Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hana Yori Dango

• Please log in to reply
48 replies to this topic

#16 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 March 2009 - 14:40

yes but not enough nudity :) Λολ
επίσης προτιμώ το στυλάκι του jun όταν της έλεγε γλυκά
κάτι και μετά άλλαζε και τις έλεγε θα σε σκοτώσω...
είχε τρελό ύφος ο Jun γαμάτος ήτανε...

όσο για τις τσιρίδες της θα συμφωνήσω...
αλλά ίσως φταίει ότι συνήθισα να βλέπω τους ήρεμους ιάπωνες γι αυτό.

#17 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 08 June 2009 - 00:42

Το πρώτο dorama που είδα (και εννοείται ολοκλήρωσα). Χάρη σ αυτό ανακάλυψα το μαγικό κόσμο των doramas, τον Jun(πάθος και λατρεία που δε σβήνεται έυκολα) και τους Arashi. Τέτοια πράγματα μαζεμένα είναι αρκετά για να καταστρέψουν ένα άνθρωπο. :Ρ
Ο λόγος που ξεκίνησα να το βλέπω είναι διότι το μάνγκα μου είχε σπασει τα νεύρα, γιατι πάνω που πορωνόσουνα, ξανά-μανά το ίδιο βιολί, όλο και κάποιος ξεκάρφωτος έμπαινε στο στόρι και άλλαζε τα δεδομένα. Επέζησα τους πρώτους 20κάτι τόμους. Αλλά επειδή ήθελα να μάθω τι γίνεται στο τέλος, έψαξα για άνιμε και αντ αυτού βρήκα τη σειρά!
Μιας και παρέλειπε πολλά πράγματα απ το μάνγκα κυμαινόταν σε πολυ πιο ανεκτά επίπεδα σαπουνόπερας, αλλα μέσα στις βλακείες είχανε βγάλει και μερικά πολύ καλά και ήταν κρίμα, αλλά και πάλι, χίλιες φορές η σειρά.
Το boys over flowers, δε ξέρω αν θέλω να το δω... Δε θα παίζει ο Jun, θα κρατάει παραπάνω και εδώ το ιαπωνεζικο κόντεψα να σιχαθώ στη δεύτερη σεζόν...

Posted Image

#18 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 11 June 2009 - 00:59

Το ξεκινησα σημερα, εφτασα στο εκτο ("he" is back) και μεχρι τωρα μου αρεσει παρα πολυ. Αν και σε καποιες φασεις το παρακανει με το shoujo style, prince type etc... Ηθελα να ρωτησω, υπαρχουν 2 seasons, μια με 9 επεισοδεια και μια με 11?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#19 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 June 2009 - 01:25

Ηθελα να ρωτησω, υπαρχουν 2 seasons, μια με 9 επεισοδεια και μια με 11?

yup :3 ειναι και η ταινια μετα βεβαια..αν θες να δεις το happy ending. :pp

#20 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 11 June 2009 - 10:06

Α δηλαδη δεν τελειωνει στο 11ο της 2ης σεζον; Οκ.. thanks a bunch =)

Ok and here i am (το τελειωσα επιτελους) να σας κανω μερικες ερωτησεις γιατι μαλλον κατι εχασα εδω περα..

Spoiler:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 17 June 2009 - 16:27.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#21 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 July 2009 - 14:27

Τελικα το junbait ειναι το καλυτερο bait. EVER.

Χθες το βραδυ οταν μου ελεγε μια φίλη μου οτι βαριεται και δεν εχει τι να δει, της λεω δες ιαπωνικες σειρες. XD Κατα παραξενο τρόπο ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη!

Και της εβαλα το hanDan διοτι είναι το ultimate starter for beginners. Το αποτελεσμα ήταν να βλεπει μεχρι τις 7 το πρωι, και μετα πηγε για υπνο επειδη το επεισόδιο 8 είχε κολλησει στο κατεβασμα και καταλαβε οτι εξω είχε ξημερώσει... :D
Νταξ, το εχει κανει και με αλλα πραγματα αυτή την υπερβολη(twilight μπλιαχ), αλλα οπως και να εχει ήταν τρομερο το βήμα με την πρωτη επαφη με την ιαπωνικη κουλτουρα(δεν βλεπει ανιμε). Ανυπομονω να τις δωσω και αλλες σειρες!

Τελικα υπάρχει λόγος που προώθησε τόσο πολύ τα dramas το hyd! Διαχρονικη αξια ftw!(αν και δεν θα το αντεχα να το ξαναδω προσωρινα, γιατι το εχει δει 3 φορες)

#22 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 July 2009 - 17:15

Προσωπικά πιστεύω πως η πρώτη season ήταν απίστευτη.. Το τελείωσα όλο σε μία μέρα και αμέσως έβαλα να δω και την 2η season αλλά σύντομα απογοητεύτηκα, ωστόσο η παρουσία του Jun και μόνο είναι αρκετή για να το συνεχίσω.. Πάντως η ταινία απο το trailer που είδα πρέπει να είναι καλή..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#23 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 August 2009 - 12:43

Πολύ ΤΕΛΕΙΑ σειρα !!
Καλα οι Γιαπωνέζοι δεν παίζονται :love:

sorry δεν φωναζω τώρα :)

Edited by Barbara, 10 August 2009 - 17:23.

#24 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 December 2009 - 11:22

είμαι στο 5ο επεισόδιο της 2ης σειράς και έχω την εύλογη i think απορία
Spoiler:

καλά με κόβω να την κράζω την σειρά αυτή για τα κλισέ τις κ τη μαλάκινσή της όταν την τελειώσω
αλλά προς το παρόν είμαι απλά εθισμένη στο hanadan
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!

Posted Image

#25 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 December 2009 - 11:43

βασικά θα προβληθεί η ταινία στην ιαπωνική τηλεόραση, πριν όμως την ταινια θα προβάλουν
σκηνές που θα της διαλέξει η Inoue Mao αυτές τις σκηνές τις ψήφισε το κοινό μέσα απο την ιστοσελίδα της ταινίας...γενικώς υπάρχει μια αναζοπήρωση σε αυτό το θέμα...
αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται...

#26 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 April 2010 - 14:03

my first (and maybe last :P) dorama :o δεν το τελειωσα ακόμα, είμαι στο 8 της 2ris season, overall η ιστορία δεν με χαλάει αλλα γενικά μάλλον το main πρόβλημα μου είναι η ηθοποιία διαφορων χαρακτήρων. ο doumyouji είναι άξιος, και καλός ηθοποιός και πολύ ωραίος χαρακτήρας, στην αρχή, όπως πόλις κόσμος υποθέτω, τον μισούσα αλλα μετά κέρδισε την συμπάθεια μου.η tsukky αντίθετος ενώ στην αρχή μου φαινότανε γλυκούλα και καλή όλο και μου την δίνει παραπάνω με αυτά που κάνει. ειδικά στην 2ri season, η οποια πιστεύω έχει χαλάσει παρα πολύ σε σχέση με την πρώτη, μου θυμίζει λίγο βραζιλιάνικη τελενοβελα.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#27 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 April 2010 - 14:44

H 2η σεζόν χάλασε πολύ κόσμο βλέπω. Μπορώ να συμφωνήσω γιατί και γω που την είδα όταν προβάλλονταν δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως κέρδισε το βραβείο καλύτερης σειράς της σεζόν ενώ την ίδια ακριβώς σεζόν παιζόταν και το υπέρτατο Karei Naru Ichizoku. Ακόμα και το Himitsu no Hanazono μου άρεσε πιο πολύ.
Και Azathoth αν το Hanadan σου θυμίζει τελενοβέλα μην κάτσεις ποτέ να δεις κορεάτικη σειρά γιατί θα κόψεις τις φλέβες σου σίγουρα! XD

#28 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 06 April 2010 - 20:33

Και Azathoth αν το Hanadan σου θυμίζει τελενοβέλα μην κάτσεις ποτέ να δεις κορεάτικη σειρά γιατί θα κόψεις τις φλέβες σου σίγουρα! XD

Πρόσεχε τι λες για τα κορεάτικα γιατί μέχρι στιγμής σε όσα έχω δεί, οι κορεάτες τους παίρνουν τα σώβρακα των γιαπωνέζων. :thatsit: Οι περισσότεροι γιαπωνέζοι είναι όσο καλοί όσο οι έλληνες ηθοποιοί (οι πιο νέοι). Να προσπαθήσεις να παίξεις τόσο χάλια, δε θα το κατάφερνες όσο αυτοί. Έχουν αυτό το θεατρικό που πρέπει να φαίνεται ψεύτικο και να έχει τέτοιο στυλ, αλλά σε τηλεόραση ή ταινίες φαίνεται απλά ψεύτικο και οχι θεατρικό.

Μιλάμε για σειρές πάντα. Αναλόγως και τι σειρά θα πετύχεις βέβαια.

Δε ξέρω για τους άλλους στο Hana Yori Dango, αλλά ο Matsumotος βλέπεται άνετα για γιαπωνέζος. Απο θέμα acting εννοώ. Το ίδιο και...δε θυμάμαι πως τον λένε, αλλά έκανε τον φωτογράφο στο Love Shuffle. Matsuda Shota? I think... maybe...

Πάντως, για τη συγκεκριμένη σειρά, αν το κορεάτικο είναι ένδειξη του πως είναι το manga, μιλάμε για πολύ ηλίθια/o mangaka. Πωωω πωωω. Δε θα καταφέρω να το δω το γιαπωνέζικο τελικά. Θα προσπαθήσω, για σύγκριση, αλλά μου τα έχει κάνει καρπούζια το κορεάτικο.

Για τη συγκεκριμένη σειρά, θα πρότεινα απλά να μη τη δείτε. Σε καμμία βερζιόν. Άτιμα shoujo. Όλο οι ίδιες λαλακίες...

#29 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 April 2010 - 22:11

Α δε ξέρω οι Κορεάτες είναι πολύ κλαψομούνηδες στις σειρές τους. Έχω δει σειρά που στην αρχή έπινα νερό στο όνομα της και στο τέλος έλεγα "Θεέ μου, τι πατάτα βλέπω!" Εσύ θα έπεσες στην περίπτωση των καλών (το Coffee Prince ας πούμε ήταν υπέροχη σειρά).
Το Κορεάτικο Hanadan μία δεν πιάνει μπροστά στο Ιαπωνικό. Καλό δε λέω, βλεπόταν αν άντεχες 25 επισόδεια της μίας ώρας αλλά το Ιαπωνικό (έστω η 1η σεζόν) πέταγε.
Από Κορεάτικες σειρές αντέχω μόνο Ιστορικές και Δράσης πλέον γιατί έχουν κάτι να πουν (έστω ξύλο). Τα μα, μου, μη ρομαντικά τα αντέχω μόνο με την αδερφή μου και αν είναι έξυπνα και ξεκαρδιστικά. Η πολύ δραματίλα (που χαρακτήριζε το κορεάτικο BoF) από ένα σημείο και μετά άρχιζε να είναι... :/ Χειρότερη των βραζιλιάνικων μπορώ να πω. Τα ιαπωνικά τουλάχιστον είναι μικρά και εύπεπτα. Και κλαίω πιο εύκολα, ενω στα κορεάτικα το βρισκω υπερβολικό να κλαψω.
Έχουν αυτό το Han που είναι παρόν ακόμα και στις καλές τους κωμωδίες και μου χαλάει το πακέτο.
Btw you shouldn't try to argue with me on anything drama related. I'm old in the fandom & immune to any trolling/flaming/arguing etc. Το έφαγα με το κουτάλι το κορεάτικο και το σιχάθηκα αρκετά.

#30 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 April 2010 - 22:49

Πάντως, για τη συγκεκριμένη σειρά, αν το κορεάτικο είναι ένδειξη του πως είναι το manga, μιλάμε για πολύ ηλίθια/o mangaka.

no it's not. D: εκτος αν διαβασα αλλο manga.. :P

εγω καλυτερα να μην εκφρασω γνωμη πανω στο J-Hanadan vs K-Hanadan debate,γιατι εχω αρκετο bias για να γεμισει τη χωρα XD