Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Umineko No Naku Koro Ni
Started By
Hajime_Saito
, Ιούν 16 2009 11:36
327 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 12:35
4 is out
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 13:57
Πολύ καλό το 4, πάρα πολύ καλό.
Πολλά καλό μέχρι τώρα γενικά, παίζει να ξεπεράσει τα Χιγκουράσια mystery-wise.
Spoiler:
Πολλά καλό μέχρι τώρα γενικά, παίζει να ξεπεράσει τα Χιγκουράσια mystery-wise.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 15:05
Ενταξει no words για το 4
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 17:45
episode 4
Spoiler:
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2009 - 17:47
Spoiler:
Yeap the chest one
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 17:58
εχοντας παιξει και τα τεσσερα επεισοδια εως τωρα(νεο παιχνιδι αναμενεται 15 αυγουστου και θα ειναι οπως εχω διαβασει answer ark. Για οσους γνωριζουν απο Higurashi καταστασεις)
Επισης διαβαζω και το manga αν και δεν ανανεωνεται γρηγορα.
Περιμενα πολυ καιρο το Anime και ειχα μεγαλες προσδοκιες αλλα εχω να πω λιγα πραγματακια αφου ειδα τα πρωτα 4 επεισοδια.
Επισης διαβαζω και το manga αν και δεν ανανεωνεται γρηγορα.
Περιμενα πολυ καιρο το Anime και ειχα μεγαλες προσδοκιες αλλα εχω να πω λιγα πραγματακια αφου ειδα τα πρωτα 4 επεισοδια.
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 22:42
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, όσον αφορά στην ταχύτητα του άνιμε ως προς το visual novel, αλλά θεωρώ ότι για αυτούς που δεν το έχουν διαβάσει, δεν θα παίξει και ιδιαίτερο ρόλο. Να πω την αλήθεια, το ευχαριστήθηκα έτσι και αλλιώς.
Και κάτι άλλο...prepare for some hot shit in the next ep. Really hot shit.
Και κάτι άλλο...prepare for some hot shit in the next ep. Really hot shit.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 23:41
Χεχεχε. Αυτό είπα και εγώ πιο πάνω...
Spoiler:
Σωστά
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 05:58
Σωστά
Spoiler:
Spoiler: Novel Spoiler!!
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:03
λιγο πεσμενο το 4, καποια στοιχεια δε μου αρεσαν πολυ, αλλα anyway
Spoiler: ερωτηση