Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#346 GReaperEx

GReaperEx

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2014 - 11:24

Αν ενδιαφέρεστε για μαθήματα ιαπωνικών μέσω ίντερνετ με γλώσσα τα αγγλικά, βρήκα ένα καταπληκτικό site. Η δομή του είναι πολύ ωραία, ο τρόπος που σου μαθαίνει και σου θυμίζει πράγματα είναι φανταστικός. Κατά τι γνώμη μου, είναι καλύτερο από κανονικά μαθήματα και π-π-π-πολύ πιο φτηνό. Έχει δεκάδες δωρεάν μαθήματα για να το δοκιμάσετε, και η μηνιαία χρέωση για "premium" μαθήματα κτλ είναι 10$, κυριολεκτικά ψίχουλα.

Να ξεκαθαρίσω ότι δε προσπαθώ να κάνω διαφήμιση, ούτε με πληρώνουν ή τπτ τέτοιο. Απλά ανακάλυψα κάτι πραγματικά καλό στο ίντερνετ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μέσα σε μια βδομάδα έμαθα hiragana, katakana, κάμποσες βασικές εκφράσεις, να μετρώ απ'το 1 εως και 'γω δε ξέρω πού( μονάδες, δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες, δεκάδες-χιλιάδες ), έμαθα τα πρώτα μου kanji με τρομακτική ευκολία, και γενικά ξετινάζω τα μαθήματα σαν να μην υπάρχει αύριο!

https://nihongomaster.com

Ρίξτε του μερικές ματιές, δεν θα το μετανιώσετε.

#347 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2014 - 19:58

ενδιαφέρομαι για κάτι ανάλογο στα κινέζικα αν έχεις κάτι να προτείνεις 

#348 Danny-san

Danny-san

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2014 - 17:24

Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το japanese school στην ικτίνου.Υπάρχει ακόμα;Φέτος αποφάσισα να ξεκινήσω ιαπωνικά.Πέρασα λοιπόν από εκεί αλλά δεν το βρήκα.Πήρα τηλέφωνο,αλλά η κλήση μου απορρίπτεται αυτόματα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

#349 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2014 - 22:52

Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το japanese school στην ικτίνου.Υπάρχει ακόμα;Φέτος αποφάσισα να ξεκινήσω ιαπωνικά.Πέρασα λοιπόν από εκεί αλλά δεν το βρήκα.Πήρα τηλέφωνο,αλλά η κλήση μου απορρίπτεται αυτόματα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δυστυχως η Kazuko sensei το εκλεισε το φροντιστηριο αρχες 2014 εαν δε κανω λαθος.

"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#350 vivian_29

vivian_29

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2014 - 16:55

παιδιά δεν ξέρω αν ξέρετε το  ∆ιδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστηµίου Αθηνών (Ιπποκράτους 7, 2ος όροφος) κάνει πάρα πολλές γλώσσες (Αγγλική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερµανική, ∆ανική, Ιαπωνική, Ινδική(Hindi-Σανσκριτική), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σερβική, Σουηδική, Τουρκική, Φινλανδική) και τα δίδακτρα είναι ελάχιστα δίδακτρα. 

Για το έτος 2014-2015 τα δίδακτρα για τα γλωσσικά µαθήµατα και τα ειδικά προγράµµατα διαµορφώνονται ως εξής: 
  • Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών                300,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο
  • Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.   330,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο
  • Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι        450,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο

Για τα επίπεδα: FCE (Lower), Advanced, Proficiency Β΄-τµήµα προετοιµασίας Κ.Π.Γ.(B2-Γ1) , Dalf I & II ,  Sorbonne I & II, Mittelstufe I & II, Kleines Sprachdiplom & Großes Sprachdiplom:
  • Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών                       450,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο
  • Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.           530,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο
  • Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι               650,00 €  ανά γλώσσα τον χρόνο
 Τα χρήµατα  δεν επιστρέφονται µετά την εγγραφή σε καµία χρονική στιγµή και για κανένα λόγο.
 Όσοι εγγράφονται σε περισσότερες  από µία γλώσσες δικαιούνται έκπτωση 10% για τις επιπλέον γλώσσες.

δεν έχω κάνει ιαπωνικά εκεί αλλά κινέζικα και ήταν πολύ καλά τωρα σκέφτομαι να κάνω και ιαπωνικά όποιος έχει εμπειρία ας μας πει....

#351 Mara

Mara

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2014 - 14:53

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών μέσω skype, από έμπειρη καθηγήτρια σε πολύ προσιτές τιμές!
Το υλικό και τα βιβλία παρέχονται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

varemaria@yahoo.gr

τηλ: 6973189809

Δυστυχως η Kazuko sensei το εκλεισε το φροντιστηριο αρχες 2014 εαν δε κανω λαθος.

H κυρία Kazuko ήταν καθηγήτρια μου για 10 χρόνια και έχω να πω ότι είναι φοβερή σε αυτό που κάνει. Έχει έναν τρόπο που απλοποιεί τα πάντα πάνω στη ιαπωνική γλώσσα και κάνει την εκμάθηση της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Έτσι με κατάφερε και εμένα και έφτασα μέχρι το N2. Δυστυχώς το φροντιστήριο δεν υπάρχει πια αλλά αν θέλεις μπορώ να την ρωτήσω αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Αν μου στείλεις το τηλέφωνο σου στο mail μου : varemaria@yahoo.gr μπορώ να της πω να σε καλέσει και να μιλήσετε. Εδώ και 5 χρόνια παραδίδω και εγώ μαθήματα ιαπωνικών μέσω skype διότι δεν ζω πια στην Θεσσαλονίκη. Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε μαζί μου και θα προσπαθήσω να σας φέρω σε επαφή. Μαρία

Επισυναπτόμενο Αρχείο

#352 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 22:42

Άντε ρε πάει η καζούκο; σταμάτησε και η ταμάκι. Ευτυχώς η Τομόμι συνεχίζει στο speak και νομίζω και στο language lab

η φίλη μου η Μίο σταμάτησε και αυτή για λίγο καιρό δεν ξέρω αν θέλει να ξαναρχίσει.

#353 lostbody

lostbody

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 08:24

Καλησπέρα παιδιά!

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχει κάποιος κάνει μάθημα στη Σιούντρη;

Μου είπαν ότι η τιμή του μήνα είναι στα 120(διάβασα από πιο παλιά ποστ ότι ήταν 150 παλιότερα οπότε φαντάζομαι τη ρίξανε λόγω κρίσης)

Ξέρει κανείς αν είναι καλοί οι καθηγητές εκεί;

#354 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 08:32

Ξερω πως σιγουρα εκει κανει μαθηματα ο κυριος Γιαμαγκουτσι ο οποιος ειναι 

ισως ο καλυτερος καθηγητης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.

Δεν εχω κανει μαθηματα εκει οποτε δεν ξερω για τις τιμες.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#355 lostbody

lostbody

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 20:23

Μάλλον δεν κάνει πια..
Φέτος είναι 3:

-Akemi
-Daisuke
-Kaori

Εχει κάνει κανένας μάθημα με κάποιον από αυτούς τους καθηγητές;

#356 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 21:53

Daisuke ειναι ο ...Yamaguchi Daisuke!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#357 lostbody

lostbody

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 13:40

Daisuke ειναι ο ...Yamaguchi Daisuke!

A ναι; Εγω όμως δυστυχως μενω Χολαργό οπότε θα πάω σε εκείνο το παράρτημα ενώ ο Daisuke κάνει σε εκείνο της Νέας Σμύρνης...

Σε αυτό του Χολαργού θα κάνω  με την Kaori αν είναι.. 

Την ξέρει κανείς;

#358 LamprosT

LamprosT

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2015 - 23:16

Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Λάμπρος και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ θα ήθελα να σας πω 2 λόγια απο την πλευρά ενός Έλληνα καθηγητή ιαπωνικών.

Αρχικά να θέσω το ερώτημα, ένας, ας πούμε, Έλληνας είναι αυτομάτως και καλός δάσκαλος ελληνικών? Ξέρω οτι πολλές φορές θεωρούμε πως κάποιος native speaker μιας γλώσσας είναι και αυτομάτως καλύτερος...αυτό όμως δεν είναι απόλυτα σωστό.

Ακόμη κι αν κάποιος γνωρίζει απόλυτα καλά την γλώσσα (αυτό δεν σημαίνει απλώς πως μπορεί να μιλήσει καλά αλλά γνωρίζει και όλους τους γραμματικούς, συντακτικούς κλπ κανόνες) δεν είναι απαραίτητο το οτι μπορεί να τις μεταδώσει σε άλλους, πόσο μάλλον σε κάποιον που μιλάει μια γλώσσα που ο ίδιος γνωρίζει ελάχιστα ως μέτρια. Πως δηλαδή θα εξηγήσει ένα σύνθετο γραμματικό φαινόμενο

Μη με παρεξηγήσετε όμως. Με αυτά που λέω δεν εννοώ να θίξω κανέναν, σαφώς υπάρχουν Ιάπωνες που κάνουν φοβερή δουλειά. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί στην κρίση μας.

Ένας Έλληνας δάσκαλος ιαπωνικών, σαφώς δεν μπορεί να μιλήσει τόσο καλά ούτε να γνωρίζει τόσα ιδεογράμματα ή λέξεις, κατέχοντας όμως καλή γνώση γραμματικής μπορεί να δώσει στον Έλληνα μαθητή να καταλάβει τα σύνθετα γραμματικά φαινόμενα προσαρμόζοντάς τα στα ελληνικά.

Επίσης έχοντας περάσει και ο ίδιος από την θέση του μαθητή μπορεί να γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μαθητής και άρα να ξέρει που να εστιάσει. Επαναλαμβάνω πως αυτό που λέω δεν σημαίνει πως και ο Ιάπωνας καθηγητής δεν μπορεί να το κάνει.

Συγνώμη αν σας κούρασα απλά ήθελα να πω αυτά τα πράγματα γιατί πολλές φορές νομίζω οτι αδικούμε τους Έλληνες δασκάλους ξένων γλωσσών. 

Προσωπικά έχω κάνει πολλή μεγάλη μελέτη στην ιαπωνική γλώσσα. Έχω γράψει μάλιστα και σημειώσεις όλης της βασικής γραμματικής στα ελληνικά(ελληνο-ιαπωνικά), που σκοπός είναι να τις μετατρέψω σε πλήρη σειρά βιβλίων στο σύντομο μέλλον, αλλά προς το παρόν τις παρέχω δωρεάν στους μαθητές μου.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο : lambros_sfs@yahoo.gr

#359 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2015 - 15:52

こんばんは!

Όποιος κατοικεί Αθήνα και θέλει να γίνει ξεφτέρι στα Ιαπωνικά από μια πρώην φανατική οτάκου με N1 και πολλές επαγγελματικές συνεργασίες με Ιάπωνες στο βιογραφικό της, ας μου στείλει ένα pm.

よろしく! :gotit:

#360 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2015 - 20:30

Στο διδασκαλείο που στο καλό γίνονται τα μαθήματα? Ενοώ Διεύθυνση.