Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι καινούργιο μέλος του forum η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα το συγκεκριμένο topic είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχω βρει σε σχέση με μαθήματα ιαπωνικών στην Ελλάδα.
Οπότε να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων, μιας και ήδη έχω πάρει πολλές πληροφορίες που μου είναι πολύ χρήσιμες

Μένω στη Μεταμόρφωση Αττικής και ενδιαφέρομαι για ιδιαίτερα μαθήματα στον χώρο μου ή σε κάποια από τις τριγύρω περιοχές.
Το πρόβλημα είναι πως επειδή ταξιδεύω πολύ θα επιθυμούσα σε περίπτωση που λείπω, να υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων μέσω Skype.
Γενικώς μπορώ να συζητήσω στα Ιαπωνικά σε σχέση με τα πολύ βασικά/απαραίτητα (οδηγίες, απλές καθημερινές κουβέντες, παραγγελίες κτλ, όμως τπτ το σπουδαίο) και ο στόχος μου είναι να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα σε σχετικά εντατικούς ρυθμούς.
Δεν περιμένω μέσα σε 2-3 μήνες να γνωρίζω την γλώσσα, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω πολύ και να αφιερώσω χρόνο σε μελέτη.
Εναλλακτικά, αν ξέρετε κάποιο καλό φροντιστήριο που τρέχει εντατικά μαθήματα μέσα στο καλοκαίρι, ή κάποιον/α δάσκαλο/α μέσω Skype που να γνωρίζετε ότι κάνει καλή δουλειά τότε και πάλι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!