Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πώς βλέπετε anime;

• Please log in to reply
206 replies to this topic

#46 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 March 2009 - 23:16

Πωπω μου φαινεται αδυνατον να κατσω να δω anime σε καρεκλα..λιγο αβολο δεν ειναι? εγω παιρνω το λαπτοπι αγκαλιτσα και ειτε ξαπλωνω στο κρεβατακι μου ειτε αραζω στον καναπε... Βεβαια καποιες φορες με χαλαει που ειναι τοσο μικρη η οθονη αλλα τι να κανουμε...:P

xbJ3b2w.jpeg

#47 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 21 March 2009 - 23:24

Την ώρα που διαβάζω για τη εξεταστική στο γραφείο μου στην TFT screen του Desktop. Και καταλήγω με λουμπάγκο και 0 μαθήματα περασμένα στην εξεταστική...:wis:
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#48 Sanzo

Sanzo

TheOnlySideIMonIsMyOwn

• Members
  • 14 posts

Posted 22 March 2009 - 01:19

Χμμ...Τα βλέπω στον υπολογιστή, αλλά τις πιο πολλές φορές στέκομαι όρθια και κοντά στην οθόνη (την έχω βάλει και ψηλά γι αυτό το λόγο), γιατί ειδικά όταν έχει δράση δε μπορώ να κάθομαι..Ναι, είμαι λίγο τρελη το παραδέχομαι!
Posted ImageNegative.I am no human.I am a machine..

#49 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 April 2009 - 19:08

Τώρα είδα το thread, γέλασα με το post του Kenny. ^^

Anyway δεν ξέρω τι είναι φλωριά και τι δεν είναι, αλλά εγώ απολαμβάνω κάτι μόνο όταν είμαι τέρμα λάσκα και χαλαρός.

Οπότε 2 επιλογές ακολουθώ :

1. Ξάπλα κρεβατάκι 2 μέτρα απ'το pc, και τα βλέπω στην 24ρα μου full hd, με surround 5.1 σύστημα γύρω μου.
2. Σαλονάκι καναπές άραγμα στην 32ρα TV (που σύντομα θα γίνει 40ρα), με laptop συνδεμένο. Αυτό προτιμάται όταν έχω επισκέψεις για προβολές με παρέα. ^^

Καρέκλα = πιάσιμο για μένα, προγραμματίζω που προγραμματίζω έτσι, αν έκανα και τις προβολές έτσι ζήτω που κάηκα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#50 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 April 2009 - 19:18

Στην καρέκλα του υπολογιστή, like all the cool kids do.

Οι καναπέδες και τα home cinema είναι για τους φλώρους.

Όσοι δεν μπορούν να τα απολαύσουν έτσι λένε :hahaha:

E5VV38U.jpg

#51 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 April 2009 - 19:20

Όσοι δεν μπορούν να τα απολαύσουν έτσι λένε :hahaha:

QFT

Btw εγώ τα βλέπω με τα μάτια μου :rolleyes:
phmava.php

#52 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 06 April 2009 - 17:59

με το laptop αγκαλιά στο κρεβάτι γιατί είμαι και τεμπέλα και με πολλά ανοιχτά φώτα γιατί...zzzzzzzzzz..... :P έχω ένα θεματάκι με τον ύπνο... :P

#53 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 07 April 2009 - 21:59

με το laptop αγκαλιά στο κρεβάτι γιατί είμαι και τεμπέλα και με πολλά ανοιχτά φώτα γιατί...zzzzzzzzzz..... :P έχω ένα θεματάκι με τον ύπνο... :P

Οπότε δεν είμαι ο μόνος που παθαίνει το ίδιο! :wis:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#54 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 08 April 2009 - 11:00

Eχω μεγαλη οθονη και ετσι αραζω στον καναπε 3 μετρα μακρυα.Παντα κλειστα τα φωτα και συνηθως βραδυ!! Πολλες φορες με φιλους, ειδικα οταν εχει γελιο!

#55 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 11:20

σε ένα παλιό υπολογιστή στη δουλειά μου που πριν 2 μήνες όλο μου κόλλαγε και το έκανα επανεκκίνηση και δεν μπορούσα να δω τίποτα από ανιμε ούτε να ακουσω μουσική σε περίοδο αναδουλειάς αλλά μετά έκανα ένσταση και μου τον φτιάξανε και δεν κολλάει πια αλλά τώρα λόγω της αναδουλειάς και της κρίσης(με πιάνει κρίση)δουλεύω μόνο 4 ώρες ..Τσάμπα τον φτιάξανε τον pc αλλά και πάλι τα βλέπω όποτε μπορώ ..και στο σπίτι βλέπω όταν λείπει ο φίλος μου και έχω το pc για μένα :roar:
Posted Image

#56 Nanamiii

Nanamiii

no?

• Members
  • 6 posts

Posted 08 April 2009 - 15:38

Βλεπω tubestyle στο PC με τα ακουστικα γιατι στους λοιπους κατοικους του σπιτιου δεν αρεσουν οι "κραυγες" και τα "κλαψουρισματα".

Posted Image
Blame my parents.Yes?Yes.

#57 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 10 April 2009 - 00:19

τώρα τελευταία έχω καθιερώσει έναν αρκετά ανάπηρο περίεργο τρόπο.
ξαπλώνω μπρούμητα στην κρεβατάρα μου [ :hahaha:] και βάζω το lap top στο πάτωμα :oo:

#58 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 posts

Posted 10 April 2009 - 12:52

Επειδη το κρεβατι μου και το γραφειο μου ειναι παραλληλα, στρεφω την οθονη φατσα καρτα στο κρεβατι, βαζω την καρεκλα μπροστα του, ξαπλωνω και βαζω τα ποδια μου στην καρεκλα. Συνηθως γουσταρω να κουκουλωνομαι και με καμια κουβερτουλα κλπ, αλλα τωρα που σφιξαν οι ζεστες δεν.

#59 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 posts

Posted 10 April 2009 - 12:57

The traditional way...καθιστός στην καρέκλα του πισιού, στηρίζω με το αριστερό μου χέρι, που ακουμπάει στο γραφείο, το κεφάλι μου και με το δεξί κρατάω το ποντίκι ή τίποτα φαγόσιμο. Ααααααααχ...απόλαυση!! :hahaha:

lol έλεος και εγώ ακριβώς έτσι :hahaha:
Αλλά μερικές φορές μαζί με το φαγόσιμο μπορεί να έχω και κάτι υγρό για να μην στεγνώνει
το στόμα lol...όμως απλά χαλαράάάάά:bath:

#60 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 10 April 2009 - 13:32

Σαπιζω μπροστα απο μια οθονη και βλεπω με αγωνια(η βαρεμαρα μερικες φορες ....) :P
Posted Image