Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hana Yori Dango

• Please log in to reply
48 replies to this topic

#1 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 March 2009 - 01:35

Σε 2 ημέρες το jdrama subforum κλείνει ενα μήνα ζωής (φτου του να τα εκατοστησει :wooi2:)... και ακομα δεν υπαρχει thread για το Hanadan! ντροπη και ονειδος! οΟ
therefore, παιρνω την πρωτοβουλια να το ανοιξω εγω...

Hana Yori Dango ( 花より男子)

Posted Image

Synopsis:

Makino Tsukushi is the only poor student at Eitoku Gakuen, the school of the ridiculously rich and privileged that is ruled by Flower 4 or F4, a group of four boys who come from extremely powerful families: Domyoji Tsukasa, the leader and heir of the Domyoji World Finance Group; Hanazawa Rui, the introverted son of a large company; Nishikado Sojiro, a player who is the heir of a tea ceremony school; and Mimasaka Akira, a madam killer with ties to the underground.

If a student gets on the F4’s bad side, he/she gets a red notice and is bullied and driven out of school.

Makino hopes to pass her days quietly-- without drawing any attention to herself-- but one day, she stands up to Domyoji in defense of her friend. The next day, Makino gets the dreaded red notice. Even though she is harassed, Makino decides to keep going to school because she is a “tough weed”. She declares war right back on the F4. Her resolve gets the attention of her crush Hanazawa Rui and oddly enough, rouses romantic feelings in her worst enemy, Domyoji Tsukasa.

Main Charas:

Makino Tsukushi (Inoue Mao)
Posted Image

Domyouji Tsukasa (Matsumoto Jun)
Posted Image

Hanazawa Rui (Oguri Shun)
Posted Image

Nishikado Shoujiro (Matsuda Shota)
Posted Image

Mimasaka Akira (Abe Tsuyoshi)
Posted Image

Live-action μεταφορα του ομοτιτλου mega-hit shoujo manga της Kamio Yoko και αδιαμφισβητητα ενα απο τα πιο γνωστα jdramas ever.
To hype που δημιουργησε ηταν τεραστιο (τον Jun ακομα τον φωναζουν Domyouji συχνα-πυκνα και ο Shun εφτυσε αιμα να διωξει τη ρετσινια του "dream-like prince" απο πανω του) με αποτελεσμα να βγαλει αλλη μια season και μια ταινια, η οποια ηταν και ταινια της χρονιας για το 2008, με τεραστιο budget kαι γυρισματα μεχρι και στο Las Vegas

Theme songs:

1st season
theme song: Arashi - WISH
[media]http://www.youtube.com/watch?v=XVQudzVzbhs[/media]insert song: Ai Otsuka - Planetarium
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zTBgqGCB_tw[/media]2nd season
theme song: Arashi - Love So Sweet
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_2JcHGz_NOI[/media]insert song: Utada Hikaru - Flavor of Life
[media]http://www.youtube.com/watch?v=OoVr4_7j33Q[/media]movie
theme song: Arashi - One Love
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UFUL5Auyj64[/media]insert song: aiko - KissHug
[media]http://www.youtube.com/watch?v=mOWhtL4T7Vo[/media]
αν μιλαμε για το απολυτο drama να κανει κανεις την αρχη, αυτο κατα πασα πιθανοτητα ειναι το hanadan. αν υπαρχει dorama fan εκει εξω που δεν το χει δει, παρακαλειται να μετακινησει το βραχο κατω απ τον οποιο ζει και να κλειστει σ ενα δωματιο μεχρι να καλυψει αυτο το τεραστιο κενο αν θελει να διατηρησει τον τιτλο του dorama fan D: D:
πολυ καλοστημενο και ενδιαφερον με το cast να δινει απλως ρεστα
ειδικα η χημεια μεταξυ Matsumoto Jun - Inoue Mao ως main couple δε βρισκεται συχνα

Personal comments:
το Hanadan εχει συναισθηματικη αξια για μενα, οποτε μην περιμενετε αντικειμενικοτητες
ηταν το πρωτο jdrama που ολοκληρωσα ποτε (Τ^Τ Τ^Τ) και ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο για το τωρινο μου χαλι στο συγκεκριμενο τομεα :pp
ειναι η μονη μορφη του Hanadan απο τις 7545903802 που εχει η οποια να εχει καταφερει οχι μονο να μ αρεσει, αλλα να ειμαι και δηλωμενη fan
ναι, οι manga fans ενδεχομενως να το βρουν "καπως" σε σχεση με το original
ναι, κι εγω οταν το βλεπα θεωρουσα την Tsukushi το λιγοτερο χαζη που δεν παιρνει τo Rui να φυγει απ το επεισοδιο 2 κιολας (forgive me MatsuJun-sama, ημουν μικρη και αμαθη και δεν ηξερα :nanana:)
ναι, ειναι κλασσικοτατο shoujo τιγκα στα cliches
αλλα dammit, everything falls together so well, it simply sucks you in

επισης!

Spoiler:

Edited by LucyBR, 19 March 2009 - 13:26.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#2 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 March 2009 - 03:02

Eμενα ηταν το δευτερο dorama που ολοκληρωσα!:kawaii: Και εγω ημουν υπερ του Rui στην αρχη(το ξερω, αμαρτησα... αλλα μου αρεσε το χρωμα των μαλλιων του! :P) Αυτη η σειρα ομως με οδηγησε στο να λατρεψω το Jun-sama! Θρυλικες στιγμές το καλοκαιρι χωρις air-condition σε ενα δωματιο, οταν οι αλλοι εκαναν μπανιο, εμεις βλεπαμε HanaDan!:hahaha:

#3 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 March 2009 - 05:10

εγώ ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήρε τον αιώνια τεμπέλη και βαρεμένο Rui...
(εγώ λυπάμαι αλλά ειμαι oguri fun τι να κάνω?)
επίσης... απο τους 4 θα διάλεγα των Mimasaka Akira ...ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος δεν μοιάζει
περισσότερο με Ιταλο γιαπωνέζο παρά με κινέζο;

anyway ήθελα να ρωτήσω...να δω το Boy Over Flowers? ή όχι;

α ναι και σε κάποιες φάσεις το πράγμα γινόταν πολύ κουραστικό...
(με τρόμο συνειδητοποίησα ότι o Jun περπατάει πραγματικά έτσι και δεν είναι εξαιτίας του ρόλου
του) Ι like Inoue Mao...

#4 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 March 2009 - 11:47

(με τρόμο συνειδητοποίησα ότι o Jun περπατάει πραγματικά έτσι

:hahaha:
"Best 5 of My habits that are said by others".
1.First, I often said "Nankane" in between talks
2.
Always touched nose for some reason
3.
I have slightly strange ways to walk  
4.
I watch a stranger from top to bottom
5.
Kept saying "It will fall through!"

lol and it was just yesterday that I was thinking of how much I miss this when I randomly found that on YT. T^T
*clings on OTP*

ηταν το πρωτο jdrama που ολοκληρωσα ποτε (Τ^Τ Τ^Τ) και ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο για το τωρινο μου χαλι στο συγκεκριμενο τομεα :pp

Μονο σε μενα ηταν 6ο-7ο? D: I'm slow. :P
Θα συμφωνησω με το ''χαλι'' part. XDD God damn series..Για αλλο λογο την αρχησα,για αλλο τη τελιωσα.:hahaha: And what followed was definitely not expected... :P

#5 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 March 2009 - 14:27

εγώ ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήρε τον αιώνια τεμπέλη και βαρεμένο Rui...
(εγώ λυπάμαι αλλά ειμαι oguri fun τι να κάνω?)

anyway ήθελα να ρωτήσω...να δω το Boy Over Flowers? ή όχι;

σε καταλαβαινω απολυτως Eri... θυμαμαι σα να ηταν χτες που καθομουν κι εβλεπα τα πρωτα επεισοδια κι εκει που σκαει η legendary σκηνη που τσακωνεται με τον Domyouji και του ριχνει τη μπουφλα, εγω σκεφτομουν "oh god, she's such a nice girl, why must she end up with that jerk?? :erk:" (γιατι οπως και να το κανουμε ηταν φως φαναρι οτι ετσι θα γινοταν)
ναι i was wrong και το παραδεχομαι! Τ^Τ

u know what ομως? οταν ασχοληθηκα αργοτερα με αλλα adaptations (manga, anime, kdrama) συνειδητοποιησα οτι αν δεν ηταν ο Shun Oguri ισως να μην ημουν ποτε Rui fan..
σε οποιαδηποτε αλλη version του hanadan καταληγω να αντιπαθω το Rui, καθε φορα!
maybe it's just me, αλλα οπουδηποτε αλλου βρισκω το Rui υπερβολικα βαρεμενο
Spoiler:

imo, δες το. για μενα δε συγκρινεται το ιαπωνικο με το κορεατικο drama ακομα κι απο αποψη budget...
to be more specific:

Posted Image

αυτο δεν ειναι screenshot απο National Geographic documentary, αλλα απο το episode 6 του Boys Over Flowers
η αντιστοιχη tropical beach and Tsukasa toplessness φαση στο ιαπωνικο, ειναι στην ταινια (μετα απο ολο το hype και τα ρεστα)
το κορεατικο -αρχικα at least- ειναι πιο πιστο στο manga
βεβαια, αν βρηκες το ιαπωνικο κουραστικο, μαλλον θα σε κουρασει πολυ περισσοτερο το κορεατικο απο ενα σημειο και μετα αλλα πιστευω αξιζει να το δεις, εστω και ως different approach
και o Lee MinHo ειναι ολα τα λεφτα ως Domyouji
(παντως προσωπικα μου πηρε καμποσο καιρο να συνηθισω οτι ο Rui ηταν πιο κοντος απ τον Tsukasa :hahaha:)

"Best 5 of My habits that are said by others".
1.First, I often said "Nankane" in between talks
2.
Always touched nose for some reason
3.
I have slightly strange ways to walk  
4.
I watch a stranger from top to bottom
5.
Kept saying "It will fall through!"

lol and it was just yesterday that I was thinking of how much I miss this when I randomly found that on YT. T^T
*clings on OTP*

Μονο σε μενα ηταν 6ο-7ο? D: I'm slow. :P
Θα συμφωνησω με το ''χαλι'' part. XDD God damn series..Για αλλο λογο την αρχησα,για αλλο τη τελιωσα.:hahaha: And what followed was definitely not expected... :P

εγω παντως θεωρω απ τα καλυτερα πραγματα το "Eitoku is ma catwalk and stfu biatches" περπατημα του Jun (and not only in the drama) XDD

awww, i have that vid! happy memories.. :drink:
hanadan marathon anyone?? (" )

το καλο πραγμα αργει εχουμε πει ΧD besides, i was slow in appreciating MatsuJun which is worse if u ask me... -_-;;
QFT
epic κατρακυλα was epic after that :sigh2: it was enjoyable nevertheless ;33

and btw, μιας και μου το θυμησε το vid, is anyone else with me in giving MatsuJun the "best kisser in jdramas" award?? so far ar least, i think he really desreves it

Edited by LucyBR, 18 March 2009 - 15:29.

Posted Image

#6 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 18 March 2009 - 15:26

ψηφιζω Jun για το βραβειο:blush2:και..
Spoiler:
και το κορεατικο drama απο το ιαπωνικο.αυτααα:joyful:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#7 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 March 2009 - 15:26

Δυστυχως δεν το εχω δει... αλλα κατα ενα περιεργο τροπο εχω ακουσει ολα τα ΟP/ED και ολα μου αρεσουν.
Gotta watch this sometime!

~uguuuuu no time! no time! anime/dorama/movies wtf! need more time

Posted Image

#8 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 March 2009 - 17:05

εγω παντως θεωρω απ τα καλυτερα πραγματα το "Eitoku is ma catwalk and stfu biatches" περπατημα του Jun (and not only in the drama) XDD

awww, i have that vid! happy memories.. :drink:
hanadan marathon anyone?? (" )

το καλο πραγμα αργει εχουμε πει ΧD besides, i was slow in appreciating MatsuJun which is worse if u ask me... -_-;;
QFT

it was enjoyable nevertheless ;33

:hahaha:
and the above I listed was an extract from an old interview he mentioned couple of weeks before in JS.He actually knows his walking can be weird. >D

Κι εγω το χω καπου καταχωνιασμενο.. :P *trips over mountains of dvds*
Παλι? XD Παντως καθησα χτες και ειδα τα extras του 2. :P Ενα repeat και των extras της ταινιας λεει βασικα σημερα.. :pp

I was actually late watching HanaKimi,which led me to Hana yori Dango for obvious reasons! XD (Shun <3) Αυτο που το πας? :P Halfway through s1 I was still not so much impressed. :P The last epi changed things alot..and s2 just made them worse. XDD

yup yup,I am not complaining~ :congrats:

#9 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 19 March 2009 - 00:00

Και για μένα ένα από τα πιο αγαπημένα μου drama και ας έχουν περάσει 3 χρόνια και κάτι από τότε που το είδα. Σίγουρα ο λόγος με τον οποίο κόλλησα για τα καλά με τις ιαπωνικές σειρές. Μπορώ να το επιβεβαιώσω after having watched over 200 series.

Τι άλλο; Α ναι! Αυτή η σειρά έχει κάτι που σε τραβάει και ας μη σου αρέσει το είδος! Επίσης σηματοδότησε την αρχή της τρελής δημοτικότητας των Jdramas στο εξωτερικό.

Fav char:
I'm still a Rui fan myself cause Shun is the ULTIMATE Prince Charming!
Ό,τι και να μου πείτε δεν αλλάζω. Shun was too much ete candy!
Από την άλλη στο κορεάτικο λατρεύω JunPyo. Αν και άρχισα να συμπαθω τον JiHoo όταν τραγούδησε με την κιθάρα. *has a weak spot for ikemen street musicians*

Lu στα theme songs ξέχασες το Kiss/Hug της aiko που ήταν το insert theme της ταινίας!

#10 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 19 March 2009 - 01:31

and the above I listed was an extract from an old interview he mentioned couple of weeks before in JS.He actually knows his walking can be weird. >D

Παλι? XD Παντως καθησα χτες και ειδα τα extras του 2. :P Ενα repeat και των extras της ταινιας λεει βασικα σημερα.. :pp

I was actually late watching HanaKimi,which led me to Hana yori Dango for obvious reasons! XD (Shun <3) Αυτο που το πας? :P Halfway through s1 I was still not so much impressed. :P The last epi changed things alot..and s2 just made them worse. XDD

yup yup,I am not complaining~ :congrats:

αυτογνωσια ftw xD and if weird was always this awesome, everyone should be weird like that ;pp

too much japanese hanadan is never enough! και το Boys over Flowers μ'εχει κανει να νοσταλγησω πολλα πραγματα απ το jdrama.. ;___;
i already caved in and rewatched a couple of episodes because of the kdrama,
Spoiler:

but i'm always in when it comes to rewatching this series ;33
repeat + hanadan related stuff παντα λεει XDD

season 2 was the last nail on the coffin. αυτος ειναι κι ο λογος βασικα που εκτιμω ακομα περισσοτερο το Jun. i started out disliking him immensly, and look at me now.. :P
he totally won me over (και τοτε δεν ημουν και Arashi fangirl να πουμε οτι φταιει αυτο κιολας)
i ended up warming so much to him που στο τελος
Spoiler:

στην 2η season μονο πανώ "Domyouji + Makino 4 ever" δεν κρατουσα οταν το εβλεπα :hahaha::hahaha:
considering i couldn't even stand him at the beginning, i think it's quite the change, especially for a person like me who usually is not much of a romance cliche fan :pp

Fav char:
I'm still a Rui fan myself cause Shun is the ULTIMATE Prince Charming!
Ό,τι και να μου πείτε δεν αλλάζω. Shun was too much ete candy!
Από την άλλη στο κορεάτικο λατρεύω JunPyo. Αν και άρχισα να συμπαθω τον JiHoo όταν τραγούδησε με την κιθάρα. *has a weak spot for ikemen street musicians*

Lu στα theme songs ξέχασες το Kiss/Hug της aiko που ήταν το insert theme της ταινίας!

it was Shun that's why it was such a success! στο kdrama προσωπικα βαραω ενεσεις με τον JiHoo.. -__-
also JunPyo >>>>>>> everyone else in BOF
and to be quite frank, ενω στην αρχη ειχα πορωθει με το BOF (as u probably remember ;p), απ οταν αρχισε ο 2ος κυκλος (απ το 13 και μετα) μου φαινεται εχει αρχισει να γινεται λιγο "σουπα"... εχε χαρη που ο Lee MinHo ειναι τοσο μορφη στο ρολο του <3333

lol, oντως! sankyuu for pointing out! ^^ added! =w=Y

Posted Image

#11 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 March 2009 - 13:15

lol :)
εγώ το είδα επειδή έπαιζε εκείνος απο το Hana kimi και εκείνος απο το bambino λολ
μετά απλά ήταν έρωτας, μου αρέσει ο jun Που έχει την φάτσα I know it all και ας μην ξέρω
να μιλάω ιαπωνικά...(ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο ftw).
και μένα δεν ήταν το πρώτο μου jdorama αλλά εκείνη την περίοδο
έβλεπα μετά μανίας οπότε μέσα σε ένα μήνα τα είδα όλα.

θα παω να δω και εγώ το bof δεν τους ξέρω ακόμη τους ηθοποιούς ωστόσο.

ι think this thread μας φέρνει πιο κοντα :)

best kiss of matsu jun είναι αυτό απο το i am in love with my litle sister.

Edited by Erisadesu, 19 March 2009 - 13:34.

#12 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 March 2009 - 22:32

best kiss of matsu jun είναι αυτό απο το i am in love with my litle sister.

I vote for Tokyo Tower had ecchi too >D or HYDF. :3 Kimi wa Petto's were nice too. X3

but i'm always in when it comes to rewatching this series ;33
repeat + hanadan related stuff παντα λεει XDD

season 2 was the last nail on the coffin. αυτος ειναι κι ο λογος βασικα που εκτιμω ακομα περισσοτερο το Jun. i started out disliking him immensely, and look at me now.. :P
he totally won me over (και τοτε δεν ημουν και Arashi fangirl να πουμε οτι φταιει αυτο κιολας)

στην 2η season μονο πανώ "Domyouji + Makino 4 ever" δεν κρατουσα οταν το εβλεπα :hahaha::hahaha:

I think I've rewatched some episodes way too many times last year. :x Tο κανω πιο περιοδικα τωρα..:hahaha: Like every 3-4 months. >D

確かに。It's the first time I ended up liking someone this much ,when the first impression wasn't that good. :P Sometimes when I think about it,it still surprises me. xD
(becoming an Arashi fangirl is part of the side effects. XD)

XDD In season 2 I first realized how it feels to "ship" a couple. >DD srsly. D:

#13 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 March 2009 - 02:01

(ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο ftw).

the legacy of Hummingyay never dies! :hahaha:

I vote for Tokyo Tower had ecchi too >D or HYDF. :3 Kimi wa Petto's were nice too. X3

確かに。It's the first time I ended up liking someone this much ,when the first impression wasn't that good. :P Sometimes when I think about it,it still surprises me. xD
(becoming an Arashi fangirl is part of the side effects. XD)

XDD In season 2 I first realized how it feels to "ship" a couple. >DD srsly. D:

i second this. και το Kimi wa Petto αξιζει σιγουρα παραπανω απο απλη αναφορα *reminds everyone of the vending machine part*

epic change of heart was epic! XDD sometimes, the hugest likings are those you can't properly justify... been there, done that too coughKamecough
(in the end κι αυτο καπου εκει πρεπει να ξεκινησε απλως τοτε ημασταν in denial and unaware of the future :pp)

*high fives* join the club! >w<;; i still consider them to be the world's mightiest OTP tbh DX

Posted Image

#14 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 March 2009 - 13:53

In kimi wa peto...ο τύπος ηταν godlike σε όποια φίλη μου τον έδειξα έμειναν με το στόμα
ανοιχτό ίσως επειδή εκεί φαινόταν περισσότερο αρρενωπός από κάθε άλλη σειρά (μετά το gokusen1)

είδα το BOF και μου αρέσει το γεγονός ότι οι χαρακτήρες είναι πιο ανθρώπινοι
ο Jin Hoo... έχει κλέψει χαλρά στοιχεία και εκφράσεις απο τον Shun και δεν του πάνε καθόλου. Ο πρωταγωνιστής δεν καταφέρνει να τσαλακώσει τη φάτσα του όπως
ο Matsumoto ... η πρωταγωνίστρια θυμίζει λίγο Nodame με αυτό το κούρεμα μου αρέσει πολύ ωστόσο. .....

και η καλύτερη σκηνή του hana yori dango

όταν ο Matsumoto Πάει και την ζητάει
ραντεβού....?? τη θυμάστε ε;

βιάζεται απαίστευτα στο BOF και ας φοράει ο
πρωταγωνιστής ιδια ρούχα με τον Matsumoto.

αλλα γενικά μου άρεσε το ίδιο :)

και φυσικά με έκανε να σκεφτώ ότι μου λείπει το hanadan

#15 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 20 March 2009 - 19:24

είδα το BOF και μου αρέσει το γεγονός ότι οι χαρακτήρες είναι πιο ανθρώπινοι
ο Jin Hoo... έχει κλέψει χαλρά στοιχεία και εκφράσεις απο τον Shun και δεν του πάνε καθόλου. Ο πρωταγωνιστής δεν καταφέρνει να τσαλακώσει τη φάτσα του όπως
ο Matsumoto ... η πρωταγωνίστρια θυμίζει λίγο Nodame με αυτό το κούρεμα μου αρέσει πολύ ωστόσο. .....

και η καλύτερη σκηνή του hana yori dango

όταν ο Matsumoto Πάει και την ζητάει
ραντεβού....?? τη θυμάστε ε;

βιάζεται απαίστευτα στο BOF και ας φοράει ο
πρωταγωνιστής ιδια ρούχα με τον Matsumoto.

προσωπικα ο Ji Hoo μου θυμιζει τον Akanishi (και σε ηθοποιϊα ελαχιστα καλυτερος ειναι imo) oποτε για μενα τουλαχιστον δεν ειναι καν ανταγωνισμος... ( ")
αρχικα ναι, φαινεται αρκετα ψηλομυτης και μονοδιαστατος αλλα στη συνεχεια γινεται uber dork και οι priceless φασεις ειναι πολυ συχνες! =w=
Spoiler:

να σου πω την αληθεια η πρωταγωνιστρια ενω στην αρχη μ αρεσε, τωρα εχει αρχισει και με κουραζει... παραγινεται υπερβολικη ωρες-ωρες με τις τσιριδες -_-;;
παραδεχομαι παντως οτι τη βρισκω καλυτερη της Tsukushi του manga

how could we possibly forget??
"Nichiyoubi, Ebisu Garden Place, Tokei Hiroba, ichi jikan"
:drink:

i agree!! μαλλον φταιει το οτι ειδα πρωτο ιαπωνικο (και το λατρευω και τοσο) αλλα πολλες remarkable σκηνες μου φανηκαν καπως λειψες στο κορεατικο...
καποιες αλλες βεβαια βγηκαν και καλυτερα, ασε που υπαρχει και extra stuff :33

Posted Image