική μεταφορά σε Butai της ταινίας What's Eating Gilbert Grape.

FYEAHMARU.jpg |D

Μετά την Utada Hikaru που αποσύρεται επ' αόριστον, η Mika Nakashima σε hiatus λόγω προβλήματος υγείας και ο Hazuki (lynch.) με ξεγυρισμένη φαρυγγολαρυγγίτιδα; Wtf, ποιος μου ματιάζει έναν-έναν τους vocalists; XD

ΥΓ. Pink Spider musical? Not sure if want, αλλά πεθαίνω να δω την guest εμφάνιση του J :hihi2:

6dqFccT.gif

#370 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 04 November 2010 - 12:18

αποκλείεται!! αποκλειεται!! η Utada Hikaru αποσείρεται επ'αόριστον??!! ΓΙΑΤΙ????
αφού έκανε comeback!!!

#371 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 04 November 2010 - 21:46

^δεν εκανε comeback, απλως θα βγαλει best singles collection vol.2 με 5 καινουρια κομματια πριν αποσυρθει επ'αοριστον ;~;~;

Ποιος τους μουτζωσε τους vocalists indeed... :uhh:
Τη μερα που η Hikki και η Ayaka θα επιστρεψουν ξανα στην ενεργο δραση θα κερασω ολο το συμπαν brownies με παγωτο :if:

In other idol news hot off the press:

Details για το janken senbatsu single των AKB48

• Chance no Junban ο τιτλος
  • Yoyaku shita Christmas το coupling
  • 3 versions of the single, μια για καθε team (can't wait for the team K song *___* )
  • Τα extra dvds θα εχουν ντοκυμαντερ για το Janken Senbatsu Tournament, το οποιο και ορισε την συνθεση του single και θα ειναι σε 3 parts.
  • H theater version θα περιλαμβανει κομματι των kenkyuusei που θα λεγεται Fruit Snow (lol oO)

I see what you did thear with the extras, Akimoto, για να προωθησεις αυτο το single, και να χεις το κεφαλι σου ησυχο λιγο παραπανω.
Μετα το καρασουξε του Beginner, και considering οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κομματια των AKB48 ever, η Ucchi πρεπει να νιωθει τρομερο pressure. Still, αν και εχουν frontgirls, δεν κοβω και τις κοτσιδες μου οτι το εντελως ακυρο senbatsu θα παιξει ανασταλτικο ρολο...
Good luck to them!

Posted Image

#372 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 04 November 2010 - 23:45

^δεν εκανε comeback, απλως θα βγαλει best singles collection vol.2 με 5 καινουρια κομματια πριν αποσυρθει επ'αοριστον ;~;~;

Ποιος τους μουτζωσε τους vocalists indeed... :uhh:
Τη μερα που η Hikki και η Ayaka θα επιστρεψουν ξανα στην ενεργο δραση θα κερασω ολο το συμπαν brownies με παγωτο :if:

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
:wooi2:

#373 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 09 November 2010 - 17:10

Τα λατρεμένα μικρά μας Hey!Say!JUMP βγάζουν νέο single στις 15 Δεκεμβρίου!! :wooi2: :nanana:
ονομάζεται Arigatou~Seikai no Doko ni Itemo~!!
yattaa!~!! yamadaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :nbleed: :lovulovu:

#374 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 09 November 2010 - 18:08

Τα λατρεμένα μικρά μας Hey!Say!JUMP βγάζουν νέο single στις 15 Δεκεμβρίου!! :wooi2: :nanana:
ονομάζεται Arigatou~Seikai no Doko ni Itemo~!!
yattaa!~!! yamadaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :nbleed: :lovulovu:

Αυτό δεν είναι που λένε τα φανγκερλς στο lj ότι είναι κρυμμένο μήνυμα για την κίνηση του Johnny να ανοίξει International ticketing system, αναγνώριση του παγκόσμιου κοινού και μπλα μπλα μπλα?

Αν μη τί άλλο, χαίρομαι αφάνταστα που το κάνουν τα μικρά και όχι οι Arashi ή οι KAT-TUN. Γιατί αποδεδειγμένα το περισσότερο International Κοινό τώρα είναι από 11 μέχρι βαριά 18 XD Άσε που αν το έκαναν οι μεγάλοι θα είχαν ξετινάξει τα φανγκερλς τους -τι'ναι αυτό πια! Πόσα single και album θα κάνουνε release μέσα σ'ένα χρόνο πια!!
Posted Image
~ ~

#375 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 November 2010 - 19:12

Δεν ειναι καλη χρονια για soloist οντως...

Η Ayaya παντως κανει comeback μετα απο καιρο με νεο αλμπουμ (click you link me)

Posted Image

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=1dA-hhEg9hc&feature=related[/YOUTUBE]
Posted Image