Και Azathoth αν το Hanadan σου θυμίζει τελενοβέλα μην κάτσεις ποτέ να δεις κορεάτικη σειρά γιατί θα κόψεις τις φλέβες σου σίγουρα! XD
Πρόσεχε τι λες για τα κορεάτικα γιατί μέχρι στιγμής σε όσα έχω δεί, οι κορεάτες τους παίρνουν τα σώβρακα των γιαπωνέζων.

Οι περισσότεροι γιαπωνέζοι είναι όσο καλοί όσο οι έλληνες ηθοποιοί (οι πιο νέοι). Να προσπαθήσεις να παίξεις τόσο χάλια, δε θα το κατάφερνες όσο αυτοί. Έχουν αυτό το θεατρικό που πρέπει να φαίνεται ψεύτικο και να έχει τέτοιο στυλ, αλλά σε τηλεόραση ή ταινίες φαίνεται απλά ψεύτικο και οχι θεατρικό.
Μιλάμε για σειρές πάντα. Αναλόγως και τι σειρά θα πετύχεις βέβαια.
Δε ξέρω για τους άλλους στο Hana Yori Dango, αλλά ο Matsumotος βλέπεται άνετα για γιαπωνέζος. Απο θέμα acting εννοώ. Το ίδιο και...δε θυμάμαι πως τον λένε, αλλά έκανε τον φωτογράφο στο Love Shuffle. Matsuda Shota? I think... maybe...
Πάντως, για τη συγκεκριμένη σειρά, αν το κορεάτικο είναι ένδειξη του πως είναι το manga, μιλάμε για πολύ ηλίθια/o mangaka. Πωωω πωωω. Δε θα καταφέρω να το δω το γιαπωνέζικο τελικά. Θα προσπαθήσω, για σύγκριση, αλλά μου τα έχει κάνει καρπούζια το κορεάτικο.
Για τη συγκεκριμένη σειρά, θα πρότεινα απλά να μη τη δείτε. Σε καμμία βερζιόν. Άτιμα shoujo. Όλο οι ίδιες λαλακίες...