Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#451 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 22:53

Just in case any of you didn't notice
βγηκε εδω και μερες ενα ωραιοτατο extra απο το viewfinder!!! (οπως παντα harudaki scans)
Αχχ... Feilong!!! :lovulovu:

Spoiler:

I'm gonna bleed out.I'm definitely gonna bleed out...:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
THAT FeiLong!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#452 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 22:55

Κορίτσια, εγώ δεν μπορώ να βρω το secret diplomacy πουθενά online!!! Και λεφτά θα έχω μάλλον τον Ιούλιο για ξόδεμα~ :Crying2:

#453 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 23:01

Lulu chan έχεις pm σε δύο λεπτά. (παρακαλώ μην δώσετε links εδώ)

#454 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 23:03

Κορίτσια, εγώ δεν μπορώ να βρω το secret diplomacy πουθενά online!!! Και λεφτά θα έχω μάλλον τον Ιούλιο για ξόδεμα~ :Crying2:

Κάνε αναζήτηση στο 4shared. Aν έχεις πρόβλημα pm me.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#455 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 23:47

Πειράζει που εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το extra του Viewfinder?
Spoiler:

Thumbs down από μένα. Προτιμώ τα yaoi μου είτε να είναι τίγκα μέσα στον κυνισμό είτε να είναι lovey dovey με πραγματικά όμορφες και αξιοζήλευτες σχέσεις (ή τουλάχιστον αρκετά κοντά στο ιδανικο). Όχι half assed bullshit please. Αν είναι έτσι προτιμώ να δω κανά hentai.

#456 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 23:53

Μα γιατί, iristella-dono, και τα hentai ωραία είναι (αν και το tentacle-zoophilia δεν το αντέχω) :hihi2:

Iristella-dono, Nighteyes-sama, thanks for the valuable help, κοντεύω να τρελαθώ τους τελευταίους μήνες με αυτούς τους τίτλους που δε βρίσκονται πλέον πουθενά! Το 4shared δούλεψε μια χαρά τελικά!!! :nod:

Ώρα να ξεσκονίσω τα .jpg και τα .png :tensai:

#457 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 00:01

Είμαι σίγουρη ότι είναι ωραία για κάποιον που θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα. Για μένα η νοοτροπία που έχει η πλειοψηφία τους δεν με τρελαίνει και ούτε με τρελαίνει όταν την συναντάω στα yaoi.

Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση δεν το περίμενα ότι θα βλέπαμε τόσο out of character plot και μου παραήρθε απότομο για να μπορέσω να το γειώσω κατάλληλα. :P

#458 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 01:59

Αφού σας βλεπω να λέτε ξανα και ξανα γι αυτό το special, είπα να το διαβασω κι εγώ.

Θα συμφωνήσω ότι ήταν εντελώς out of character για όλους. Και γενικά όλο το σκηνικό μπαρούφα. Συνήθως αυτού του είδους δεν τα λαμβάνω καν υπόψιν. Μου είναι απλά αδιάφορα προς συζήτηση. Δηλαδή ενταξει, ωραία, fanservice, αλλά αν δεν στέκει τι να το κάνω; Οπότε δεν έχω κατι θετικο ούτε αρνητικο να πω.
Ψέματα: έχω ένα θετικό, ότι γέλασα στο τέλος.
Spoiler:
Αν το δει κανείς ως κάτι άσχετο με το manga ας πουμε ένα όνειρο που είδε η mangaka(το οποιο btw δεν είναι καθόλου απίθανο:P), και με χιουμοριστική διάθεση, δε νομίζω να χαλάσει κανεναν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#459 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 10:03

Νόμιζα πως όλες το είδαμε ως ένα ελαφρώς χιουμοριστικό fanservice extra,γι'αυτό και δεν το σχολίασα καν ως προς ρεαλιστικότητα και τα σχετικά.Απλώς χάρηκα που είδα τον FeiLong(:joyful:).
Και θα το ξαναπω,η Sensei ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένα spin off με τον FeiLong.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#460 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 14:31

Μόλις χτες λοιπόν έκατσα και διάβασα ό,τι βρήκα από Viewfinder...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ SPIN OFF ΜΕ FEI LONG!!! :hihi2:

Ααααααχ, καημένε Fei Long!!! Όσο σαδιστής και διεστραμμένος και να το παίζει (όχι, για μένα ΔΕΝ είναι εκ φύσεως σαδιστής, όσο και να θέλει παραμένει καθαρά ΜΑ-ΖΟ-ΧΑ :canthelp:), εγώ θέλω να τον δω να βρίσκει το δικό του happy ending! Δώσε στον Yoh μια ευκαιρία, καλό θα σου κάνει...

Φυσικά η mangaka μπορεί να έχει άλλα σχέδια (αν έχει κανένα σχέδιο να κάνει κάτι για τον χαρακτήρα αυτό ή για το fandom γενικότερα)!

#461 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 14:37

Εδώ βρήκε happy ending ο Asami,γιατί να μη βρει ο FeiLong?!
Για όσες ενδιαφέρονται,είχαμε update από Nakama,εκτός των άλλων νέο chapter Zettai Meirei.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#462 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 15:29

Eγώ πάντως διάβασα χτες το Yuukyuu no Kanata της Watanabe Asia και το Itazura neko ni Goyoujin.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τα δύο. Το Yuukyuu όχι μόνο είχε το σχέδιο της Watanabe το οποίο τα σπάει (πραγματικά λατρεύω το σχέδιό της όσο δεν πάει) είχε και πολύ ωραία υπόθεση. Τίποτα το πολυπλοκο μεν αλλά ήταν ωραία και συγκινητική. T^T plus twins ftw.

Ένας uke δύο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες η κατασταση but i liked so much. (sucker for drama). Aν σας αρέσει δοκιμάστε και το From the right μέρος από το Love songs manga.

Μια από τα ίδια (ως προς το χάντρες part) και ο δεύτερος τίτλος σε σαφώς πιο χιουμοριστικούς τόνους. Βασικά το Itazura δεν είναι groundbreaking ιδιαίτερα αλλά σαν σύνολο αφήνει πάρα πολύ καλή εντύπωση.

Περί Viewfinder

Spoiler:

Edit ολοκληρώθηκε και το Senshuuraku Made Matte

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2011 - 15:43

#463 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 16:21

Περί Viewfinder

Spoiler:

Spoiler:

ΞΑΝΑδιάβασα ό,τι είχε πέσει στα χέρια μου απο Madarame Hiro (Akuma wa Hohoemu,Kawaii Akuma,Itoshii Akuma,Scarlet) και κολυμπάω σε λιμνούλα από αίμα.Πολλές φορές το σχέδιο της είναι τόσο χύμα,σε βαθμό που δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις αλλά οι χαρακτήρες της είναι.....:nbleed::nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#464 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2011 - 17:47

Eγώ πάντως διάβασα χτες το Yuukyuu no Kanata της Watanabe Asia και το Itazura neko ni Goyoujin.

Edit ολοκληρώθηκε και το Senshuuraku Made Matte

Θα τιμήσω το τελευταιο και το 2ο τρίγωνο. Το πρωτο λίγο βαρυ φοβάμαι θα μου πέσει.

Αν και μόλις διάβασα ένα τέτοιο και έχω ρίξει τα καντήλια. Το Scratch Marks of Love (Koi no tsumeato): Δεν είχε κάτι που να ενοχλεί πιστεύω κανέναν, απλά με νευρίασε το τέλος. Btw έχουν μεταφραστει και οι τρεις τόμοι πλην του τελευταίου chapter. Δεν κάθησα να προσπαθήσω να καταλάβω τι λέει εκεί, απλά το ξεφύλλισα και επιβεβαίωσα τις υποψίες μου για την εξελιξη της ιστορίας που ήταν εντελώς αλλη απ' αυτη που θα ήθελα. Εντελώς κρίμα!:Crying2: Ο 1ος τόμος ήταν τέλειος! Από τον 2ο φαινόταν που θα πάει το πράγμα αλλά ελπιζα μεχρι τέλους σε αλλη πορεία...
Spoiler:
Oh well... Τα είπα και ξεθύμανα...

Πάμε σε αλλα.

Ωραία η ατμόσφαιρα στο taiyou no romance. Εχει fantasy στοιχείο που δεν πετυχαίνουμε πολύ συχνα στο είδος. Μεταφραση υπάρχει μόνο μεχρι τον 3ο τόμο και έχουν βγει συνολο 5. Μην περιμενετε πολλά πολλά σε ερωτικο επιπεδο btw.

Ωραίο το Shitsuren Mania (μη ξεχασετε το prequel Shotgun Marriage). Δυστυχώς είναι ongοing και έχουμε μέλλον κι εδώ. Το μόνο αρνητικό αισθητικα, ότι έχει σε κάποιες φάσεις uke γύρω στα 15 που μοιάζουν σε σχέση με αλλους μεγαλύτερους, ακόμα πιο μικροι. Βέβαια, και που μεγαλώνουν αργότερα πάλι μπασμενοι είναι, οποτε....:kakaka:

Και τέλος, ας αναφέρω το Tatoe Toraware no Koi demo. OK αυτό με ζόρισε.:OMG3: Η καρδια μου είχε γίνει περιβόλι. Εκτός του ότι ο πρωταγωνιστής uke είναι μπασμενος και φοβάσαι ότι θα διαβασεις shotakon, έχει κάτι άσχημα σκηνικά με βιασμούς κτλ. Ο 1ος τόμος τουλάχιστον ήταν μαχαίρι στη καρδια μου. Δυστυχώς μεταφραση υπάρχει μόνο μεχρι το 1ο ch του 2ου τόμου. Από το raw όμως βγαζεις ακρη.
Το χειρότερο πάντως είναι ότι ο uke μάλλον όταν είδε τον seme είχε κάνει λοβοτομή στον ευατό του.:sigh2: :kakaka:Ο μόνος λόγος που το αναφέρω αυτό το manga είναι γιατι αν εξαιρεσω όλα τα παραπάνω, είχε ενδιαφέρουσα υπόθεση και συμπαθητικό δέσιμο σαν ιστορία.

Για το viewfinder
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Ιούνιος 2011 - 17:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#465 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 12:13

Ορίστε τι διάβασα με το που ξύπνησα και μου "έφτιαξε" τη μέρα! :roar: