Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Umineko No Naku Koro Ni

• Please log in to reply
327 replies to this topic

#46 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 July 2009 - 10:10

νομιζω δε πηραν τα HD raws γτ το καναλι που τα προβαλει βαζει censoring ... για πες μας αν το κατεβασες πως ηταν

Ωχ.. Και πως θα ξέρω αν λείπει κάτι; Βασικά, έχω και των gg οπότε θα το δω 2 φορές..

Χωρίς spoilers για πες, έχει βία το επεισόδιο; Εννοώ, έχει ευκαιρία να έχω το νου μου για cencorship;

Θα το δούμε αργότερα με τη μητέρα μου και θα σας πω. Έχουνε βγεί απο 3 διαφορετικές ομάδες τα raws. Zero, Leopard και μια άλλη. Άραγε είναι όλες με λογοκρισία;....χμμμ... Αν δεν έχει κάτι που να σηκώνει λογοκρισία το επεισόδιο θα πρέπει να περιμένουμε το κατάλληλο και να φορτώσω οτι RAW HD βγεί να δω...

:orly::orly::orly::orly::orly:

Πάντως και των Zero και των Leopard το πρώτο είχε π.χ το βρισίδι που έριξε η κυρά με τη βεντάλια (άντε να τους μάθω όλους...). Για βία δε ξέρω. Δεν έχει πέσει ακόμη. Πέρα απο το batch slap που έφαγε η Maria. Ελπίζω στο δεύτερο να έφυγε κανα κεφάλι να πάρουν μπρός τα κέφια μας...

Edited by Orion19, 10 July 2009 - 10:19.

#47 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 July 2009 - 12:46

Ωχ.. Και πως θα ξέρω αν λείπει κάτι; Βασικά, έχω και των gg οπότε θα το δω 2 φορές..

Χωρίς spoilers για πες, έχει βία το επεισόδιο; Εννοώ, έχει ευκαιρία να έχω το νου μου για cencorship;

Θα το δούμε αργότερα με τη μητέρα μου και θα σας πω. Έχουνε βγεί απο 3 διαφορετικές ομάδες τα raws. Zero, Leopard και μια άλλη. Άραγε είναι όλες με λογοκρισία;....χμμμ... Αν δεν έχει κάτι που να σηκώνει λογοκρισία το επεισόδιο θα πρέπει να περιμένουμε το κατάλληλο και να φορτώσω οτι RAW HD βγεί να δω...

:orly::orly::orly::orly::orly:

Πάντως και των Zero και των Leopard το πρώτο είχε π.χ το βρισίδι που έριξε η κυρά με τη βεντάλια (άντε να τους μάθω όλους...). Για βία δε ξέρω. Δεν έχει πέσει ακόμη. Πέρα απο το batch slap που έφαγε η Maria. Ελπίζω στο δεύτερο να έφυγε κανα κεφάλι να πάρουν μπρός τα κέφια μας...

στο 2 εχει αρκετη, αμα το δεις τσεκαρε τα τελευταια 5 λεπτα απο gg και συγκρινε. Γενικα το καναλι που προβαλει το HD βαζει censoring ενω αυτο που το προβαλει σε SD δεν.

#48 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 July 2009 - 18:08

Τι σπάσιμο... Να ήταν και ταινία να πω ναι.. Censorship στο anime; Απο τη μία το παίζουμε holier than thou και απο την άλλη βγάζουμε πράγματα σα το Boku no Pico λες και δε τρέχει τίποτα... Έλεος ρε γιαπώνια! Εντάξει, το ένα είναι στη TV, αλλά μη μαμάτε και τους θεατές!

Θα το δω σε κανα τεταρτάκι και θα κοιτάξω και gg μετά να δούμε.. Γιατί κάτι είδα και για το πρώτο επεισόδιο στο myanimelist όπου οι subbers (ή raw uploaders;) είχανε βάλει beep στο βρισίδι ενώ απο το κανάλι ΔΕΝ ήταν censored.

#49 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 July 2009 - 18:26

Ναι υπάρχει η έκδοση με το beeep υπάρχει και χωρίς λογοκρισία

#50 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 July 2009 - 19:49

Λοιπόν... δε θα πω ακόμη γνώμη αν και καλή είναι, αλλά για το θέμα λογοκρισίας, στα Zero-Raws τουλάχιστον it's nowhere to be found.

Spoiler:

Φορτώνω και των Leopard και Raws 4U για να δω εκεί τι παίζει, αλλά Zero is the way to go so far. H μητέρα μου όταν της είπα οτι μπορεί να έχει censorship και οτι πάω να κοιτάξω μου λέει "Εεε... εγώ προτιμώ χωρίς τις λεπτομέρειες..." (ΚΟΤΑ!:hahaha: ), αλλά δε τη γλυτώνει τελικά!
:kill4u:

Λοιπόν, Leopard, Zero-Raws και gg ακριβώς ίδια. Με εξαίρεση το οτι τα 2 πρώτα είναι 1280x720.

Τρίτο update: Και απο Raws 4U uncensored...

Όσο για το επεισόδιο:

Spoiler:

Πάντως το πάει πολύ καλά. Ανυπομονώ για το επόμενο!

Edited by Orion19, 11 July 2009 - 00:12.

#51 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 July 2009 - 09:26

Λοιπόν είδα κι εγώ τα 2 πρώτα επεισόδια.. Ενδιαφέρον πράγμα, αλλά πολλοί χαρακτήρες ρε παιδί μου και μπερδεύομαι... Oh well, θα τους μαθω που θα πάει :frozen:
phmava.php

#52 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 11 July 2009 - 13:07

Κάνε ότι θα κάνω εγώ. Βρες τους στη wiki ή κάπου μαζί με φωτογραφίες και study a bit μέχρι να σου μείνουν στο μυαλό.

Κανονικά θα περίμενα να περάσει απλά πιο πολύς χρόνος όπως λες, να τους μάθω σιγά σιγά, αλλά κάτι μου λέει οτι θα έχουν ψοφήσει ακόμα και οι ψύλλοι στο νησί μέχρι να τους μάθουμε!:hahaha:

#53 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 July 2009 - 21:33

Πολύ ικανοποιητικά πρώτα επς, η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα χωρίς να έχουμε δει ουσιαστικά τίποτα.
To σχέδιο σαφώς ανώτερο από τα Χιγκουράσια, αλλά δυστυχώς έπεσαν στο τρυπάκι των μεγάλων γυναικείων "προσόντων", κάτι που δεν ταιριάζει και τόσο στο κλίμα.
Η μουσική πολύ καλή, από το op μέχρι το ed (το οποίο με εξέπληξε όταν ξεκίνησε με τα δικασίδια και τους ψαλμούς, αλλά η φωνή είναι για το πουλί).

Το μόνο που ελπίζω είναι να μην έχουμε κι άλλα Kamen no Maid Guy "αστεία". :/

Spoiler:

Πραγματικά του άξιζαν τα μπατσίδια. :roar:

HnH5aB0.jpg

#54 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 July 2009 - 00:32

Φοβερο το 2, ηταν υπεραρκετο για να κολησω με τη σειρα.

Spoiler:

Το uu~loli παντως εμενα ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο εκει περα.She is fucking scary.Δε μου αρεσουν ιδιαιτερα ολοι οι αλλοι.

qzMHWHd.png

#55 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 12 July 2009 - 00:34

Uuu~~ έχω μια ερώτηση uu~~ !!

Αυτός που τραγουδάει το ending μήπως είναι αυτός που τραγουδούσε και το 1o opening του Hokuto No Ken??
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#56 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 July 2009 - 01:26

Είδα το πρώτο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά θα προτιμούσα να έχει και άλλα loli.

Btw αυτή που κάνει τη Maria έκανε και τη Hanyuu στο Higurashi.

Posted Image

#57 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 July 2009 - 11:10

Βασικά δεν βλέπω ον γκόινγκ αλλά δεν κρατιέμαι αυτό θα το αρχίσω. Κάτι πρέπει να χω να βλέπω τώρα που τελειώσε το Χάρπερς άιλαντ. Λοιπόν αρχιζω το Ουμινέκο . Πείτε μου πια εκδοση πρτομώ. Απαραίτητο να μην έχουμε λογοκρισιά και να είναι παρακοαλουθήσιμα ( watchable) τα επεισόδια.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#58 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 July 2009 - 13:03

Zade, το πρώτο υπάρχει στα ελληνικά στο ss-anime.info, patch για την έκδοση των gg.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#59 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 July 2009 - 23:35

Spoiler: Ep3

#60 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 16 July 2009 - 13:50

Once again, to be sure, φορτώνω gg και Zero-Raws και θα σας πω.

Btw, αν κάποιος θέλει τα srt που έφτιαξα για να φορτώσει το raw και να το βλέπει με αυτά, ας μου πεί.

Απλά δεν είναι "στυλάτα" σα τα ενσωματωμένα και έχω σβήσει όλα εκτός απο τα αγγλικά στο OP και στο ED γιατί αλλιώς γεμίζει η οθόνη γράμματα καθώς τα πάει όλα κάτω και περνάνε γρήγορα γιατί δε μπορεί να δείχνει πολλά μαζί.

Προσωπικά με βολεύει έτσι. Και HD το έχω να το ευχαριστιέμαι στο σαλόνι και έχω του group αμα θέλω να δω τι λένε τα τραγούδια.