Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#376 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 09 November 2010 - 20:46

Αυτό δεν είναι που λένε τα φανγκερλς στο lj ότι είναι κρυμμένο μήνυμα για την κίνηση του Johnny να ανοίξει International ticketing system, αναγνώριση του παγκόσμιου κοινού και μπλα μπλα μπλα?

Αν μη τί άλλο, χαίρομαι αφάνταστα που το κάνουν τα μικρά και όχι οι Arashi ή οι KAT-TUN. Γιατί αποδεδειγμένα το περισσότερο International Κοινό τώρα είναι από 11 μέχρι βαριά 18 XD Άσε που αν το έκαναν οι μεγάλοι θα είχαν ξετινάξει τα φανγκερλς τους -τι'ναι αυτό πια! Πόσα single και album θα κάνουνε release μέσα σ'ένα χρόνο πια!!

δεν ξέρω!!!!!!! δεν χρησιμοποιώ το lj oπότε δεν έχω διαβάσει τίποτα τέτοιο! μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες??

#377 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 November 2010 - 01:14

ρε'σεις αληθεια?? [ρωτη φορα το ακουω!! αμα στεκει για αλλη μια φορα Johnny είσαι και πολυ μαφία!!

#378 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 10 November 2010 - 01:28

ρε'σεις αληθεια?? [ρωτη φορα το ακουω!! αμα στεκει για αλλη μια φορα Johnny είσαι και πολυ μαφία!!

Κοιτάξτε, το ότι άνοιξε το ticket section και παγκοσμίως πλέον είναι γεγονός, έχω κάνει και subscribe στο newsletter τους και ενημερώνομαι από το ίδιο το σάιτ πλέον -καλά ρε Αννέτα, δε στο είπε η μικρή αυτό; Αφού κι αυτή γράφτηκε! Τώρα ναι, επειδή οι Arashi και οι ΚΤ πήγανε σε χώρες γύρω από την γενέτειρα και ο Ακανίσι κάνει γενικά πολλές τουριές στην Αμερική, έχουμε αρχίσει να ελπίζουμε ότι σιγά σιγά θα γίνονται events και σε περισσότερες μη Ασιατικές και πιο προς Ευρώπη χώρες, ν'ακολουθήσουν τους Jrockers κτλ.

Έρχομαι τώρα σ'αυτό με το καινούριο single των HSJ。 Αυτό που είπα είναι απλά λόγια των φαν, απλά πραγματικά, μετά από μια τέτοια κίνηση του Johnny, τέτοιο άνοιγμα στον κόσμο, πώς αλλιώς περιμένατε να το δεχτεί ο φανγκερλόκοσμος, αν όχι σαν ευχαριστήρια λόγια στο ιντερνάσιοναλ κοινό; Που στο κάτω κάτω αν το σκεφτείς είναι τεράστιο -εάν κάνανε ένα κονσερτ limited to foreign fans, they'd have to use Tokyo Dome for a month continuously to please everyone, και λίγα λέω! Μιλάω μόνο σαν ΚΤ και Κ8 φαν, γιατί από αυτά τα δυο γκρουπ έχω γνωρίσει τον περισσότερο κόσμο, αλλά επειδή ξέρω το απίστευτο δυναμικό που έχουν τα foreign fanbase ΌΛΩΝ των JE, ποστεύω πραγματικά ότι εάν έδιναν ένα Live περιορισμένο σε φαν από άλλες χώρες -ξεχνάμε τα αεροπορικά προς στιγμήν, έτσι- θα το γέμιζαν άνετα το Dome και δεν θα έφτανε κιόλας χ3

So yeah, all of this is true already ;) We just gotta hope for JE appearances in Europe -αν και δεν θα ησυχάσω αν δε μου φέρουν τα Καντζάνια σε χώρα που να μπορώ να πάω να τους δω, το πάμφτωχο ελληνόπουλο! :nanana:
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#379 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 November 2010 - 02:11

ααα!! αυτό εννοούσε ο ποιητής??!!
Καλα και εγω γράφτηκα στο newsleeter!! thanx anyway!!

Akanishi Jin & Uehara Takako were seen together at a Ne-yo event & Halloween party. !!!

They were in a relationship in the past, but it was exposed to the public by the PAPARATS in November 2005 and JE immediately announced their breakup, despite them having hidden their relationship for a long time.
Takako was the first Real Rabu during Jin 's artist life. After that, Jin earned his manwhore reputation.

χαχα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγο johny-gossip!! I miss this!!

Edited by Barbara, 10 November 2010 - 13:11.

#380 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 10 November 2010 - 16:15

αααααα ναι ρεεε! τώρα θυμήθηκα !και εγω πήγα να γραφτώ αλλά κατι δεν μου έβγαινε και εκνευρίστηκα κ είπαμε θα το κάνουμε μαζί! αλλά μετά ξεχάστηκε το θέμα!! :shutup:

ααααααχ φέρτα λιγα je και προς τα εδώωωωωωωωω...!!!!!!! :

και τι είναι τώρα αυτό για τον τζιν!!!!!!!!!!!!! :o
χι ιζ μαιν!!!!!! :mad:
κατεστραμμένο φαν-γκιρλ.. :laugh:

#381 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 11 November 2010 - 01:01

xaxa!! μου λείψανε οι "διεκδικήσεις" !! Take Jin i'll take Kame!!

#382 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 November 2010 - 13:46

Ήρεμα κορίτσια, μη σφάζεστε τζάμπα X3 Aν και Barbara, νομίζω ξέρεις το φετίχ του Κάμε με τις μεγαλύτερες, έτσι δεν είναι; *gufufu* Εγώ πάντως ευτυχώς δεν χρειάζεται να ουρλιάζω he's mine he's mine για τον Όκουρα... Η τελευταία φήμη γι'αυτόν ήταν το 2006 :P
Posted Image
~ ~

#383 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2010 - 13:56

Wtf, ποιος μου ματιάζει έναν-έναν τους vocalists; XD

x2. XD (and kagrra disbanded)

@Hitorinai Kokoro: omg who was in your previous sig? *_*:awww: a guy playing drums but he was moving gif

Edited by jun, 11 November 2010 - 15:10.

#384 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 11 November 2010 - 16:17

and kagrra disbanded

WTF was that? I still can't believe it. TT_TT Όχι και οι Kagrra γμτ. And they're actually calling it a "demise"? D:

Message from the band members:http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=1000279429&blogId=540554358

WHAT THE FUCK THIS YEAR D: D: D:

2s9p2fs.jpg

#385 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 posts

Posted 11 November 2010 - 16:32

xaxa!! μου λείψανε οι "διεκδικήσεις" !! Take Jin i'll take Kame!!

:kawaii: ναιιιιιιιι! αν και η κολλητή μου διεκδικεί τον καμε ! :redcard2:
όπως και να έχει το θέμα είναι να μην τα φιάξουν αυτοί οι δυο μεταξύ τους! :kakaka: :blush2:

#386 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 November 2010 - 16:39

WTF was that? I still can't believe it. TT_TT Όχι και οι Kagrra γμτ. And they're actually calling it a "demise"? D:

Message from the band members:http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=1000279429&blogId=540554358

WHAT THE FUCK THIS YEAR D: D: D:

Τhis year has proved AWFUL for every other artist I've loved εκτός από τους kanjani. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ KAGRRA ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ DAMMIT! Όπως είπε και η tristessa στο lj της, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες μπάντες που δεν αξίζουν μία και είναι προϊόν ανακύκλωσης και να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων, ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΟΥΣ KAGRRA ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! :sigh2::Crying2::roar:
Posted Image
~ ~

#387 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 12 November 2010 - 01:59

:kawaii: ναιιιιιιιι! αν και η κολλητή μου διεκδικεί τον καμε ! :redcard2:
όπως και να έχει το θέμα είναι να μην τα φιάξουν αυτοί οι δυο μεταξύ τους! :kakaka: :blush2:

χαχα αν δεν τα φτιάξοιυν μεταξύ τους τοτε ο καμε μου ανηκει!! χαχαχαχα!!

ΝΕΑ κουτσομπολιά στο προσήνιο για τους arashi οι 4 αυτούς είχαν σχέση με μια AV actor (η οποία παρεπιπτώντος πρεπει να αυτοκτόνησε) και κυκλοφόρησαν εικόνες κιολας!! χαχα μἀρεσει να μισώ του αρασι!!

#388 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 12 November 2010 - 02:40

χαχα αν δεν τα φτιάξοιυν μεταξύ τους τοτε ο καμε μου ανηκει!! χαχαχαχα!!

ΝΕΑ κουτσομπολιά στο προσήνιο για τους arashi οι 4 αυτούς είχαν σχέση με μια AV actor (η οποία παρεπιπτώντος πρεπει να αυτοκτόνησε) και κυκλοφόρησαν εικόνες κιολας!! χαχα μἀρεσει να μισώ του αρασι!!

Από πότε είναι νέο αυτό; Κατ'αρχήν αυτό έγινε το λιγότερο δυο βδομάδες πριν και ναι όντως αυτοκτόνησε η τύπισσα, αλλά αυτή, εκτός του ότι ήτανε johhny's eater [τα'χε -φημολογείται-] και με μέλη των ΚΤ, και των ΚinKi, και δεν ξέρω κι εγώ με ποιον άλλον, και υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε γιατί, όταν κατά καιρούς έλεγε ότι είμαι με τον έναν και με τον άλλον, της αφήνανε κόμεντ στο μπλογκ της, κάτι σαν 'αντε ψόφα μωρή' και τα αντίστοιχα...

In fact, THIS
http://community.livejournal.com/aramatheydidnt/1463247.html
is what I'm more concerned about... XD

Edited by Hitorinai Kokoro, 12 November 2010 - 02:50.

Posted Image
~ ~

#389 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 November 2010 - 02:43

χαχα μἀρεσει να μισώ του αρασι!!

Posted Image

#390 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 12 November 2010 - 12:04

Re: Kagrra, disbanding
gj, PS Company, I'd like to see you pretend you're a respectable label now without Kagrra,
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Υπέθετα ότι τους έκανε καμιά λαδιά η PS Company (που άλλωστε το συνηθίζει με τους καλλιτέχνες της) αλλά από τις ανακοινώσεις τους κατάλαβα ότι θεωρούν πως έκαναν ό,τι ήταν να κάνουν σαν συγκρότημα;
Σεβαστή η απόφασή τους και θα περιμένω να δω τι θα κάνουν όλοι τους μετά το Μάρτιο αλλά gdi, ήλπιζα σε νέα ευρωπαϊκή περιοδεία T^T

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JR8qCFlpk6A[/youtube]

Now, if you'll excuse me, πάω να στείλω σοδειές σκόρδων σε κανά-δυο favorite bands που έχουν μείνει άθικτα και να κάνω καμιά θυσία για επανένωση των Kagrra, και συμβόλαιο με τη Danger Crue :3

Edited by Tristessa, 12 November 2010 - 12:32.

6dqFccT.gif