Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Fairy Tail latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
980 replies to this topic

#121 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2009 - 22:17

Αυτο που με ενοχλει ειναι το οτι αν απειροι μαγοι μπορουν να κανουν τετοιες καταστροφες, θα φυγει για dragonball και boom-boom planet down στα πιο μετα επισοδια...

Λοιπον,στο μανγκα η δυνατοτερη επιθεση που εχουμε δει ηταν εκεινη του gerard που ειχε τη δυναμη μετεωριτη,μου τη σπαει που εκαναν στο ανιμε δυνατο εναν που ηταν παναχρηστος στο μανγκα(αυτος ο bora).Και,γιατι η φωτια του εμοιαζε με το bankai του byakuya?Αντε,πρωτο επεισοδιο ειναι,συνχωρειται,και στο one piece αρχισαν ετσι και μετα ειδατε πως εγινε...Απο οτι καταλαβα,τα κανονικα επεισοδια θα τα συντομευουν και τα επεισοδια με μαχες οπως το phantom lord arc θα τα επιμηκινουν(ή οπως το λενε)

#122 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 14:43

Προσωπικά, οι φωνές των Happy και Lucy μου άρεσαν πολύ. Οι άλλες, νταξει, δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα άσχημες ούτε με ενόχλησαν. Το animation καλό ήταν, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, και το opening και το ending χάλια(σαν τραγούδια). Σε γενικές γραμμές πάντως, καλούτσικο ήταν και βλεπόταν άνετα, ωστόσο δεν είδα κάτι διαφορετικό από τα άλλα shounen. Κρίμα, περίμενα πολύ περισσότερα...

#123 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2009 - 18:34

Ωραιο το πρωτο επεισοδιο. Αν και δεν εχω διαβασει το manga (ακομα), το anime μου αρεσε αρκετα.

#124 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 00:16

Δηλωνω επισημα Lucy fan και εγω, παρεα με τον Zoro :)

Έτσι, άντε να μαζευόμαστε οι Lucy fans! :kill4u:

@ Zoro βασικα προτιμω τη 8εα erza by far

Σαν χαρακτήρα ακούω είναι καλύτερη, πιο κομπλέ, αλλά σαν εμφάνιση δεν νομίζω πως την έχει, πολύ manly για τα γούστα μου, ενώ η Lucy είναι ο ορισμός του kawai :nbleed:. Μένει να δω και την Erza στην πράξη όμως, στο anime, δεν παίρνω κι όρκο ακόμη, θα δείξει! :P

Εντυπώσεις τώρα, που επιτέλους κατάφερα να δω το πρώτο ep κι εγώ! Κοίτα να δεις πόσο ρόλο παίζουν τα γούστα και η προδιάθεση! :P

Τι να πω κι εγώ που το πιλοτικό επεισόδιο μου άρεσε σαν σύνολο; :hahaha: Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι από τα τόσα αρνητικά posts είχα προετοιμαστεί για πολύ χειρότερα ή ότι δεν διαβάζω το manga οπότε δεν χαλάστηκα από αλλαγές, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον, χαλαρό και αρκετά αστείο για ξεκίνημα.

Όπως ήδη ειπώθηκε κανένα endless shonen δεν είχε δυνατή αρχή, αφού αν βασιζόμουν στα πρώτα επεισόδια των One Piece και Naruto οι σειρές θα είχαν φάει drop εξαρχής!

Το animation δεν ήταν τέλειο αλλά ούτε κάκιστο, ευελπιστώ πως αν η σειρά έχει επιτυχία θα βελτιωθεί σιγά σιγά, δεν είχα πρόβλημα πάντως. Μουσική μόνο το opening με χάλασε ιδιαίτερα, τα άλλα τα βρήκα οκ για αρχή, ούτε του Naruto το πρώτο opening μου είχε αρέσει πολύ (ενώ τα τελευταία τα πάω πολύ), ενώ το We Are του One Piece είναι σπάνια περίπτωση, να είναι από τα καλύτερα ακόμη μέχρι σήμερα!

Χαρακτήρες: Λατρεύω Lucy και μου άρεσε αρκετά η φωνή της, την συνήθισα γρήγορα και βρήκα καλή ιδέα να βάλουν την ίδια voice actor της Misa Misa, οπότε ξεκινάω και κανονικά ως fan της τώρα! Την βρήκα επίσης αρκετά συμπαθητική, έξυπνη για τα δεδομένα της και πολύ όμορφη, ενώ σε αντίθεση με τις τυπικές και άγριες Nami και Sakura που ταράζουν στο ξύλο τον πρωταγωνιστή έκανε την διαφορά :stubborn:, αν και δεν ξέρω για πιο κει αν μένει έτσι.

Natsu και Happy μου φάνηκαν αρκετά ωραίο δίδυμο και αυτοί, οκ σαν αστεία (και ο Natsu φαγάνας άλα Luffy μας βγήκε), τους συμπάθησα και συνήθισα φωνές κι εδώ... μάχες ένα από τα ίδια, μου αρέσει η μαγεία οπότε ένα shonen αφιερωμένο σε αυτήν ήταν ότι πρέπει. Πολύ μου άρεσε όταν ο Natsu θύμιζε δράκο, με τα μάτια να γυαλίζουν και την σκοτεινή φιγούρα.

Η φωνή του Bora μόνο μου φάνηκε χάλια, ειδικά στις επιθέσεις, αλλά ευτυχώς δεν μιλάμε για σημαντικό χαρακτήρα.

Έμαθα και γιατί η σειρά λέγεται Fairy Tail και όχι Tale τελικά, το έμβλημα του guild τα λέει όλα ουσιαστικά (όπως είχαμε και Titan Nose, φαίνεται τα guild παίρνουν το 2ο κομμάτι από σημεία του σώματος, μάλλον) και οι κινήσεις ήταν χορταστικές για αρχή. Εννοείται πως περιμένω καλύτερα στην συνέχεια αλλά εμπιστεύομαι τα όσα ακούω, οπότε θα το συνεχίσω σίγουρα! Δεν μου έδωσε την ίδια μοναδικότητα του χαλαρού κλίματος του OP, αλλά καλύτερα γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για κόπια, ενώ έχουμε μια παρόμοια αλλά πάλι καλή σειρά! :riiight:

Τελειώνω λέγοντας ότι, ρίχνοντας μια ματιά στο επεισόδιο από I_Eat_Anime, HorribleSubs και Mamiko, το τελευταίο group μου φάνηκε το καλύτερο από πλευρά μετάφρασης (στο 17:44 φάνηκε) και σχεδίου υποτίτλων, ενώ από ποιότητας εικόνας δεν είδα διαφορά. Εδώ για όσους ενδιαφέρονται!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 17 Οκτώβριος 2009 - 01:18

#125 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 10:55

Πες τα Zoro! Ουτε εγω καταλαβαινω ως προς τι απογοητευθηκαν τα παιδια (ισως να το λεω επειδη δεν εχω διαβασει το μανγκα).
Κατι μου λεει παντως πως θα λατρεψω και τους 4 βασικους χαρακτηρες της σειρας. Ειναι μια απο τις λιγες φορες που συμπαθησα τοσο πολυ μια κοπελα σε shounen anime. Lucy FTW! Ανυπομωνω να δω και την Erza.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#126 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 15:47

Oπως ειπε και η Vagelio μια χαρα τα λες Zoro.
Και η Lucy ειναι απο τις λιγες πρωταγωνηστριες που μου αρεσουν (για να πω την αληθεια δεν μου ερχεται καμια αλλη στο μυαλο αυτη τη στιγμη).
Βασικα τον ρολο της Nami και της Sakura τον παιζει λογικα η Erza, αλλα αυτη δεν τους δερνει μονο τους τρομοκρατει (ναι εννοω και τον Gray που θα δειτε πιο μετα)
Εγω παντως περιμενω οτι το anime θα γινει πολυ καλυτερο στα επομενα επεισοδια.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#127 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 19:42

Ελπιζω να βελτιωθει ειναι το animation T^T, για την ακριβεια θελω να μπουν πιο πολλα frames.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#128 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 20:06

Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι τον natsu τον εκαναν πιο κοντο,με μεγαλυτερο κεφαλι και πιο παιδικη φατσα...και τον fake salamander τον εκαναν αρκετα δυνατο,ενω στο manga μονο εκεινο το πραγμα που πεταει ηξερε να κανει,ουτε να επιτεθει δεν ηξερε.

#129 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 09:09

Εγω απλα να προσ8εσω για οσους ενδιαφερονται οτι το anime 8α βγει και απο τακα ενω για οσους εχουν προβλημα με τα αγγλικα μπορειτε να το κατεβασετε απο το site των animeclipse με ελληνικους υποτιτλους.
Αλλη μια προτωτυπια για τα παιδια των ac που για μια ακομη φορα μας καταπλησσουν με την δουλεια τους
Kατεβαστε το απο εδω Ac Fairytale

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 20:54

Έμαθα και γιατί η σειρά λέγεται Fairy Tail και όχι Tale τελικά, το έμβλημα του guild τα λέει όλα ουσιαστικά (όπως είχαμε και Titan Nose, φαίνεται τα guild παίρνουν το 2ο κομμάτι από σημεία του σώματος, μάλλον) και οι κινήσεις ήταν χορταστικές για αρχή. Εννοείται πως περιμένω καλύτερα στην συνέχεια αλλά εμπιστεύομαι τα όσα ακούω, οπότε θα το συνεχίσω σίγουρα! Δεν μου έδωσε την ίδια μοναδικότητα του χαλαρού κλίματος του OP, αλλά καλύτερα γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για κόπια, ενώ έχουμε μια παρόμοια αλλά πάλι καλή σειρά! :riiight:

Λαθος,τα guild παιρνουν το ονομα απο τερατα ή ζωα ή αλλα πλασματα,οπως θα δουμε πιο μετα με τα αλλα guild(Lamia Scale,Quatro Cerberus,Blue Pegasus,Phantom Lord,Cat Shelter)αν και τα dark guild(θα δουμε πιο μετα στο ανιμε τι ειναι αυτα)εχουν τελειως ασχετα ονοματα(Elsenwand,Oracion Seis,Grimoire Hearts,Naked Mummy).Εχει και την δικια του ιστορια το ονομα Fairy Tail,θα το πει σε 30-50 επεισοδια:tensai:.Ειδα οτι το επομενο επεισοδιο λεγεται Fire dragon,cow and monkey,ετσι λεγοτν το τριτο chapter στο manga,το δευτερο εδειχνε το υπολοιπο guild,και κυριως τον master.Ελπιζω να τους δειξει λιγο στο ανιμε,ειχε πολυ φαση εκεινη η σκηνη.Παντως εχει καθε ειδους μελος το guild(:frozen:,:burningbe3:,:nbleed:,:knock-knock:,:hehehe:)

#131 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 20:56

Περίμενα πιο τραγικό voice actor, αυτός είναι fail enough για τον Natsu.
Τώρα δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να με χαλάνε τα εφέ από τα ξόρκια, ίσως με τον καιρό να τα συνηθίσω.

Αυτό που μου άρεσε μακράν είναι η μουσική υπόκρουση ειδικά στις στιγμές της μάχης. Πολύ καλή επιλογή.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#132 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 21:34

Μετα απο αρκετο καιρο αξιω8ηκα να το δω μετα απο τοσο καιρο.Μια πρωτη γνωμη ειναι οτι τελικα εγινε πολυ ντορος για το τπ.Αυτο το λεω εχοντας μονο το 1 επεισοδιο της συγκεκριμενης σειρας κα8οτι δεν εχω διαβασει κα8ολου το μανγκα και δεν ξερω αν ακολου8ει πιστα την ιστορια η οχι.
Αλλα ασ τα παρω απο την αρχη.Η σειρα αρχιζει αρκετα καλα με το κλασσικο παρουσιασμα των χαρακτηρων και των τυπικων κα8ημερινων χαρακτηριστικων τους.Οι φωνες εμενα πραγματικα μου αρεσαν σε ολη την διαρκεια του ανιμε και νομιζω οτι ταιριαζανε απολυτα στους χαρακτηρες τουλαχιστον οπως φανηκε στο 1 επεισοδιο.Απο κει και περα για τον σχεδιασμο δεν εχω να πω κατι το ιδιαιτερο.Η επιρροη ειναι αρκετα εμφανης απο το op αλλα δεν μπορεις να το πεις και ολοκληρωτικη κοπια.Σιγουρα φερνει παρα πολυ αλλα γενικα εχει το δικο του στοιχειο που κανει την διαφορα.
Για το στορυ τωρα εκει η ιστορια με χαλασε λιγακι.Ολο το επεισοδιο μου εδωσε την εντυπωση οτι το story απλα παιχτηκε στο fast forward απλα και μονο για να υπαρχει σε ενα υποβα8ρο.Για πρωτο επεισοδιο 8α περιμενα πιο αργους ρυ8μους ωστε να μπει ο 8εατης καλυτερα στο κλιμα παρα να βλεπει τα πραγματα ετσι στο φλου,τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου εδωσε εμενα.
Η πορεια παλι της μαχης ειναι αρκετα ετσι και ετσι και σε αρκετα σημεια τα μαγικα δεν με εντυπωσιασαν οσο 8α περιμενα για ενα συγκεκριμενο ανιμε.Ειδικα το ολο fighting με τον κακο μαγο που 8υμισε μια κακη απομιμησ του bleach σε αρκετα σημεια.Δεν λεω βεβαια αρχη ειναι μπορει να βελτιω8ει σε αρκετα μεγαλο βα8μο αλλα και παλι περιμενα αρκετα περισσοτερα ειδικα απο τον τοσο 8ορυβο που ειχε κανει πριν καν κυκλοφορησει.Το αλλο παλι που με ξενισε ηταν το αποτομο τελος.Περιμενα καλυτερη καταληξη απο την τροπη που πηρε η σειρα μετα το τελος της μαχης.
Γενικα ενα μετριο shounen τουλαχιστον απο το 1 επεισοδιο.Υπαρχει ελπιδα να καλυτερεψει και να γινει αρκετα καλυτερο αλλα μεχρι τοτε οψωμε8α.:byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 21:42

Από το 1ο επεισόδιο, μου άρεσε μόνο το 2ο μισό, ήταν αρκετά ανατρεπτικό. Voice actors εξαιρετικοί και ταιριάζουν με τους χαρακτήρες, μόνο της Lucy με χάλασε λίγο, αλλά θα το συνηθίσω. Επίσης τα γραφικά μου φάνηκαν ολόιδια με fma, δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλη αυτή η συζήτηση περί ομοιότητας με το one piece, εγώ τουλάχιστον δε βρήκα καμιά σχέση.

Πάντως ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούμε να βγάλουμε από τα πρώτα επεισόδια.

serpe7.jpg

#134 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 22:13

Καλούτσικο (για shonen) το πρώτο επεισόδιο. Σαν αρχή δεν είχε κάτι πρωτότυπο αλλά ελπίζω αργότερα να δούμε λίγη καλή υπόθεση. Ένα μεγάλο συν που δεν έκαναν το σχέδιο να μοιάζει υπερβολικά με του One Piece. Επίσης η φωνή του Natsu ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Διαβάζοντασ το manga τη φανταζόμουν πολύ παιδική αλλά τελικά είναι αρκετά αντρική. Μείον είναι το animation στα ξόρκια και α, ανέφερα ότι του λείπει η πρωτοτυπία?

15fkk04.jpg

#135 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 23:53

Είδα το 1ο, χαριτωμένο αν κ μπορεί να πάει καλύτερα. Το 2ο μισό ήταν πιο ενδιαφέρον
το στιλ του σα σχέδιο δν με χάλασε αν κ θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
Αν κ δεν έχω διαβάσει το manga ωστόσο κατα τις μεταφορές σε anime (αλλα και
στις ταινίες) πάντα γίνονται κάποιες μετατροπές. Στο σύνολό του πιστεύω ήταν
πάνω απ' το μέτριο!
Δημοσιευμένη  εικόνα