Δηλωνω επισημα Lucy fan και εγω, παρεα με τον Zoro 
Έτσι, άντε να μαζευόμαστε οι Lucy fans!

@ Zoro βασικα προτιμω τη 8εα erza by far
Σαν χαρακτήρα ακούω είναι καλύτερη, πιο κομπλέ, αλλά σαν εμφάνιση δεν νομίζω πως την έχει, πολύ manly για τα γούστα μου, ενώ η Lucy είναι ο ορισμός του kawai

. Μένει να δω και την Erza στην πράξη όμως, στο anime, δεν παίρνω κι όρκο ακόμη, θα δείξει!

Εντυπώσεις τώρα, που επιτέλους κατάφερα να δω το πρώτο ep κι εγώ! Κοίτα να δεις πόσο ρόλο παίζουν τα γούστα και η προδιάθεση!

Τι να πω κι εγώ που το πιλοτικό επεισόδιο μου άρεσε σαν σύνολο;

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι από τα τόσα αρνητικά posts είχα προετοιμαστεί για πολύ χειρότερα ή ότι δεν διαβάζω το manga οπότε δεν χαλάστηκα από αλλαγές, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον, χαλαρό και αρκετά αστείο για ξεκίνημα.
Όπως ήδη ειπώθηκε κανένα endless shonen δεν είχε δυνατή αρχή, αφού αν βασιζόμουν στα πρώτα επεισόδια των One Piece και Naruto οι σειρές θα είχαν φάει drop εξαρχής!
Το animation δεν ήταν τέλειο αλλά ούτε κάκιστο, ευελπιστώ πως αν η σειρά έχει επιτυχία θα βελτιωθεί σιγά σιγά, δεν είχα πρόβλημα πάντως. Μουσική μόνο το opening με χάλασε ιδιαίτερα, τα άλλα τα βρήκα οκ για αρχή, ούτε του Naruto το πρώτο opening μου είχε αρέσει πολύ (ενώ τα τελευταία τα πάω πολύ), ενώ το We Are του One Piece είναι σπάνια περίπτωση, να είναι από τα καλύτερα ακόμη μέχρι σήμερα!
Χαρακτήρες: Λατρεύω Lucy και μου άρεσε αρκετά η φωνή της, την συνήθισα γρήγορα και βρήκα καλή ιδέα να βάλουν την ίδια voice actor της Misa Misa, οπότε ξεκινάω και κανονικά ως fan της τώρα! Την βρήκα επίσης αρκετά συμπαθητική, έξυπνη για τα δεδομένα της και πολύ όμορφη, ενώ σε αντίθεση με τις τυπικές και άγριες Nami και Sakura που ταράζουν στο ξύλο τον πρωταγωνιστή έκανε την διαφορά

, αν και δεν ξέρω για πιο κει αν μένει έτσι.
Natsu και Happy μου φάνηκαν αρκετά ωραίο δίδυμο και αυτοί, οκ σαν αστεία (και ο Natsu φαγάνας άλα Luffy μας βγήκε), τους συμπάθησα και συνήθισα φωνές κι εδώ... μάχες ένα από τα ίδια, μου αρέσει η μαγεία οπότε ένα shonen αφιερωμένο σε αυτήν ήταν ότι πρέπει. Πολύ μου άρεσε όταν ο Natsu θύμιζε δράκο, με τα μάτια να γυαλίζουν και την σκοτεινή φιγούρα.
Η φωνή του Bora μόνο μου φάνηκε χάλια, ειδικά στις επιθέσεις, αλλά ευτυχώς δεν μιλάμε για σημαντικό χαρακτήρα.
Έμαθα και γιατί η σειρά λέγεται Fairy Tail και όχι Tale τελικά, το έμβλημα του guild τα λέει όλα ουσιαστικά (όπως είχαμε και Titan Nose, φαίνεται τα guild παίρνουν το 2ο κομμάτι από σημεία του σώματος, μάλλον) και οι κινήσεις ήταν χορταστικές για αρχή. Εννοείται πως περιμένω καλύτερα στην συνέχεια αλλά εμπιστεύομαι τα όσα ακούω, οπότε θα το συνεχίσω σίγουρα! Δεν μου έδωσε την ίδια μοναδικότητα του χαλαρού κλίματος του OP, αλλά καλύτερα γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για κόπια, ενώ έχουμε μια παρόμοια αλλά πάλι καλή σειρά!

Τελειώνω λέγοντας ότι, ρίχνοντας μια ματιά στο επεισόδιο από
I_Eat_Anime,
HorribleSubs και
Mamiko, το τελευταίο group μου φάνηκε το καλύτερο από πλευρά μετάφρασης (στο 17:44 φάνηκε) και σχεδίου υποτίτλων, ενώ από ποιότητας εικόνας δεν είδα διαφορά.
Εδώ για όσους ενδιαφέρονται!
Edited by Zoro, 17 October 2009 - 01:18.