ρε'σεις αληθεια?? [ρωτη φορα το ακουω!! αμα στεκει για αλλη μια φορα Johnny είσαι και πολυ μαφία!!
Κοιτάξτε, το ότι άνοιξε το ticket section και παγκοσμίως πλέον είναι γεγονός, έχω κάνει και subscribe στο newsletter τους και ενημερώνομαι από το ίδιο το σάιτ πλέον -καλά ρε Αννέτα, δε στο είπε η μικρή αυτό; Αφού κι αυτή γράφτηκε! Τώρα ναι, επειδή οι Arashi και οι ΚΤ πήγανε σε χώρες γύρω από την γενέτειρα και ο Ακανίσι κάνει γενικά πολλές τουριές στην Αμερική, έχουμε αρχίσει να ελπίζουμε ότι σιγά σιγά θα γίνονται events και σε περισσότερες μη Ασιατικές και πιο προς Ευρώπη χώρες, ν'ακολουθήσουν τους Jrockers κτλ.
Έρχομαι τώρα σ'αυτό με το καινούριο single των HSJ。 Αυτό που είπα είναι απλά λόγια των φαν, απλά πραγματικά, μετά από μια τέτοια κίνηση του Johnny, τέτοιο άνοιγμα στον κόσμο, πώς αλλιώς περιμένατε να το δεχτεί ο φανγκερλόκοσμος, αν όχι σαν ευχαριστήρια λόγια στο ιντερνάσιοναλ κοινό; Που στο κάτω κάτω αν το σκεφτείς είναι τεράστιο -εάν κάνανε ένα κονσερτ limited to foreign fans, they'd have to use Tokyo Dome for a month continuously to please everyone, και λίγα λέω! Μιλάω μόνο σαν ΚΤ και Κ8 φαν, γιατί από αυτά τα δυο γκρουπ έχω γνωρίσει τον περισσότερο κόσμο, αλλά επειδή ξέρω το απίστευτο δυναμικό που έχουν τα foreign fanbase ΌΛΩΝ των JE, ποστεύω πραγματικά ότι εάν έδιναν ένα Live περιορισμένο σε φαν από άλλες χώρες -ξεχνάμε τα αεροπορικά προς στιγμήν, έτσι- θα το γέμιζαν άνετα το Dome και δεν θα έφτανε κιόλας χ3
So yeah, all of this is true already

We just gotta hope for JE appearances in Europe -αν και δεν θα ησυχάσω αν δε μου φέρουν τα Καντζάνια σε χώρα που να μπορώ να πάω να τους δω, το πάμφτωχο ελληνόπουλο!