Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Umineko No Naku Koro Ni
Started By
Hajime_Saito
, Jun 16 2009 11:36
327 replies to this topic
Posted 16 July 2009 - 15:11
Τα σπασε αγρια το 3.
Spoiler:
Posted 16 July 2009 - 20:07
Και εδώ απογοητεύτηκα πάρα πολύ απο τη σειρά...
Προσωπική γνώμη και ίσως αλλάξει, αλλά με χάλασε πολύ αυτό.
That aside, Zero-Raws μια χαρά. Χρειάστηκε να επανασυχγρονήσω τους υπότιτλους όμως γιατί οι gg κόψανε τους χορηγούς και των Zero τους είχε. Αν θέλετε το srt, πείτε μου.
Spoiler:
Προσωπική γνώμη και ίσως αλλάξει, αλλά με χάλασε πολύ αυτό.
That aside, Zero-Raws μια χαρά. Χρειάστηκε να επανασυχγρονήσω τους υπότιτλους όμως γιατί οι gg κόψανε τους χορηγούς και των Zero τους είχε. Αν θέλετε το srt, πείτε μου.
Edited by Orion19, 16 July 2009 - 23:03.
Posted 16 July 2009 - 23:15
Orion19, δες λίγο το spoiler tag, σχετικα με την απορία σου...
Μεχρι ωρας μ αρεσει παρα πολύ η σειρα! Με το "...no naku koro ni" να γραφεται στην ούγια, δεν περίμενα κατι λιγοτερο από μια σασπενικά μπλεγμενη πλοκή, μόνο που εδώ βρίσκω και μια αισθηση ταινίας Αγκάθα Κρίστι!
...οσο για το κλου, στο 3ο επ. στο βάθος του σαλονιού η τηλεόραση να παιζει...Higurashi no naku kori ni....! Λατρεψα!
Spoiler:
Μεχρι ωρας μ αρεσει παρα πολύ η σειρα! Με το "...no naku koro ni" να γραφεται στην ούγια, δεν περίμενα κατι λιγοτερο από μια σασπενικά μπλεγμενη πλοκή, μόνο που εδώ βρίσκω και μια αισθηση ταινίας Αγκάθα Κρίστι!
...οσο για το κλου, στο 3ο επ. στο βάθος του σαλονιού η τηλεόραση να παιζει...Higurashi no naku kori ni....! Λατρεψα!
Posted 17 July 2009 - 02:56
Spoiler:
Πραγμα που στο novel συμβαίνει εν μέρη. Βασικά αν θυμάμαι καλα
Spoiler: minor spolers for next ep
Όσο για το οτι τη ρώτησαν
Spoiler:
Posted 17 July 2009 - 03:03
ALL OF YOUR MINOR NITPICKING IS USELESS
Posted 17 July 2009 - 03:03
@Orion
Trust me.
Trust me.
Spoiler:
Posted 17 July 2009 - 03:58
Τίποτα δεν είναι useless. Μου αρέσει να εμπλουτίζω το ψυχικό μου κόσμο με ανάλυση και σκέψη των πραγμάτων που μου είναι διαθέσιμα.
Άλλωστε ενα thread για nitpicking φτιάχνεται. Όχι για να λέμε "Μου άρεσε/δε μου άρεσε" και να προχωράμε. Where's the fun in that? Ειδικά με τέτοια σειρά που έχει μπόλικο ζουμί να στραγγίξουμε...
Εκτός αν εννοείς μάταια και το πας στο καταθλιπτικό "όλα μαύρα είναι" μέρος του φάσματος
Δεν είμαι βιαστική και ελπίζω να πάρει καιρόοοοοοοο να εξηγηθεί το όλο πράγμα, απλά είναι κάτι που πιστεύω θα έπρεπε να το προσέξουν απο την αρχή.
Εκτός αν εννοείς μάταια και το πας στο καταθλιπτικό "όλα μαύρα είναι" μέρος του φάσματος
Δεν είμαι βιαστική και ελπίζω να πάρει καιρόοοοοοοο να εξηγηθεί το όλο πράγμα, απλά είναι κάτι που πιστεύω θα έπρεπε να το προσέξουν απο την αρχή.
Posted 17 July 2009 - 18:19
Yosh!! Πολύ το φχαριστιέμαι αυτό το τριπάκι!!!
Οπως και το Higurashi no naku koro ni, σε βάζει να συζητάς την υπόθεση, να κανεις συνειρμούς και θεωρίες. Αγαπάω σειρές που πετυχαίνουν κάτι τετοιο!
Orion19...
Οπως και το Higurashi no naku koro ni, σε βάζει να συζητάς την υπόθεση, να κανεις συνειρμούς και θεωρίες. Αγαπάω σειρές που πετυχαίνουν κάτι τετοιο!
Orion19...
Spoiler:
Posted 18 July 2009 - 15:19
Είδα τα 2 πρώτα χθες από λδ και μάλλον αυτούς θα ακολουθήσω. Ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από τη σειρά. Περιμένω τη συνέχεια. Το γεγονός ότι η ροή είναι εντελώς game-like δε με ενοχλεί καθόλου.
Posted 19 July 2009 - 01:22
το μονο που θα προσθεσω στη συζητηση για το 3 και βασικα εχει ψιλο-ειπωθει, ειναι οτι
ps. με πηρε ο υπνος, οποτε το παραπανω ειναι ολιγον ... κωλογραμμενο >_< sry.
Spoiler: 3
ps. με πηρε ο υπνος, οποτε το παραπανω ειναι ολιγον ... κωλογραμμενο >_< sry.
Posted 19 July 2009 - 15:09
Είδα το 3ο επεισόδιο. Και γ**ώ 
Orion έχεις ένα δίκιο
Orion έχεις ένα δίκιο
Spoiler:
Posted 19 July 2009 - 16:13
Κοίτα, με τη τρέλα που κουβαλάνε όλοι τους και το οτι είναι χεσμένοι πατόκορφα
, δικαιολογούνται κάπως, απλά επειδή το έχουνε παρακάνει με τις εκφράσεις, κάπου λες "Έλεος ρε παιδιά! Δε βλέπετε;"
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο
*cue Queen's "Another one Bites the Dust"*
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο
*cue Queen's "Another one Bites the Dust"*
Youtube Video
Posted 20 July 2009 - 14:16
Spoiler: