Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πορνογραφία μόνο για ενήλικες; Γιατί;


  • Please log in to reply
206 replies to this topic

Poll: Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο; (160 member(s) have cast votes)

Σε πια ηλικία πιστεύεται ότι θα πρέπει να μπορεί κάποιος να δει πορνο;

  1. 18 και άνω (28 votes [17.50%])

    Percentage of vote: 17.50%

  2. 15 και άνω (68 votes [42.50%])

    Percentage of vote: 42.50%

  3. 12 και άνω (26 votes [16.25%])

    Percentage of vote: 16.25%

  4. να μην υπάρχει περιορισμός (23 votes [14.37%])

    Percentage of vote: 14.37%

  5. να μην επιτρέπεται γενικώς, είναι του σατανά! (15 votes [9.38%])

    Percentage of vote: 9.38%

Vote Guests cannot vote

#181 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 01 February 2011 - 15:28

Spoiler:


..... πουρές.


Επίσης, η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, για έναν απλούστατο λόγο: Μπορεί κάποιος να επιλέξει τι τον διεγείρει;


Οποιος πιστεύει οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επιλογή ειναι αλλος ενας ομοφοβικος που ψαχνει δικαιολογιες.

Και τεσπαν το θεμα ειναι για τις τσοντιτσες, αλλα παντα υπαρχουν θεματα ταμπου που αφου δε μας αφηνουν να κανουμε κριτικη στο φορουμ τα πεταμε οπου βρουμε καπου σχετικο, απο οτι φαινεται. boοοring

stasou%2520mygdala.jpg


#182 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 01 February 2011 - 15:35

[quote name='Lord Leon']..... πουρές.



i do not think so

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#183 rahxephon

rahxephon

    "Hokuto stinken my ass!!!

  • Members
  • 106 posts

Posted 01 February 2011 - 15:46

[quote name='ekspeedfreak'][quote name='Lord Leon']..... πουρές.



i do not think so[/QUOTE]
Συμφωνω
Posted Image

#184 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 February 2011 - 15:48

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την ένοια του φυσικού και του ανώμαλου δυστυχώς!!!!!Στην φύση υπάρχει μόνο φυσικό(το λέει και η λέξη μην το ξεχνάμε)..Οι πράξεις του ανθρώπου από την ώρα που γεννιέται είναι απολύτως φυσικές και καθορίζουν αυτό που πρέπει να είναι μέσα στο περιβάλλον..Δεν υπάρχει η έννοια του ανωμάλου στην φύση,δεν μπορεί να δημιουργηθεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ένοια...Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο....Μόνο οι μ@λ@κες οι άνθρωποι περιθωριοποίησαν το φυσικό και δημιούργησαν με το μυαλό τους την ένοια του "ανωμάλου"...Και αργότερα το εμπέδωσαν στην πράξη..it s too simple!..
Μπορεί να μου πει κανείς ότι όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος(όπως τέλοςπάντων κι αν δημιουργήθηκε) υπήρχαν οι λεγόμενες τσόντες ή οι ανωμαλίες και τα στριπτίζ...???????όλα ήταν νάτουράλ.
"Ανώμαλο" θεωρείται λοιπόν σήμερα από τον άνθωπο κάτι το αφύσικο κάτι το οποίο αντιμετωπίζεται πάντα με προκατάληψη,κάτι που μας προσφέρει στην συγκικριμένη περίπτωση απαγορευμένη ηδονή,κάτι το οποίο δεν είναι καλό και το ΣΗμαντικότερο:κάτι το οπίο δεν μπορεί να εξηγηθεί(ανεξήγητο).Ακριβώς αυτό εννοώ...Ο συνδιασμός ανεξήγητου και ταυτόχρονα "ανωμάλου" δεν μπορεί να εξηγηθεί στην συγκικριμένη περίπτωση διότι απλά δεν υπάρχει!!!!!Όλα δημιουργούνται μεσ το μυαλό του ανθρώπου,λόγω της μεγάλης και ταχύτατης εξέλιξης...Ξέρετε κανάναν άνθρωπο πο ζούσε στα πολύ παλιά χρόνια και μιλούσε για τσόντες,πορνό και τα λεγόμενα "πονηρά" που λέμε εμείς σήμερα??
Με λίγα λόγια,είμαστε σε πλήρη αφασία...Σε λίγα χρόνια τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο χειρότερα απότι είναι..Είναι λογικό διότι το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να μείνει στάσιμο..Εξελίσσεται και εξελίσσεται,μέχρι τελικής πτώσης ή καταστροφής..
Αυτό είναι αναμενόμενο για τα επόμενα χρόνια...Τσονταρία στο φουλ ΚΑΙ όχι μόνο
σεξ=φυσική γοινμοποίηση=φύση
τσόντα=ανώφελη ηδονή της μ@λ@κίας και των οργίων=άνθρωποι
Μην μου λέτε λοιπόν εμένα ότι η τσονταρία και όλα αυτά είναι κάτι φυσικό στοιχείο..Είναι φυσικά νε μεν ένα άχρηστο δικαίωμα του καθενός να το επιλέξει,όμως μόνο φυσικό δν είναι....Άμα έβγαινε ο καθένας στην πράξη και ασχολούνταν με τσόντες κλπ καi με λίγα λόγια το κεφαλάκι του τραβούσε πίπΧΧ,θα γινόταν το έλα να δεις....(Το να μην είσαι straight επίσης είναι νε μεν πάλι μια επιλογή,αλλά όλο αυτό ξεκίνησε παρόλαυτά μια ψευδαίσθηση στο μυαλό του ανθρώπου.και βγήκαμε μετά εμείς τα μαγκάκια η νεολαία να πούμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι.Δεν ψαχνόμαστε πιο πολύ λέω γω καλύτερα!!.).....
Η τσόντα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το κανονικό σεξ...ή αλλιώς δημιουργία απογόνων-καρπών αγάπης.....Οπότε ποιος ο λόγος να δώσουμε στα δεκάχρονα και στα δωδεκάχρονα τέτιο υλικό και να μην ασχοληθούμε με την απλή πράξη????...


κατάφερες να καταλάβεις το νόημα της ζωής. νομίζω τώρα το πιο σοφό θα ήτανε να αφήσεις αυτό το forum και να ασχοληθείς με αστροφυσική

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#185 rahxephon

rahxephon

    "Hokuto stinken my ass!!!

  • Members
  • 106 posts

Posted 01 February 2011 - 15:50

Ρεεε , τραβάτε βρείτε κάναν γκόμενο ή καμιά γκόμενα ρε ! Κάθεστε και συζητήτατε , αν θα πρέπει να πιτσιρίκια σήμερα να βλέπουν τσόντες ή όχι και από πότε.

Άντε από κει ρε ανοργασμικοί οτάκου , έχετε χαζέψει εντελώς. :hahaha:

+100000 μαζι σου!!!!!!!:riiight:
Posted Image

#186 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 01 February 2011 - 15:55

μην αδικήται τον elkspeedfreak. Έγραψε κάποια σωστά πράγματα
δεν κάνει κακό να τα σκεφτούμε αυτά που είπε

2po6sfa_jpg.gif


#187 rahxephon

rahxephon

    "Hokuto stinken my ass!!!

  • Members
  • 106 posts

Posted 01 February 2011 - 15:55

κατάφερες να καταλάβεις το νόημα της ζωής. νομίζω τώρα το πιο σοφό θα ήτανε να αφήσεις αυτό το forum και να ασχοληθείς με αστροφυσική

Δεν νομιζω οτι τα λεει κι ασχημα και σιγουρα δεν ειναι αυτος λογος για να κατακρινεις καποιον.:mador2:
Posted Image

#188 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 191 posts

Posted 01 February 2011 - 16:07

Οποιος πιστεύει οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι επιλογή ειναι αλλος ενας ομοφοβικος που ψαχνει δικαιολογιες.

Εάν αυτό το στηρίξεις με επιχειρήματα, όπως στήριξα εγώ αυτό που είπα, τότε θα έχεις πει κάτι. Αν και δεν καταλαβαίνω πώς το να θεωρώ την ομοφυλοφιλία κάτι απολύτως φυσικό με κάνει ομοφοβικό.

Όσο για τις τσόντες, κάτι πολύ σημαντικό δεν ειπώθηκε. Οι έφηβοι πάντα κατάφερναν να προμηθεύονται τσόντες, ακόμη και πριν από το internet. Τώρα με το internet έχουν έναν ακόμη προμηθευτή. Ό,τι και να πούμε, ό,τι και να κάνουμε, οι έφηβοι πάντα θα καταφέρνουν να βλέπουν τσόντες από μικρή ηλικία. Δεν πα' να το απαγορεύουμε εμείς, εκείνοι θα τα καταφέρνουν. Οπότε όσο και να φιλοσοφούμε εδώ, μικρή αξία θα έχει στην πράξη. :thatsit:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#189 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 01 February 2011 - 16:22

..... πουρές.



Χαχαχαχα :hihi2:


ekspeedfreak δεν είναι ακριβώς έτσι. Φυσικό δεν είναι μόνο το γενετικό. Είμαστε οργανισμοί που έχουν μεν ένα βιολογικό - γενετικό υπόβαθρο εξ' αρχής, το οποίο όμως αναπτύσσεται και εκδηλώνεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Το περιβάλλον (οτιδήποτε κι αν είναι αυτό), δεν είναι αντίθετο της "φύσης", αλλά μέρος της και μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής μας. Διαφορετικά ερεθίσματα οδηγούν σε διαφορετικές συμπεριφορές ακόμη και ατόμων με κοινό γενετικό υπόβαθρο.

Lord Leon, έχεις ένα δίκιο σίγουρα σε αρκετά από όσα λές για τις τσόντες, ωστόσο παραμένω κάπως επιφυλακτικός. Το ότι από τις 100 διαλέγεις κάποιες δεν σημαίνει ότι δεν σε επιρεάζουν οι υπόλοιπες όταν είσαι σε μία κρίσιμη ηλικία, και όλα αυτά αν υποθέσουμε ότι είσαι αρκετά ώριμος να κάνεις την επιλογή. Ξέρουμε άλλωστε ότι το "απαγορεύεται" λειτουργεί στην καλύτερη σαν ένδειξη στην πράξη, παρά σαν απαγόρευση.
Σε μια ιδανική κοινωνία κι εγώ θα συμφωνούσα με το να μην υπάρχει κανένας περιορισμός, αλλά είμαι λίγο σκεπτικός για το άν θα ήταν καλό κάτι τέτοιο σε ένα πλαίσιο που υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το σεξ, που βασίζεται σε μία νοοτροπία του να βλέπεις τον ερωτικό σου σύντροφο σαν προιόν της κατανάλωσης σεξ, και που η πλειοψηφία των τσοντών έχουν σεξιστικές συμπεριφορές και αρνητικά πρότυπα.

Τώρα ναι οκ, όλα αυτά υπάρχουν στην κοινωνία ούτως ή άλλως θα μου πεις, είναι καλό να τα κρύβουμε? Όχι, ούτως ή άλλως δεν κρύβονται, αλλά ούτε και να τα κάνουμε μέρος της σεξουαλικής αγωγής των παιδιών μας.


Πάντως μιλώντας και για επιλογή σε σχέση με την ομοφυλοφιλία, σίγουρα υπάρχει εν μέρη καθώς τα σεξουαλικά ερεθίσματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της σεξουαλικότητας, αλλά μην είμαστε και ισοπεδωτικοί, δεν ελέγχουμε απόλυτα τα ερεθίσματά μας, ούτε αυτά είναι ο μόνος παράγοντας.

Edited by Gilmaru, 01 February 2011 - 22:25.


#190 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 01 February 2011 - 16:34

εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κατακριτέο το να βλέπουμε τσόντες...οι πορνοταινίες που έχουν στοιχεία βίας και άλλων σαδομαζοχισμών βέβαια πρέπει να απαγορευτούν σε άτομα κάτω των 18..εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν είναι κακό το να βλέπεις πορνό...και εγώ ξεκίνησα να βλέπω στα 14 και δεν έπαθα τίποτα...μάλιστα παίρνεις μία ΄΄ιδέα΄΄ περί τίνος πρόκειται το σεξ
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#191 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 posts

Posted 01 February 2011 - 16:49

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουνε 14χρόνοι παρθένοι πλέον στην εποχή μας.
Αν αναλογιστούμε αυτό φαντάζομαι ότι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για το αν είναι φρόνιμο η πορνογραφία να απευθύνεται μονο σε ενήλικες.Και εμείς μεγαλώσαμε με τα μπούτια της τινάς σπάθης και ελληνική πατροπαράδοτη τσόντα.Το πως φτάσαμε να το κάνουμε και ηθικοπλαστικό για θέμα ομοφυλοφιλων κάποιοι είναι μερακλήδες γουστάρουνε κάτι άλλο.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα η τσοντούλα δεν έβλαψε ποτε κανέναν.
Posted Image

#192 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 01 February 2011 - 16:55

Η ομοφυλοφιλία βασικά πιστεύω είναι θέμα επιλογής..δεν είναι ούτε αρρώστια σου που γιατρεύται ούτε κάτι τέτοιο...Στα 14 όντως πολλά παιδιά έχουν σεξουαλική εμπειρία σήμερα...και γω κάπου γυμνάσιο προς Λύκειο είχα την πρώτη μου εμπειρία..αλλά σήμερα τα πράματα ξεφεύγουν στα σχολεία ιδιαιτέρως...που να δείτε τι παίζει στο σχολείο μου! Απλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ναι απαγορευτικό το να βλέπεις πορνό σε μικρή ηλικία!
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#193 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 191 posts

Posted 01 February 2011 - 17:11

Υπάρχει και κάτι άλλο που νομίζω πως σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται αντιληπτό. Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να λέει πόσο μεγαλοδείχνουν και πόσο γρήγορα γίνονται σεξουαλικά ενεργά τα σημερινά παιδιά, ειδικά τα κορίτσια; Δεν είναι ιδέα σας. Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, τα παιδιά πράγματι αρχίζουν σιγά σιγά να ωριμάζουν σωματικά πιο γρήγορα. Και αυτό οφείλεται στην ανθρώπινη δίαιτα, λένε κάποιοι επιστήμονες. Η σεξουαλική δραστηριοποίηση στον οργανισμό, λένε, ξεκινά όταν συγκεντρωθεί στο σώμα συγκεκριμένη ποσότητα λίπους. Και καθώς η σύγχρονη ανθρώπινη δίαιτα περιλαμβάνει όλο και περισσότερο λίπος, η σωματική ωρίμανση σιγά σιγά αρχίζει να επιταχύνεται, και η σεξουαλική δραστηριοποίηση να έρχεται σε μικρότερες ηλικίες. :tensai:

Ακούγεται λογικό. Διατηρώ τις επιφυάξεις μου, όμως, καθώς ακόμα δεν έχω ψάξει αρκετά τη συγκεκριμένη έρευνα ώστε να την επιβεβαιώσω ή να τη διαψεύσω με σιγουριά. Εάν, λοιπόν, κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, θα πορούσε να ρίξει λίγο φως εδώ πέρα... :congrats:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#194 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

    Ryu

  • Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 01 February 2011 - 17:23

Λογικό θα μπορούσε να είναι μιας και έχει τη βάση πως πρέπει να έχεις αρκετά αποθέματα ενέργειας για να γεννήσεις και να ταίσεις παιδί (βιολογικό ρολόι κ.α.). Βέβαια μιας και δεν είμαστε Περού, δε σημαίνει πως αν στα 11 είσαι έτοιμος/η για σεξ και τεκνοποίηση πρέπει να το ξεκινήσεις κιόλας.

Τώρα επειδή είδα μερικά τραγελαφικά... Έχετε σκεφτεί πως με την κοινωνική κατακραυγή, το κυνήγι και μερικές φορές θανάτωση που είχαν φάει οι ομοφυλόφυλοι μέχρι σχετικά πρόσφατα (και τρώνε ακόμα σε πολλά μέρη του κόσμου, π.χ. Αφγανιστάν) αν ήτανε απλά και μόνο θέμα επιλογής, θα είχαν εκλείψει/μεταστραφεί απλά και μόνο για λόγους συμφερόντων/αυτοσυντήρησης; Αμφιβάλλω πως είναι μόνο αυτό.

Επίσης έχετε ιδέα αν υπάρχει αμφιφυλοφιλία στα ανώτερα θηλαστικά και σε τι συχνότητες; Γιατί μπορώ να σας πω αυτό:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bisexuality_in_animals

Μήπως κι αυτά πρέπει να τα κυνηγήσουμε και να τους τραβήξουμε το αυτάκι ως ανώμαλα και αφύσικα;

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

 


#195 FrenzyApe

FrenzyApe

    Unofficial Moderator

  • Members
  • 197 posts

Posted 01 February 2011 - 18:04

Μήπως κι αυτά πρέπει να τα κυνηγήσουμε και να τους τραβήξουμε το αυτάκι ως ανώμαλα και αφύσικα;


ειναι αληθεια οτι υπαρχει αμφιφυλοφιλια στη φυση........
υπαρχει επισης ενα ειδος σαυρας στο οποιο εχει εξαφανιστει το αρσενικο. Και τα θυληκα αναπαραγωνται μονα τους...............Ναι αλλα αυτες οι σαυρες αναγκαζονται απο το ενστικτο τους να προχωρησουν σε τετοιες πραξεις αλλιως θα αφανιστουν. Δεν σημαινει οτι το επιλεγουν. Οπως και τα ζωα γενικα δεν πιστευω οτι εχουν την αισθηση να επιλεξουν, μαλλον ακολουθουν καποιο ενστικτο........αρα δεν τειθεται θεμα συγκρισης ανθρωπων-ζωων, συνεπως η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οχι, δεν πρεπει να τα κυνηγησουμε και να τους τραβηξουμε το αυτακι. (εξαλλου αυτο διωκεται ποινικα)

(τελειως εκτος θεματος)