Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#301 BANkai

BANkai

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 29 October 2011 - 20:46

γεια σου Rihardil. φοβερη η ιστορια σου και πρεπει να εχεις πολυ επιμονη και υπομονη για να γραψεις τοσα πολλα. κι εγω ειμαι φαν των ποκεμον χρονια τωρα, αλλα δεν εχω διαβασει ολη σου την ιστορια ακομα, ομως μου αρεσε η ιδεα γιατι ειχα κανει κι εγω κατι παρομοιο πριν απο λιγα χρονια((βεβαια δεν το ανεβασα πουθενα). επισης σκεφτομουν να κανω οτι κι εσυ αλλα σε κομικς/μανγκα. τι πιστευεις??

Υ.Γ: δεν ειδα αλλα σχολια, μηπως τα εχεις απαγορευσει και δεν το προσεξα??
Posted Image

#302 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 30 October 2011 - 20:07

γεια σου Rihardil. φοβερη η ιστορια σου και πρεπει να εχεις πολυ επιμονη και υπομονη για να γραψεις τοσα πολλα. κι εγω ειμαι φαν των ποκεμον χρονια τωρα, αλλα δεν εχω διαβασει ολη σου την ιστορια ακομα, ομως μου αρεσε η ιδεα γιατι ειχα κανει κι εγω κατι παρομοιο πριν απο λιγα χρονια((βεβαια δεν το ανεβασα πουθενα). επισης σκεφτομουν να κανω οτι κι εσυ αλλα σε κομικς/μανγκα. τι πιστευεις??

Υ.Γ: δεν ειδα αλλα σχολια, μηπως τα εχεις απαγορευσει και δεν το προσεξα??

Γεια σου και εσενα BANkai-kun και σε ευχαριστω πολυ για τα θετικα σου σχολια!! Η αληθεια ειναι οτι μου παιρνει αρκετη ωρα το καθε ενα επεισοδιο κι αυτο γιατι δεν μαρεσουν οι προχειροδουλειες! Προσπαθω να καλυψω την πλοκη σε καθε region χωρις να επαναλαμβανομαι και αυτο ειναι αρκετα δυσκολο πολλες φορες, αλλα μεχρι στιγμης το αποτελεσμα μου αρεσει και για αυτο συνεχιζω και γραφω!! Αλλοστε τα views δειχνουν πως υπαρχουν χρηστες που τα διαβαζουν και αυτο με κανει ακομα πιο χαρουμενο!
Φυσικα και μπορεις να διαβασεις ολη την ιστορια απο την αρχη μιας και τα πρωτα επεισοδια ειναι σχετικα μικρα, οποτε δεν θα σου παρει πολυ χρονο! Απλα να ξερεις οτι οσο συνεχιζα να γραφω τοσο πιο πολυ συνηθιζα και αναγκαστικα μεγαλωναν και τα επεισοδια, οποτε σε αυτη την περιπτωση μπορεις να διαβασεις μια μικρη περιληψη που εγραψα στην αρχη του Hoenn Region ,με το σκεπτικο οτι η ιστορια εχει γινει πολυ μεγαλη και πολλα νεα μελη δεν θα εχουν τον χρονο να διαβασουν 20 σελιδες, και απλα να συνεχισεις την ιστορια!!
Εφοσον λες οτι και εσυ ειχες κανει κατι παρομοιο, μπορεις να μου πεις καποια ιδεα σου, ή ακομα και καποιον χαρακτηρα που θα ηθελες να ενταξω στην ιστορια! Δεν θα ειναι η πρωτη φορα, καθως εχω ξαναγραψει επεισοδια με τον χαρακτηρα που μου ειχε ζητησει ο Serraphimon-T.K.. Απο κει και περα οταν λες manga εννοεις να τα ζωγραφιζεις μονος σου?? Προσωπικα ειμαι πολυ υπερ αυτης της ιδεας αρκει να εχεις χρονο και ορεξη!! Να ξερεις θα ειμαι ο νουμερο 1 fan σου, χαχαχα!!

ΥΓ. Σχολια τοσο θετικα οσο και αρνητικα υπαρχουν σε ολο το thread, απλα ειναι σκορπισμενα στις σελιδες, συν οτι αν τα ειχα απαγορεψει, ουτε εσυ θα μπορουσες να σχολιασεις :P

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#303 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 01 November 2011 - 14:50

8. No Gym…Time for a Contest!!

-Alf: TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??
-Norman: Alf προσπαθησε να καταλαβεις! Για να αγωνιστεις σε αυτό το γυμναστηριο πρεπει να εχεις 4 εμβληματα συνολικα και εσυ δεν εχεις ουτε ένα!
-Alf: Να παρει!! Ηθελα τοσο πολύ να δωσω μαχη με τον αρχηγο του σταδιου!! Γκαντεμια!
-Norman: Μην ανησυχεις Alf! Μπορεις να δοκιμασεις την τυχη σου στο σταδιο της πολης Rustboro, ειναι η επομενη πολη!!
-Alf: ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ RUSTBORO!!
-Norman: Παντα τοσο ενθουσιωδης είναι??
-Dawn: Όταν διακυβεβονται μαχες σταδιου μπορει να γινει ακομα χειροτερος!!
-Brendan: χαχαχα!!
-Norman: Επισης αυριο θα διεξαχθει ενας διαγωνισμος ποκεμον εδώ, οποτε μπορειτε να μεινετε και να λαβετε μερος ή να τον παρακολουθησετε για να μην παει χαμενο το ταξιδι σας!!
-Dawn: TTTTTIIIIIIIIIIIIIIII??? ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΚΕΜΟΝ???
-Norman: Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι ταξιδευετε μαζι εσεις οι δυο!! Ενθουσιαζονται τοσο πολύ που μου θυμιζουν την κορη μου!!
-Brendan: χαχαχα!! Η Dawn είναι συντονιστρια και παει αρκετος καιρος από τοτε που εχει λαβει μερος σε καποιο διαγωνισμο ποκεμον, για αυτό ενθουσιαστηκε τοσο!!
-Διαιτητης: Σε αυτή τη περιπτωση θα σου προτεινα να πας στο Χολ του διαγωνισμου και να δηλωσεις συμμετοχη!!
-Dawn: Αυτό θα κανουμε!! Ευχαριστουμε πολύ για την πληροφορια!!
-Norman: Δεν κανει τιποτα Dawn! Καλη επιτυχια για αυριο!!
-Dawn: Ευχαριστω πολύ!
-Alf: Θα τα ξαναπουμε Norman και την επομενη φορα θα δωσουμε μαχη!!
-Norman: Θα περιμενω Alf!! Kαλη τυχη στις επομενες μαχες σταδιου σου!!
-Alf: ευχαριστω πολύ!

(Yστερα απο λιγο στο Χολ του Διαγωνισμου)
-Vivian: Οριστε Dawn! H εγγραφη σου ολοκληρωθηκε με επιτυχια! Ανυπομωνω να σε δω στον αυριανο διαγωνισμο!
-Dawn: Θα εισαι εκει??
-Vivia: Μα φυσικα Dawn! Αλλοστε ειμαι η παρουσιαστρια!!
-OΛΟΙ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ??
-Vivian: Μα γιατι εκπλησσεστε??
-Αlf: Γιατι σε καμια από τις περιοχες που εχουμε ταξιδεψει δεν εχει τυχει η Dawn να δηλωσει συμμετοχη και να την γραψει η παρουσιαστρια!!
-Vivian: χαχαχαχα! Τωρα καταλαβαινω! Μην αγχωνεστε παιδια! Ετσι γινονται τα πραγματα εδώ στην περιοχη Hoenn και αυτό συμβαινει γιατι θελω να εχω μια πιο προσωπικη σχεση με τους συντονιστες!!
-Brendan: Πολύ ευγενικο!!
-Dawn: Να και κατι που δεν ακους καθε μερα!!
-Vivian: χαχαχα!! Σας ευχομαι καλη ξεκουραση και θα τα πουμε αυριο!!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ Vivian, καλη συνεχεια!

(Αργοτερα στο Κεντρο Ποκεμον)
-Dawn: Ευτυχως που ο Norman μας ειπε για τον αυριανο διαγωνισμο! Ηρθε η ωρα για να κερδισω την πρωτη κονκαρδα μου στην περιοχη Hoenn!!
-Brendan: Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα δω έναν διαγωνισμο ποκεμον από τοσο κοντα!!
-Alf: Θα το λατρεψεις! Είναι πολύ ομορφο θεαμα! Dawn? Εχεις αποφασισει ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησεις??
-Dawn: Φυσικα! Θα χρησιμοποιησω το Blastoise και το Piplup! Μπορει το Torchic και το Wurmple να με εχουν δει να προπονουμαι σε συνδυασμους, αλλα είναι πολύ νωρις ακομα για να λαβουν μερος, για αυτό θα παρακολουθουν από τις κερκιδες μαζι σας!!
-Αlf: Ωραια!! Θα αναλαβω να τους εξηγησω την διαδικασια του διαγωνισμου!
-Dawn: Aληθεια?? Σε ευχαριστω Alf!!
-Brendan: Εισαι τυχερη Dawn!! Αν συμμετειχες στους διαγωνισμους εδώ πριν χρονια, θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις μονο 1 ποκεμον και στους δυο γυρους!!
-Dawn: Αληθεια? Ηταν τοσο αυστηρα τα πραγματα??
-Brendan: Αχα! Αλλα οι κανονισμοι αλλαξαν τελικα!!
-Chris: Alf, παιδια!!
-Alf: Είναι ο Chris με τον Leo!
-Dawn: Γεια σας παιδια! Τι γυρευετε εδω?? Νομιζα πως θα ησασταν στην πολη Rustboro!
-Chris: Ημασταν! Αλλα μιας και κερδισα το πρωτο μου εμβλημα, ειπαμε να ερθουμε εδώ για τον διαγωνισμο ποκεμον!
-Dawn: Leo, αυτό σημαινει ότι θα λαβεις και εσυ μερος!!
-Leo: Ακριβως!!
-Dawn: Τελεια!! Αρχισε κιολας να γινεται ενδιαφερον!
-Alf: ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑ?? Το ηξερα ότι εχω μεινει πισω…
-Brendan: Alf μην στεναχωριεσαι…δεν φταις εσυ που ο Norman δεν σε αφησε να αγωνιστεις στο γυμναστηριο του..ετσι είναι οι κανονες!!
-Chris: Ναι! Δυστυχως πρεπει να εχεις 4 εμβληματα για να αγωνιστεις εδώ για αυτό και εμεις πηγαμε απευθειας στην πολη Rustboro!!
-Brendan: Chris, αυτο το Pichu ειναι δικο σου??
-Chris: Όχι! Είναι του Leo, απλα του αρεσει να παιζει μαζι μου, χαχα!!
-Brendan: Μοιαζει να είναι πολύ ιδιαιτερο Pichu, το αφτι του είναι διαφορετικο από των αλλων Pichu!
-Leo: Το ειχα βρει στο δασος Ilex της περιοχης Johto!
-Brendan: Καταλαβα!!
-Dawn: Λοιπον παιδια, εγω θα παω στην αυλη για να ολοκληρωσω καποιες λεπτομεριες πριν τον αυριανο διαγωνισμο!
-Chris: Εγινε Dawn! Καλη επιτυχια!!
-Dawn: Ευχαριστω Chris!!
-Leo: Φροντισε να περασεις τα προκριματικα Dawn!!
-Dawn: Να εισαι σιγουρος Leo!
-Alf: χαχαχα!! Φαινεται πως είναι αρκετα ανταγωνιστικοι και οι δυο!!
-Brendan: Πραγματικα!! Σαν εσενα και τον Chris ενα πραγμα!! Χαχαχα!!
-Leo: Παιδια εμεις λεμε να παμε για φαγητο και μετα για λιγη εξασκηση! Aλλοστε ο διαγωνισμος ποκεμον απεχει λιγοτερο από 24 ωρες!!
-Alf: Καλη επιτυχια Leo! εμεις παμε να βοηθησουμε και εμεις την Dawn!!
-Brendan: Φυγαμε!
-Chris: Θα τα πουμε αργοτερα!!

(…Στην αυλη)
-Dawn: Piplup ακτινα με φουσκες! Blastoise παγωσε τις φουσκες με ακτινα παγου!
-Brendan: Η Dawn δουλευει σε τελειο συγχρονισμο με τα ποκεμον της!!
-Alf: Εχεις δικιο Brendan! Ειναι ενα απο τα μυστικα της οπλα!
-Dawn: Piplup σπασε τις φουσκες με κρυμμενη δυναμη!!
-Brendan: Πανεμορφο!
-Dawn: Torchic-Wurmple ακομα μια φορα, αυτό ηταν ένα παραδειγμα παρουσιασης που θα κληθουμε να εκτελεσουμε στον πρωτο γυρο του διαγωνισμου, ειτε με ένα ποκεμον, ειτε με δυο!! Τωρα είναι ωρα να ξαναδουμε το δευτερο μερος των διαγωνισμων!! Alf, Brendan θα με βοηθησετε??
-Αlf: Φυσικα!! Ivysaur διαλεγωεσενα!!
-Brendan: Mudkip φυγαμε!!
-Dawn: Χρησιμοποιειστε επιθεσεις εναντια στο Blastoise και το Piplup!
-Alf: Εγινε! Ivysaur βομβα αποβλητων στο Blastoise!
-Brendan: Mudkip χαστουκι λασπης στο Piplup!
-Dawn: Blastoise απεκρουσε την βομβα αποβλητων με κανονι αστραπη! Piplup διελυσε το χαστουκι λασπης με ακτινα με φουσκες!!
-Brendan: Φοβερο!! Διελυσε τις επιθεσεις μας και τα ποκεμον της ελαμψαν!
-Alf: Αυτό είναι ακομα ένα από τα μυστικα της Dawn! Χρησιμοποιει τα στοιχεια των επιθεσεων προς οφελος της! Για παραδειγμα, η βομβα αποβλητων δεν εχει αποτελεσμα σε ποκεμον τυπου ατσαλιου..χρησιμοποιωντας λοιπον μια επιθεση τυπου ατσαλιου όπως το κανονι αστραπης εξασφαλισε το πλεονεκτημα της!
-Brendan: Οι διαγωνισμοι ποκεμον είναι πολύ τελειοι!
-Dawn: Torchic-Wurmple! Το να αποκρουσετε τις επιθεσεις των αντιπαλων σας και να αναδειχθειτε μεσα από αυτές δεν είναι τοσο ευκολο οσο φαινεται, αλλα αν τα καταφερετε επιτυχως, ο αντιπαλος χανει αρκετους ποντους! Ωστοσο υπαρχει και μια πιο ευκολη τεχνικη για να κερδισουμε ποντους που δεν είναι τοσο επικινδυνη! Alf, Brendan ακομα μια φορα!!
-Alf: Ωραια!! Ivysaur καταιγια φυλλων!
-Brendan: Mudkip νεροπιστολο!!
-Dawn: Blastoise, Piplup αποφυγετε τις επιθεσεις με χαρη και στυλ!!
-Brendan: Πολύ ομορφο!
-Dawn: Χαιρομαι που δουλευει αυτή η νεα τεχνικη που προπονουμαι εδώ και μερες!
-Αlf: Ειμαι σιγουρος πως θα κανει τους αντιπαλους σου να χασουν πολλους ποντους γιατι τα ποκεμον σου να φαινονται πολυ ομορφα μεσα στις επιθεσεις που αποφευγουν!!
-Dawn: Torchic-Wurmple! Πρεπει να θυμαστε οτι το ζητουμενο ειναι να φανεστε ομορφα εσεις, ειτε στον γυρο των παρουσιασεων, ειτε κατα την διαρκεια της μαχης στον δευτερο γυρο! Χρειαζονται περισσοτερα πραγματα από την επιτυχημενη εκτελεση των συνδυασμενων επιθεσεων ή την αποκρουση τους!!
-Brendan: H Dawn εχει εμβαθυνει πραγματικα πολύ στους διαγωνισμους ποκεμον!!
-Alf: Οι διαγωνισμοι ποκεμον είναι η ζωη της!!
-Dawn: Και τωρα ας συνεχισουμε την εξασκηση….

(Το επομενο πρωι στο Σταδιο του Διαγωνισμου)
-Vivian: Φιλες και φιλοι των ποκεμον καλη σας ημερα!! Ειμαι η Vivian και σας καλοσοριζω στον διαγωνισμο ποκεμον της πολης Petalburg, στο μερος απο το οποιο ξεκινησαν αυτά τα φαντασμογορικα θεαματα που δεν είναι άλλο από την εξωτικη περιοχη Hoenn!! Πολλοι θα αναρωτιεστε για πιο λογο καποιος να λαβει μερος σε έναν διαγωνισμο ποκεμον, αλλα η απαντηση είναι πολύ απλη!! Για αυτην εδώ την ομορφη κονκαρδα!! Μονη της μπορει να φαινεται ασημαντη, αλλα αν προστεθουν άλλες 4 στην συλλογη σας αποκτατε το δικαιωμα συμμετοχης στο μεγαλυτερο γεγονος της περιοχης μας, το Μεγαλο Φεστιβαλ στο οποιο μπορειτε να αγωνιστειτε για τον τιτλο του Καλυτερου Συντονιστη και το Κυπελλο του Πρωταθλητη!! Οι κανονες είναι απλοι! Ο διαγωνισμος μας χωριζεται σε δυο γυρους! Ο πρωτος είναι ο γυρος των παρουσιασεων οπου ολοι οι συντονιστες θα προσπαθησουν να αναδειξουν τα ποκεμον τους με ομορφια και χαρη, συνδυαζοντας κομψα τις επιθεσεις τους!! Μονο 4 συντονιστες που με τα ποκεμον τους που θα καταφερουν να επιτυχουν το πιο υψηλο σκορ θα περασουν στον δευτερο γυρο στον οποιο θα δωσουν μαχη ώστε να κερδισουν την πολυποθητη κονκαρδα! Οι μαχες εχουν χρονικο οριο 5 λεπτων και σκοπος του κάθε συντονιστη είναι να καταφερει να μειωσει τους ποντους του αντιπαλου του με κομψους συνδυασμους και αποκρουσεις που θα αναδειξουν το ποκεμον του!! Την πορεια των συντονιστων μας κρινουν καθολη την διαρκεια του διαγωνισμου, οι 3 κριτες μας!! Ο κος Sukizo, ο κος Contesta και η νοσοκομα Joy της πολης Petalburg!!
-Brendan: Ανυπομωνω να ξεκινησουν!!
-Alf: Torchic-Wurmple να ειστε πολύ προσεκτικοι!!
-Chris: Το κοινο του Hoenn φαινεται να είναι πολύ πιο θερμο από ότι σε άλλες περιοχες για τους διαγωνισμους!!
-Alf: υποθετω πως είναι αρκετα λογικο αφου ειμαστε στην γενετηρα των διαγωνισμων ποκεμον!!
-Vivian: Χωρις άλλη καθυστερηση, η αυλαια για τον γυρο των παρουσιασεων ανοιγει με τον πρωτο συντονιστη!! Τον Leo!!
-Alf: O Leo είναι πρωτος!!
-Chris: Εκπληξη, δεν το ηξερα!!
-Brendan: είναι πολύ κομψος με αυτό το κουστουμι!!
-Leo: Dragonair τα φωτα είναι πανω σου!!
-Brendan: Dragonair!! Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ενα απο κοντα γιατι ειναι ποκεμον που βρισκεις κυριως στην περιοχη Kanto!!
-Alf: Φαινεται πολυ δυνατο και ομορφο!! Αναρωτιεμαι όμως γιατι δεν χρησιμοποιησε αυτόκολλητα στην pokeball του!
-Βrendan: Εχοντας επηρεαστει από τους διαγωνισμους ποκεμον στο Sinnoh, στο Hoenn, οι συντονιστες πρεπει πλεον να ντυνονται με κουστουμια, αλλα σε αντιθεση με το Johto τα αυτοκολλητα επιτρεπονται μονο στο Μεγαλο Φεστιβαλ, ως μια ομορφη προσθηκη στο μεγαλο αυτό γεγονος.
-Αlf: Καταλαβα!!
-Leo: Dragonair χρησιμοποιησε κυμα κεραυνου!!
-Vivian: To Dragonair βρισκεται μεσα στο κυμα κεραυνου που δημιουργησε!!
-Leo: Dragonair χρησιμοποιησε προστασια!!
-Vivian: Εκπληκτικο και πρωτοτυπο!! Το κυμα κεραυνου ενωθηκε με την προστασια και μια κιτρινοπη και πρασσινη μπαλα δημιουργηθηκε γυρω από το Dragonair που το κανει να λαμπει με πανεμορφα χρωματα!!
-Leo: Dragonair ας τελειωνουμε με ξεσπασμα οργης!!
-Vivian: Και με το ξεσπασμα οργης η ομορφη μπαλα σπαει σε μικρα και ομορφα κομματια που αντικατοπτριζονται πανω στο σκληρο δερμα του Dragonair!!
-Brendan: Πανεμορφο…Δεν εχω λογια!!
-Alf: Φαινεται πως ο Leo ειναι πολυ καλυτερος απο οσο θελει να δειχνει..
-Chris: Μεχρι και εγω εχω εντυπωσιαστει που δουλευα αυτή την παρουσιαση μαζι του…
-Vivian: Ας περασουμε τωρα στον επομενο διαγωνιζομενο!!

Αρκετες παρουσιασεις ακολουθησαν! Καποιες ηταν πολύ εντυπωσιακες και καποιες λιγοτερο εντυπωσιακες! Το Torchic και το Wurmple παρακολουθουσαν με αμειωτο το ενδιαφερον, αφου ηξεραν πως η μερα που θα λαμβαναν και εκεινα μερος σε έναν διαγωνισμο, ηταν κοντα!!
-Vivian: Και ο πρωτος γυρος θα κλεισει με την τελευταια μας διαγωνιζομενη, την Dawn!!
-Brendan: Επιτελους!!
-Alf: Καλη επιτυχια Dawn!!
-Dawn: Blastoise βγες στην σκηνη!!
-Chris: Ένα Blastoise! Για δες!!
-Alf: είναι το πρωτο ποκεμον της Dawn!
-Chris: Θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα παρουσιαση τοτε!!
-Dawn: Blastoise χρησιμοποιησε υδραντλια!!
-Vivian: Και η υδραντλια δημιουργησε στον αερα ένα ομορφο δαχτυλιδι νερου!!
-Dawn: Blastoise κανονι υδραντλιας εμπρος!!
-Vivian: φανταστικο!! Το κανονι υδραντλιας ενωθηκε με την υδραντλια δημιουργωντας ένα πανεμορφο στροβιλο νερου με κάθε αποχρωση του μπλε που αναδεικνυει με τον καλυτερο τροπο το υδατινο στοιχειο του Blastoise!!
-Brendan: Φοβερο!!
-Dawn: Blastoise τελειωσε με κανονι αστραπης!!
-Vivivan: Και το κανονι αστραπης διελυσε αυτόν τον στροβιλο νερου σε μικρους πολυχρωμους κοκους που κανουν το Blastoise να αστραφτει!!
-chris: Εκπληκτικη παρουσιαση!! Η Dawn είναι πολύ καλη!!
-Alf: Η Dawn είναι η καλυτερη!!
-Vivian: Και με την παρουσιαση της Dawn ολοκληρωθηκε ο πρωτος γυρος!! Σε λιγο θα ξερουμε ποιοι 4 συντονιστες θα περασουν στον δευτερο γυρο!!

(Στα παρασκηνια)
-Brendan: Dawn η παρουσιαση σου ηταν υπεροχη!!
-Dawn: ευχαριστωπολύ Brendan!
-Alf: ToTorchic και το Wurmple φαινεται να την απολαυσανε!!
-Dawn: χαχα!! Χαιρομαι!!
-Brendan: Ποση ωρα θα περιμενουμε για το αποτελεσμα!?
-Chris: Οπου να ναι θα το ανακοινωσουν, μην εισαι ανυπομονος Brendan!
-Dawn: Leo, Chris!!
-Chris: Γεια σου Dawn! H παρουσιαση σου ηταν πολυ ομορφη!!
-Dawn: ευχαριστω πολύ!!
-Leo: Ηταν σχεδον το ιδιο καλη με την δικη μου, χαχα!!
-Dawn: Hταν εξαιρετικη και το Dragonair σου είναι πολύ ομορφο, αλλα νομιζω πως το Blastoise τα πηγε καλυτερα!!
-Leo: χαχαχα!! Σιγουρα!!!
-TV: Λιγα λεπτα περασαν και μπορουμε να σας παρουσιασουμε πλεον τους 4 συντονιστες που περνανε στον 2ο γυρο συμφωνα με τα αποτελεσματα των κριτων!!
-Brendan: Ναι!! Η Dawn είναι μεσα!!
-Chris: Και ο Leo!!
lf: Μπραβο και στους δυο σας!!
-Dawn-Leo: ευχαριστουμε!!
-Vivian: Μετα από κληρωση τα δυο ζευγαρια του 2ου γυρου είναι ο Leo Vs Maggie και η Dawn VS Eliot. Η πρωτη μαχη θα ξεκινησει μολις ο Leo και η Maggie εμφανιστουν στην σκηνη!!
-Leo: Ηρθε η ωρα για τον δευτερο γυρο!!
-Chris: Καλητυχη Leo!!
-Leo: Ευχαριστω Chris!! Dawn…τα λεμε στον τελικο…αν καταφερεις να περασεις!!
-Dawn: Πες πως ειμαι ηδη εκει!!
-Alf: χαχαχαχα!! Είναι πολύ ανταγωνιστικοι μεταξυ τους τελικα!!
-Brendan: Αυτό είναι το ωραιο υποθετω!!
-Chris: Παιδια πηγαινω πισω στις κερκιδες, θα ερθετε?
-Brendan: θα κατσουμε για λιγο ακομα με την Dawn!
-Alf: θα ειμαστε εκει μολις ξεκινησει η μαχη!!
-Chris: Εγινε!!
-Dawn: Ειμαι περιεργη να δω τι ποκεμον θα χρησιμοποιησει στον 2ο γυρο!!
-Alf: Θα το μαθουμε σε λιγο!!
-TV: Με τον Leo και την Maggie να εχουν παρει τις θεσεις τους ειμαστε ετοιμοι για τον δευτερο γυρο!! 5 λεπτα στο ρολοι…ξεκινηστε!!
-Maggie: Luvdisc διαλεγω εσενα!!
-Leo: Metang τα φωτα είναι πανω σου!!
-Brendan: Metang??
-Alf: ειναι δυνατον?? Είναι το ιδιο Beldum που ειδαμε προηγουμενως??
-Dawn: ToBeldum του Leo εξελιχθηκε τοσο γρηγορα????

Και καπως ετσι εξελιχθηκε το πρωτο μερος του διαγωνισμου ποκεμον της πολης Petalburg!! Ωστοσο οι εκπληξεις ποτε δεν σταματανε αφου ολοι εντυπωσιαστηκαμε όταν ειδαμε στην αρχη του 2ου γυρου, ότι το Beldum του Leo που ειχαμε συναντησει προηγουμενως, ειχε εξελιχθει κιολας σε ένα Metang! Εχοντας αρχισει να συνειδητοποιει το ποσο καλος συντονιστης είναι ο νεος της αντιπαλος, ποια θα είναι αραγε η καταληξη του διαγωνισμου??

#304 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 08 November 2011 - 11:03

9. Hoenn Contest Fever!!

Σε εξελιξη βρισκεται ο διαγωνισμος της πολης Petalburg με τον Leo αλλα και την Dawn να εχουν καταφερει να περασει στον 2ο γυρο! Μετα από την εντυπωσιακη του παρουσιαση στον 1ο γυρο χαρη στη βοηθεια του Dragonair, ο Leo βρισκεται τωρα στην σκηνη χρησιμοποιωντας το νέο-εξελιγμενο του Metang στην μαχη του εναντιον της Maggie! Βλεποντας το ποσο αξιος είναι ο νεος της αντιπαλος, η Dawn ανυπομωνει να δωσει μαχη μαζι του!!
-Vivian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ! Και ο συντονιστης που περναει στον τελευταιο γυρο είναι….Ο LEO!!
-Chris: ΝΑΑΑΑΙ!!
-Brendan: Τα πηγε πολυ καλα! Το Metang του κινειται πολύ ομορφα στην σκηνη!
-Αlf: Εχεις δικιο Brendan, αλλα τωρα ειναι η επιτελους η σειρα της Dawn!!
-Vivian: Και τωρα ας περασουμε στην επομενη μαχη που θα αναδειξει τον 2ο συντονιστη που θα περασει στον τελικο και θα αντιμετωπισει τον Leo!! Aυτη τη φορα στην σκηνη εχουμε την Dawn και τον Eliot! 5 λεπτα στο ρολοι…ξεκινηστε!!
-Dawn: Piplup βγες στην σκηνη!!
-Eliot: Roselia διαλεγω εσενα!!
-Brendan: Ένα ποκεμον του χορτου δεν είναι ο καλυτερος αντιπαλος που θα μπορουσε να ειχε το Piplup.
-Alf: Μπορει το Piplup να υστερει στις επιθεσεις χορτου του Roselia, αλλα η Dawn εχει ασσους στο μανικι της!!
-Eliot: Roselia χορος των πεταλλων!
-Dawn: Piplup απεκρουσε τα με την κρυμμενη σου δυναμη!
-Vivian: Και το Piplup διαλυει τα πεταλλα της Roselia!
-Alf: Torchic-Wurmple αυτή είναι η πρωτη τεχνικη που εξασκουσατε με την Dawn! H τεχνικη της αντεπιθεσης!!
-Eliot: Roselia χορος των πεταλλων ακομα μια φορα!
-Dawn: Piplup αποφυγε τα πεταλλα με στυλ και χαρη!!
-Vivian: Τι ομορφο θεαμα, καθως το Piplup περικυκλενο από τα πεταλλα καταφερνει να τα αποφυγει, ένα προς ένα!! Αυτό θα στοιχισει αρκετους ποντους στον Eliot!!
-Alf: Και αυτή είναι η δευτερη τεχνικη που προσπαθει να τελειοποιησει η Dawn!
-Dawn: Piplup χρησιμοποιησε ακτινα με φουσκες!!
-Vivian: Και η ακτινα με φουσκες περικυκλωσε την Roselia!!
-Eliot: Roselia γρηγορα σπασε ολες τις φουσκες με τα αγκαθια σου!
-Vivian: Τωρα η Dawn ειναι εκεινη που χανει ποντους απο αυτη την ομορφη εκτελεση της Roselia!!
-Brendan: Ωχ οχι!
-Alf: Ηρεμησε Brendan! Η Dawn δεν είναι απροσεκτη..ξερει καλα τι κανει!!
-Dawn: Piplup τωρα χρησιμοποιησε υδραντλια!!
-Eliot: Roselia όχι!!
-Dawn: Piplup ακολουθησε με κρυμμενη δυναμη!!
-Eliot: Roselia…
-Vivian: Φαινεται πως ο Eliot και η Roselia τα βρηκαν σκουρα με την προσποιηση της Dawn.
-Αlf: ειδες Brendan??
-Brendan: Ειχες δικιο!!
-Chris: H Dawn είναι πολύ καλη!! Δουλευει σε τελειο συγχρονισμο με τα ποκεμον της!!
-Alf: Αυτό είναι το ζητουμενο! Torchic-Wurmple δωστε πολυ σημασια σε αυτο!!
-Eliot: Roselia φωτοσυνθεση!!
-Dawn: Piplup μηντηναφησεις!! Ακτινα με φουσκες!!
-Vivian: Και η ακτινα με φουσκες βρισκει στοχο, αλλα φαινεται πως η Dawn είναι εκεινη που χανει ποντους τωρα καθως η λαμψη του Roselia σε συνδυασμο με τις φουσκες χαριζει στο ποκεμον του Eliot μια ομορφη και παραλληλα μυστικιστικη οψη..
-Brendan: Δεν ηξερα πως μπορουσε να συμβει αυτό!!
-Dawn: Να παρει!!
-Alf: συμβαινει καποιες φορες, για αυτό Torchic-Wurmple θα πρεπει παντα να προσεχετε τον αντιπαλο σας!!
-Chris: Ποιος θα το πιστευε ότι η Dawn θα εχανε ετσι ποντους!
-Eliot: Roselia ηλιακη ακτινα, εμπρος!!
-Dawn: Πολύ καλα λοιπον!! Piplup υδραντλια με ολη σου την δυναμη!!
-Vivian: ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!
-Brendan: Και τωρα??
-Alf: Περιμενουμε το αποτελεσμα!
-Vivian: Ο συντονιστης που θα συνεχισει στον τελευταιο γυρο ώστε να διεκδικησει την κονκαρδα είναι…Η DAWN!!
-Brendan/Alf: ΝΑΑΑΑΙ!!
-Chris: Μπραβοσου Dawn!
-Vivian: Αφου η νοσοκομα Joy γιατρεψει το Piplup της Dawn, αλλα και το Metang του Leo, θα επιστρεψουμε για τον τελικο!!
-Brendan: Φαινεται πως θα είναι ενδιαφερον τελικος!!
-Chris: O Leo εναντιον της Dawn!!
-Alf: Θελω πολύ να το δω!!

(Υστερα από λιγο)
-Vivian: Κυριες και κυριοι η ωρα του τελικου γυρου εφτασε! Αραγε ποιος θα καταφερει να κερδισει αυτήν την ομορφη κονκαρδα! Ο Leo, ή η Dawn?? Σε πολύ λιγο θα ξερουμε την απαντηση!! 5 λεπτα στο ρολοι..ξεκινηστε!!
-Leo: Metang τα φωτα είναι πανω σου!
-Dawn: Piplup βγες στην σκηνη!
-Leo: Metang γροθια σφαιρα!!
-Dawn: Piplup χρησιμοποιησε την υδραντλια στο εδαφος για να την αποφυγεις!!
-Vivian: Και το Piplup της Dawn ξεφευγει εξυπνα, γρηγορα και συγχρονως πολύ ομορφα αφου η υδραντλια το εκτοξευσε στον αερα! Φαινεται πως αυτό ηταν το πρωτο πληγμα στους ποντους του Leo!
-Chris: Η Dawn ηξερε ότι η γροθια της σφαιρας χτυπαει παντα πρωτη και την απεφυγε εξυπνα!!
-Brendan: Μπραβο Dawn!
-Dawn: Piplup χτυπα με ακτινα με φουσκες οσο εισαι στον αερα!!
-Leo: Metang, όχι..
-Vivian: Σαστισμενο απο την ταχυτητα του Piplup το χρυσογκρι Metang του Leo χτυπηθηκε από την ακτινα με φουσκες, αλλα δεν φαινεται να επηρεαστηκε!!
-Dawn: Piplup κρυμμενηδυναμη!
-Leo: Metang δεν θα την πατησουμε δευτερη φορα! Απεκρουσε ολες τις μπαλες κρυμμενης δυναμης με το μεταλλικο σου νυχι!!
-Vivian: Πανεμορφο θεαμα κυριες και κυριοι, καθως το μεταλλικο νυχι διαλυει μια προς μια την κρυμμενη δυναμη του Piplup αντικατοπτριζοντας τα ομορφα θραυσματα στο ατσαλενιο σωμα του Metang.
-Brendan: Να παρει..Τωρα η Dawn χανει ποντους!
-Chris: O Leo θελει να ανταποδωσει το πρωτο χτυπημα που εδωσε η Dawn στους ποντους του! Να ειστε σιγουροι πως από εδώ και περα θα είναι 2 φορες προσεκτικος!
-Alf: Wurmple-Torchic αυτή είναι μια αληθινη μαχη διαγωνισμου! Η Dawn και το Piplup βαζουν τα δυνατα τους!!
-Dawn: Piplup χρησιμοποιησε την υδραντλια!
-Leo: Το περιμενα Dawn! Metang σταματα την υδραντλια με συγχηση!!
-Dawn: Πως?? Η υδραντλια σταματησε!
-Leo: Metang στειλτην πισω!!
-Dawn: Piplup όχι…
-Leo: Metang ακολουθησε με χτυπημα μετεωρου!
-Dawn: Piplup!
-Vivian: Φαινεται πως τοσο το Piplup της Dawn, οσο και οι ποντοι της εχουν λαβει μερικα πολυ δυνατα χτυπηματα!! Εχει ηδη κριθει η εκβαση αυτης μαχης λοιπον??
-Dawn: Οσο υπαρχει χρονος δεν εχει κριθει τιποτα! Piplup σηκω και χρησιμοποιησε υδραντλια ακομα μια φορα!!
-Leo: Ώστε θες να πεσω στην παγιδα σου και να στειλω πισω την υδραντλια ξανα ε?? Λυπαμαι, αλλα εχω άλλο σχεδιο αυτή τη φορα!! Metang χρησιμοποιησε συγχηση για να σταματησεις και στην συνεχεια να διαλυσεις την υδραντλια!!
-Dawn: (Να παρει..)
-Brendan: Οι ποντοι της Dawn μειωθηκαν κι άλλο…
-Chris: Σας το ειπα ότι ο Leo δεν θα γινει δευτερη φορα απροσεκτος στην ιδια μαχη!!
-Alf: Dawn μην υποχωρεις!!
-Leo: Metang χτυπημα μετεωρου τωρα..
-Dawn: Piplup όχι…
-Vivian: Αυτό το χτυπημα μετεωρου εκανε μεγαλη ζημια στο Piplup…Είναι αραγε το τελος για το Piplup?? Η μηπως όχι?? Τι είναι αυτή η παραξενη λαμψη??
-Dawn: Piplup??
-Leo: Ειναι δυνατον?? Εξελισσεται στην μεση του αγωνα??
-Brendan: Alf, το Piplup της Dawn αρχισε να εξελισσεται!!
-Alf: Φοβερο!! Εχει ακομα ελπιδες να γυρισει τον αγωνα!!
-Chris: H Dawn και τα ποκεμον της είναι φοβερη!!
-Vivian: Φαινεται πως οι ανατροπες σε αυτη την μαχη δεν σταματανε, καθως 2 λεπτα πριν την ληξη του αγωνα το Piplup της Dawn εξελιχθηκε σε ενα Prinplup!!
-Dawn: Prinplup ας δειξουμε σε ολους τι αξιζουμε!! Υδραντλια εμπρος!!
-Leo: Metang σταματα την με συγχηση!!
-Dawn: Δεν προκειται αυτή τη φορα!!
-Leo: Metang oχι…
-Vivian: Οι δυναμεις του Prinplup αυξηθηκαν, βοηθωντας το να ξεπερασει την συγχηση!
-Dawn: Prinplup ραμφισμα τρυπανι!!
-Leo: Metang γρηγορα αντεπιθεση με χτυπημα μετεωρου!
-Vivian: Και τα δυο ποκεμον επεσαν στην μαχη μετωπο με μετωπο!!
-Brendan: Μα πως γινεται να χανουν και οι δυο ποντους??
-Chris: Συμβαινει αρκετα συχνα όταν οι κριτες είναι διχασμενοι!
-Alf: O Chris εχειδικιο! Αλλοι κριτες κρινουν την αποδωση και την ομορφια του Metang καλυτερες από του Prinplup και αντιστροφως!!
-Leo: Metang μεταλλικο νυχι!
-Dawn: Prinplup μεταλλικο νυχι και εσυ!!
-Vivian: Παρακολουθουμε μια σφοδρη συγκρουση αναμεσα στα δυο ποκεμον καθως κανενα δεν είναι διατεθιμενο να υποχωρησει! Με τους ποντους των δυο συντονιστων ισους μεχρι στιγμης και λιγοτερα από 30 δευτερολεπτα στο ρολοι, είναι αδυνατον να κανουμε προβλεψεις για τον νικητη!
-Leo: Metang ας τελειωνουμε!! Μεταλλικο νυχι!
-Dawn: Prinplup αντεπιθεση με ραμφισμα τρυπανι!!

ΜΠΑΜ

-Vivian: ΤΕΛΟΣΧΡΟΝΟΥ!! Όταν η σκηνη καθαριζει από τον καπνο θα δουμε ποιος από τους δυο συντονιστης είναι ο νικητης του σημερινου διαγωνισμου!!
-Brendan: Δεν βλεπω τιποτα!
-Alf: Torchic-Wurmple ειδατε το ποσο σκληρες μπορουν να γινουν οι μαχες διαγωνισμου!! Για αυτό πρεπει παντα να ειστε στην καλυτερη σας φορμα!!
-Vivian: Και ο νικητης του διαγωνισμου ποκεμον της πολης Petalburg είναι….Ο LEO!!
-Leo: ΝΑΑΑΑΑΑΙ!! Metang τα καταφεραμε!!
-Βrendan: H Dawn εχασε..
-Alf: Brendan μηνστεναχωριεσαι!! Torchic-Wurmple η Dawn δεν θα ηθελε να σας δει λυπημενα γιατι ξερει πως οι ηττες ειναι μερος του παιχνιδιου!!
-Brendan: Εχεις δικιο!!
-Chris: παρα το γεγονος ότι εχασε, πρωτη φορα ειδα τον Leo τοσο στριμωγμενο!!
-Dawn: Leo συγχαρητηρια..ητανυπεροχημαχη!!
-Leo: ΣεευχαριστωπολυDawn!! Τελικαμπορωναπω ότι δεν ησουν τοσο κακη οσο περιμενα!!
-Dawn: χαχαχα!! Ακριβως!! Και να θυμασαι ότι την επομενη φορα που θα βρεθουμε αντιμετωποι, εγω θα βγω νικητρια!!
-Leo: ανυπομωνω να το δω αυτό!!
-Vivian: Η αυλαια του σημερινου διαγωνισμου πεφτει με τον Leo νικητη!! Συγχαρητηρια!! Οριστε η κονκαρδα!!
-Leo: Σε ευχαριστω πολύ Vivian!!

(Αργοτερα στο κεντρο ποκεμον)
-Joy: Dawn το Prinplup σου είναι μια χαρα!!
-Dawn: Σε ευχαριστω πολύ νοσοκομα Joy!
-Brendan: Dawn ηταν εκπληκτικη μαχη, λυπαμαι που εχασες!
-Dawn: Μην λυπασαι Brendan, θα ερθουν νεοι διαγωνισμοι και να εισαι σιγουρος πως θα κερδισω!! Ετσι δεν είναι Prinplup?? Χαχαχα!!
-Alf: To Torchic και το Wurmple μαθανε πολλα παρακολουθωντας τον διαγωνισμο!! Ανυπομωνουν να λαβουν και εκεινα μερος!!
-Dawn: Αληθεια?? Αυτόείναιτελειο!! Τισυμβαινει Torchic??
-Brendan: ToTorchic χρησιμοποιησε μια νεα επιθεση!!
-Alf: Φλογοβολο!! Φοβερο!! Μπραβοσου Torchic!
-Dawn: To Piplup εξελιχθηκε και το Torchic εμαθε μια νεα επιθεση!! Ειμαι τοσο χαρουμενη παρα το γεγονος ότι εχασα σημερα!!
-Leo: Διαλεγεις να βλεπεις την θετικη πλευρα των πραγματων ε!!
-Dawn: Υποθετωπωςναι!!
-Chris: χαχαχα!! Και τωρα που ο διαγωνισμος ποκεμον τελειωσε, επομενη σταση είναι η πολη Rustboro??
-Alf: Φυσικα! Πρεπει επιτελους να κερδισω το πρωτο μου εμβλημα στην περιοχη Hoenn!!
-Chris: Καλη επιτυχια Alf!
-Brendan: εσεις τι θα κανετε??
-Leo: Θα παμε στην πολη Dewford! Το επομενο γυμναστηριο που θα δωσει μαχη ο Chris, βρισκεται εκει!
-Αlf: Καλη επιτυχια και σε σενα Chris!!
-Chris: χαχα!! Θα τα ξαναπουμε!
-Alf: Να εισαι σιγουρος!!
-Dawn: Αντιο Chris, Leo!
-Leo: Θα βρεθουμε στον επομενο διαγωνισμο ποκεμον Dawn!
-Dawn: Εγινε!!
-Brendan: Γεια σας παιδια!!
-Chris: Brendan να τους προσεχεις!!
-Leo: χαχαχαχα!!

Και ετσι ο διαγωνισμος ποκεμον της πολης Petalburg εφτασε στο τελος του! Μπορει η Dawn να μην κερδισε την πρωτη της κονκαρδα για την περιοχη Hoenn αυτή την φορα, αλλα με το νέο-εξελιγμενο της Prinplup και με το Torchic να ξερει μια νεα πανισχυρη επιθεση, αυτό το γεγονος συντομα θα αλλαξει!!

#305 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 08 November 2011 - 11:06

COMING UP

10.What?? Wurmple is evolving??

11. Nincada the troublemaker!!

12. Tag Battle!! Dawn & Brendan!!

#306 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 15 November 2011 - 15:24

10. What?? Wurmple is evolving??

Μετα την ληξη του διαγωνισμου ποκεμον της πολης Petalburg συνεχιζουμε το ταξιδι μας! Αυτή τη φορα κατευθυνομαστε προς την πολη Rustoboro προκειμενου να δωσω επιτελους την πρωτη μου μαχη σε σταδιο της περιοχης Hoenn για ενα απο τα 8 εμβληματα που θα εξασφαλισουν την συμμετοχη μου στο Πρωταθλημα Ποκεμον!! Ωστοσο φαινεται πως το pokenav του Brendan εχει για ακομα μια φορα καποιο προβλημα, με αποτελεσμα να εχουμε χαθει στο μικρο, αλλα ταυτοχρονα πυκνο δασακι που χωριζει την πολη Petalburg από την πολη Rustboro!!
-Alf: Ειμαι τοσο κουρασμενος! Ολη αυτή την ωρα που ψαχνουμε να βρουμε την εξοδο κανουμε κυκλους παιδια!!
-Dawn: Δεν καταλαβαινω πιο είναι το προβλημα με αυτό το Pokenav!! Την προηγουμενη φορα ειχαμε χαθει κοντα στην πολη Oldale και τωρα εχουμε χαθει μεσα σε ένα μικρο δασακι…πως είναι δυνατον??
-Brendan: Την προηγουμενη φορα δεν εφταιγε το pokenav, αλλα το Wurmple που κυνηγουσες να πιασεις Dawn!!
-Dawn: To Wurmple!! Αυτή είναι η λυση!!
-Brendan/Alf: ΕΕΕ??
-Dawn: Θα καταλαβετε αμεσως!! Wurmple διαλεγω εσενα!!
-Brendan: τι πρεπει να καταλαβουμε ακριβως??
-Dawn: Ειμαστε σε ένα δασακι και τι ειδους ποκεμον ζουν στα δαση??
-Alf: Ποκεμον του χορτου??
-Dawn: Όχι μονο ποκεμον του χορτου, αλλα και ποκεμον εντομα!! Ποιος θα ηταν λοιπον καλυτερος οδηγος για να μας οδηγησει στην εξοδο από ένα ποκεμον εντομο!!
-Alf: Πολύ εξυπνο το σχεδιο σου Dawn, αλλα το Wurmple δεν μεγαλωσε σε αυτό το δασος για να ξερει τον δρομο προς την εξοδο!!
-Dawn: Ακομα και ετσι δεν χανουμε τιποτα να προσπαθησουμε!! Είναι καλυτερη επιλογη από το να κανουμε κυκλους…αλλοστε πιστευω πως το Wurmple θα τα καταφερει!!
-Brendan: H Dawn εχει δικιο!! Είναικαλοσχεδιο!!
-Alf: Πολύκαλαλοιπον!! Wurmple καλη τυχη!!

(Υστερα από λιγο)
-Brendan: νομιζω πως πηγαινουμε καλα!! Δεν εχουμε ξαναπερασει από αυτό το σημειο!!
-Alf: Νομιζω πως εχεις δικιο!! Wurmple τα πας περιφημα!! Χαρη σε σενα συντομα θα δωσω μαχη με τον αρχηγο σταδιου της Rustoboro!!
-Dawn: ToWurmple ακολουθει την οσμη του γρασιδιου και μας πηγαινει προς την εξοδο!! Είναι πολύ εξυπνο!! Ειμαι τοσο χαρουμενη που το επιασα!!
-Alf: χαχαχα!!
-Βrendan: Παιδια κοιταξτε ένα Nincada!!
-Dawn: Nincada?? Τι είναι αυτό??
-Alf: Συμφωνα με το Pokedex είναι ποκεμον εντομο που εχει και στοιχεια εδαφους!! Φαινεται πως η παρουσια μας εδώ το αναστατωσε και βγηκε από την φωλια του!!
-Brendan: Ειναι τοσο γλυκο!!
-Dawn: Ματικανει?? Χορευει?? Για πιο λογο??
-Brendan: Νομιζω εχω ξαναδει αυτό το ειδος χορου!!
-Alf: Που??
-Brendan: Δεν μπορω να θυμηθω…μαλλον σε καποια ερευνα του μπαμπα μου! Νομιζω πως είναι ο χορος του ζευγαρωματος??
-Alf: Ο χορος του ζευγαρωματος??
-Brendan: Νομιζω πως στο Nincada αρεσει το Wurmple σου Dawn!
-Dawn: χαχαχα!! Το βρισκω απολυτα λογικο..το Wurmple μου ειναι πολυ ομορφο!!
-Alf: Παρολα αυτά το Wurmple της Dawn δεν δειχνει να ενδιαφερεται…του γυρισε την πλατη!
-Brendan: Το ότι γυρισε την πλατη σημαινει πραγματι ότι δεν ενδιαφερεται, αλλα το θεμα είναι ότι καποια ποκεμον δεν δεχονται το ‘’όχι’’ σαν απαντηση και επιμενουν, όπως κανει το Nincada!
-Dawn: Το καημενο το Nincada θα πληγωθει…
-Brendan: Αν θυμαμαι καλα…η ιδια ερευνα του μπαμπα εδειξε πως αν τελικα τα θηλυκα δεν υποχωρησουν τοτε τα αρσενικα περνανε στην επιθεση!!
-Dawn: ΠΩΣ??
-Alf: Wurmple προσεξε! Το Nincada επιτιθεται!!
-Dawn: Wurmple χρησιμοποιησε την βολη νηματος για να αποφυγεις το Nincada!
-Brendan: ToNincada χρησιμοποιησε Μεταλλικο Νυχι και εκοψε το νημα!
-Dawn: Ωχ οχι! Το Wurmple επεσε στο εδαφος…Wurmple εισαι καλα??
-Brendan: Dawn μην πλησιασεις το Wurmple! ToNincada χρησιμοποιησε επιθεση σκαψιμο…μπορει να εμφανιστει αναπασα στιγμη και να σε χτυπησει.
-Dawn: Ναι, αλλα δεν γινεται να αφησω το Wurmple αβοηθητο!
-Alf: Προσπαθησε να το βαλεις πισω στην pokeball!
-Dawn: Σωστα! Wurmple επε…ΑΑΑ!!
-Alf/Brendan: DAWN!
-Alf: Dawn εισαι καλα?
-Dawn: Μια χαρα, αλλα αυτό το Nincada εχει αρχισει να με εκνευριζει στα αληθεια!! Αφου θελει μαχη, θα την εχει! Wurmple ας το νικησουμε για να γυρισει στην φωλια του!!
-Brendan: Δεν θα είναι ευκολο..αυτο το Nincada φαινεται αρκετα δυνατο!!
-Dawn: ακομα καλυτερα! Το Wurmple χρειαζεται την εμπειρια για να εξελιχθει, οποτε ενας λογος παραπανω!! Wurmple χρησιμοποιησε βολη νηματος για να το ακινητοποιησεις και να μην ξεφυγει ξανα με το σκαψιμο!!
-Alf: Βρηκε στοχο! Μπραβο Wurmple!!
-Dawn: ΠΩΣ???
-Brendan: Χρησιμοποιωντας το μεταλλικο του νυχι εκοψε το νημα και επιτιθεται με μανιασμενες νυχιες..
-Dawn: Wurmple αντεπιθεση με δηλητηριωδες κεντρι.
-Alf: Το δηλητηριωδες κεντρι δεν το επηρεασε πολύ αφου εχει και στοιχεια εδαφους!!
-Brendan: συνεχιζει να ερχεται κατά πανω σου Wurmple προσεξε!
-Dawn: Wurmple όχι!!
-Alf: Dawn προσπαθησε να μεινεις συγκεντρωμενη! Το Nincada ξεφυγε παλι με το σκαψιμο!
-Dawn: Ωχ όχι! Wurmple γρηγορα, χρησιμοποιησε βολη νηματος για να ανεβεις στο δεντρο….Wurmple όχι..
-Βrendan: To Wurmple χτυπηθηκεπαλι
lf: Αυτο δεν ειναι καλο…Αν η μαχη συνεχισει στους ιδιους ρυθμους, η Dawn και το Wurmple θα χασουν!!
-Dawn: Wurmple…εισαι καλα??? Wurmple???
-Alf: ToWurmple αρχισε να λαμπει…Φαινεται πως αρχισε να εξελισσεται!
-Brendan: Αυτό δεν είναι καλο!!
-Alf: Τι θελεις να πεις??
-Dawn: To Wurmple εξελιχθηκεσε Silcoon!! Τελεια, τωρα ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην Beautifly μου!! Silcoon ας διωξουμε μακρια αυτο το Nincada…χρησιμοποιησε δηλητηριωδες κεντρι!! Τισυμβαινει??
-Brendan: αυτόπουφοβομουν! Τα ποκεμον κουκουλια δεν μπορουν να εκτελεσουν καμια άλλη κινηση εκτος της σκληρυνσης!! Περιμενουν απλα την στιγμη της εξελιξης τους!!
-Alf/Dawn: TTTIIII ????
-Dawn: Αυτο σημαινει οτι..
-Αlf: ότι αν δεν κανεις κατι συντομα, το Nincada θα πληγωσει το Silcoon πολύ ασχημα!
-Dawn: Τερμα τα παιχνιδια λοιπον…Blastoise διαλεγω εσε..Μα που είναι το Nincada??
-Brendan: Dawn δεν λειπει μονο το Nincada…λειπει και το Silcoon.
-Dawn: TTTIIIIIIIIIIII???
-Brendan: Φαινεται πως το Nincada πηρε το Silcoon μαζι του και διεφυγαν μεσα απο τις τρυπες που ανοιξε..
-Dawn: Δεν είναι δυνατον…πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε το Silcoon παιδια!
-Alf: Θα το βρουμε ακομα και αν χρειαστει να ψαξουμε ολο το δασος Dawn, μεινε ησυχη!!

Κι ετσι, το Wurmple της Dawn περασε στο επομενο σταδιο της εξελικτικης του πορειας, αλλα ανυμπορο ακομα και να κουνηθει, επεσε θυμα του αγριου Nincada! Θα καταφερει αραγε η Dawn να ξαναβρεθει με το ποκεμον της ή το Nincada είναι κιολας πολύ μακρια από το Δασακι της Petalburg??

#307 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 22 November 2011 - 17:28

11. Nincada the troublemaker!!

Διασχιζοντας το Δασακι της Petalburg προκειμενου να φτασουμε στην πολη Rustboro, το pokenav του Brendan σταματησε να δουλευει με αποτελεσμα να χαθουμε στην πυκνη βλαστηση!! Χρησιμοποιωντας το Wurmple ως τελευταια ελπιδα για να βρουμε την χαμενη εξοδο, συντομα προσελκυσαμε την προσοχη ενός αγριου Nincada το οποιο αρχισε να επιτιθεται στο Wurmple!! Ωστοσο την στιγμη που η Dawn και το Wurmple ηταν ετοιμοι να αντεπιτεθουν, το Wurmple εξελιχθηκε σε ένα Silcoon! Ως ποκεμον κουκουλι και ανυμπορο ακομα και να κουνηθει επεσε στα νυχια του αγριου Nincada και χαθηκαν μεσα στο δασος…
-Brendan: Taillow διαλεγω εσενα!! Taillow, βοηθησε μας να βρουμε το Silcoon της Dawn! Το πηρε ένα αγριο Nincada! Όταν βρεις κατι, ελα να μας ειδοποιησεις!
-Alf: Πολύ καλη η ιδεα σου Brendan, ετσι θα καλυψουμε περισσοτερο εδαφος σε λιγοτερο χρονο!!
-Brendan: Το ελπιζω αν και δεν ξερω το ποσο καλα θα καταφερει να ψαξει το Tailow με την τοσο πυκνη βλαστηση!!
-Dawn: Για αυτό θα ψαξουμε και εμεις!! Ελατε παιδια, δεν γινεται να πηγαν μακρια!!
-Alf: HDawn εχει δικιο…ας ξεκινησουμε!!

(Αρκετη ωρα αργοτερα)
-Alf: Είναιφοβερο!! Εχουμε βρει σχεδον κάθε ειδος ποκεμον εντομου που ζει στην περιοχη Hoenn σε αυτό το δασακι και ακομα κανενα ιχνος από το Nincada και το Silcoon!
-Dawn: Θα συνεχισουμε να ψαχνουμε ακομα και αν χρειαστει να ανακαλυψουμε ένα νέο ποκεμον εντομο για την περιοχη Hoenn! Δεν φευγω από εδώ χωρις το Silcoon!!
rendan: Κανενας μας δεν θα φυγει Dawn! Ειμαι σιγουρος πως όταν το Taillow θα γυρισει, θα εχει βρει κατι!!
-Alf: Παντως εχω εντυπωσιαστει από την αποφασιστικοτητα και την δυναμη αυτου του Nincada…θα ηθελα να το πιασω οταν ολα αυτα τελειωσουν..
-Dawn: Όταν βρουμε το Silcoon και κανω σκονη το Nincada, τοτε θα μπορεις πλεον να το πιασεις!!
-Αlf: Τελεια!!

Τai Tai Taillow

-Brendan: Παιδια το ακουσατε αυτο?? Νομιζω πως ηταν το Taillow!!
-Alf: Ναι το Taillow ειναι..το βλεπω να ερχεται προς τα εδω!!
-Dawn: Taillow σε παρακαλω..πες μου ότι καταφερες να βρεις κατι…
-Brendan: Αυτόσημαινειναι!!
-Dawn: ΤΕΛΕΙΑ!! Οδηγησε μας!!

(Υστερα από λιγο)
-Dawn: Μα που είναι το Silcoon και το Nincada?? Ο δρομος μπροστα είναι κλειστος από ιστους!!
-Brendan: Συμφωνα με το Taillow βρισκονται πισω απο τους ιστους!!
-Alf: Εξυπνη κρυψωνα!! Ας κοψουμε τους ιστους λοιπον!! Sceptile διαλεγω εσενα! Χρησιμοποιησε φυλλο λεπιδα!!
-Brendan: Taillow ας βοηθησουμε το Sceptile! Αεροπορικος ασσος!!
-Dawn: Τελεια!! Νομιζωπωςβλεπωτο Silcoon!!
-Brendan: Dawn προσεχε…Το Nincada μπορει να είναι εδώ γυρω και να φυλαει το Silcoon!! Θα ηταν ασφαλεστερο αν πηγαιναν τα ποκεμον μας…
-Dawn: Πολύ καλα!!
-Brendan: Ωραια!! Taillow πιασε το Silcoon και φερτο εδώ με την γρηγορη επιθεση σου!
-Alf: Sceptile να εισαι σε εγρηγορση…αν δεις το οτιδηποτε προστατεψε και το Taillow και το Silcoon!!
-Dawn: Ωχ οχι…ηταν ενεδρα!! Tα Ariados μαζι με το Nincada φυλανε το Silcoon
-Brendan: Taillow..
-Alf: Sceptile…χτυπηθηκαν από τις βομβες αποβλητων και τα δυο!!
-Dawn: Taillow, Sceptile ειστεκαλα??
-Brendan: Θαείναιενταξει!!
-Dawn: Παιδιακρατηστεταποκεμονσαςθαπαρωπισωτο Silcoon μονημου!! Torchic διαλεγω εσενα!! Τorchic πρεπει να παρουμε πισω το Silcoon…χρησιμοποιησε φλογοβολο για να διωξεις τα Ariados και το Nincada μακρια!!
-Brendan: Ετσι μπραβο!! Τα ποκεμον σκορπισαν τριγυρω!!
-Alf: Αυτή είναι η Dawn που ξερω!!
-Dawn: Μπραβο Torchic!!
-Alf: Γρηγορα Dawn…πιασε το Silcoon!!

MΠΑΜ

-Alf: DAAAWN!
-Brendan: ToNincada χτυπησε την Dawn!!
-Dawn: Aς με ξαναχτυπησει αν θελει…θα παρω το Silcoon και θα φυγω!!
-Brendan: Alf κοιτα!! Το Silcoon αρχισε να λαμπει!!
-Alf: Φαινεται πως αρχισε ναεξελισσεται…
-Dawn: Silcoon…
-Alf: Βλεποντας το ποσο νοιαζεται η Dawn και το ποσο αποφασισμενη ειναι να το παρει πισω, το Silcoon αρχισε να εξελισσεται!!
-Dawn: Beauti…Beautifly!! Χαχαχα!!
-Brendan: Κοιταξτε ποσο ομορφη είναι!! Beuatifly!!
-Dawn: Beautifly ας δωσουμε ενα μαθημα σε αυτο το ταραχοποιο Nincada!! Ασημενιος ανεμος!!
-Alf: Brendan κοιτα ποσο δυνατη είναι αυτή η Beautifly!! Εστειλε το Nincada να πεταξει στην κυριολεξια!!
-Dawn: Αρκετα μας παιδεψες με τις αταξιες σου!! Δεν θα φυγεις μεχρι να το πω εγω!! Beautifly χρησιμοποιησε βολη νηματος!!
-Alf: Το εδεσε σφιχτα!
-Brendan: Και αυτή τη φορα ουτε το μεταλλικο νυχι θα το γλυτωσει!!
-Dawn: Beautifly ας τελειωνουμε με ριπη ανεμου!!
-Brendan: Μπραβο Dawn! Mπραβο Beautifly!!
lf: Να παρει!!!!!! Το Nincada εφυγε μακρια!! Δεν ειχα την ευκαιρια να το πιασω…
-Dawn: Καλυτερα!! Ουτως η αλλως το εβαλε στα ποδια..ειναι δειλο!!
-Brendan: χαχαχα!! Όπως και να χει η Dawn εχει επιτελους μια Beautifly!!
-Dawn: Μια πανεμορφη Beautifly!! Χαχαχαχα!!
-Brendan: Και επισης ξερουμε που ειναι η εξοδος οποτε μπορουμε ανα πασα στιγμη να φτασουμε στην πολη Rustoboro!!
-Alf: Σωστα!! Ο αρχηγος σταδιου περιμενει για να μου δωσει το εμβλημα μου!!
-Dawn: χαχαχα!! Αισιοδοξος όπως παντα!!
-Βrendan: Στην πολη Rustoboro βρισκονται και τα κεντρικα γραφεια της επιχειρησης Devon!
-Dawn: επιχειρηση Devon??
-Brendan: Ειναι η επιχειρηση που κατασκευαζει τα Pokenavs! Πρεπει να τους επισκεφτουμε για να δουμε τι συμβαινει με το pokenav μου και δεν λειτουργει σωστα!!
-Alf: Ακομα ενας λογος παραπανω για να φτασουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ RUSTOBORO!!!

Kαι καπως ετσι το Wurmple της Dawn εγινε μια ομορφη Beautifly, κανοντας την Dawn πιο χαρουμενη απο ποτε!! Οσο για το Nincada φαινεται πως χαθηκε βαθεια μεσα στο Δασακι Petalburg!! Επομενη σταση τωρα είναι η πολη Rustoboro και το γυμναστηριο ποκεμον!!!

#308 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 29 November 2011 - 10:11

12. Tag Battle!! Dawn & Brendan!!

Eπιτελους…η πολη Rustoboro!! Η ωρα που θα δωσω μαχη για το πρωτο εμβλημα μου στην περιοχη Hoenn εφτασε!! Μετα από μια γρηγορη επισκεψη στο κεντρο ποκεμον και αφου η νοσοκομα Joy επιβεβαιωσε πως τα ποκεμον μου είναι σε φορμα για την μαχη στο σταδιο, η Dawn, ο Brendan και εγω κατευθυνομαστε τωρα προς το γυμναστηριο ποκεμον…
-Dawn: Αναρωτιεμαι τι ειδους ποκεμον να χρησιμοποιει o αρχηγος αυτου του σταδιου…
-Brendan: Νομιζω πως ειδικευεται σε ποκεμον τυπου πετρας..τουλαχιστον αυτό μου εχουν πει εκπαιδευτες από την πολη Rustboro που εχουν ερθει στο εργασητριο του μπαμπα μου για να παρουν το πρωτο τους ποκεμον!
-Alf: Οποιο τυπο ποκεμον και να χρησιμοποιει το αποτελεσμα θα είναι ιδιο!! Θα χασει!!
-Dawn: Πιο αισιοδοξος από ποτε!
-Brendan: χαχαχαχα!!
-?????: Συγγνωμη για την ενοχληση! Ειστε εκπαιδευτες ποκεμον??
-Brendan: Ναιειμαστε!
-Roxanne: Τελεια!!Ειμαι η Roxanne! Μηπως θα μπορουσα να σας ζητησω μια χαρη??
-Alf: Ειμαι ο Alf και ειμαι εκπαιδευτης ποκεμον! Χαιρω πολύ!
-Dawn: Και εγω ειμαι η Dawn, ειμαι συντονιστρια ποκεμον!
-Brendan: Και εγω ειμαι ο Brendan, ειμαι ερευντητης ποκεμον! Σε τι θα μπορουσαμε να σου φανουμε χρησιμοι??
-Roxanne: Χαιρω πολύ παιδια!! Βλεπετε, διδασκω στο Σχολειο Ποκεμον εδώ στην πολη Rustoboro και το σημερινο θεμα εχει να κανει με τις μαχες ζευγαριων!! Χρειαζομαι καποιους εκπαιδευτες λοιπον για να με βοηθησουν, δειχνοντας στα παιδια τι είναι οι μαχες ζευγαριων ζωντανα!!
-Dawn: Θα εχει πλακα! Παμε!!
-Brendan: Συμφωνω με την Dawn! Αλλοστε χρωσταω μια revenge στον Roberto!
-Roxanne: Toν Roberto?? Τον ξερετε??
-Brendan: ναι!
-Roxanne: Τοτε θα ξερετε ότι ξεκινησε το ταξιδι του στην περιοχη Hoenn!
-Brendan: Οχι δεν το ξεραμε..
-Dawn: Εφτασε κιολας στις 100 νικες στην σειρα??
-Roxanne: Ακριβως!! Είναι από τους καλυτερους μαθητες που ειχα ποτε!! Λοιπον, θα με βοηθησετε??
-Alf: Δεν μπορει να περιμενει λιγο το σημερινο σας μαθημα?? Πρεπει οπωσδηποτε να δωσω μαχη με τον αρχηγο σταδιου της Rustboro!!
-Roxanne: Καταλαβαινω Alf, αλλα ο αρχηγος σταδιου δεν είναι στο γυμναστηριο αυτή την στιγμη!
-Alf: Πως το ξερεις??
-Roxanne: Το ξερω γιατι στεκεται μπροστα σου και σου μιλαει!!
-Alf/Dawn/Brendan: ΤΤΤΙΙΙΙΙ???
-Alf: Εσυ εισαι η αρχηγος σταδιου??
-Roxanne: Ακριβως!! Η μαχη μας λοιπον θα πρεπει να περιμενει λιγο ακομα…ελπιζω να καταλαβαινεις!!
-Alf: Σε αυτή την περιπτωση θα χαρουμε να βοηθησουμε Roxanne!!
-Roxanne: Τελεια!! Παμε στο Σχολειο Ποκεμον!!

(Λιγο αργοτερα στο Σχολειο Ποκεμον)
-Roxanne: Λοιπον παιδια!! Όπως ξερετε σημερα θα μιλησουμε για τις μαχες ζευγαριων!! Βρισκομαστε στην αυλη γιατι η Dawn και ο Brendan θα μας δειξουν απο πρωτο χερι τις μαχες ζευγαριων, δινοντας μαχη με δυο απο εσας!! Ποιος θα ηθελε να προσπαθησει λοιπον?? Τελεια!! HZoe ειναι η πρωτη και oDouglas ειναι ο δευτερος!! Γρηγορα παρτε τις θεσεις σας στο γηπεδο!! OAlf θα ειναι ο διαιτητης!!
-Alf: Αυτή είναι μια μαχη ζευγαριων!! Κάθε εκπαιδευτης θα χρησιμοποιησει 1 ποκεμον και η μαχη θα τελειωσει όταν και τα 2 ποκεμον της μιας μεριας είναι ανικανα για μαχη! Φυσικα οι αντικαταστασεις δεν επιτρεπονται!! Ξεκινηστε!!
-Brendan: Mudkip διαλεγω εσενα!
-Dawn: Torchic φυγαμε!
-Douglas: Corphish ξεκιναμε!
-Zoe: Skitty ωρα για μαχη!
-Dawn: Τι γλυκα ποκεμον!!
-Brendan: Douglas-Zoe μπορειτε να κανετε την πρωτη κινηση!
-Douglas: Εγινε!! Corphish σφυρι του καβουρα!
-Zoe: Skitty χιονοθυελλα!!
-Dawn: Τελικα νομιζω πως βιαστηκα να τα κρινω, χαχαχα!! Ας σοβαρευτουμε! Torchic απεκρουσε την χιονοθυελλα με φλογοβολο!!
-Brendan: Mudkip αντεπιθεση στο Corphish με χαστουκι λασπης!!
-Roxanne: Η Zoe επελεξε μια πολύ εξυπνη κινηση, την χιονοθυελλα που χτυπαει και τους δυο αντιπαλους σε μια διπλη μαχη, αλλα δεν υπολογισε τις επιθεσεις φωτιας του Torchic! Oσο για το Corphish μια κατα μετωπο επιθεση χωρις πρωτα να εχεις αξιολογησει τον αντιπαλο σου ηταν πολυ ριψοκινδυνη και ο Brendan την ανετρεψε ριχνοντας λασπη στα ματια του Corphish!
-Zoe: Skitty χρησιμοποιησε ηλεκτροπληξια στο Mudkip!
-Douglas: Corphish ακτινα με φουσκες στο Torchic!!
-Brendan: Mudkip σταματα την ηλεκτροπληξια με την δινη νερου!!
-Dawn: Torchic αποφυγε τις ακτινες με φουσκες και χρησιμοποιησε ραμφισμα!!
-Douglas: Corphish όχι..
-Roxanne: Αλλαζοντας γρηγορα τακτικη όπως εχουμε μαθει, ο douglas και η Zoe περασαν στην αντεπιθεση! Ωστοσο χρησιμοποιωντας την δινη νερου, ο Brendan καταφερε να προστατευτει από μια επιθεση που αν εβρισκε στοχο θα εκανε μεγαλη ζημια στον Mudkip, ενώ η Dawn απεφυγε επιδεξια την ακτινα με φουσκες!! Βλεπουμε λοιπον πως οι μαχες ζευγαριων είναι πολύ πιο δυσκολες από τις απλες μαχες και αυτό γιατι οι εκπαιδευτες πρεπει να συνεργαζονται και να παραμενουν συγκεντρωμενοι!!
-Νadia: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΚΥΡΙΑ ROXANNE!!
-Roxanne: Τι συμβαινει Nadia??
adia: Κυρια!! Ξερετε ότι φοβαμαι τα ποκεμον εντομα και για αυτό δεν μου αρεσουν τα υπαιθρια μαθηματα…
-Roxanne: Ναι, αλλα δεν βλεπω πιο είναι το προβλημα Nadia!!
-Nadia: Εκει κυρια…ένα…ένα…ένα Nincadaaaaaa!!
-Brendan/Dawn: Nincada??
-Roxanne: Θα το τακτοποιησω αμεσως Nadia!! Nosepass διαλεγω εσενα!!
-Alf: Roxanne περιμενε!! Δεν το πιστευω…είναι το Nincada που συναντησαμε στο Δασακι της Petalburg, φαινεται πως μας ακολουθησε ως εδώ!!
-Roxanne: Ξερετε αυτό το ποκεμον??
-Dawn: Ναι!! Μας παιδεψε λιγο καθως διασχιζαμε το Δασακι της Petalburg για να φτασουμε στην πολη Rustboro!!
-Brendan: OAlf ηθελε να το πιασει, αλλα τελικα δεν τα καταφερε γιατι το Nincada ξεφυγε!!
-Αlf: Αυτή τη φορα όμως θα το πιασω σιγουρα! Roxanne μου επιτρεπεις να το τακτοποιησω εγω??
-Roxanne: φυσικα Alf!
-Alf: Sceptile διαλεγω εσενα!!
-Παιδια: Ένα Sceptile!!!
-Roxanne: Παιδια ας παρακολουθησουμε στην πραξη ένα από τα πρωτα μας μαθηματα!! Πώς να πιασετε ένα ποκεμον!! Δειξε μας Alf!!
-Alf: Με μεγαλη μου χαρα!! Sceptile φυλλο λεπιδα!!
-Brendan: To Nincada το απεφυγε με επιθεση σκαψιμο!!
-Alf: Δεν θα πετυχει με μενα αυτή η στρατηγικη!! Sceptile χρησιμοποιησε Μανιασμενο Φυτο για να ξεθαψεις το Nincada απο το εδαφος!!
-Dawn: χαχαχα!! Οι τεραστιες ριζες που βγηκαν από το εδαφος πεταξαν το Nincada εξω!!
-Αlf: Sceptile ακολουθησε με αεροπορικο ασσο!!
-Roxanne: Όπως εχουμε μαθει…ο εκπαιδευτης δινει μαχη με το ποκεμον που θελει να πιασει, του μειωνει την ενεργεια και υστερα ριχνει την pokeball!! Βλεπετε πως ο Alf ακολουθει πιστα τα βηματα??
-Nadia: αυτό σημαινει ότι θα ριξει την pokeball τωρα??
-Alf: POKEBALL ΠΑΜΕΕΕ!!
-Nadia: Αυτό ηταν?? Το επιασε??
-Roxanne: Δεν το επιασε ακομα!! Αν η pokeball σταματησει να κουνιεται, τοτε η αιχμαλωτιση εγινε επιτυχως, διαφορετικα το ποκεμον θα βγει από την pokeball και ενας δευτερος γυρος μαχης θα αρχισει!!
-Nadia: Καταλαβα!!
-Brendan: HPokeball σταματησε να κουνιεται!!
-Nadia: Αυτό σημαινει ότι το επιασε, σωστα??
-Roxanne: Πολύσωστα!!
-Alf: NAAAAAAAAI!! Επιασα ενα Nincada!!
-ΟΛΟΙ: ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙ!!!

(Αργοτερα στο Σχολειο Ποκεμον)
-Roxanne: Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας σημερα!!
-Brendan: Μηντοσυζητας Roxanne!
-Dawn: Δεν ηταν τιποτα!! Αλλοστε το διασκεδασαμε!!
-Alf: Και εγω επιασα ένα νέο ποκεμον!
-Roxanne: Αυτο ηταν η μεγαλη ανατροπη της μερας!!
-Alf: χαχαχα!! Λοιπον, μπορουμε τωρα να δωσουμε την μαχη μας στο γυμναστηριο??
-Roxanne: Όχι σημερα Alf!! Φανταζομαι πως θα ειστε κουρασμενοι!! Σου υποσχομαι όμως αυριο το πρωι πως θα εισαι ο πρωτος διεκδικητης που θα δεχτω!!
-Alf: Τελειαααα!! Σταδιο της Rustboro σου ρχομααααιιι!!!!

Κι ετσι εληξε η συντομη περιπετεια μας στο Σχολειο Ποκεμον της πολης Rustboro, ενώ παραλληλα καταφερα να πιασω το Nincada που ειχε ξεφυγει προηγουμενως στο Δασακι της Petalburg!! Με ένα νέο ποκεμον, η μαχη του γυμναστηριου είναι πιο κοντα από ποτε!!

#309 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 30 November 2011 - 13:36

coming up:
13. The Rustboro Challenge!!
14. Retrieve the Devon Goods…Team Aqua again!!
15. Leo and Dawn!! The second ribbon!!

#310 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 06 December 2011 - 14:21

13. The Rustboro Challenge!!

-Διαιτητης: Eιναι η επισημη μαχη γυμναστηριου αναμεσα στην αρχηγο σταδιου Roxanne και τον διεκδικητη Alf απο την πολη Kanto για το εμβλημα της πετρας!! Κάθε εκπαιδευτης μπορει να χρησιμοποιησει μεχρι 2 ποκεμον και ο αγωνας θα ληξει όταν και τα δυο ποκεμον του ενός εκπαιδευτη είναι ανικανα για μαχη! Μονο ο διεκδικητης είναι εκεινος που εχει δικαιωμα να αντικαταστησει τα ποκεμον του στην μεση της μαχης! Ξεκινηστε!!

Η ωρα της μαχης μου στο γυμναστηριο της πολης Rustboro για το πρωτο εμβλημα της περιοχης Hoenn, επιτελους εφτασε! Γνωριζοντας πως η Roxanne χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πετρας, τα ποκεμον μου και εγω ειμαστε πανετοιμοι για αυτή τη νεα προκληση!!

-Roxanne: Alf το ξερεις ότι σου ειμαι ευγνομων για την βοηθεια που μου προσφερατε στο Σχολειο Ποκεμον, αλλα αυτή η μαχη είναι τελειος διαφορετικη για αυτό ετοιμασου!! Geodude διαλεγω εσενα!
-Alf: Η μαχη είναι μαχη Roxanne και δεν περιμενω καμια ειδους ειδικη μεταχειρηση! Θελω να με αντιμετωπισεις με ολες σου τις δυναμεις!! Nincada διαλεγω εσενα!
-Brendan: Nincada?? Νομιζα πως θα χρησιμοποιουσε το Sceptile ή το Ivysaur..
-Dawn: Είναι λογικο γιατι τοσο το Sceptile, οσο και το Ivysaur εχουν αρκετη εμπειρια στις μαχες ποκεμον, ενώ το Nincada μπορει να είναι αρκετα δυνατο, αλλα χρειαζεται επισης την εμπειρια!
-Roxanne: Geodude κανονι πετρας!
-Alf: Nincada αποφυγε το με σκαψιμο!
-Roxanne: Geodude οχι…!!
-Brendan: Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος που βλεπω επιτελους πως είναι μια πραγματικη μαχη σταδιου!! Και φαινεται πως ο Alf εκανε πολύ καλη αρχη!!
-Dawn: Εχεις δικιο Brendan! Το Νincada απεφυγε το κανονι πετρας του Geodude με σκαψιμο και επειτα το χτυπησε επιτυχως βγαινοντας από το εδαφος!!
-Roxanne: To Nincada σου Alf είναι πολύ γρηγορο και με επιασε απροετοιμαστη, αλλα αυτό δεν θα ξανασυμβει!! Geodude κοψη πετρας!!
-Alf: Nincada αποφυγε το με σκαψιμο ξανα!
-Roxanne: Geodude όχι…
-Brendan: Μπραβο Alf!!
-Alf: Κατι ελεγες οτι δεν θα σε ξαναπιασω απροετοιμαστη??
-Roxanne: χαχαχα!! Περιμενε Alf, τωρα ξεκιναμε!!
-Alf: Πoλυ καλα λοιπον! Νincada μανιασμενες νυχιες!
-Βrendan: Οι μανιασμενες νυχιες δεν ειχαν πολύ αποτελεσμα στο Geodude.
-Dawn: Ειναι λογικο εφοσον μια επιθεση φυσιολογικου τυπου οπως οι μανιασμενες νυχιες, δεν εχουν μεγαλο αποτελεσμα εναντιον ενος ποκεμον πετρας!
-Roxanne: Geodude γυαλισμαπετρας!
-Alf: Τιηταναυτό??
-Roxanne: Θα μαθεις στην επομενη κινηση του Geodude!! Κοψη πετρας!
-Alf: Nincada…
-Dawn: Ωχ οχι..
-Brendan: Χαρη σε αυτή την επιθεση το Geodude τωρα εγινε πολύ πιο γρηγορο!
-Roxanne: Geodude συνεχισε με κανονι πετρας!
-Alf: (To Geodude εγινε πολύ πιο γρηγορο και το Nincada ισως δεν προλαβει να αποφυγει την επιθεση, οποτε μια λυση υπαρχει μονο) Nincada απεκρουσε τις πετρες με μεταλλικο νυχι!!
-Roxanne: Εξυπνο!!
-Alf: Nincada επιθεση σκαψιμο!
-Roxanne: Δεν θα πετυχει ξανα το ιδιο κολπο Alf! Geodude κυλισμα!
-Alf: Να παρει…το απεφυγε!!
-Brendan: Το κυλισμα γινεται δυνατοτερο οσο περναει η ωρα, σωστα??
-Dawn: Σωστα Brendan, οποτε ο Alf πρεπει να το σταματησει συντομα!
-Roxanne: Κυλησε προς το Nincada!
-Alf: Nincada αντεπιθεση με μεταλλικο νυχι!
ΜΠΑΜ
-Brendan: To Geodude σταματησε!!
-Dawn: Χτυπηθηκαν και οι δυο!!
-Roxanne: Πολύ καλα Alf, αλλα δεν τελειωσαμε ακομα! Geodude κυλισμα ακομα μια φορα!
-Alf: Nincada σκαψιμο!
-Roxanne: Και τωρα τι θα συμβει Alf? Oσο το Nincada θα κρυβεται στο εδαφος η επιθεση του Geodude θα γινεται ακομα πιο δυνατη…
-Brendan: H Roxanne εχει δικιο!
-Dawn: O Alf φαινεται στριμωγμενος!
-Alf: (H Roxanne εχει δικιο…οσο περιμενω τα πραγματα γινονται χειροτερα! ΤΟ ΒΡΗΚΑ!) Nincada προσπαθησε να αισθανθεις που είναι το Geodude και όταν το βρεις βγες και χτυπα το!!
-Roxanne: ΠΩΣ?? Geodude…
-Dawn: Εξυπνη κινηση!!
-Brendan: To Geodude είναιστοναερα!
-Alf: Nincada αποτελειωσε το με μεταλλικο νυχι!!
-Roxanne: Geodude…
-Διαιτητης: Το Geodude ειναι ανικανο για μαχη…
-Brendan: Μπραβο Nincada!!
-Dawn: O Alf περασεμπροστα!!
-Roxanne: Geodudeσε ευχαριστω, τα πηγες περιφημα!! Alf, η τελευταια σου κινηση ηταν πολυ εξυπνη, συγχαρητηρια!! Ωστοσο η μαχη δεν τελειωσε ακομα…Nosepass διαλεγω εσενα!!
-Alf: (Nosepass..το περιμενα! Το Nincada είναι πολύ κουρασμενο από την μαχη του με το Geodude…Θα ηταν καλη ιδεα να το αντικαταστησω) Nincada επεστρεψε!
-Brendan: O Alf ξερει καλα τι κανει εκει περα! Αντικατεστησε το Nincada την καταλληλη στιγμη!
-Dawn: Είναι λογικο Brendan! Εχει δωσει τοσες αρκετες μαχες σταδιου…
-Alf: Ivysaur διαλεγω εσενα!
-Roxanne: Περιμενα να χρησιμοποιησεις τον Sceptile για να ειμαι ειλικρινης, εισαι ολο εκπληξεις!
-Alf: Ivysaur καταιγιδαφυλλων!!
-Roxanne: Nosepass σταματα την καταιγιδα φυλλων με κυμα κεραυνου!!
-Dawn: Φοβερο…η καταιγιδα φυλλων διαλυθηκε εντελως..
-Brendan: Χρησιμοποιωντας το κυμα κεραυνου αντισταθηκε στην επιθεση χορτου του Alf..φοβερο!
-Alf: (Αυτό το Nosepass κρυβει πολλους ασσους στο μανικι του..πρεπει να προσεχς πολύ!) Ivysaur χρησιμοποιησε το δυνατο μαστιγιο για να πιασεις το Nosepass!
-Roxanne: Περιμενα μια τετοια επιθεση αργα η γρηγορα!! Nosepass χρησιμοποιησε κυμα κεραυνου!!
-Alf: Ivysaur όχι…
-Brendan: Φαινεται πως η Roxanne περιμενε το Ivysaur να ερθει σε επαφη με το Nosepass για να εξασφαλισει πως το κυμα του κεραυνου θα εχει σιγουρο αποτελεσμα…
-Dawn: Πολύ εξυπνο!
-Roxanne: Τωρα Nosepass χρησιμοποιησε κοψη της πετρας!
-Alf: Ivysaur χρησιμοποιησε το δυνατο σου μαστιγιο για να το αποφυγεις!
-Dawn: Το απεφυγε παρα την παραλυση!
-Roxanne: Για να δουμε αν θα σαι το ιδιο τυχερος αυτή τη φορα! Nosepass χρησιμοποιησε γροθια του παγου!
-Brendan: Γροθια του παγου??
-Alf: Ivysaur!
-Dawn: Ποιος θα το φανταζοταν πως το Nosepass μπορουσε να μαθει την γροθια του παγου..
-Alf: Ivysaur γρηγορα χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση!!
-Roxanne: Oση ενεργεια και να αναπληρωσεις το αποτελεσμα θα είναι το ιδιο!
-Αlf: Ivysaur επεστρεψε! Nincada διαλεγω εσενα!
-Brendan: O Alf αντικατεστησε ξανα τα ποκεμον του..
-Dawn: To Nincada είναι ακομα κουρασμενο όμως.
-Brendan: Ναι, αλλα η Roxanne δεν θα μπορεσει να το παραλυσει γιατι οι ηλεκτρικες επιθεσεις δεν εχουν αποτελεσμα πανω του αφου εχει και στοιχεια εδαφους!
-Dawn: Αυτο σημαινει ότι ο Alf θα πρεπει να τελειωσει γρηγορα αυτή τη μαχη!
-Roxanne: Για να δουμε ποσο θα αντεξει το Nincada σου! Φαινεται ακομα κουρασμενο!! Nosepass κοψη της πετρας!
-Αlf: Nincada αποφυγε το με επιθεση σκαψιμο!!
-Brendan: Είναι ακομα γρηγορο παρα την κουραση του!!
-Αlf: Τωρα Nincada βγες από το εδαφος και χτυπα!
-Roxanne: Nosepass όχι…
-Alf: Nincada ακολουθησε με μεταλλικο νυχι!
-Roxanne: Nosepass!!
-Dawn: συνεχισε ετσι Alf!!
-Roxanne: Nosepass κοσμημα της δυναμης!
-Αlf: Nincada αποφυγε το με σκαψιμο!
-Roxanne: Δεν θα πετυχει ξανα αυτό!! Nosepass γροθια του παγου στο εδαφος!!
-Alf: Nincada…οχι!
-Διαιτητης: Το Nincada είναι ανικανο για μαχη!
-Brendan: H Roxanne χρησιμοποιησε την γροθια του παγου πολύ εξυπνα!
-Dawn: Εχεις δικιο Brendan..Χτυπωντας το εδαφος λιγο πριν βγει το Nincada ηταν ένα εμμεσο χτυπημα!
-Alf: Nincada σε ευχαριστω πολύ…επεστρεψε! Ivysaur διαλεγω εσενα!
-Roxanne: Δεν περιμενα πως το Nincada θα αντεχε τοσο πολυ!! Είναι πολύ δυνατο!!
-Dawn: Το καλο από ολο αυτό είναι ότι το Nosepass φαινεται να κουραστηκε από τις απανωτες επιθεσεις του Nincada!!
-Brendan: Και δυστυχως το Ivysaur υποφερει ακομα από την παραλυση…σε αυτό το σημειο ο αγωνας είναι πολύ αμφιρροπος!
-Roxanne: Nosepass κοσμημα της δυναμης εμπρος!
-Alf: Ivysaur χρησιμοποιησε το δυνατο μαστιγιο για να το στειλεις μακρια..Ivysaur οχι!
-Brendan: Δεν ειναι καλο…
-Dawn: To Ivysaur δεν μπορει να κουνηθει και χτυπηθηκε!
-Roxanne: Nosepass γροθια του παγου!
-Alf: Ivysaur φυγε από κει…IVYSAUR!! (Σε αυτό το σημειο ο Ivysaur θα χασει αν συνεχισουμε ετσι..)
-Roxanne: Nosepass ας τελειωνουμε…Τι είναι αυτό???
-Brendan: To Ivysaur λαμπει…εξελισσεται??
-Dawn: Όχι..δεν μοιαζει με την λαμψη της εξελιξης, αλλα με την υπερανατπυξη!
-Brendan: Εχω ακουσει για αυτό!! Είναι η ειδικη ικανοτητα που εχουν καποια ποκεμον του χορτου!
-Dawn: ακριβως!! Οι επιθεσεις του χορτου γινονται πολύ δυνατες όταν η ενεργεια του ποκεμον μειωθει σημαντικα!
-Roxanne: Η υπεραναπτυξη είναι πολύ χρησιμη ικανοτητα σε μια μαχη…αλλα πως θα την χρησιμοποιησετε τωρα που το Ivysaur δεν μπορει να κουνηθει?? Το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο!! Nosepass γροθια του παγου!
-Alf: Ivysaur πηδα και αποφυγε το!
-Roxanne: ΠΩΣ??
-Alf: Τωρα αποτελειωσε το Nosepass με καταιγιδα φυλλων!!
-Roxanne: Nosepass……
-Διαιτητης: Το Nosepass ειναι ανικανο για μαχη…νικητης του αγωνα είναι ο Alf από την πολη Pallet!!
-Alf: ΝΑΑΑΑΑΑΙ!! ΤΑΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!
-Brendan: χαχαχα!! Το Ivysaur τα καταφερε κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη!
-Dawn: Μπραβο Alf!!
-Roxanne: Nosepass επεστρεψε…τα πηγες τελεια!! Alf συγχαρητηρια!! Εσυ και τα ποκεμον σου τα καταφερατε και με πολύ εντυπωσιακο τροπο, μπραβο σας!!
-Alf: Ευχαριστουμε Roxanne!!
-Roxanne: Οριστε το εμβλημα της πετρας που πιστοποιει την νικη σου στο σταδιο της Rustboro!!
-Alf: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΤΟ 1ο ΜΑΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΟΕΝΝ!!
-Brendan: συγχαρητηρια Alf!!
-Dawn: Μπραβο σου!!
-Roxanne: Ευχομαι καλη τυχη στις επομενες μαχες σου! Ειμαι σιγουρη ότι θα τα πας περιφημα αν συνεχισεις να αγωνιζεσαι όπως αγωνιστηκες σημερα!!
-Alf: Σε ευχαριστω πολύ Roxanne!!
-Roxanne: Θα μαθαινω νεα σου απο τους υπολοιπους γυμναστες της περιοχης Hoenn και θα περιμενω να σε δω στο Πρωταθλημα Ποκεμον!!
-Alf: Τελεια!! Θα παω γρηγορα στο κεντρο ποκεμον για να φροντισει το Nincada και το Ivysaur η νοσοκομα Joy!!
-Roxanne: Καλη τυχη σε ολους σας!!
-Dawn: Ευχαριστουμε Roxanne!
-Brendan: Αντιο!!
-Alf: Ειςτοεπανυδειν!!

Και καπως ετσι, υστερα από μια πολύ ανατρεπτικη μαχη, το εμβλημα της πετρας του σταδιου της πολης Rustboro βρισκεται επιτελους στα χερια μου!! Το ταξιδι προς την επομενη πολη και το επομενο σταδιο συνεχιζεται…

#311 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 13 December 2011 - 15:21

14. Retrieve the Devon Goods…Team Aqua again!!

Μετα την νικη μου στο σταδιο της πολης Rustboro εναντια στην αρχηγο σταδιου Roxanne και λιγο πριν ξεκινησουμε για την επομενη πολη με σταδιο, η Dawn, o Brendan και εγω, κατευθυνομαστε στα κεντρικα γραφεια της επιχειρησης που κατασκευαζει τα pokenav, προκειμενου να επιδιορθωσουμε το pokenav του Brendan!
-Ρεσεψιον: Καλως ηρθατε στην Eπιχειρηση Devon! Πως θα μπορουσα να σας βοηθησω?
-Brendan: Καλησπερα! Το pokenav μου φαινεται πως εχει καποια προβληματα πλοηγησης τον τελευταιο καιρο..καποιες φορες χανει το σημα του και καποιες άλλες φορες παρακαμπτει ολοκληρες πολεις.
-Ρεσεψιον: Μην ανησυχειτε καθολου! Προφανως θα χρειαζεται μια απλη αναβαθμιση! Θα το στειλω αμεσως στους τεχνικους μας και το πολύ σε μια ωρα θα είναι ετοιμο..Μπορειτε να περασετε και να το παρετε τοτε!
-Brendan: Ευχαριστουμε πολύ!!
(Υστερα από λιγο στην πολη Rustboro)
-Dawn: Ηταν πολυ εξυπηρετικοι!
-Alf: Πραγματικα! Και οσο σκεφτομαι ότι σε 1 ωρα το πολύ θα ξεκινησουμε για την πολη Dewford και το επομενο γυμναστηριο ποκεμον δεν μπορω να περιμενω!!
-Dawn: τηνπολη Dewford??
-Alf: Ναι!! Θυμαμαι πως ο Chris ανεφερε ότι η πολη Dewford είναι η πιο κοντινη πολη με γυμναστηριο!
-Brendan: Ειχε απολυτο δικιο…αλλα η πολη Dewford βρισκεται στο νησι Dewford…
lf: ΝΗΣΙ ??
-Brendan: Ακριβως…και δεν μπορουμε να κολυμπησουμε για να φτασουμε εκει..
-Dawn: Αρα πρεπει να βρουμε έναν τροπο να παμε εκει..
-Alf: Ας βρουμε κατι μεσα στην επομενη μια ωρα…θελω να κερδισω ακομα ένα τετοιο!
-Dawn: Alf βαλε στην θηκη σου το εμβλημα…το κοιτας από την ωρα που στο εδωσε η Roxanne!!
-Brendan: Παιδια προσεξτε…καποιος ερχεται τρεχοντας προς τα μας..
-Dawn: εε??

ΜΠΑΜ

-Alf: αααααοοοουυυυ!!
-Dawn: Alf εισαι καλα??
-Alf: Ναι…αλλα μου επεσε το..
-Υπαλληλος Devon: TOEMBΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ!! ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!
-Brendan: Τι συμβαινει?? Και γιατι ετρεχες ετσι??
-Heather: To ονομα μου ειναι Heather και εργαζομαι στην Επιχειρηση Devon! Ερχομουν από την πολη Dewford με τον φιλο μου τον Κυριο Briney βιαστικα για να παραδωσω καποια νεα αντικειμενα στον προεδρο μας όταν ένα μελος της Ομαδας Aqua μου επιτεθηκε και τα εκλεψε…Προσπαθησα να τον ακολουθησω και να του τα παρω πισω, αλλα μπηκε στο τουνελ Rusturf!!
-Brendan: Ωχ οχι!
-Dawn: Τι σημαινει αυτό??
-Brendan: To τουνελ Rusturf ενωνει τις πολεις Rustboro και την Πολη Verdanturf αλλα μετα απο μια κατολισθηση το περασμα εκλεισε και το τουνελ εχει μετατραπει σε μια αχανη σπηλια!!
-Heather: Ακριβως! Αφησα λοιπον τον Κυριο Briney να φυλαει την εισοδο και αρχισα να τρεχω για να βρω βοηθεια και ετσι επεσα πανω σε σας! Θα με βοηθησετε λοιπον?? Αφου καταφερατε να κερδισετε την Roxanne και να παρετε το εμβλημα σημαινει πως ειστε εμπειροι εκαπιδευτες!!
-Alf: φυσικα και θα σε βοηθησουμε! Αλλοστε εχουμε καποιους ανοιχτους λογαριασμους με την Oμαδα Aqua!!
-Brendan: Παμε γρηγορα…θα σας δειξω εγω τον δρομο!!
-Heather: Σας ευχαριστω πολύ παιδια…εγω θα παω στον προεδρο να τον ενημερωσω για την κατασταση!!

(Στο τουνελ Rusturf)
-Brendan: Εδω ειμαστε!!
-Alf: Ναι, αλλα δεν βλεπω πουθενα τον Κυριο Briney!
-Dawn: Λετε να μπηκε μεσα στο τουνελ??
-Alf: Ενας τροπος υπαρχει μονο να μαθουμε…παμε και εμεις!
-Brendan: Και αν χαθουμε??
-Alf: Δεν θα χαθουμε..
-Brendan: Πως??
-Alf: Nincada διαλεγω εσενα!! To Nincada θα μας βοηθησει να βρουμε τον δρομο μας μεσα στο τουνελ χαρη στα στοιχεια τυπου εδαφους που διαθετει!!
-Brendan: Εξυπνο!!
-Alf: Παμε γρηγορα!

(Μεσα στο τουνελ Rusturf)
-Dawn: Νομιζω πως πηγαινουμε καλα…
-Brendan: Εχεις δικιο..νομιζω πως ακουω φωνες!!
-?????: Δωσε μου πισω τον Peeko!!
-?????: Δεν προκειται γερο! Τωρα που εφυγες και εσυ απο την μεση θα παρω τα αντικειμενα της Devon και θα φυγω!!
-Alf: Nincada χρησιμοποιησε σκαψιμο για να ανοιξεις μια τρυπα και να ριξεις μεσα το μελος της Ομαδας Aqua!!
-Μελος Aqua: Τι συμβαινει ??? Το εδαφος κατω από τα ποδια μου κουνιεται!! ΑΑΑΑΑ!!
-Brendan: Tailow βοηθησεμας!! Χρησιμοποιησε γρηγορη επιθεση και παρε τα αντικειμενα της Devon!
-Dawn: Beautifly διαλεγω εσενα!! Χρησιμοποιησε ασημενιο ανεμο και ελευθερωσε το Wingull.
-Briney: Μα τι στο καλο??
-Alf: Κυριε Briney μας εστειλε ο Heather για να βοηθησουμε!!
-Βriney: χαχαχα!! Πανω στην ωρα παιδια!!
-Μελος Aqua: Να σας παρει τα καταστρεψατε ολα! Golbat διαλεγωεσενα!!
-Alf: Θελειςμαχη?? Ειμαστε 4 και εισαι ενας!!
-Μελος Aqua: (Εχει δικιο…δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω..μονο μια λυση υπαρχει) Golbat χρησιμοποιησε μομβα αποβλητων στο εδαφος!!

ΜΠΑΜ

-Ολοι: Γκουχου Γκουχου!!
-Alf: Δεν βλεπω τιποτα!!
-Dawn: Beautily – γκουχου γκουχου - χρησιμοποιησε ριπη ανεμου - γκουχου γκουχου – για να διωξεις τον καπνο.
-Brendan: Πολύ καλυτερα!
-Αlf: Να παρει..εφυγε!!
-Βriney: δεν πειραζει παιδια..εχουμε τα αντικειμενα και τον Peeko!!
-Dawn: Χαχαχα! Σωστα!
-Βriney: ας γυρισουμε πισω στην Επιχειρηση Devon για να τους πουμε τι συνεβει!!
-Brendan: Παμε!!

(Στην Επιχειρηση Devon)
-Briney: ..Και ετσι, η Dawn, oBrendan και ο Alf πηραν πισω τα αντικειμενα της Devon και σωσαν και τον Peeko μου!!
-Heather: Φοβερο!! Ειμαι τοσο τυχερος που επεσα πανω σας!!
-Alf: χααχαχα!! Δεν ηταν και τιποτα δυσκολο τελικα!!
-Dawn: Ο Alf εχει δικιο…λιγος καπνος παραπανω ηταν!!
-Brendan: τελος καλο, όλα καλα λοιπον!!
-Προεδρος: Σαν Προεδρος της Επιχειρησης Devon θα ηθελα να σας ευχαριστησω παιδια...μας σωσατε!! Και για να σας εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου οριστε ένα δωρο από μενα για σας!!
-Dawn: Ένα pokenav!!
-Alf: Ναι αλλα μοιαζει διαφορετικο απο εκεινο του Brendan!
-Προεδρος: Βλεπετε ειναι το τελευταιο μας μοντελο!!
-Brendan: ευχαριστουμε πολύ προεδρε, αλλα εχουμε ηδη ένα pokenav και για την ακριβεια το εφερα σημερα για επισκευη!
-Προεδρος: Σε αυτή τη περιπτωση απλα θα κρατησουμε το παλιο σου pokenav!!
-Brendan: χαχαχα!! Φοβερο!! Εχουμε το τελευταιο pokenav που κυκλοφορει στην αγορα!!
-Προεδρος: Το ξερω ότι μολις σωσατε την επιχειρηση μας, αλλα θα ηθελα να σας ζητησω μια προσωπικη χαρη!
-Alf: Πειτε μας!!
-Προεδρος: Θα μπορουσατε να δωσετε αυτό το γραμμα στον γιο μου, Steven?? Περιεχει πληροφοριες για ένα πολύ σοβαρο θεμα και φοβαμαι να το στειλω με καποιον υπαλληλο μετα το σημερινο συμβαν, αλλα ειμαι σιγουρος πως ότι και να συμβει σε σας θα το παραδωσετε παση θυσια!!
-Brendan: Steven…και ο Προεδρος της Επιχειρησης Devon….χμμμ!! Κυριε να σας κανω μια ερωτηση?? O γιος σας Steven ειναι ο πρωην πρωταθλητης της περιοχης Hoenn??
-Alf/Dawn: ΕΕΕΕ??
-Alf: Ο πρωην πρωταθλητης της περιοχης Hoenn??
-Προεδρος: Ναι Brendan! Ο γιος μου ηταν Πρωταθλητης της περιοχης Hoenn αλλα παραιτηθηκε γιατι ηθελε να αφιερωσει τον χρονο του στο να βρει σπανιες πετρες!!
-Αlf: εκλεισε τοτε!! Θα του παραδωσουμε το γραμμα και θα τον προκαλεσω σε μαχη!!
-Προεδρος: χαχαχαχα!! Μην βιαζεστε να δεχτειτε…δεν ακουσατε ακομα που βρισκεται ο steven..
-Alf: Που βρισκεται??
-Προεδρος: Στην πολη Dewford!!
-Alf: Dawn...Brendan…ακουσατε που βρισκεται ?? Χαχαχαχα!!
-Dawn/Brendan: χαχαχαχα!!
-Προεδρος: Μα γιατι γελατε??
-Alf: Γιατι η επομενη σταση μας ηταν η πολη Dewford!!
-Dawn: Ακομα και ετσι Alf…ακομα δεν εχουμε βρει πως θα παμε εκει αφου πρεπει να διασχισουμε την θαλασσα…
-Briney: Ειμαι εγω εδω για αυτο παιδια!!!!
-Alf/Dawn/Brendan: εεεεεεεε???
-Briney: Θα σας παω εγω με το καραβι μου, όπως πηγα και γυρισα τον Heather!!
-Dawn: Αληθεια??
-Brendan: Μπορειτε να το κανετε αυτο??
-Briney: Φυσικα!! Σωσατε τον Peeko μου…σας χρωσταω μεγαλη χαρη!!
-Alf: Τελεια τοτε…ΠΟΛΗ DEWFORD ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Και ετσι…η Dawn, o Brendan και εγω καταφεραμε να φερουμε πισω στην Επιχειρηση Devon τα κλεμμενα αντικειμενα χαλωντας ακομα ένα σχεδιο της Ομαδας Aqua!! Με ένα νέο pokenav και τον Κυριο Briney η πολη Dewford είναι η επομενη σταση!!

#312 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 20 December 2011 - 10:44

15. Leo and Dawn!! The second ribbon!!

Mετα την τελευταια μας συναντηση με την Ομαδα Aqua στην πολη Rustboro και αφου πηραμε πισω τα κλεμμενα αντικειμενα της Επιχειρησης Devon και σωσαμε το Wingull του Κυριου Briney, βρισκομαστε στην πολη Dewford προκειμενου να παραδωσουμε ένα γραμμα στον γιο του Προεδρου της Devon, Steven!
-Briney: Φτασαμε παιδια!!
-Brendan: Ευχαριστουμε για την βολτα κυριε Briney!
-Dawn: Το ταξιδι στη θαλασσα ειναι παντα πολυ αναζωογονητικο!!
-Briney: Δεν κανει τιποτα παιδια!! Θα μεινω μαζι σας μεχρι να τελειωσετε ολες τις δουλειες σας στο νησι γιατι καποιος πρεπει να σας παει πισω!!
-Brendan: Τελεια!
-Dawn: Ευχαριστουμε Κυριε Briney!!
-Αlf: Αυτή η πολη αν και βρισκεται σε νησι είναι πολύ εκσυγχρονισμενη!! Υπαρχουν συγχρονες οθονες παντου!!
-Brendan: χαχα!! Ακριβως επειδη είναι νησι, κανενας από τους κατοικους εδώ δεν ηθελε να οι κατοικοι του Hoenn να πιστευουν ότι υστερει από τις μεγαλες πολεις και για αυτό ανεπτυξαν αυτό το δικτυο με οθονες!
-Dawn: Φοβερο!! Και τι δειχνουν??
-Brendan: Δειχνουν τα καυτα νεα της ημερας!!
-Αlf: χαχα!! Πολύ καλα λοιπον…Τωρα μενει να βρουμε τον Steven και να του δωσουμε το γραμμα…αναρωτιεμαι που μπορει να βρισκεται!!
-Briney: Ξεροντας τον Steven θα βρισκεται σε καποια σπηλια ψαχνοντας για σπανιες πετρες και η μονη σπηλια που διαθετει αυτό το νησι είναι η σπηλια Granite!!
-Alf: τελεια!! Παμε να τον βρουμε!!
-Dawn: ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ!! ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!
-Brendan: Αληθεια??
-Alf: Εχει δικιο..αυτο δειχνουν οι οθονες!!
-Dawn: Να παρει…μακαρι να ειχαμε ερθει νωριτερα…θα μπορουσα να λαβω μερος και να κερδισω την πρωτη μου κονκαρδα!!
-Briney: Νομιζω πως μολις εληξε…
-Dawn: Εχετε δικιο Κυριε Briney και ο νικητης φαινεται πως είναι…ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
-Βrendan: O Leo??
-Alf: OChris και ο Leo βρισκονται στο νησι Dewford..
-Dawn: Οχι μονο βρισκονται στο νησι, αλλα ο Leo μολις καταφερε να κερδισει την 2η κονκαρδα του και εγω δεν εχω ουτε μια ακομα…
riney: Τους ξερετε??
-Brendan: Ναι..ο Alf και η Dawn του συναγωνιζονται! Τους ξερετε και εσεις??
-Briney: Ναι..τους ειχα μεταφερει με το πλοιο μου πριν μερες..
-Βrendan: Καταλαβα!!
-Dawn: AAAAAAAAAAAA!!
-Αlf: Dawn μην εκνευριζεσαι…δεν χρειαζεται να αποδειξεις κατι…ολοι ξερουμε την αξια σου! Συντομα θα εχεις αρκετες κονκαρδες!!
-Brendan: Ο Αlf εχει δικιο Dawn!!
-Dawn: Δεν εχετε αδικο, αλλα Alf πως θα σου φαινοταν αν ο Chris εχει ηδη κερδισει το 2ο εμβλημα του??
-Alf: TIIIIIIII?? ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!
-Briney: Παιδια..ηρεμηστε!! Πρωτα πρεπει να παραδωσουμε το γραμμα στον Steven και μετα μπορειτε να κανετε ότι θελετε!
-Dawn: Εχετε δικιο! Ας παμε προς την σπηλια Granite!!
-Alf: Σωστα!! Φυγαμε!
-Briney: Ετσι μπραβο!!

(Λιγο αργοτερα στον δρομο προς την σπηλια Granite)
-Dawn: Παιδια! Αυτο ειναι το σταδιο του σημερινου διαγωνισμου!! Αναρωτιεμαι αν ο Chris με τον Leo εχουν ηδη φυγει..
-Leo: Μολις τωρα φευγαμε!
-Dawn: Leo-Chris!!
-Chris: Γεια σας παιδια, τι κανετε??
-Αlf: Εχουμε να παραδωσουμε ένα γραμμα και μετα θα θα παμε προς το γυμναστηριο ποκεμον!
-Chris: Πολύ καλα! Αυτό σημαινει ότι καταφερες να κερδισεις την Roxanne…αλλα εισαι ενα βημα πισω Alf..εχω κιολας το 2ο μου εμβλημα!!
-Alf: Μπραβο Chris.
-Chris: Κυριε Briney εσεις φερατε τα παιδια όπως φερατε και εμας??
-Briney: Ναι Chris!! Xαιρομαι που σας ξαναβλεπω και ειστε καλα!! Pichu μεγαλωσες κι αλλο απο την τελευταια φορα!!
-Leo: Και εμεις χαιρομαστε Κυριε Briney!! Το Pichu εδωσε τρομερη παρασταση σημερα!!
-Dawn: Leo συγχαρητηρια για την 2η κονκαρδα σου!
-Leo: Ευχαριστω πολυ Dawn! Μηπως καταφερες να κερδισεις καμια κονκαρδα!!
-Dawn: Μην μιλας σαν να βρισκεσαι στην κορυφη Leo!
-Leo: Μπορει να μην βρισκομαι στην κορυφη, αλλα ειμαι καλυτερος απο σενα!!
-Dawn: Ετσι λες?? Αποδειξε το!!
-Leo: Σε κερδισα στον διαγωνισμο ποκεμον της πολης Rustboro και εχω κιολας την 2η μου κονκαρδα…δεν σου φτανουν αυτά??
-Dawn: Ας δωσουμε ακομα μια φορα μαχη!!
-Briney: (Brendan ετσι κανουν καθε φορα?)
-Brendan: (Ετσι και ακομα χειροτερα!!)
-Leo: Ο επομενος διαγωνισμος ποκεμον περιμενει Dawn..δεν εχω χρονο για μια μαχη!
-Dawn: Ώστεφοβασαι??
-Leo: Πολυ καλα λοιπον!! Τι θα ελεγες για διπλη μαχη??
-Dawn: Εγινε!!
-Βriney: Τι θα γινει με το γραμμα Dawn!
-Dawn: Μην ανησυχειτε Κυριε Briney…δεν θα παρει πολυ ωρα, συν οτι αν ο Steven φυγει απο την σπηλια θα περασει αναγκαστικα απο εδω και θα τον δουμε..
-Briney: Σωστα..
………………………………………………………………………………………………………………………….

-Alf: Ακομα μια μαχη αναμεσα στην Dawn και τον Leo!
-Chris: Και αυτή τη φορα είναι διπλη μαχη!
-Brendan: Θα εχει πολύ ενδιαφερον..
-Dawn: Torchic-Beautifly διαλεγωεσενα!
-Leo: Pichu-Kirlia φυγαμε!
-Dawn: Kirlia?? Περιμενα πως θα χρησιμοποιουσες το Dragonair, ή το Metang!
-Leo: Και εγω το ιδιο θα περιμενα αν ημουν στην θεση σου, αλλα βλεπεις εχω μαζεψει αρκετα ποκεμον στα ταξιδια μου και αυτή την στιγμη θελω να δοκιμασω ένα από τα ποκεμον που εxω πιασει μεχρι τωρα στο Hoenn!
-Brendan: Θα ηθελα πολύ να δω τι ειδους ποκεμον εχει πιασει ο Leo!
-Alf: Εγω παλι θα ηθελα να δω την συλλογη του Chris!!
-Leo: Dawn οι κυριες προηγουνται!
-Dawn: ΠολύκαλαλοιπονΤorchic φλογοβολο! Beuatifly ριπηανεμου!
-Brendan: Οιεπιθεσεις της Dawn συνδυαστηκαν και δημιουργησαν έναν πανεμορφο στροβιλο φωτιας!
-Briney: Να και κατι που δεν βλεπεις κάθε μερα!
-Leo: Kirlia σταματησε τον στροβιλο φωτιας με συγχηση και Pichu διελυσε τον με χτυπημα Volt!
-Alf: Ο στροβιλος διαλυθηκε εντελως!
-Chris: αν αυτή η μαχη γινοταν στον διαγωνισμο η Dawn μολις θα ειχε χασει πολλους ποντους…το Pichu διελυσε τον στροβιλο και ηταν πανεμορφο αναμεσα στις γλωσσες φωτιας που απεμενειναν..
-Dawn: Καθολου ασχημα Leo!
-Leo: Ευχαριστω Dawn! Σειρα μου τωρα! Kirlia χρησιμοποιησε μαγικα φυλλα! Pichu ενωσε τα μαγικα φυλλα με ακτινα φορτισης!
-Βrendan: Τα μαγικα φυλλα ενωθηκαν κατω από την ακτινα φορτισης σαν μια αλυσιδα!!
-Leo: Η οποια αλυσιδα θα δεσει τα ποκεμον σου Dawn! Kirlia χρησιμοποιησε συγχηση για να κατευθυνεις την επιθεση!!
-Alf: Dawn προσεχε..
-Briney: Τι μαχη!!
-Dawn: Beautifly χρησιμοποιησε βολη νηματος για να αποκρουσεις την αλυσιδα! Torchic διελυσε την με φλογοβολο!!
-Leo: Kirlia, Pichu…να παρει!!
-Chris: H Dawn όχι μονο καταφερε να αποκρουσει την επιθεση του Leo, αλλα καταφερε να χτυπησει και τα ποκεμον του!
-Alf: H Dawn καταφερνει παντα να γυρισει το παιχνιδι!!
-Leo: Pichu αστερακια γρηγορα, Kirlia χρησιμοποιησε ηλεκτροπληξια για να ενισχυσεις τα αστερακια!!
-Brendan: Τα αστερακια εγιναν σαν ηλεκτρικα σουρικεν…φοβερο!
-Dawn: Beautifly χρησιμοποιησε ασημενιο ανεμο για να τα αποκρουσεις!! Beutifly, Torchic
-Chris: Δεν καταφερε να τα αποκρουσει..ηταν πολυ γρηγορα και δυνατα και ξεπερασαν τον ασημενιο ανεμο..
-Αlf: ελα Dawn…
-Leo: Pichu χτυπημα Volt στην Beautifly!
-Brendan: Αν αυτη η επιθεση βρει στοχο, η Beautifly θα χει μεγαλο προβλημα…
-Leo: Kirlia μπαλα σκιας στο Torchic!
-Dawn: Τοrchic γρηγορα, αποφυγε την μπαλα σκιας και προστατεψε την Beautifly!! ΕΕ?? Χτυπημα Volt??
-Leo: Πωως?? PichuKirlia!!
-Brendan: Μα πως το Torchic χρησιμοποιησε το χτυπημα Volt??
lf: Δεν εχω ιδεα…Chris??
-Chris: Ειμαι το ιδιο σαστισμενος με εσας παιδια…
-Briney: To Torchic δεν χρησιμοποιησε το χτυπημα Volt ακριβως…
-Dawn: Τι θα πει αυτό?
-Briney: To Torchic χρησιμοποιησε μια νεα επιθεση, την κινηση καθρεφτης..
-Leo: Όχι αυτή…
-Chris: Ετσι εξηγειται!
-Brendan: Κινηση καθρεφτης??
-Alf: ναι! Η κινηση καθρεφτης κανει το ποκεμον να χρησιμοποιει την τελευταια επιθεση που χρησιμοποιησε το αντιπαλο ποκεμον..
-Dawn: Torchic εμαθες μια νεα κινηση…αυτό είναι φοβερο!! Ας τελειωσουμε αυτή τη μαχη!
-Leo: Ας δουμε τι κρυβεις στο μανικι σου Dawn!
-Dawn: Torchic φλογοβολο! Beautifly ασημενιος ανεμος!
-Brendan: Αυτή τη φορα δημιουργηθηκε ενας ασημοκοκκινος στροβιλος φωτιας..πανεμορφος!
-Chris: Δεν θα διαφωνισω…
-Alf: Θελω πολύ να δω πως θα αντιδρασει ο Leo…
-Leo: Kirlia μπαλα σκιας! Pichu χρησιμοποιησε σιδερενια ουρα στην μπαλα σκιας!

ΜΠΑΜ

-Chris: Φαινεται πως και οι δυο πλευρες χτυπηθηκαν..
-Brendan: Μεχρι να καθαρισει το τοπιο όμως δεν μπορουμε να δουμε τιποτα..
-Briney: Διπλο KO! Τι φοβερη μαχη!!
-Chris: Ισσοπαλια!!
-Alf: Ποιος θα το περιμενε!!
-Brendan: Η Dawn τα πηγε τελεια και επιπλεον το Torchic εμαθε μια νεα πανισχυρη επιθεση!! Φοβερο!
-Dawn: Torchic-Beautifly τα πηγατε τελεια…σας ευχαριστω! Επιστρεψτε!
-Leo: Pichu-Kirlia εξαιρετικη μαχη..Γυριστε!
-Chris: Πολύ ωραια μαχη παιδια, μπραβο σας!
-Alf: Ηταν πολύ καλη πραγματικα!
-Leo: ευχαριστουμε!! Dawn ξερεις κατι?? Τελικα χαιρομαι που αποδεχτηκα την προκληση σου σημερα…γιατι εμαθα πολλα από αυτην την μαχη!
-Dawn: Και εγω εμαθα πολλα Leo και να εισαι σιγουρος πως την επομενη φορα που θα βρεθουμε αντιμετωποι, θα κερδισω σιγουρα!
-Leo: Αυτό θα το δουμε!
-Chris: Leo πρεπει να παμε προς το λιμανι σιγα σιγα!
-Alf: Στο λιμανι?? Γιατι??
-Chris: Για να παρουμε το καραβι και να παμε στην επομενη πολη!!
-Briney: Μπορειτε να μεινετε αν θελετε και να σας παω εγω στην πολη Slateport οταν τελειωσουμε απο το νησι Dewford!
-Leo: Καλο μου ακουγεται…
-Chris: ευχαριστουμε Κυριε Briney, αλλα εχετε αρκετες δουλειες να κανετε στο νησι…το γραμμα, η μαχη με τον γυμναστη…
-Briney: Όπως θελετε παιδια!!
-Chris: Alf ο αρχηγος σταδιου εδώ είναι πιο δυνατος από την Roxanne και χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πυγμαχιας, για αυτό φροντισε να εισαι προετοιμασμενος!
-Alf: Δεν χρειαζοταν να μου πεις λεπτομεριες Chris!! Χαχα!! Ότι ποκεμον και να χρησιμοποιουσε θα τον κερδιζα!!
-Chris: ειμαι σιγουρος!! Λοιπον, θα τα ξαναπουμε!
-Leo: Αντιο σε ολους!
-Dawn: Aντιο!
-Brendan: Καλη τυχη!
riney: Να προσεχετε!!

Κι ετσι, χαρη στην αποφασιστικοτητα της Dawn, την σκληρη προσπαθεια των ποκεμον της και την νεα επιθεση του Torchic, η δευτερη μαχη της Dawn και του Leo εληξε με ισσοπαλια!! Οσο ο Chris και ο Leo απομακρυνονται από το νησι Dewford με κατευθυνση τον επομενο προορισμο τους, η Dawn, o Brendan, o Κυριος Briney και εγω, συνεχιζουμε προς την σπηλια Granite προκειμενου να βρουμε τον Steven και να του παραδωσουμε το γραμμα…

#313 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 20 December 2011 - 10:47

coming up...

16. Makuhita’s pinch!! Brawly and Steven to the rescue!!

17. The mystery of Nincada’s evolution!!

Alf VS Brendan!!

18. The fighting types!! Makuhita Vs Makuhita!!

Edited by Rihardil, 04 January 2012 - 12:24.

#314 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 27 December 2011 - 14:31

16. Makuhita’s pinch!! Brawly and Steven to the rescue!!

Εχοντας φτασει στην Σπηλια Granite μετα την μικρη μας επανασυνδεση με τον Leo και τον Chris, το να βρουμε τον Steven και να του παραδωσουμε το γραμμα που του εγραψε ο πατερας του, ο Προεδρος της Επιχειρησης Devon, αποδεικνυεται δυσκολοτερο από ότι ειχαμε τυχον φανταστει. Ακομα και με την βοηθεια του Κυριου Briney και του Peeko περπαταμε εδώ και αρκετες ωρες και ακομα δεν εχουμε βρει κανενα ιχνος από τον πρωην πρωταθλητη του Hoenn!!
-Dawn: Τα ποδια μου με πονανε…δεν ξερω ποσο ακομα μπορω να συνεχισω παιδια..
-Alf: Ελα Dawn κανε λιγο κουραγιο ακομα!
-Βrendan: O Alf εχειδικιο! Ειμαι σιγουρος πως θα πεσουμε πανω στον Steven από ωρα σε ωρα!
-Briney: υπαρχει ακομα ένα περασμα πισω από αυτόν τον βραχο! Μπορουμε να το ερευνησουμε και αυτό!
-Dawn: Ενταξει λοιπον…παμε!!
-Alf: χαχα!! Ετσι μπραβο Dawn!
-Brendan: Μην αφηνεις την κουραση να σε κερδισει!!
-Briney: Εδώ ειμαστε!
-Brendan: Δεν είναι ουτε εδώ…
-Alf: Να παρει! Ποσο μεγαλη μπορει να είναι αυτή η σπηλια πια!!
-Dawn: Τωρα μπορω να λιποθυμισω νομιζω…
-Briney: Παιδια! Σταματηστε να μιλατε και ακουστε!
-Brendan: Δεν ακουω τιποτα..
-Briney: Σουτ!
-Alf: Ουτε εγω ακουω κατι..
-Briney: ΣΟΥΤ!
-Dawn: Ο κυριος Briney εχει δικιο…ακουγονται σαν καποιος να ποναει.
-Alf: Εσυ δεν λιποθυμισες???
-Brendan: χαχα!! Παμε να δουμε τι είναι..
…………………………………………………………………………………………………………………………
-Alf: Παιδια κοιταξτε! Ένα Makuhita!
-Dawn: Ειναι τοσο γλυκο! Αραγε αυτό εκλαιγε?
-Brendan: Φαινεται πως ενας τεραστιος βραχος εχει πεσει παγιδευσει τα ποδια του και δεν μπορει να ξεφυγει.
-Briney: Το καημενο..
-Alf: Μην ανησυχεις Makuhita! Θα σε βοηθησουμε! Sceptile, Ivysaur διαλεγω εσας!
-Dawn: Τι εχεις σκοπο να κανεις??
-Alf: Να σπασω την πετρα φυσικα! Sceptile φυλλο λεπιδα! Ivysaur Καταιγιδα Φυλλων!
-Brendan: Αυτό θα πρεπει να ηταν αρκετο…ΠΩΣ??
-Dawn: Πως είναι δυνατον?? Ο βραχος δεν εχει ουτε γρατζουνια…
-Alf: Μην αγχωνεσαι Makuhita! Θα δοκιμασω κατι άλλο! Sceptile, Ivysaur επιστρεψτε, σας ευχαριστω! Nincada διαλεγω εσενα!
-Brendan: Θα προσπαθησεις να ανοιξεις τουνελ με το σκαψιμο του Nincada??
-Alf: Ακριβως!
-Briney: Alf μην το κανεις αυτό!
-Alf: Γιατι?
-Dawn: Ο Alf εχει δικιο…γιατι?? Ακουγεται καλο σχεδιο!
-Briney: Γιατι μπορει ο βραχος να μετατοπιστει και να πληγωσει χειροτερα το Makuhita!
-Alf: Πολυ καλα λοιπον! Dawn θα χρειαστω το κανονι αστραπης του Blastoise!
-Dawn: Μια επιθεση τυπου ατσαλιου θα κανει κομματια τον βραχο..εξυπνο! Blastoise διαλεγω εσενα!
-Αlf: Όχι μονο μια…!! Ξεχνας το Nincada!! Nincada μεταλλικο νυχι!
-Dawn: Blastoise κανονι αστραπης!
-Brendan: Τιποτα??
-Alf: Να παρει!! Dawn χρησιμοποιησε και το μεταλλικο νυχι του Prinplup…δεν γινεται να αφησουμε το Makuhita παγιδευμενο!
-Dawn: Εγινε! Prinplup διαλεγω εσενα!
-Alf: Παμε άλλη μια φορα, ολοι μαζι! Nincada μεταλλικο νυχι!
-Dawn: Prinplup μεταλλικο νυχι και εσυ! Blastoise κανονι αστραπης!!
-Brendan: ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ??
-Briney: Φοβαμαι πως αυτό συμβαινει λογω της συστασης των πετρωματων εδώ στην σπηλια Granite!
-Alf: Τι θα πει αυτο??
-Briney: Θυμηθειτε τι ειπε ο πατερας του Steven!! Ότι παρατησε την θεση του για να ψαξει σπανιες πετρες!! Σε αυτή την σπηλια υπαρχουν σπανια πετρωματα που η συσταση τους είναι αγνωστη μεχρι και σημερα! Τα ποκεμον που ζουν εδώ εξασκουνται σε αυτά τα πετρωματα και είναι τα μονα που μπορουν να τα διαλυσουν..
-Alf: Τοτε ας παμε να πιασουμε ποκεμον που ζουν εδώ!
-Brendan: Δεν είναι τοσο ευκολο Alf! Μεχρι να βρουμε ένα ποκεμον και να το πιασουμε το Makuhita μπορει να μην τα καταφερει…
-Dawn: O Brendan εχειδικιο..
-Alf: και τι θα κανουμε τοτε?? Θα παρακολουθουμε το Makuhita χωρις να κανουμε τιποτα…
-?????: Θα αφησετε να το χειριστουμε εμεις!!
-Alf/Dawn/Brendan: ΕΕΕ??
-Briney: O STEVEN KAI O BRAWLY!!
-Dawn: O Steven?? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-Brendan: Ποιος είναι ο Brawly??
-Briney: ειναι ο γυμναστης της πολης Dewford!
-Alf: (O Γυμναστης της πολης Dewford?? Και εκανε προπονηση με τον Steven?? Δεν θα ναι ευκολο..)
-Steven: Brawly ας ελευθερωσουμε το πληγωμενο ποκεμον!
-Brawly: Φυγαμε!!
-Steven: Aggron διαλεγω εσενα! Χρησιμοποιησε μεταλλικο νυχι!
-Αlf: (Eνα Aggron! Φαινεται πολύ δυνατο!!)
-Brawly: Machop σπασιμο τουβλων εμπρος!
-Alf: (Machop?? Ώστε ο Chris ειχε δικιο όταν ειπε ότι ο γυμναστης της πολης χρησιμοποιει ποκεμον τυπου πυγμαχιας!)
-Brendan: Φοβερο!! Τα ποκεμον τους καταφεραν να σπασουν τον βραχο!
-Dawn: Τελεια!! Το Makuhita ελευθερωθηκε!
-Briney: Brawly, Steven! Εμφανιστηκατε την καταλληλη στιγμη!
-Steven: Ο Brawly και εγω εξερευνουσαμε την σπηλια όταν ξαφνικα ακουσαμε επιθεσεις να συγκρουονται και ηρθαμε να το ελεγξουμε!
-Dawn: Εμεις ειμαστε υπεθυνοι για τις επιθεσεις αυτές!
-Brendan: Τα ποκεμον μας προσπαθουσαν να ελευθερωσουν το Makuhita!
rawly: Καταλαβα! Αλλα τι γυρευετε στην Σπηλια Granite ολοι μαζι??
-Alf: Ψαχναμε τον Steven για να του παραδωσουμε ένα γραμμα από τον πατερα του!
-Steven: ένα γραμμα…για μενα?? Σας ευχαριστω παιδια και συγγνωμη αν το ταξιδι σας για να με βρειτε ηταν δυσκολο!
-Alf: Δεν ειχαμε καμια δυσκολια! Αλλοστε ηταν μαζι μας ο κυριος Briney!
-Steven: χαχα!! Σωστα!! Πως σας λενε!?
-Dawn: Ειμαι η Dawn και ειμαι συντονιστρια ποκεμον!
-Brendan: Ειμαι ο Brendan και ειμαι ερευνητης ποκεμον!
-Alf: Και εγω ειμαι ο alf εκπαιδευτης ποκεμον!
-Steven: Χαιρω πολύ παιδια! Ειμαι ο Steven και από εδώ είναι ο φιλος μου και γυμναστης της πολης Dewford, Brawly!
-Brawly: Χαιρομαι που σας γνωριζω παιδια!!
-Alf: O πρωην πρωταθλητης της περιοχης Hoenn και ο γυμναστης της πολης!! Ποιον από τους δυο σας να προκαλεσω πρωτα σε μαχη??
-Steven: χαχαχα! Αφου εισαι εκπαιδευτης ποκεμον θα σου προτεινα τον Brawly αφου φανταζομαι ότι θα μαζευεις εμβληματα για να λαβεις μερος στο Πρωταθλημα Ποκεμον! Αλλοστε συμφωνα με το γραμμα εχω μια δουλεια να φερω εις περας και πρεπει να φυγω αμεσως…αλλα μην στεναχωριεσαι Alf! Θα εχεις την ευκαιρια να με αντιμετωπισεις συντομα! Για να σε εμπιστευτηκε ο πατερας μου με αυτό το γραμμα παει να πει πως ειδε κατι σε σενα!!
-Alf: …………..
-Dawn: (Ο Steven είναι πολύ χαριτωμενος!! Μιλαει πολύ ωριμα!!)
-Brendan: (Νομιζω πως σαρεσει ο Steven!!)
-Dawn: (Brendan εισαι χαζος!!)
-Briney: (χαχαχα!! Χαιρομαι που τα πηγαινουν τοσο καλα ολοι τους!!)
-Alf: Ενταξει λοιπον! Αφου σου παρεδωσα το γραμμα η δουλεια μου εδω τελειωσε! Μπορω τωρα να συγκεντρωθω στον Brawly και στην μαχη για το 2ο εμβλημα μου!!
-Brawly: Alf θα χαρω να σε αντιμετωπισω σε μαχη!
-Alf: ΤΕΛΕΙΑ!!
-Steven: Κανονιστηκε λοιπον! Alf καλη επιτυχια στον αγωνα σου…να ξερεις ότι ο Brawly δεν είναι ευκολος αντιπαλος! Σας ευχαριστω ολους για την προσπαθεια σας να μου παραδωσετε το γραμμα! Αggron επεστρεψε!
-Alf: Σε ευχαριστω πολύ Steven και να ξερεις…δεν κανει τιποτα!
-Dawn: Καλη επιτυχια στην δουλεια που χεις να κανεις!
-Steven: Brawly δειξε σε ολους τον δρομο προς την εξοδο!
-Brawly: Εγινε!!
-Steven: αντιο σε ολους!
-Brendan: Αντιο!!
-Briney: Αντιο Steven!!
-Αlf: Εφυγε κιολας…
-Brawly: Machop επεστρεψε!! Παιδια τι λετε? Παμε και εμεις??
-Dawn: Παμε ναι…δεν αντεχω άλλο αυτό το μερος!! Prinplup, Blastoise επιστρεψτε!
-Brendan: χαχαχα!! Λιγος καθαρος,θαλασσινος αερας δεν θα μας εβλαπτε υποθετω!!
-Alf: Παμε λοιπον! Nincada γυρισε!
-Briney: Φυγαμε Peeko!

(Υστερα από λιγο εξω από την Σπηλια Granite)
-Brawly: Alf θα σε περιμενω στο γυμναστηριο ποκεμον! Όταν εισαι ετοιμος ελα να δωσουμε μαχη!
-Alf: Εγινε Brawly!! Να ξερεις…δεν θα αργησω!!
-Brawly: χεχε!! Dawn, Brendan χαρηκα που σας γνωρισα!
-Dawn: Και εμεις χαρηκαμε Brawly!
rawly: Κυριε Briney χαρηκα που σας ξαναειδα!
-Briney: Η χαρα ηταν δικη μου Brawly!
-Brawly: Γεια σας!!
-Alf: Τωρα που παραδωσαμε το γραμμα μπορω να αρχισω την ειδικη μου εκπαιδευση για την μαχη μου στο σταδιο!!
-Dawn: Ειδικη εκπαιδευση??
-Brendan: Alf, Dawn κοιταξτε!! Ένα Makuhita!
-Alf: Makuhita??
-Briney: αναρωτιεμαι αν ειναι το ιδιο Makuhita που ο Alf πασχισε τοσο πολυ να ελευθερωσει προηγουμενως..
-Dawn: Λετε να είναι το ιδιο?? Όταν εσπασε ο βραχος το Makuhita ετρεξε και εφυγε μακρια, αλλα δεν ειδα κανεναν να μας ακολουθει καθως βγαιναμε εξω…
-Alf: χεχε!! Είναι το ιδιο Makuhita!
-Brendan: Πως μπορεις να διακρινεις??
-Alf: δεν ξερω…είναι παραξενο…!
-Dawn: Ακομα και ετσι γιατι μας ακολουθησε??
-Briney: Νομιζω πως θελει να το πιασει ο Alf!
-Alf: Αληθεια Makuhita??
-Brendan: χαχαχα! Νομιζω πως αυτό σημαινε ναι…!
-Dawn: Ναι αλλα κατά ποσο είναι καλη ιδεα να δωσει μαχη με τον Alf?? Είναι ακομα πληγωμενο από τον βραχο!!
-Briney: Δεν νομιζω πως θα χρειαστει Dawn!! Από τη στιγμη που ένα ποκεμον θα επιλεξει τον εκπαιδευτη του, το μονο που μενει είναι μονο μια pokeball!!
-Brendan: Τελεια τοτε!! Alf πιαστο!!
-Alf: Ένα νέο και δυνατο ποκεμον!! Ότι ακριβως χρειαζομουν!! PΟΚΕΒΑLL ΦΥΓΕΕΕΕ!!

Κι ετσι, εχοντας διαβασει το γραμμα που του εστειλε ο πατερας του, ο Steven εφυγε γρηγορα από το νησι Dewford προκειμενου να ολοκληρωσει το εργο που του ανεθεσε!! Εχοντας γνωρισει τον αρχηγο σταδιου του νησιου, Brawly και εχοντας πιασει ένα νέο ποκεμον, η εκπαιδευση για την μαχη του 2ου εμβληματος στην περιοχη Hoenn…συνεχιζεται!!

#315 BANkai

BANkai

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 27 December 2011 - 19:07

φοβερο επισοδειο!!!!!!!!!! makuhita for the win!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονώ για την μαχη!!!!! :)
Posted Image