Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θέλουν να απαγορεύσουν τα eroge και άλλα ROFL (κάπως ακατάλληλο για ανηλίκους)
Posted 24 June 2009 - 10:12
http://www.sankakucomplex.com/2009/06/24/eroge-taliban-take-over-all-fetishes-banned-in-eroge/#comment-203338
Posted 24 June 2009 - 10:36
Καλά, είναι δυνατόν να επιτρέπονταν αυτά πριν;
Δηλαδή ήμαρτον, πόσο καρανώμαλος πρέπει να 'σαι για να θες να βιάσεις σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι; Μερικοί άνθρωποι τελικά είναι πιο ανύπαρκτοι απ' όσο θα μπορούσαν να είναι.
Posted 24 June 2009 - 10:41
Πότε πριν; Τέτοια παιχνίδια υπάρχουν πάνω από 15 χρόνια.Καλά, είναι δυνατόν να επιτρέπονταν αυτά πριν;
Posted 24 June 2009 - 10:47
Τα προηγούμενα 15 χρόνια.Πότε πριν; Τέτοια παιχνίδια υπάρχουν πάνω από 15 χρόνια.
Posted 24 June 2009 - 11:14
Δηλαδή ήμαρτον, πόσο καρανώμαλος πρέπει να 'σαι για να θες να βιάσεις σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι;
Καθολου.Απολυτα λογικο ειναι.Το περιεργο θα ειναι να σε χαλαει η ιδεα.Στα hentai απλα παρακολουθεις τους βιασμους,τα bondage και οτι αλλο βιτσιο ξερω γω μπορει να εχει ο καθενας.Στα eroge βαζεις και λιγο το χερακι σου.Ασε που μερικα εχουν και φοβερο σεναριο,σχεδιο και χαρακτηρες.
Παντως δεν βλεπω λογο να απαγορευτουνε ποσο μαλλον οταν οσο περναει ο καιρος γινονται ολο και πιο "προοδευτικα".
@Ash τσεκαρε το Fate/Stay Night,το Tsukihime και το Discipline και μετα μπορει να αλλαξεις αποψη.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 24 June 2009 - 11:55
Καθολου.Απολυτα λογικο ειναι.Το περιεργο θα ειναι να σε χαλαει η ιδεα.
Εντάξει, είμαι εγώ περίεργος που δεν θέλω να βιάσω. Υποθέτω ότι αποτελεί ανεκπλήρωτο όνειρο για τους υπόλοιπους.

Posted 24 June 2009 - 12:38
Ο αντικειμενικός σκοπός αυτών των παιχνιδιών είναι να κερδίσεις / κρεβατώσεις το κορίτσι. Πως είναι στα action / beat-them-up να τους σκοτώσεις όλους; Κάτι τέτοιο. Ξαφνικά το να σκοτώνεις ορδές δαιμόνων / εξωγήινων είναι μια χαρά ενώ το να κάνεις σεξ είναι κακό;
Posted 24 June 2009 - 12:44
/care

Oύτως ή άλλως ήταν το absolute loserdom αυτά τα παιχνίδια.Και τα dating sims.

Posted 24 June 2009 - 12:44

Αλλα και αυτα καλα ειναι μωρε.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 24 June 2009 - 12:52
Μα τι να βιάσεις, την μπρίζα;
Ο αντικειμενικός σκοπός αυτών των παιχνιδιών είναι να κερδίσεις / κρεβατώσεις το κορίτσι. Πως είναι στα action / beat-them-up να τους σκοτώσεις όλους; Κάτι τέτοιο. Ξαφνικά το να σκοτώνεις ορδές δαιμόνων / εξωγήινων είναι μια χαρά ενώ το να κάνεις σεξ είναι κακό;
Δεν νομίζω ότι με πιάνεις. Παίζεις ένα παιχνίδι και παίρνεις ένα ρόλο. Είναι το ίδιο να είσαι Demon Slayer με το να είσαι βιαστής; Τόσο πολύ γουστάρεις δηλαδή; Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάρω ένα ρόλο με τον οποίο διαφωνώ τόσο πολύ. Δεν ξέρω κατά πόσο άντρακλα σε κάνει το να φτιάχνεσαι στην ιδέα του βιασμού αθώων 2D κοριτσιών και των loli. Όχι ότι μου πέφτει λόγος, δικαίωμά σου να φτιάχνεσαι με 8χρονα κοριτσάκια, αλλά μην βγαίνεις από το σπίτι σου ατλιστ.
Τέλος πάντων, εντάξει, τι να σου πω. Have fun με τον εξομοιωτή σου.

Posted 24 June 2009 - 12:54
Προφανως ο Ash αναφερεται σε eroge οπως το bible black που δεν περιοριζονται σε απλα "κρεβατωματα" και εχουν απο πλοκαμια ως φουταναρια
![]()
Αλλα και αυτα καλα ειναι μωρε.....
Ε ναι μωρέ. Η "δουλειά" να γίνεται και από κει και πέρα...
Posted 24 June 2009 - 13:03

Posted 24 June 2009 - 13:12
Δεν νομίζω ότι με πιάνεις. Παίζεις ένα παιχνίδι και παίρνεις ένα ρόλο. Είναι το ίδιο να είσαι Demon Slayer με το να είσαι βιαστής; Τόσο πολύ γουστάρεις δηλαδή; Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πάρω ένα ρόλο με τον οποίο διαφωνώ τόσο πολύ. Δεν ξέρω κατά πόσο άντρακλα σε κάνει το να φτιάχνεσαι στην ιδέα του βιασμού αθώων 2D κοριτσιών και των loli. Όχι ότι μου πέφτει λόγος, δικαίωμά σου να φτιάχνεσαι με 8χρονα κοριτσάκια, αλλά μην βγαίνεις από το σπίτι σου ατλιστ.
Τέλος πάντων, εντάξει, τι να σου πω. Have fun με τον εξομοιωτή σου.
Νταξ ρε Ash χαλαρωσε λιγο.Υπερβολικος εισαι.Επειδη μπορει να γουσταρει ο αλλος να παιζει ενα eroge που και που σημαιναι πως δεν εχει και προσωπικη ζωη?Και τον χαρακτηριζεις βιαστη 8χρονων με ποια αφορμη?Επειδη του αρεσουν τα Lolis?Ωραια και σε μενα μαρεσουν σιγα το πραμα.
Αλλα ειναι μερικα πραματα που ακριβως επειδη δεν ανηκουν στην καθημερινοτητα υπαρχουν τα games ως μεσα/υποκαταστατα.Ειναι ακριβως οπως το ειπες σε προηγουμενο σου ποστ.
Οπως το να ενσαρκωνεις εναν demon slayer,εναν εκπαιδευτη ποκεμον η εναν υδραυλικο με μουστακι ανηκει στον κοσμο της φαντασιας ετσι και τα eroge σε βαζουν σε εναν κοσμο που μπορεις να χωσεις με anime γκομενες γοργονες,γατες,lolis,αγελαδες και οτι μπορεις η δεν μπορεις να φανταστεις.Και ξαναλεω οτι μερικα απο αυτα εχουν εξαιρετικο σχεδιο και σεναριο και πολυ ενδιαφεροντες χαρακτηρες.Ειναι ουσιαστικα visual novels ερωτικου περιεχομενου.Μαλιστα μερικα απο αυτα δεν επικεντρωνονται αποκλειστικα στο sex αλλα η ιστορια επεκτεινεται και σε αλλα θεματα.(tsukihime)
Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις να παιξεις εστω ενα μηπως και σου αλλαξει η ιδεα που εχεις σχηματισει γυρω απο αυτα.

Posted 24 June 2009 - 13:43
Το ζήτημα (για το οποίο υπάρχει παρόμοιο τόπικ) είναι ότι η εξομοίωση -για το οτιδήποτε- δεν είναι ποινικό αδίκημα και δεν αποτελεί πράξη. Δεν είναι κανένα πραγματικό κορίτσι (ή αγόρι) που βιάζεται/βασανίζεται/κτλ σωματικά ή ψυχικά, όπως και στα παιχνίδια τρόμου δεν πεθαίνει πραγματικά κανείς. Το να απαγορευτεί λοιπόν κάτι τέτοιο όντως είναι ένα πρόβλημα, γιατί έτσι καταδικάζεται η τάση ή η σκέψη (πράγματα μή υλικά και μή μετρήσιμα) πέρα απο τη πράξη. Ας αναλογιστεί ο καθένας τι αντίκτυπο θα έχει η εφαρμογή μίας τέτοιας λογικής στη καθημερινή μας ζωή και ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Δεν μιλάω για ποινικό αδίκημα. Πράγματι δεν είναι. Αλλά όντως καταδικάζω την τάση/σκέψη. Όταν αρέσει σε κάποιον κάτι το μη-φυσιολογικό κατά τα κοινά λεγόμενα, δεν χρειάζεται να έρθει να το φωνάξει, και αν το κάνει, θα πρέπει να είναι έτοιμος για την ανάλογη κριτική.

Νταξ ρε Ash χαλαρωσε λιγο.Υπερβολικος εισαι.Επειδη μπορει να γουσταρει ο αλλος να παιζει ενα eroge που και που σημαιναι πως δεν εχει και προσωπικη ζωη?Και τον χαρακτηριζεις βιαστη 8χρονων με ποια αφορμη?Επειδη του αρεσουν τα Lolis?Ωραια και σε μενα μαρεσουν σιγα το πραμα.
Αλλα ειναι μερικα πραματα που ακριβως επειδη δεν ανηκουν στην καθημερινοτητα υπαρχουν τα games ως μεσα/υποκαταστατα.Ειναι ακριβως οπως το ειπες σε προηγουμενο σου ποστ.
Οπως το να ενσαρκωνεις εναν demon slayer,εναν εκπαιδευτη ποκεμον η εναν υδραυλικο με μουστακι ανηκει στον κοσμο της φαντασιας ετσι και τα eroge σε βαζουν σε εναν κοσμο που μπορεις να χωσεις με anime γκομενες γοργονες,γατες,lolis,αγελαδες και οτι μπορεις η δεν μπορεις να φανταστεις.Και ξαναλεω οτι μερικα απο αυτα εχουν εξαιρετικο σχεδιο και σεναριο και πολυ ενδιαφεροντες χαρακτηρες.Ειναι ουσιαστικα visual novels ερωτικου περιεχομενου.Μαλιστα μερικα απο αυτα δεν επικεντρωνονται αποκλειστικα στο sex αλλα η ιστορια επεκτεινεται και σε αλλα θεματα.(tsukihime)
Μαλλον πρεπει να δοκιμασεις να παιξεις εστω ενα μηπως και σου αλλαξει η ιδεα που εχεις σχηματισει γυρω απο αυτα.
Δεν μίλησα για Eroge γενικά. Μιλάω για αυτά τα υπερβολικά που απαγορεύτηκαν, αυτά αφορά το topic, και αυτά ρώτησα αν επιτρέπονται εδώ και 15 χρόναι. Ούτε τον είπα βιαστή 8χρονων.
...στην ιδέα του βιασμού αθώων 2D κοριτσιών και (στην ιδέα) των loli...
Και πράγματι, δεν αναιρώ. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν μπορείς να έρθεις σε ένα δημόσιο χώρο / φόρουμ και να πεις "μου αρέσουν τα 8χρονα (2D/3D/4Dwhatever)" περιμένοντας να ακολουθήσει μία φυσιολογική συζήτηση χωρίς κριτική και διαφωνίες. Δεν ξέρω αν θεωρείται από τους άλλους μία φυσιολογική αντιμετόπιση κάτι το προχωριμένο, μοντέρνο, φυσιολογικό, της εποχής, και βασικά δεν με νοιάζει.
Posted 24 June 2009 - 13:48
Δεν μιλάω για ποινικό αδίκημα. Πράγματι δεν είναι. Αλλά όντως καταδικάζω την τάση/σκέψη. Όταν αρέσει σε κάποιον κάτι το μη-φυσιολογικό κατά τα κοινά λεγόμενα, δεν χρειάζεται να έρθει να το φωνάξει, και αν το κάνει, θα πρέπει να είναι έτοιμος για την ανάλογη κριτική.
Δεν μίλησα για Eroge γενικά. Μιλάω για αυτά τα υπερβολικά που απαγορεύτηκαν, αυτά αφορά το topic, και αυτά ρώτησα αν επιτρέπονται εδώ και 15 χρόναι. Ούτε τον είπα βιαστή 8χρονων.
...στην ιδέα του βιασμού αθώων 2D κοριτσιών και (στην ιδέα) των loli...
Και πράγματι, δεν αναιρώ. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν μπορείς να έρθεις σε ένα δημόσιο χώρο / φόρουμ και να πεις "μου αρέσουν τα 8χρονα (2D/3D/4Dwhatever)" περιμένοντας να ακολουθήσει μία φυσιολογική συζήτηση χωρίς κριτική και διαφωνίες. Δεν ξέρω αν θεωρείται από τους άλλους μία φυσιολογική αντιμετόπιση κάτι το προχωριμένο, μοντέρνο, φυσιολογικό, της εποχής, και βασικά δεν με νοιάζει.
+1000
με κάλυψες πλήρως.