Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#271 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2011 - 03:10

Nighteyes και εγώ το απεφευγα για χρόνια εξαιτίας του shota μέρους. Αλλά πίστεψέ με αξίζει να το διαβάσει κανείς σαν τίτλο. Τώρα για το rage... Διάβασέ το και θα καταλάβεις.

#272 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:39

Kαι ξεφεύγοντας από το Tyrant να πω ότι χτές έκανα την "εξυπνάδα" και διάβασα το complex διαβάζοντας ένα Recommendation της LucyHeartfilia. Thanks sweety. Ξενύχτησα, πλάνταξα στο κλάμα έριξα το άπειρο rage και χάλασα ένα τροπικό δάσος σε μυξομάντηλα. >.> Ι loved it, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Spoiler: Complex spoilers

Μαζί με σένα κι εγώ...μιλάμε για οικολογική καταστροφή.:zetsubou:
Είχα καιρό να κλάψω έτσι με manga.
Spoiler:

Σα σύνολο όμως ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία που αποδεικνύει ότι τα yaoi δεν είναι gay hentai.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#273 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 21:48

Υπήρχε κάποιος που να απέδιδε στα γιαόι μια από αυτές τις δύο ιδιότητες; (και οι δύο μαζί; overkill)

#274 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:43

Κοίτα meidei δεδομένου ότι απεικονίζουν sexual relationships και μερικές φορές αρκετά παραστατικά εντασσονται στα πλαίσια του hentai... Τώρα το gay part είναι self explanatory XD.

@ DarkElf

#275 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:49

Μasaki is a manwhore and should be burned to the stake.- /rage

Kαι ξεφεύγοντας από το Tyrant να πω ότι χτές έκανα την "εξυπνάδα" και διάβασα το complex διαβάζοντας ένα Recommendation της LucyHeartfilia. Thanks sweety. Ξενύχτησα, πλάνταξα στο κλάμα έριξα το άπειρο rage και χάλασα ένα τροπικό δάσος σε μυξομάντηλα. >.> Ι loved it, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Μαζί με σένα κι εγώ...μιλάμε για οικολογική καταστροφή.:zetsubou:
Είχα καιρό να κλάψω έτσι με manga.

Spoiler:

Σα σύνολο όμως ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία που αποδεικνύει ότι τα yaoi δεν είναι gay hentai.

:hihi2: Εγώ να δείτε πόσο είχα κλάψει όταν το πρωτοδιάβασα!!! (παίζει να είναι ακριβώς πέρσι)
Spoiler:

PS Λολ που έχουμε καταντήσει και σφαδάζουμε στο κλάμμα για yaoi :P

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#276 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:51

Έτσι,πες τα!Rant away Iri-san!
btw,έχεις διαβάσει το sleeping flower?Πιστεύω ότι θα σου αρέσει.
Και meidei,ναι,πολλοί(κυρίως οι "αλλεργικοί στα yaoi) τα θεωρούν boy on boy hentai.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#277 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:54

Υπάρχουν μερικά που αν είσαι ανυποψίαστος θα τα περάσεις για yuri πάντως.

#278 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 22:58

Κοίτα Lucy από την στιγμή που προσωπικά είμαι sucker for romantic stories είτε είναι str8 ζευγάρι, είτε gay, είτε πιγκουίνος με μπεκάτσα εγώ το κλάμα μου θα το ρίξω εφόσον είναι ωραίο το story. Το genre δεν έχει να κάνει με αυτό, ειδικά από την στιγμή που είναι εντελώσ character driven η υπόθεση και δεν στηρίζεται στο fan service.

Και απορώ που έπρεπε να φτάσεις εκεί Lucy chan για να πέσει το πρώτο δάκρυ.

Spoiler: complex spoilers

DarkElf θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια το Sleeping flower το είχα ξεκινήσει. Αλλά δεν είναι complete και το περιμένω να τελειωσει κάποτε.

Αlso με βάση τον ορισμό του hentai δεν χρειάζεται να μην σου αρέσει το είδος. Πχ το Ηaru wo daite ita είναι από τα αγαπημένα μου yaoi σαν υπόθεση αλλά είναι τόσο graphic που αν προσπαθήσω να πω ότι δεν είναι hentai θα πέσει φωτιά να με κάψει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Ιανουάριος 2011 - 03:45

#279 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:03

Υπάρχουν μερικά που αν είσαι ανυποψίαστος θα τα περάσεις για yuri πάντως.

Αναφέρεσαι στα girly figures?Γιατί ναι μεν ισχύει...αλλά και ανυποψίαστος να είσαι κάτι που προεξέχει εκεί που δε θα'πρεπε θα το δεις!

@iristella:Είναι complete,αλλά το έβγαλαν από το mangatraders.Αν δε μπορείς να το βρεις πες μου να σου το στείλω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#280 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:05

@iristella:Είναι complete,αλλά το έβγαλαν από το mangatraders.Αν δε μπορείς να το βρεις πες μου να σου το στείλω.

στο mangaupdates το δείχνει ongoing πάντως σε μετάφραση. (στην Ιαπωνία είναι όντως completed).

Αν είναι στείλε μου links σε pm.

Είναι από αυτήν που έκανε το Hybrid child και το Junjou ε? Ή λέμε για άλλο?

Edit: Μάλλον λέμε για άλλο. Έλεγα για το Umi nemureru hana και εσύ για το Nemureru hana σκέτο. το δέυτερο το έχω διαβάσει. Ήταν ok. Τυπικό yaoi to pass the time. Γενικά ότι έχει σχέση με εξαναγκασμό συνήθως δεν το πολυσυμπαθώ. Εξαίρεση το tyrant γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Souichi είναι ο ορισμός του "τραβάτε με και ας κλαίω".

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Ιανουάριος 2011 - 23:12

#281 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:11

No,no..άλλο.Είναι της mangaka του Allure. Αυτό που λες δεν το΄χω διαβάσει.Είναι καλό?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#282 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:12

Πάντως επειδή βλέπω ομοφωνία υπέρ του Complex, θα το κατεβάσω.

#283 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:13

Λες για το Umi nemureru hana? Θυμάμαι καλό ήταν αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν ξέρω αν θα το πιάσει κανείς από εκεί που έμεινε so...

Εκτός και αν λες για το hybrid child που το λατρεψα και είναι completed.

meidei ναι κατέβασέ το ήθελα να στο προτείνω κιόλας. Εξοπλίσου σε χαρτομάντηλα όμως. ;_;

#284 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:16

Πάντως επειδή βλέπω ομοφωνία υπέρ του Complex, θα το κατεβάσω.

Beware! Μην τρομάξεις με τσάπτερ 1 και το 13 το οποίο μπορείς απλώς να το προσπεράσεις(μόνο το δεκατρία το 1ο είναι σημαντικό) (έχει λίγο shota) το οποίο είναι άκυρο one-shot που δεν επηρεάζει την ιστορία :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#285 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 23:21

To hybrid child μου άρεσε κι εμένα...:lovulovu: Βλέπω ότι είναι dropped το άλλο,οπότε δε λέει να το ξεκινήσω.Εκνευρίζομαι όταν διαβάζω ένα manga,μπαίνω σε mood και ξαφνικά το group το παρατάει και μένω με τον ενθουσιασμό στο χέρι.Έτσι την έπαθα με το Michiru Heya.:damn:
Εξαναγκασμός is a no,ε?Θέλω να σου προτείνω κάτι καλό για να επανορθώσω...έχω ξετρελαθεί με το Hana wa saku ka (παρότι εξελίσσεται αργά).Και γενικά ότι έχω διαβάσει από την Hidaka Shoko μου άρεσε.

Δημοσιευμένη  εικόνα