Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#361 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2015 - 07:55

Στο διδασκαλείο που στο καλό γίνονται τα μαθήματα? Ενοώ Διεύθυνση.

Ιπποκράτους 7, 2ος όροφος (εγγραφες)

http://www.didaskaleio.uoa.gr/

http://www.didaskaleio.com/index.php?topic=593.msg5638;topicseen#new

Για φετος φαινεται πως τα μαθηματα Ιαπωνικων θα γινουν στην Σταδίου 5, 3ος όροφος

συμφωνα με το ορολογιο προγραμμα που εχει αναρτηθει στην σελιδα του Διδασκαλειου

http://www.didaskaleio.uoa.gr/sites/default/files/programma_2015_2016.xls

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#362 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2015 - 15:53

Οι μαθητές μου από εδώ μέσα θα το ξέρετε ήδη, αλλά οι υπόλοιποι σίγουρα δεν γνωρίζετε ότι ξεκίνησα να διδάσκω και μέσω σκάιπ!

Αυτό είναι το κανάλι μου όπου ανεβάζω βίντεο σχετικά με τα Ιαπωνικά. Σας ευχαριστώ και σας χαιρετώωωωω

Youtube Video

#363 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHQ

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2016 - 20:45

XYNI/ΞΥΝΗ... Έ; Συγγνώμη που έκανα Necromance το thread. Θα πρότεινα όμως την αφαίρεση αυτού του... Ινστιτούτου.

http://www.lifo.gr/now/society/21056

Για λόγους όπως, αυτός.

Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες παλιών μελών, πως κάποια συγκεκριμένα μέλη που έρχονταν σε συγκεντρώσεις και events στην πόλη στην οποία αναγράφεται στην αρχική λίστα αυτού του νήματος, διαμοίραζαν έντυπο υλικό διαφήμισης του "Ξυνή Speak" και γέμιζαν τα mailbox (των μελών) με διαφημιστικά, επίσης, χωρίς να είναι το αντικείμενό τους, η αρμοδιότητά τους, το επάγγελμά τους, ή ακόμη χειρότερα, το ενδιαφέρον της σελίδας αυτής. Όπως φαίνεται, χωρίς γνώση των διαχειριστών (τωρινών τουλάχιστον).

Φυσικά ζητώ συγγνώμη αν θίγω ή αν προσβάλω κάποιον. Το κάνω για καλό. Και για να προστατέψω τα μέλη (τα τωρινά τουλάχιστον). Προτείνω απλώς, δεν απαιτώ, δεν επαιτώ, δεν εμμένω. Πληροφορώ και προειδοποιώ. "Προσέχουμε για να έχουμε".

Over and out.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aki: 20 Μάρτιος 2016 - 21:02

#364 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2016 - 22:43

Βασικά Aki έτσι ήταν αλλά τα ΞΥΝΗ έκλεισαν, το Speak είναι πλέον ανεξάρτητο και μακριά από την προσβλητικη σφραγίδα

του ΞΥΝΗ. τα emails επίσης σταμάτησαν απ όσο ξέρω και επίσης στα Speak διδάσκει η φίλη μου η Mio :P 

#365 Aki

Aki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:
  • LocationHQ

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2016 - 22:58

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aki: 05 Μάρτιος 2017 - 17:35

#366 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2016 - 12:02

Καλησπέρα,

Γνωρίζεται φροντιστήρια και μαθήματα Ιαπωνικών για Κύπρο;

#367 Rymon

Rymon

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2016 - 17:25

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργιο μέλος του forum η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα το συγκεκριμένο topic είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχω βρει σε σχέση με μαθήματα ιαπωνικών στην Ελλάδα.
Οπότε να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων, μιας και ήδη έχω πάρει πολλές πληροφορίες που μου είναι πολύ χρήσιμες :)

Μένω στη Μεταμόρφωση Αττικής και ενδιαφέρομαι για ιδιαίτερα μαθήματα στον χώρο μου ή σε κάποια από τις τριγύρω περιοχές.
Το πρόβλημα είναι πως επειδή ταξιδεύω πολύ θα επιθυμούσα σε περίπτωση που λείπω, να υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων μέσω Skype.

Γενικώς μπορώ να συζητήσω στα Ιαπωνικά σε σχέση με τα πολύ βασικά/απαραίτητα (οδηγίες, απλές καθημερινές κουβέντες, παραγγελίες κτλ, όμως τπτ το σπουδαίο) και ο στόχος μου είναι να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα σε σχετικά εντατικούς ρυθμούς. 
Δεν περιμένω μέσα σε 2-3 μήνες να γνωρίζω την γλώσσα, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω πολύ και να αφιερώσω χρόνο σε μελέτη. 

Εναλλακτικά, αν ξέρετε κάποιο καλό φροντιστήριο που τρέχει εντατικά μαθήματα μέσα στο καλοκαίρι, ή κάποιον/α δάσκαλο/α μέσω Skype που να γνωρίζετε ότι κάνει καλή δουλειά τότε και πάλι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

#368 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2016 - 13:43

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι καινούργιο μέλος του forum η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα το συγκεκριμένο topic είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχω βρει σε σχέση με μαθήματα ιαπωνικών στην Ελλάδα.
Οπότε να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων, μιας και ήδη έχω πάρει πολλές πληροφορίες που μου είναι πολύ χρήσιμες :)

Μένω στη Μεταμόρφωση Αττικής και ενδιαφέρομαι για ιδιαίτερα μαθήματα στον χώρο μου ή σε κάποια από τις τριγύρω περιοχές.
Το πρόβλημα είναι πως επειδή ταξιδεύω πολύ θα επιθυμούσα σε περίπτωση που λείπω, να υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων μέσω Skype.

Γενικώς μπορώ να συζητήσω στα Ιαπωνικά σε σχέση με τα πολύ βασικά/απαραίτητα (οδηγίες, απλές καθημερινές κουβέντες, παραγγελίες κτλ, όμως τπτ το σπουδαίο) και ο στόχος μου είναι να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα σε σχετικά εντατικούς ρυθμούς. 
Δεν περιμένω μέσα σε 2-3 μήνες να γνωρίζω την γλώσσα, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω πολύ και να αφιερώσω χρόνο σε μελέτη. 

Εναλλακτικά, αν ξέρετε κάποιο καλό φροντιστήριο που τρέχει εντατικά μαθήματα μέσα στο καλοκαίρι, ή κάποιον/α δάσκαλο/α μέσω Skype που να γνωρίζετε ότι κάνει καλή δουλειά τότε και πάλι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Μεταμόρφωση και Αχαρνές το Κοντικότερο είναι ο Οικονομάκος που είναι ποιό πάνω από το Νοσοκομείο "Παμακάριστος" στο Στενό που έχει ένα Κρεωπωλείο και το Σινεμά "Αλόη" (εν είμαι και 100% σίγουρος). Σου συνιστώ να πας μέσω τις οδού Αχαρνών από τον Σταθμό  ηλεκτρικού Κάτω Πατίσια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 20 Ιούνιος 2016 - 13:45

#369 balt123

balt123

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2017 - 10:45

Παιδια ψαχνω κι εγω να ξεκινησω μαθηματα, αλλα μεχρι στιγμης οσους εχω ρωτησει 'βαρανε' ασχημα. (Ο ενας μου λεει 100€ το μηνα ο αλλος 20€ το μαθημα με 3-4 μαθηματα/εβδομαδα) κλπ. Ολα αυτα βεβαια για μαθηματα απο αποσταση μιας κ ειμαι απο επαρχια και δε κατεβαινω συχνα αθήνα. Εχουμε καποια φθηνότερη εναλλακτικη? Ευχαριστω

#370 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2017 - 14:29

Δεν δοκιμάζεις αυτό εδώ μιας και που μιλάμε για remote learning το ίδιο πράγμα θα είναι απλά θα πρέπει να ξέρεις Αγγλικά

https://www.italki.com/

rsrGbGx.gif

#371 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2017 - 00:08

και το japanesepod101 είναι αρκετά καλό με ένα 5$-10$ το μήνα αναλόγως τι θα βάλεις σε συνδυασμό μ'αυτό που στηλε ο χαζούκι και κανα 2 καλα βιβλία plus λίγο youtube, μαθαίνεις και μόνος σου I guess.

Αν δεν θές να δώσεις τα 700ρια το χρονο που ζητάνε τα ελάχιστα φροντιστήρια που χουμε στη χώρα.....

フカフカ

#372 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2017 - 19:50

Παιδια ψαχνω κι εγω να ξεκινησω μαθηματα, αλλα μεχρι στιγμης οσους εχω ρωτησει 'βαρανε' ασχημα. (Ο ενας μου λεει 100€ το μηνα ο αλλος 20€ το μαθημα με 3-4 μαθηματα/εβδομαδα) κλπ. Ολα αυτα βεβαια για μαθηματα απο αποσταση μιας κ ειμαι απο επαρχια και δε κατεβαινω συχνα αθήνα. Εχουμε καποια φθηνότερη εναλλακτικη? Ευχαριστω

Δοκίμασε και το nihongomaster.com

Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2017 - 18:33

Προσωπικά πλήρωσα φροντιστήριο αλλά εαν εργάζεσαι σου φαίνετε ότι σε πάνε γρήγορα (όσο αφορά ο Οικονομάκος). Έτσι το γύρισα σε αυτοεκμάνθηση και πάω με το πάσο μου (1 kanji την εβδομάδα) και όπου πάει.

Τέλος θέλω να ρωτήσω το Διδαδκαλείο τι λέει;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Μάρτιος 2017 - 18:34

#374 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2017 - 18:54

Μου φαίνεται είναι μόνο για φοιτητές, μπορεί να κάνω και λάθος. Τα δίδακτρα σε σχέση με φροντιστήριο είναι χαμηλότερα.

rsrGbGx.gif

#375 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2017 - 19:00

Νομίζω είναι και για εργαζόμενους, απλά είναι υψηλότερα τα δίδακτρα αν δεν είσαι φοιτητής.

フカフカ