Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 12 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη!


  • Please log in to reply
182 replies to this topic

#166 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 20 June 2009 - 04:12

Αφου ζητησω και παλι συγνωμη για την τεραστια καθυστερηση, οριστε κι απο μενα η adventurous συγκομοιδη του Cosplay Party της 12ης Ιουνιου 2009.


Σημειωσεις :

  • Οι φωτογραφιες των οποιων το νουμερο ειναι με κοκκινο ειναι προσφορα της Alex90. Τα ευσημα σας σε αυτην.
  • Συμπεριλαμβανονται και μερικες φωτογραφιες που τραβηχθηκαν στο παρκακι της ΧΑΝΘ λιγο πριν το Cosplay Party.
  • Τα ονοματα των μελων ειναι γραμμενα με italics για να ξεχωριζουν απο τα ονοματα των cosplays.
  • Μην ανοιξετε κανενα spoiler tag πριν διαβασετε στον τιτλο του τι ακριβως περιεχει. Μπορει να φατε μεγαλα spoilers αν δεν εχετε δει το αντιστοιχο ανιμε.
  • Καντε κλικ πανω στα thumbnails για να δειτε την αναλογη εικονα σε πληρη αναλυση.

*********************

Φωτο #01 : Για αλλη μια φορα βρισκομαστε στο Κοφιξ οπου αρκετοι ανιμε χαρακτηρες θελησαν να ξεσκασουν αφου βαρεθηκαν να παρουσιαζονται μονο στα επεισοδια των σειρων τους. Πρωτο βλεπουμε τον Alucard [Hellsing] ο οποιος σιγουρα εχει τον περισσοτερο χρονο απ'ολους μεχρι να βγει το επομενο του OVA.
Posted Image

Φωτο #02 & #03 & #04 : Σχεδον ταυτοχρονα εμφανιστηκε ο Asura [Soul Eater] με την επιβλητικη ποζα που βλεπετε, και απο διπλα εμφανιστηκαν ο εναλλακτικος Kamina [Tengen Toppa Gurren Lagann] και ο Son Gohan [Dragonball Z]. Ενω ο τελευταιος μας επιδεικνυει το συμβολο του δασκαλου του πατερα του...
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #05 & #06 : Οι Asura και Kamina αποφασιζουν οτι το μερος παραεχει πολλη ζεστη (so what else is new) και αποφασιζουν να... δροσιστουνε λιγακι.
Posted Image Posted Image

Φωτο #07 : Επρεπε να ειχαν ακολουθησει εξ'αρχης το παραδειγμα του Luffy [One Piece] που δεν ειχε κανενα προβλημα αφου ειχε ερθει εξ' αρχης με καλοκαιρινα ρουχα.
Posted Image

Φωτο #08 : Σαν ειδαν οτι μαζευτηκε πολυς κοσμος εμφανιστηκαν και τα δυο Mokona [xxxHolic] ετοιμα να σκαρωσουν φαρσες και, οπως φαινεται, να βγαλουν πολλες φωτογραφιες!
Posted Image

Φωτο #09 ως #11 : Η επιθυμια τους θα εκπληρωνοταν αφου εκεινη την ωρα αρχισε ξαφνικα μια μεγαλη προσελευση νιντζα! Αναμεσα τους βρισκουμε τον Kankuro [Naruto] , δυο Akatsuki [Naruto Shippuuden],
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #12 :
Spoiler: Naruto Manga Spoiler


Φωτο #13 : καθως και τους Kakashi και Sasuke [Naruto]. Επειδη ομως και αυτοι ηταν ντυμενοι υπερβολικα ζεστα, ακολουθησαν το παραδειγμα των Asura&Kamina και αποφασισαν να δροσιστουν κανοντας απο ενα Sexy No Jutsu.
Posted Image

Φωτο #14 & #15 : Αυτο δεν αρεσε καθολου στον Sarutobi [Naruto] που, αφου σκουπισε τα ρουχα του απ'το nosebleed του, διεταξε τους νιντζα του να αλλαξουν αμεσως μορφη. Δεν προλαβε καν να τελειωσει την προταση πριν να εμφανιστει ο Itachi αναγκαζοντας τον να αναθεωρησει τη διαταγη του, προτιμωντας αυτην την εκδοχη απο την πραγματικη τους (creepy).
Posted Image Posted Image


Φωτο #16 & #17 : Βεβαια ο Sasuke ειχε τα δικα του προβληματα αφου εκεινη τη στιγμη μπηκε μεσα ο... Sasuke [Naruto]!! Οι δυο Sasuke αλληλοκοιταχτηκαν και αρχισαν αμεσως να μαλωνουν. Ευτυχως τελικα αποφασισαν οτι αν ο κοσμος ειναι αρκετα μεγαλος για 500.000 Naruto τοτε μπορει να χωρεσει και δυο Sasuke.
Posted Image Posted Image

Φωτο #18 : Παρακολουθωντας τους δυο τους, ο Ogichi [Bleach] σκεφτηκε οτι αυτο το αγορι πρεπει να κρυβει μεσα του μεγαλη δυναμη. Ετσι αποφασισε να του επιτεθει κρυφα για να ελεγξει τη δυναμη του.
(Σημειωση : Παρατηρηστε τη Lily στα αριστερα που κοιταει κρυφα τον Ogichi. Δεν ειναι τυχαιο.)
Posted Image

Φωτο #19 : Η προθεση του δεν περασε απαρατηρητη απο τον Son Gohan που του ειπε οτι αν θελει να μονομαχησει μαζι τους πρεπει να το κανει ανοιχτα και τιμια. Ο ευγενικος τροπος του επεισε τον Ogichi.
Posted Image

Φωτο #20 & #21 : Και οι δυο τους τηλεμεταφερθηκαν στο χωριο της Konoha για τη μονομαχια τους. Αμεσως διοργανωθηκε επισημη μονομαχια. Εδω τους βλεπουμε να προετοιμαζουν τα οπλα τους για τη μαχη.
Posted Image Posted Image

Φωτο #22 : Ακουγοντας για την επικειμενη αναμετρηση, διαφοροι ενδιαφερομενοι αποφασισαν να ερθουν να την παρακολουθησουν. Απο ολους αυτους που εμφανιστηκαν ο πιο αναμενομενος ηταν ο Shikamaru [Naruto] αφου εκεινη την ωρα βαριοταν...
Posted Image

Φωτο #23 ως #25 : Λιγοτερο παραξενη ηταν η παρουσια του L [Death Note] που και των δυο Mokona τα οποια ευκαιρια δε χανουν για κατι τετοια :P
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #26 : Αλλα το τελειως ξεκαρφωτο ηταν η εμφανιση σε πρωτη θεση της Sailor Mars [Sailor Moon].
Posted Image

Φωτο #27 : ...Αν και μιλωντας για παραξενιες, ποτε κανεις δεν καταλαβε ποιος ηταν ο παρακατω κυριος και γιατι ευχηθηκε καλη επιτυχια στον Ogichi, ουτε γιατι κρατουσε μια μπλουζα του Naruto στο χερι του.
Posted Image

Φωτο #28 ως #31 : Και η μαχη αρχισε! Σας αφηνω να την απολαυσετε χωρις λογια.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #32 : Η μαχη οδευε προς το τελος και νικητης φαινοταν να ειναι ο Ogichi. Καθως οπως ολα εδειχναν προετοιμαζοταν να δωσει το τελειωτικο χτυπημα, εγινε αλλο ενα ξεκαρφωτο : Πεταχτηκε η Lily φωναζοντας "Οχι τον Sasuke μου!!" και με μια γροθια εστειλε τον Ogichi μερικα χιλιομετρα μακρυα ληγοντας προωρα την μαχη. Σας το ειπα οτι δεν ηταν τυχαιο :P
Posted Image

Φωτο #33 : Με τη μαχη ληγμενη οι παρευρισκομενοι επεστρεψαν στο Κοφιξ οπου ο Sasuke μαλωσε τη Lily λεγοντας οτι εκεινη τη στιγμη θα αποτελειωνε τον Ogichi με το μυστικο του οπλο. Στην ερωτηση ποιο ηταν αυτο ο Sasuke απαντησε με ενα απλο jutsu.
Posted Image

Φωτο #34 & #35 : Οπως και να'χει ομως το θεμα ειχε ληξει. Και μεχρι να επιστρεψουμε ειχε ερθει στην παρεα η κουστωδια του Code Geass! Στην αριστερη φωτογραφια οι Euphemia li Britannia, Lelouch και δυο Shirley [Code Geass] και στη διπλανη η Kallen [Code Geass].
Posted Image Posted Image

Φωτο #36 & #37 : Εδω βλεπουμε και τη CC [Code Geass] παρεα με την Roya [Kiba]. Χαρακτηριστικο το κουρεμα της δευτερης οπως φαινεται και στη δεξια φωτογραφια.
Posted Image Posted Image

Φωτο #38 & #39 ως #41 : Η CC μας ποζαρει για μερικες πανεμορφες φωτογραφιες. Η Sailor Mars τη ζηλεψε και μπηκε κι αυτη στη μεση ενω πηγαιναμε να την ξαναβγαλουμε, αλλα η CC απλα χαμογελασε και της ειπε να καθησει κι αυτη διπλα της <3
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #42 : Η Roya εκεινη την ωρα φωναξε την CC και ετσι αυτη βγηκε εξω, και τη θεση της πηρε ο Kamina. Εδω τον ρωταει ποσο κοστιζει να κανει ενα τατουαζ ενος κορακιου στο χερι της.
Posted Image

Φωτο #43 & #44 : Εμας ομως το ενδιαφερον επικεντρωθηκε εξω οταν ειδαμε οτι η Roya ειχε καλεσει και τον Sarutobi να βγει. Εκπληκτοι ειδαμε οτι τους ειχε προκαλεσει και τους δυο σε μονομαχια! Οι φημες που λενε οτι τους ακουσε να κοροϊδευουν το Dragonball Z και αυτη νομιζε οτι κοροϊδευαν τον Zed ειναι ακομα ανεπιβεβαιωτες.
Posted Image Posted Image

Φωτο #45 ως #49 : Οταν τελειωσαν βρηκαμε την ευκαιρια να τραβηξουμε μια Narutoφωτογραφια και μερικες τεραστιες συνολικες οικογενειακες φωτογραφιες (στις οποιες αν ειχα καλυτερο φλας θα φαινοταν και τιποτα :).
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #50 & #51 : Και αν παρατηρησατε οτι στις παραπανω ελειπαν οι Itachi και Kankuro, ειναι γιατι ειχαν τη δικη τους μονομαχια λιγο παραδιπλα. Ο Sarutobi ειδε οτι η μαχη δεν πηγαινε πολυ καλα για τον Kankuro γι'αυτο προσφερθηκε να του δωσει ενα χερι βοηθειας.
Posted Image Posted Image

Φωτο #52 & #53 : Λιγο πριν μπουμε ξανα μεσα ειδαμε και τον Dr.Franken Stein [Soul Eater] να ποζαρει με δυο schoolgirls (lucky dude!). Ενα τριτο schoolgirl ηταν λιγο παραδιπλα.
Posted Image Posted Image

Φωτο #54 & #55 : ενω με το που μπηκαμε μεσα μας περιμεναν αλλα 2 schoolgirls : Η Kagome [Inuyasha] και η Maka [Soul Eater] με τα οπλα τους παντα ανα χειρας!
Posted Image Posted Image

Φωτο #56 : Διπλα σε ολες τις ανιμε παρουσιες εμφανιστηκε και μια μικροκαμωμενη μορφη απο videogame με το δικο της οπλο να ειναι περιπου τρεις φορες το υψος της. Ηταν φυσικα ο Rikku [Kingdom Hearts 2] με το keyblade του!
Posted Image

Φωτο #57 & #58 : Που να ηξερε ο Rikku ποσο χρησιμο θα του φαινοταν το keyblade! Εκεινη την ωρα πεταχτηκε ο Kamina σαν κεραυνος και του ορμησε με απιστευτη ταχυτητα!
Spoiler: Tengen Toppa Gurren Lagann SPOILER
O Rikku ισα που προλαβε να αμυνθει!
Posted Image Posted Image

Φωτο #59 ως #61 : Την κατασταση πηγαν να βοηθησουν ο Kankuro και ενας ασπροντυμενος περαστικος το μονο που καταφεραν ηταν να δεχτουν και αυτοι την οργη του Kamina! Μεχρι και τον phm πηρε η μπορα!
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #62 ως #64 : Ηταν ο Sexy no jutsu Sasuke που προβαλλε την πιο σθεναρη αντισταση. Εδω τον βλεπετε να αγκομαχαει εναντια στον Kamina σε μια μαχη που εσεισε γη και ουρανο!
Posted Image Posted Image Posted Image


Φωτο #65 & #66 : Ευτυχως στο τελος καταφερε να τον νικησει και να τον συνετισει με τη βοηθεια του Sarutobi
Spoiler: Tengen Toppa Gurren Lagann SPOILER και επισης Naruto First Season SPOILER
Ετσι η ειρηνη επανηλθε στο Κοφιξ και ολοι ηρεμησαν... εκτος απο τον Rikku που του εμεινε ακομα η τρομαρα. Παρακατω τον βλεπουμε πριν και αφου ενας περαστικος φωναξει διπλα του "ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΑ!!!".
Posted Image Posted Image

Φωτο #67 & #68 : Με τον Rikku να εγινε καπνος, το keyblade του το διεκδικουν ο Sasuke και το μαυρο Mokkona. Το ποιος θα το παρει τελικα το αφηνουμε σε αυτους για να συνεχισουμε τη γυρα μας...
Posted Image Posted Image

Φωτο #69 : κατα τη διαρκεια της οποιας πετυχαινουμε και τη Haruhi [Melancholy of Haruhi Suzumiya].
Posted Image

Φωτο #70 : Και αμεσως παραδιπλα παρατιθεται η τετραδα της ομαδας μπασκετ του [Slam Dunk].
Posted Image

Φωτο #71 & #72 : Ο Sarutobi μολις βλεπει μπαλα σπευδει αμεσως να τους δειξει πως επαιζαν στην εποχη του, αλλα ο παικτης δεν του κανει το χατιρι. Εκ πρωτης οψης μοιαζει σωστη επιλογη, αλλα αναρωτιεται κανεις αν θα περασει ετσι αυτο δεδομενου οτι ο Sarutobi αφου ρωτησε το ονομα του εφυγε απο'κει και πηγε αμεσως να ζητησει μια χαρη απο τη Misa Misa [Death Note].
Posted Image Posted Image


Φωτο #73 & #74 : Η συγκεκριμενη συναλλαγη πρεπει να απασχολησε ιδιαιτερα τον Sarutobi αφου ουτε που παρατηρησε τη Roya και τη Shirley να ξετρυπωνουν απο πισω του και να του κλεβουν το καπελο!
Posted Image Posted Image

Φωτο #75 & #76 :
Spoiler: Naruto manga spoiler



Φωτο #77 : Τοτε η πορτα ανοιξε διαπλατα και ολοι εσπευσαν να δουν την επιβλητικη παρουσια που ειχε εισελθει στον χωρο. Δεν ηταν αλλη απο την Tifa Lockheart [Final Fantasy Advent Children] την οποια βλεπουμε εδω με τον Sarutobi.
Posted Image

Φωτο #78 & #79 & #80 ως #83 : Μολονοτι κουρασμενη απο το ταξιδι της, μετα απο τα παρακαλια του κοσμου η Tifa σε μια επιδειξη μεγαλοψυχιας μας παρεθεσε μια σειρα απο εντυπωσιακοτατες ποζες. Θαυμαστε!
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #84 & #85 & #86 : Μετα απο αυτα αφησαμε την Tifa να παει να πιει την μπιρα της με την Sailor Mars, και ψαξαμε για καποιο cosplay που να μην ειναι απασχολημενο αλλα μαλλον ατυχησαμε αφου πετυχαμε μονο την Konan να τα λεει με τη Haruhi και την CC να μονομαχει με τον Ogichi που μολις ειχε επιστρεψει.
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #87 & #88 : Τουλαχιστον ετσι βρηκαμε την ευκαιρια να παρατηρησουμε τον κοσμο γυρω μας. Και μιας και ειδαμε οτι η ατμοσφαιρα ηταν πιο ηρεμη απο ποτε, ηταν ωρα...
Posted Image Posted Image

Φωτο #89 ως #91 : ...για μερικες οικογενειακες φωτογραφιες...
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #92 ως #94 : και για μερικες ακομα. Παρατηρηστε τον Sarutobi του οποιου το καπελο χρησιμευει και σαν διπλη ομπρελα :hahaha:
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #95 & #96 ως #98 : Μερικα απλα μελη ειπαν να μπουν κι αυτα στον χορο των οικογενειακων φωτογραφιων, οπως οι Aoshi, Tea-chan, Black Rabit, Lily
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #99 ως #102 : Digitaltracker, Lily και Videl ενω ο Kamina ειδε τον Tenshi στεναχωρημενο που δεν τον παιζει κανενας και ειπε να τον παρηγορησει.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #103 & #104 & #105 : Λοιπες φωτογραφιες κοσμου.
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #106 ως #108 : Λοιπες φωτογραφιες κοσμου.
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #109 ως #111 : Λοιπες φωτογραφιες κοσμου.
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #112 : Και καπου εδω ηρθε η ωρα να κλεισουμε. Ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στις διοργανωτριες Mona_Risa και Somnium_In_Tenebris για αλλο ενα φοβερο Cosplay Party:gotit:
Posted Image

Edited by Adventurer, 29 March 2012 - 04:43.
Fixed two broken links

Posted Image

#167 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

    Anime Professional

  • Members
  • 742 posts

Posted 20 June 2009 - 04:51

Σνιφ κλαψ λιγμ απλα τα εχασα ολα......
Ασοψετε που εγηνα νονος.......

Αρε τυχεροι για σας ειναι τα κολπα.... :(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#168 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 20 June 2009 - 11:51

Πολύ τέχνη πως τα συνδύασες πάλι όλα:hahaha:


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#169 X-LpBleach

X-LpBleach

    a.k.a. Bleach155

  • Members
  • 203 posts

Posted 20 June 2009 - 13:55

Βάρεθηκα να διαβάζω δεν το διάβασα όλο...

Και Μπίλη μην στεναχωριέσαι και άλλα πάρτυ έχουμε μπροστά μας...

#170 alex90

alex90

    Anime Amateur

  • Members
  • 110 posts

Posted 21 June 2009 - 09:25

Καλά Γιάννη...μιλάμε τρελό story.λύθηκα στα γέλια:hahaha::hahaha::hahaha:.
καλά ρε τι παίρνεις????:tensai:
και ευχαριστώ που ανέβασες αρκετές από τις δικες μου φωτογραφίες.:kawaii:
Posted Image

#171 ~*memole*~

~*memole*~

    ~ponyo ponyo~

  • Members
  • 106 posts

Posted 21 June 2009 - 12:36

ΚΟΡΥΦΑΙΟ, δε το συζητώ, πέθανα στο γέλιο!!! :clap:
Posted ImagePosted Image

#172 efi2408

efi2408

    Starting...

  • Members
  • 11 posts

Posted 21 June 2009 - 18:40

βασικά έχω κ εγώ αρκετές φωτο ας μου πει κάποιος πως να τις ανεβάσω γιατι δεν ξέρω.... :emptyonexg1:

#173 X-LpBleach

X-LpBleach

    a.k.a. Bleach155

  • Members
  • 203 posts

Posted 21 June 2009 - 20:38

Που είναι οι φώτο τις ALEX90 και δεν τις είδα να τις κατεβάσω; BTW alex90 o Γιάννης είμαι που μου έδωσες την κορδέλα.

#174 alex90

alex90

    Anime Amateur

  • Members
  • 110 posts

Posted 21 June 2009 - 23:13

τι μου λες???
και βεβαια ξέρω ότι είσαι εσύ ρε.

etc είναι όταν βαριέσαι να διαβάζεις.
ο adventurer έγραψε παραπάνω ότι αυτές με το κόκκινο χρώμα είναι δικες μου.
φυσικά δεν είναι όλες.

άμα θες πάρε όλο το πακέτο:
http://www.megaupload.com/?d=E1P662AL
Posted Image

#175 Konart

Konart

    Ramen.. ramen..miam!

  • Members
  • 74 posts

Posted 22 June 2009 - 13:05

:hahaha::hahaha: Adventurer εγραψες παλι!! φοβερη Ιστορια!!!!! :hahaha::hahaha:
Goggeta SSJ6: δεν πειράζει.......

#176 X-LpBleach

X-LpBleach

    a.k.a. Bleach155

  • Members
  • 203 posts

Posted 22 June 2009 - 15:10

Ευχαριστώ πολύ alex-chan...

Και Goggeta με έχασες έτρεχα από εδώ και από εκεί με το πολυβόλο και σκότωνα κόσμο εσένα θα σε είχα κάνει σαν ελβετικό τυρί.

#177 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

    Anime Professional

  • Members
  • 742 posts

Posted 23 June 2009 - 01:25

Μωρε ας ημουν εκει μαζι σας και ας με εκανες και ροκφορ:D

Κριμα....... :(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#178 efi2408

efi2408

    Starting...

  • Members
  • 11 posts

Posted 23 June 2009 - 19:16

http://www.megaupload.com/?d=B6FZIY1J

είναι φωτογραφίες απο το πάρτυ.sorry μερικές δεν είναι καθαρές

(cassiel i did it!! hihihi thanks για την βοήθεια κ τον κόπο σου)

#179 私の死んだ兄弟

私の死んだ兄弟

    Kirin is undefeatable

  • Members
  • 11 posts

Posted 29 June 2009 - 18:11

πρωτα απ' ολα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Adventurer για την τελεια ιστορια του.... απλα τα σπαει.....
τωρα εγω θελω το βιντεακι που τραβιξε η Αλεξ στο παρκο:emptyonexg1:
I've had it with all of you.This is the End! Kirin!

#180 ripperroolia

ripperroolia

    Black_Devil

  • Members
  • 16 posts

Posted 30 June 2009 - 00:08

ολλα αυτα ορεα και ομορφα αλλα ποτε να υπολογιζουμε για το αλλο παρτακι? δεν μπορο να περιμενο ουτε 1' guys plz help me..... XD nevermind.........btw cassiel τι ετιμαζης παλυ?? κατι μου βρομαη εδο λιγο αγρια........ το μιριζομε απο χιλιομετρα!!!