Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Prince of Persia: The Sands of Time (The Movie)


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#46 sunday

sunday

    Anime Elite

  • Members
  • 1,087 posts

Posted 29 May 2010 - 11:48

Αχ, δεν έπρεπε να παίξει τον Darko o Jake. Του ταίριαζε τόσο πολύ ο ρόλος, που δε μπορώ να το δω πια σε κάτι διαφορετικό. Έχει φάτσα κατατονικού/ψυχάκια το παιδί, τι να κάνουμε; Γι'αυτό λέω, emo sexy, αλλά οχι για κάποιον έτσι πλακατζή, γοητευτικό και "ελαφρύ".


offtopic. Δες το Brothers αν δεν το έχεις δει, δίνει πολύ καλή ερμηνεία.

Posted Image


#47 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2010 - 05:50

Την είδα τη ταινία και μου άρεσε πάρα πολύ.


Ένα για το οποίο χάρηκα ιδιαίτερα, είναι πως η κοπέλα δεν ήταν όπως τη περίμενα. Περίμενα καμμιά κρύα γλάστρα χωρίς καθόλου παρουσία και πρέπει να πω, πως τη κατασυμπάθησα. Δεν είναι σα κάτι άψυχα ξόανα που βλέπουμε κατα καιρούς.


Ο Molina τα σπάει, όπως πάντα και ήταν σκέτη απόλαυση.


And now the big one... εντάξει, η μεγαλύτερη απόδειξη οτι πρέπει να δείς πριν κρίνεις. Είπα σε κάποια φάση πιο νωρίς οτι τον Jake δε θα τον "kick out of bed". Let me rephrase that. Θα τον άρπαζα και θα τον έδενα και απο πάνω. :awww: Εντάξει, το πως κατάφερε και τον έβγαλε το ρόλο τόσο καλά με αυτή τη φάτσα, του κερδίζει μεγάλο respect. He's friggin' hot! Είναι αρκετά θύμα και γκαντέμης ο χαρακτήρας οπότε του βγαίνει μια χαρά. Και δεν είναι μπήχτης όπως τον φανταζόμουν (αν και στα παιχνίδια μπορεί να είναι, δε ξέρω). Όταν είμαι λάθος, το παραδέχομαι και ήμουν λάθος. Boy, was I wrong... :nbleed:
Ώρα για ύπνο τώρα γιατί με τόσο πήδημα που έριξε ο prince, κουράστηκα... Εμ.. you know what I mean... Mind in the gutter during the wee hours of the morning... :deadga6:

#48 tsintori

tsintori

    Dmc rocks

  • Members
  • 514 posts

Posted 06 June 2010 - 01:28

Την είδα και εγώ προχθές και μου άρεσε πάρα πολύ....... Όλοι οι ηθοποιοί παίζανε πάρα πολύ καλά ενώ και τα ειδικά εφέ δεν πήγαιναν πίσω (οι σκηνές που ενεργοποιώντουσαν οι άμμοι ήταν θεικές).....
Ξέρει κανέις αν θα βγει σικουέλ;
Posted Image

#49 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 06 June 2010 - 18:11

Και βέβαια θα βγεί. It's Disney. :hahaha:
Μακάρι να βγάλουν κι'άλλες. Αρκεί να μείνει το κεντρικό cast το ίδιο. Δε ξέρω αν φταίει η άμμος (joking), αλλά μου θύμισε το The Mummy series και πως τα κάνανε θάλασσα εκεί. Πω πω... ΔΕΝ αλλάζεις ηθοποιούς κρατώντας τους ίδιους χαρακτήρες μετά απο 2 ταινίες! Ή καν'το σωστά ή μη το κάνεις!

Προσωπικά, οι πρωταγωνιστές και ο Molina με τον φουσκωτό του θα ήθελα να μείνουν στην ιστορία. :ureshii:

#50 Lebw

Lebw

    やれ やれ

  • Members
  • 79 posts

Posted 07 June 2010 - 12:23

Και βέβαια θα βγεί. It's Disney. :hahaha:


:hahaha: Οντως, αν δεν βγει sequel πρεπει να ανησυχουμε. :P

Κι εγω την ειδα την ταινια και εχω να πω οτι μεχρι να την δω ημουν πολυ αρνητικη και με το casting και με το story και με πολλα αλλα, δεν ηταν ασχημη. Μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν ταινια, που δεν το περιμενα.

Ενταξει, αλλαξανε πολλα σημεια της ιστοριας, αλλα για ταινια ηταν καλη. Υπηρχαν καποια σημεια που ο Jake εκανε τα ιδια ηχιτικα εφε που εκανε και ο Prince στο παιχνιδι, οι κινησεις του οταν εκανε τα τρελα του ηταν πολυ κοντα με αυτες του παιχνιδιου και γενικα και τα σκηνικα καλα ηταν και καλη ερμηνεια ειχαν οι ηθοποιοι. Not bad, not bad...

Posted Image


#51 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2010 - 15:08

Ένα παράπονο μόνο έχω *fangirl mode*. Γιατί δε τον γδύσανε λίγο πιο πολύ τον Dastan; Τη κοπέλα την είχανε με εσωρουχοχαρεμομαγιόρουχα σε κάποια φάση. Αυτός ήταν χωρίς top μόνο σε εκείνη τη σκηνή με τη πάλη, αλλά δε κράτησε πολύ και είχε και ένα άλλο γομάρι απο πάνω του most of the time. :hahaha:
Καλά, δε λέω να τον βάζανε στη κορυφή κανενός βουνού, ημίγυμνο και λαδωμένο. Δε χρειάζεται να είναι in your face φάση, αλλά ένα πουκάμισο δε μπορούσαν να τον δείχνουν να αλλάζει; Αφού ξέρετε οτι θα τη δούν και κυρίες τη ταινία. :ureshii:

#52 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 07 June 2010 - 15:24

Καλά και η κοπέλα ψιλοσεμνή ήταν... δεν έδειξε και κάτι τρομερό για μας τα αγοράκια...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#53 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 07 June 2010 - 15:30

Καλά και η κοπέλα ψιλοσεμνή ήταν... δεν έδειξε και κάτι τρομερό για μας τα αγοράκια...


Disunei dakara... :P
(Disney γαρ)
Posted Image
Posted Image

#54 Orion19

Orion19

    Merciless, with love.

  • Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2010 - 18:35

Σωστό. Θα έπρεπε να τη δείξουνε με μπικίνι αμα ήταν να γδύσουν και τον άλλο. :orly:

#55 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 07 June 2010 - 20:15

Την Ιστορία πάντως την σκοτώσανε όσο δεν πάει...
http://www.huffingtonpost.com/firas-alatraqchi/prince-of-persia-slaughte_b_595540.html
Posted Image
Posted Image

#56 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 09 June 2010 - 01:22

Tην είδα σήμερα. Καλούτσικη ήταν. Τα ακροβατικά ήταν καλά και πιστά στο game, αν και τα ήθελα περισσότερα. Οι σκηνές μάχης ήταν meh... Ο χαρακτήρας του prince ήταν ένα mix του the sands of time και warrior within. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, αν και η όλη ιστορία με την υιοθεσία ήταν lame. Η πριγκίπισσα ήταν όλα τα λεφτά, ειδικά όταν trollαρε τον prince.

Time two play this and this.

#57 Emmanouela

Emmanouela

    Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

  • Members
  • 140 posts

Posted 09 June 2010 - 03:47

Parkour FTW! Η ταινία ήταν αρκετά καλή και το cast ήταν ότι πρέπει!

Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν αρκετά προκατηλλημένη με τον Jake Gylenhall σε πρωταγονιστικό ρόλο τέτοιου είδους ταινίας γιατί τον είχα συνηθίσει σε εντελώς άλλο στύλ, αλλά η ερμηνεία του ήταν αρκετά καλή! Όσο για την τύπισα, εμένα γιατί μου έβγαζε μία ψυχρίλα, μία αίσθηση ανωτερότητας??? :nosey:

Anw, όπως και να έχει η ταινία ήταν πολύ καλή ακόμα και αν σκάτωσαν την ιστορία σύμφωνα με τον Erebo.

(Orion19, θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τον Jake... :awww::lovulovu:)

And now the big one... εντάξει, η μεγαλύτερη απόδειξη οτι πρέπει να δείς πριν κρίνεις. Είπα σε κάποια φάση πιο νωρίς οτι τον Jake δε θα τον "kick out of bed". Let me rephrase that. Θα τον άρπαζα και θα τον έδενα και απο πάνω. :awww:


Posted Image