+1 to everything a2a said. You're being slightly unfair here imho. Οι ΚΑΤ-ΤUN δεν ειναι καν το 2ο αγαπημενο μου JE band (hell, i doubt if they're even my 5th most favourite JE band), αλλα ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοι...

Ναι αλλά οι Arashi είναι και οι πρώτοι από τους Golden Agers [από τα γκρουπ με πολλά άτομα, γιατί νομίζω και ο Τάκης κι η Φτερού εκεί συγκαταλέγονται] that made it big, it's their year, so. Arashi probably have the widest attraction, from how I see things. They deserve it~
Και πριν τους Kanjani μ'ενοχλούσε που οι ΚΤ κάνανε τόσα πράγματα σε βάρος άλλων [NEWS], απλά΄τώρα που ξέρω παραπάνω και το τί θα κάνουν κτλ κτλ, νομίζω ότι στους Eito άξιζαν όλ'αυτά τα χειμερινά releases. Και πιστεύω πως και οι nEWS θα έπρεπε να κάνουν ΠΟΛΥ περισσότερα πράγματα από τους ΚΤ, γιατί αν μετράνε τα looks΄για τον Johnny, για 'μένα οι ΝEWS θα ήταν πολύ πιο πάνω. Κι ας είναι 'η φωνή του jin'. Tesshi has an angel's voice and better looks.
mmmm, saa... I really dunno about that... Μην ξεχναμε και το τεραστιο impact που ειχαν κανει οταν debutαραν οι KT. Ι wouldn't be so fast to say Arashi were the first Golden Agers to make it big. Λεμε για debut single που πουλησε πανω απο εκατομμυριο και straight to the top κατασταση.
Δε νομιζω οτι οι ΚΤ εκαναν ποτε πραγματα εις βαρος αλλων. Κι αυτοι παιδευτηκαν μεχρι να κανουν debut αλλωστε, and it's not like they didn't deserve their hype afterwards. Oι NEWS συγκεκριμενα ειναι ετσι κι αλλιως περιεργη περιπτωση με το two-timing του Ryo,
(και την 'ειμαστε η μπαντα του Yamapi' ταμπελα)οποτε ειναι περιορισμενοι ετσι κι αλλιως in a way.
Αfter all, it's not the looks in the long run. Tα looks ειναι και εντελως υποκειμενικο θεμα for me, αλλα let's face it, it's just how JE works. Eυτυχως ή δυστυχως, στο Johnny's δε μετρανε ουτε τα looks, ουτε η φωνη. The most famous people are SMAP ffs :pp Just think about it xD
Αυτο που μετραει ειναι whose 'milkshake brings all the fangirls at the yard' (σε συνδυασμο με την εκαστοτε εμπνευση του sachou
και τις αντοχες του καθενος βεβαιως βεβαιως).
Και 'η φωνή του jin' my left foot, αν δεν ειχε 5 λεγεωνες fangirls να σκιζονται για παρτη του (plus το inexplicable to me Akame bait >_______>), it is doubtful αν θα ηταν ιδια η κατασταση for him -και για τον οποιονδηποτε αντιστοιχο.
This is actually a big part of why I like Johnny's. 'Technically, we're not the best, but we're special' XD
tl;dr f*ck looks/talent, we got charisma and guts xD