Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

j-idols κουτσομπολ- γκουχ! news

• Please log in to reply
480 replies to this topic

#271 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 27 March 2010 - 01:55

Θα το πάρω και γω όταν ευκαιρήσω. Ήταν βασικά να το πάρω αλλά έσκασε μύτη το νέο των Arashi & you know how it goes for me: Arashi >>>> everyone else οπότε το έσπρωξα πίσω. Θα το πάρω πάντως τώρα το Πάσχα που θα εξασφαλίσω χαρτζιλίκι από τη νονά χεχεχεχε.

Εγώ έσπρωξα πίσω καινούρια παπούτσια για να το πάρω <3 Since they don't really allow me to get myself a job, και πρέπει να περιμένω το χαρτζιλίκι του μπαμπά ακόμα [>.<], το πήρα με τίμημα να μείνω χωρίς καινούρια παπούτσια μέχρι το καλοκαίρι τώρα ΧD

Πάντως πραγματικά δεν μπορώ να κάτσω στ'αυγά μου μέχρι να δω το wondrous email από το yesasia που θα λέει "We Shipped your Order Today" <333 Έχει τόσα πολλά πράγματα που θέλω να δω, που ώρες ώρες μόνο να παίζω με τον τρίχρονο αδελφό μου μπορεί να μου καταπραύνει την υπερκινητικότητα! *or I'm just under a Miyavi syndrome*
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#272 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 28 March 2010 - 13:07

Oi KAT-TUN βγάζουμ καινπύριο τραγουδι??
pleaseeeee 'αμα ξερεις κανεις να πει !!:lovulovu:

#273 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 28 March 2010 - 13:57

Oi KAT-TUN βγάζουμ καινπύριο τραγουδι??
pleaseeeee 'αμα ξερεις κανεις να πει !!:lovulovu:

Α, ναι. Λέγεται Going! και είναι για ένα baseball show του Κάμε. Να δούμε αν θα ανακοινωθεί και σινγκλ.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#274 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 28 March 2010 - 15:28

Eπίσης και οι Kanjani8, βγάζουν καινούριο τραγούδι, το Wonderful World [ανακοινώθηκε στο site της Teichiku πριν μερικές μέρες] το οποίο θα είναι επίσης theme για το καινούριο τους Bangumi, το Bouken Japan! Kanjani8 MAP. Ελπίζω κι εγώ σ'ένα καινούριο single για τ'αγοράκια μου, αν και χωρίς να θέλω να φανώ κακιά, αρκετά single δεν έχουν οι ΚΤ? Ειδικά τώρα που βγάζουν 2 κάθε χρόνο, και 2 PV, και άλμπουμ, και...

Other than that, the first leaking of the Countdown DVD is out, and of all things, it's TORN.

http://community.livejournal.com/kanjani8/2685482.html

Προσωπικά αυτό που θέλω να δω είναι το Brilliant Blue, Yuki wo Kudasai, Osaka Romanesque και όπως πάντα το rock medley.
Posted Image
~ ~

#275 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 28 March 2010 - 15:42

Ελπίζω κι εγώ σ'ένα καινούριο single για τ'αγοράκια μου, αν και χωρίς να θέλω να φανώ κακιά, αρκετά single δεν έχουν οι ΚΤ? Ειδικά τώρα που βγάζουν 2 κάθε χρόνο, και 2 PV, και άλμπουμ, και...

LOL your bias shows dangerously! XD Ειδικά οι KAT-TUN τώρα τελευταία κάνουν πολύ αραιά πράγματα οπότε δεν μπορείς καν να το πεις αυτό. Τέλειωσε και το show τους, ενώ οι Kanjani8 έχουν καινούργιο (αν και κατάρα που τελειώνει το Kanpani, where the f*ck I'm going to get my weekly dose of ridiculous nao?), ένα δεύτερο DVD μέσα σε μισό χρόνο, και το KyuuJyouShow και τα GIFT κυκλοφόρησαν με διαφορά κάτι παραπάνω από 1 μήνα το 1 από το άλλο. Οι KT θα τα βρουν κάπως πιο δύσκολα χωρίς το Jin. Και αν και πουλάνε ακόμα περισσότερο από τους Kanjani8, τα παιδιά από το Kansai ανεβαίνουν σταθερά και είναι ζήτημα χρόνου να τους περάσουν σε δημοτικότητα. (Το δηλώνω και ας είμαι περισσότερο KAT-TUN fan από Kanjani8, είναι απλά αληθεια. Δε θα εκπληκτώ αν καταλήξουν σαν τους Arashi κάποια στιγμή. Δουλεύουν πολύ και φαίνεται.)
Αυτοί που ξεπατώνονται κάθε χρόνο είναι οι Arashi. Το βλέπω και φέτος, 4 single θα βγάλουν έτσι όπως πάνε και θα είναι πάλι νο1. But it's still their momentum. :333

Προσωπικά αυτό που θέλω να δω είναι το Brilliant Blue, Yuki wo Kudasai, Osaka Romanesque και όπως πάντα το rock medley.

Brilliant Blue love! This song is AWESOMESAUCE! Μου αρέσει καλύτερα από το KyuuJyouShow! Έπρεπε να είναι a-side!

#276 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 28 March 2010 - 20:06

Ναι αλλά οι Arashi είναι και οι πρώτοι από τους Golden Agers [από τα γκρουπ με πολλά άτομα, γιατί νομίζω και ο Τάκης κι η Φτερού εκεί συγκαταλέγονται] that made it big, it's their year, so. Arashi probably have the widest attraction, from how I see things. They deserve it~

Και πριν τους Kanjani μ'ενοχλούσε που οι ΚΤ κάνανε τόσα πράγματα σε βάρος άλλων [NEWS], απλά΄τώρα που ξέρω παραπάνω και το τί θα κάνουν κτλ κτλ, νομίζω ότι στους Eito άξιζαν όλ'αυτά τα χειμερινά releases. Και πιστεύω πως και οι nEWS θα έπρεπε να κάνουν ΠΟΛΥ περισσότερα πράγματα από τους ΚΤ, γιατί αν μετράνε τα looks΄για τον Johnny, για 'μένα οι ΝEWS θα ήταν πολύ πιο πάνω. Κι ας είναι 'η φωνή του jin'. Tesshi has an angel's voice and better looks.

Brilliant Blue = pure BRILLIANCE. Απ'όλα τα τελευταία releases όλων των JE τους τελευταίους 6 μήνες, είναι το πιο αγαπημένο μου B-side. ΣΥΜΦΩΝΏ! Και αυτό έπρεπε να έχει PV [not that I don't love the awesome παλαβομάρα in Kyuu Jo, but :)]
Posted Image
~ ~

#277 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 29 March 2010 - 15:34

Ah, yey. Λοιπόν, για τον κόσμο που το ήθελε, since there're already so many leakouts of the Κ8 Countdown DVD, και αφου δεν αντέχουν ολονών τα νεύρα να περιμένουν, since I won't download until my copy arrives, παραθέτω το Link στο Post της dozchan, η οποία έχει ανεβάσει μέχρι τώρα κομμάτι κομμάτι κάποια Parts ξεχωριστά, και ανεβάζει κι άλλα λίγο λίγο.

http://dozchan.livejournal.com/182080.html

Leave her your thanks, 'cause she's just gorgeous. And have fun watching~!
Posted Image
~ ~

#278 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 March 2010 - 21:36

+1 to everything a2a said. You're being slightly unfair here imho. Οι ΚΑΤ-ΤUN δεν ειναι καν το 2ο αγαπημενο μου JE band (hell, i doubt if they're even my 5th most favourite JE band), αλλα ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοι... :P

Ναι αλλά οι Arashi είναι και οι πρώτοι από τους Golden Agers [από τα γκρουπ με πολλά άτομα, γιατί νομίζω και ο Τάκης κι η Φτερού εκεί συγκαταλέγονται] that made it big, it's their year, so. Arashi probably have the widest attraction, from how I see things. They deserve it~

Και πριν τους Kanjani μ'ενοχλούσε που οι ΚΤ κάνανε τόσα πράγματα σε βάρος άλλων [NEWS], απλά΄τώρα που ξέρω παραπάνω και το τί θα κάνουν κτλ κτλ, νομίζω ότι στους Eito άξιζαν όλ'αυτά τα χειμερινά releases. Και πιστεύω πως και οι nEWS θα έπρεπε να κάνουν ΠΟΛΥ περισσότερα πράγματα από τους ΚΤ, γιατί αν μετράνε τα looks΄για τον Johnny, για 'μένα οι ΝEWS θα ήταν πολύ πιο πάνω. Κι ας είναι 'η φωνή του jin'. Tesshi has an angel's voice and better looks.

mmmm, saa... I really dunno about that... Μην ξεχναμε και το τεραστιο impact που ειχαν κανει οταν debutαραν οι KT. Ι wouldn't be so fast to say Arashi were the first Golden Agers to make it big. Λεμε για debut single που πουλησε πανω απο εκατομμυριο και straight to the top κατασταση.

Δε νομιζω οτι οι ΚΤ εκαναν ποτε πραγματα εις βαρος αλλων. Κι αυτοι παιδευτηκαν μεχρι να κανουν debut αλλωστε, and it's not like they didn't deserve their hype afterwards. Oι NEWS συγκεκριμενα ειναι ετσι κι αλλιως περιεργη περιπτωση με το two-timing του Ryo, (και την 'ειμαστε η μπαντα του Yamapi' ταμπελα)οποτε ειναι περιορισμενοι ετσι κι αλλιως in a way.

Αfter all, it's not the looks in the long run. Tα looks ειναι και εντελως υποκειμενικο θεμα for me, αλλα let's face it, it's just how JE works. Eυτυχως ή δυστυχως, στο Johnny's δε μετρανε ουτε τα looks, ουτε η φωνη. The most famous people are SMAP ffs :pp Just think about it xD
Αυτο που μετραει ειναι whose 'milkshake brings all the fangirls at the yard' (σε συνδυασμο με την εκαστοτε εμπνευση του sachou και τις αντοχες του καθενος βεβαιως βεβαιως). Και 'η φωνή του jin' my left foot, αν δεν ειχε 5 λεγεωνες fangirls να σκιζονται για παρτη του (plus το inexplicable to me Akame bait >_______>), it is doubtful αν θα ηταν ιδια η κατασταση for him -και για τον οποιονδηποτε αντιστοιχο.

This is actually a big part of why I like Johnny's. 'Technically, we're not the best, but we're special' XD

tl;dr f*ck looks/talent, we got charisma and guts xD

Posted Image

Spoiler: &#33909

#279 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 01 April 2010 - 03:10

twra pou eipate newS zoune akoma autes oi psuxes?
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#280 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 01 April 2010 - 11:04

Λοιπόν επειδή ο καθένας λεει το μακρύ του και το κοντό του!!
Οι ΚΑΤ-ΤUN:love::respect: τι κάνανε εις βάρος των άλλων?? πιστεύω έχουνε πολυ όμορφες φωνες και πρώτες και δεύτερες καλύτερες από τους News και του Kanjani δεν εκφερω γνωμη καθώς έχω ακούσει ελαχιστα τραγούδια αν και η φωνή του Subaru με τρελένει :respect:!!
Ελπίζω οι kat-tun να τα σπάσουν στο tour τους το ίδο και ο Jin στην αμερική!!
Και το λοιπόν μαγκιά τους που βγαζουν συνέχεια singles και διάφορα!!
και θα συμφωνησω με την Lucy

"'Technically, we're not the best, but we're special' XD "

#281 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 April 2010 - 19:06

Why Ai-chan, oh whyyyyy??????

http://www.hello-online.org/index.php?act=helloonline&CODE=article&topic=1049

EDIT: I totally fell for it... Ειχα ξεχασει τι μερα ειναι σημερα..

Edited by Mr Ayu-Mania, 01 April 2010 - 19:18.

Posted Image

#282 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 04 April 2010 - 14:16

Λοιπόν επειδή ο καθένας λεει το μακρύ του και το κοντό του!!
Οι ΚΑΤ-ΤUN:love::respect: τι κάνανε εις βάρος των άλλων?? πιστεύω έχουνε πολυ όμορφες φωνες και πρώτες και δεύτερες καλύτερες από τους News και του Kanjani δεν εκφερω γνωμη καθώς έχω ακούσει ελαχιστα τραγούδια αν και η φωνή του Subaru με τρελένει :respect:!!
Ελπίζω οι kat-tun να τα σπάσουν στο tour τους το ίδο και ο Jin στην αμερική!!
Και το λοιπόν μαγκιά τους που βγαζουν συνέχεια singles και διάφορα!!
και θα συμφωνησω με την Lucy

Είσαι πολύ φρέσκια ακόμα στο fandom [αν και είσαι ένα χρόνο πιο μεγάλη από 'μένα], αλλά εγώ είμαι ΚΤ φαν από το 2007. Πολλά πράγματα που έχουν κάνει δεν μου άρεσαν, αν θέλεις μπορώ να στα πω σε PM για να μη σπαμμάρουμε το thread.

Tο γεγονός ότι θα πάθουν καμια υπερκόπωση οι υπόλοιποι 5, για να μη μιλήσω για τον καημένο τον Κάμε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τοτεράστιο εγώ του ο Ακανίσι, δεν φαίνεται να το σκέφτεται καμιά? And that comes from a lunatic Jin fangirl, αφού όταν πρωτογνώρισα τους ΚΤ ο Κάμε με τρόμαζε σε βαθμό που να μη θέλω να τον βλέπω. Όσο για τον Τζώνυ, αυτός κι αν τα 'χει πια άντε να μην πω τί. ΟΚ, you want KT to conquer the world. Seriously though, you don't send 5/6 on Asia tour and one in the US, that's unfair for all of them. They CAN conquer the world, but please, they can't do it seperately. We want them ALL, TOGETHER.

Δεν θέλω να είμαι δυσοίωνη, αλλά μετά τη διάλυση των DBSK που μου ανέφερε χτες η αδελφή μου για να κάνουν ο καθένας σόλο, και όλ'αυτα που βλέπω, πολύ φοβάμαι ότι και οι ΚΤ εκεί θα καταλήξουν. Δε θέλω με την καμια να το δω αυτό, αλλά έτσι που κάνουν, είτε τους βάζουν είτε το αποφασίζουν μόνοι τους, boys, seriously, you're a GROUP.
Posted Image
~ ~

#283 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 04 April 2010 - 15:55

yup!! i'll agree on that!!!

............................................................

Oi KAT-TUN βγάζουν καινούριο single έμαθα:lovulovu:..kyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!:wooi2:

Edited by Barbara, 05 April 2010 - 10:17.

#284 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 05 April 2010 - 13:27

Ναι, επικυρώθηκε και θα είναι 3-Parts, στα οποία θα περιέχονται το καινούριο τραγούδι, DVD με το PV και το making, καθώς και στο ένα από τα 3 θα περιλαμβάνονται καινούρια σόλο του Koki και του Maru.

source: Kattunlove @ lj
Posted Image
~ ~

#285 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 April 2010 - 14:50

καθώς και στο ένα από τα 3 θα περιλαμβάνονται καινούρια σόλο του Koki και του Maru.

source: Kattunlove @ lj

OH YES TO I DON'T MISS U ΚΙΟΛΑΣ! Αυτό και μόνο με έκανε να ενθουσιαστώ περισσότερο από το νέο single των Arashi (αν είναι ποτέ αυτό δυνατόν) και να το παραγγείλω (αυτή την εκδοχή τουλάχιστον) με όσα πενιχρά λεφτά μου είχαν απομείνει. Την Πέμπτη επιστρέφω, φουλάρω την κάρτα και παίρνω και τις άλλες εκδόσεις (και το Monster).
Πάω τώρα να πω στην φίλη μου ότι βγάζουν το SNAP! I was loving u Dieeeeep! σε single να κάνουμε πάρτι παρέα! :joyful: