Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hana Yori Dango

• Please log in to reply
48 replies to this topic

#31 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 23:36

no it's not. D: εκτος αν διαβασα αλλο manga.. :P

Τότε ντροπή στους κορεάτες. Το σκοτώσανε...:blurah5:
a2a, το να τσακώνεσαι σε θέματα τέχνης είναι σα να τσακώνεσαι για το πιο ωραίο γλυκό. Όλοι έχουνε αγαπημένο/να και κανείς δίκιο ή άδικο. Εκφράζω τη δική μου γνώμη, σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και το τι θεωρώ εγώ καλό ή όχι.

Whatever floats ones boat. :thatsit:
Δε ξέρω το δικό σου γούστο, αλλά το acting που έχω δεί απο μερικούς κορεάτες (και καλό παράδειγμα έφερες το Coffee Prince), δε το έχω δεί ποτέ απο γιαπωνέζους σε ταινία ή σειρά. Έχω δεί, εν ολίγοις, πιο πολλούς καλούς κορεάτες ηθοποιούς απο ιάπωνες.

Δε μου λέτε, ο τυπάς που παίζει ο Matsumoto, έχει αρχ...αντίδια στο γιαπωνέζικο; Γιατί στο κορεάτικο είναι μεγάλη κότα. Μου ανεβαίνει η πίεση να τον βλέπω. Δε σκόπευα να το δω, αλλά χάζεψα την αρχή του πρώτου και πρέπει να πω πως ο Matsumoto καθικάκι μου αρέσει.:kill4u: The cute ones are always better when they're angry. Hee hee hee.

#32 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 23:47

Πρόσεχε τι λες για τα κορεάτικα γιατί μέχρι στιγμής σε όσα έχω δεί, οι κορεάτες τους παίρνουν τα σώβρακα των γιαπωνέζων. :thatsit: Οι περισσότεροι γιαπωνέζοι είναι όσο καλοί όσο οι έλληνες ηθοποιοί (οι πιο νέοι). Να προσπαθήσεις να παίξεις τόσο χάλια, δε θα το κατάφερνες όσο αυτοί. Έχουν αυτό το θεατρικό που πρέπει να φαίνεται ψεύτικο και να έχει τέτοιο στυλ, αλλά σε τηλεόραση ή ταινίες φαίνεται απλά ψεύτικο και οχι θεατρικό.

Μιλάμε για σειρές πάντα. Αναλόγως και τι σειρά θα πετύχεις βέβαια.

Δε ξέρω για τους άλλους στο Hana Yori Dango, αλλά ο Matsumotος βλέπεται άνετα για γιαπωνέζος. Απο θέμα acting εννοώ. Το ίδιο και...δε θυμάμαι πως τον λένε, αλλά έκανε τον φωτογράφο στο Love Shuffle. Matsuda Shota? I think... maybe...

Πάντως, για τη συγκεκριμένη σειρά, αν το κορεάτικο είναι ένδειξη του πως είναι το manga, μιλάμε για πολύ ηλίθια/o mangaka. Πωωω πωωω. Δε θα καταφέρω να το δω το γιαπωνέζικο τελικά. Θα προσπαθήσω, για σύγκριση, αλλά μου τα έχει κάνει καρπούζια το κορεάτικο.

Για τη συγκεκριμένη σειρά, θα πρότεινα απλά να μη τη δείτε. Σε καμμία βερζιόν. Άτιμα shoujo. Όλο οι ίδιες λαλακίες...

Eνω ofc στα κορεατικα, το over the top angst, τα μουσκουλα των male leads και το σπαρακτικο "oppaaaaaaaaa~ :nanteee:" της καθε πρωταγωνιστριας ειναι totally passable, natural and a sign of great acting... yeah... sure... :|:|

Imho, you're judging a bit too harshly. Δεν ειναι ολα τα jdramas idol dramas κι ακομα και στα idol dramas there are still people who can act.
Τα προϊόντα και των 2 χωρων εχουν τα ελαττωματα και τα προτερηματα τους, and each person suits themselves.
Kαι *points at bold phrase* αυτο ισχυει και στις 2 περιπτωσεις. Kαι καλοι κορεατες ηθοποιοι υπαρχουν που αναγκαζονται να κλαινε και να οδυρονται χωρις λογο και αιτια, και αντιστοιχα ιαπωνες που αναγκαζονται να περιοριζουν το ταλεντο τους σε cliche standards και καλουπια. Ειναι τι αντεχει περισσοτερο ο καθενας i guess.

Οn topic now, being a person που εχει δει/διαβασει hanadan σε ολες τις πιθανες του μορφες (πλην taiwanese chinese dramas) θα προτεινα την ιαπωνικη version ακριβως επειδη δεν μοιαζει με το manga. Personally, I didn't like it in the long run αλλα ακομα και οι manga fans θα απογοητευονταν με το κορεατικο γιατι αν και το ακολουθει πιστα μετα τη μεση γινεται απιστευτα εκνευριστικο και sucky. no, rly. Αν δεν ηταν ο Lee Minho και η 12χρονη αδερφη μου που το βλεπαμε παρεα θα ειχε φαει drop. >__>

edit: btw, προσωπικα θεωρω κακιστη επιλογη για αρχη στα kdramas το Coffee Prince. Δημιουργει very wrong impressions and expectations γιατι ειναι πολυ καλο (και προσωπικα δεν εχω βρει αλλο παρομοιο σε quality σ'αυτο το ειδος)

also, Orion, οπως λεει και το "ρητο" lurk moar and watch more jdramas (preferably not the trendy ones) και οι καλοι ηθοποιοι βρισκονται :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 06 Απρίλιος 2010 - 23:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#33 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 23:55

also, Orion, οπως λεει και το "ρητο" lurk moar and watch more jdramas (preferably not the trendy ones) και οι καλοι ηθοποιοι βρισκονται :3

Seconded. Κάθε σεζόν διαλέγω 2 είδη σειρών. Τα ελαφρά με τα idols και τα βαριά με τους βετεράνους. Και φυσικά υπάρχουν και idols που ξέρουν να παίζουν. Εκτός και ο Clint Eastwood ήταν τυφλός όταν επέλεξε το Nino για το Iwojima.

#34 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 23:58

Πιστεύω ακράδαντα ότι αν προσπαθούσα να πίσω τον εαυτό μου να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη σειρά, θα αυτοκτονούσε. Και δεν θα τον αδικούσα καθόλου.

#35 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2010 - 21:14

δεν νομίζω οτι αυτή η σειρά ειναι για αγόρια....
και εγώ απορώ με τον ευατό που την είδα
αλλά μάλλον βοήθησε το γεγονος οτι επαιζει ο Oguri Shun και ο matsumoto Jun.
το κορεάτικο επιμένω ότι ήταν καλύτερο και ας λέτε εσείς ότι θέλετε.
αλλά όπως και να έχει σίγουρα και τα δύο θα έκαναν μεγάλη επιτυχια αν τα μεταγλωτίζαν
στα ελληνικά και τα έπαιζαν στην ΕΤ1 στη θέση της Χάνας Ποτάνας.

#36 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 20:49

~Bump!~
Λοιπόν, την τέλειωσα και 'γω τη πρώτη season (σε μια μέρα). Απίστευτη σειρά, την λάτρεψα. Πολύ μου άρεσαν τα 2 τραγούδια (το opening και το άλλο που το έβαζαν τις περισσότερες φορές στο τέλος).
Η τελευταία σειρά που με πόρωσε ήταν το Kisarazu Cats Εye πριν κάτι μήνες.

Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ο Soujiro (Matsuda Shouta) ήταν μέλος των Arashi αλλά τελικά τον μπέρδεψα με τον Sakurai Shou. *facepalm*

Αααα ναι. Την σειρά την αρχίσα επειδή είδα σε ένα επεισόδιο του Hard Gay ότι θα είναι σε ένα απο τα επεισόδια του Hana Yori Dango αλλά οι αλήτες δεν τον έδειξαν σχεδόν καθόλου. F*cking disgrace!
Spoiler:

#37 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 01:31

καλουτσικο αλλα κατα την γνωμη μου μπροστα σε gokusen και kimi wa petto δεν συγκρινεται.ο μονος λογος που το βλεπω ειναι ο matsujun

#38 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 13:59

καλουτσικο αλλα κατα την γνωμη μου μπροστα σε gokusen και kimi wa petto δεν συγκρινεται.ο μονος λογος που το βλεπω ειναι ο matsujun

ewwwwww:puke:

Ακομα να καταλαβω τι αρεσει σε αυτο το βαρετο, ηλιθιο και τιγκα ανοητο ντοραμα το οποιο απευθυνοταν σε 14χρονα που τα βαραει ο πατερας τους με την φριτεζα.

Και μην μου το συγκρινετε με το hanadan ειναι ιεροσυλια >_>

PS: Ξεχασα για ποιο λογο μπηκα. Ναι τελειωσα πριν καποιο καιρο το My boss My hero. Απιστευτο με απειρο γελιο και ο πρωταγωνιστης all the money <3 Να το δουνε οσοι δεν το εχουν ηδη δει!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 02 Νοέμβριος 2011 - 14:05

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#39 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2011 - 23:51

σε λάθος thread ποστάρεις το τι βλέπεις αλλά ναι έχεις δίκιο το My boss my hero είναι πολύ καλό
τώρα για το gokusen...έχω δει όλες τις σαιζόν και θα έβλεπα ακόμη μια με ευχαρίστηση.
είναι λάθος να το συγκρίνουμε με το hana yori dango καθώς δεν έχουν τίποτα κοινό

και πιστεύω πως το Κορεάτικο ήταν πολύ καλύτερο απο το Ιαπωνικό (πέστε να με φάτε)

#40 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 00:18

Διαβασα σε καποιο σχολιο οτι εχει 3 σαιζον?Και η ταινια εχει βγει?Παντως εγω βρηκα την δευτερη σαιζον πολυ καλυτερη !!!(ειναι που δε μου αρεσε).Matsujun θεος απλα

#41 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 00:26

Season 3 δεν έχει, έχει 2 seasons + movie που βγήκε μετά την 2η season. Εμένα η πρώτη season μου άρεσε περισσότερο.
Α ναι, και Matsujun μπλιαχ.

#42 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 17:23

Α ναι, και Matsujun μπλιαχ.

Posted Image

#43 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 17:52

^I don't hate Matsujun, I don't hate Arashi, εξάλου ο Matsujun είναι ο 2ος αγαπημένος μου απο τους Arashi.
Απλά στο συγκεκριμένο dorama δεν μου άρεσε και τόσο.

#44 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2011 - 00:17

^I don't hate Matsujun, I don't hate Arashi, εξάλου ο Matsujun είναι ο 2ος αγαπημένος μου απο τους Arashi.
Απλά στο συγκεκριμένο dorama δεν μου άρεσε και τόσο.

just teasing you :3
80% of the time ουτε σε μενα, αλλα αυτο δε με σταματησε απο το να γινω fan του αφοτου ειδα το HYD. :kakaka:
ps. who's 1st btw? :'3

#45 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2011 - 00:35

Ah okz. :)
My favourite is (15:34)
[media]http://www.megavideo.com/?v=BEBE17EA[/media]
Spoiler: