Μόλις το είδα κι εγώ και αν μου άρεσε το πιο γρήγορο της πλοκής, και πάλι έχω παράπονα σε κάποια θέματα.
Το εισαγωγικό μουσικό βίντεο... Δεν έχει την πορωτική μουσική του παλιού. Και κάνει και σπόιλερ για το τι ακολουθεί. Στο παλιό δεν έκανε. Και άντε, εγώ που το έχω δει και παλιά δε πειράζει. Όλοι οι καινούριοι;
Η εισαγωγή... Εντάξει, μια γρήγορη ανασκόπιση του τι είχε προηγηθεί. Κανένα προβλημα εδώ. Αλλά ρε παιδάκι μου, περίμενα μερικά σινεμάτικς. Ο Μπάρντοκ με τον Φρίζα και ο Πίκολο όταν πρωτοβλέπει τον Σάγιαν δεν είχαν κινηματογραφικό σασπένς. Στο παλιό φάγανε 5 λεπτά να κοιτιούνται, εδώ έγινε τόσο γρήγορα και χωρίς ατμοσφαιρική προοικονομία που... ένοιωσα ότι έχανε πιο πολύ κι από το αργό παλιό.
Και η αίσθηση που είχε όλο το επεισόδιο παραήταν "είμαστε εμπορικό προϊόν και μας διαφημίζουμε". Δεν ήταν έτσι το παλιό.
συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπες .
Θεωρουν δεδομενα μερικα πραγματα , αλλα αρχη einai ακομα . μπορει να αλλαξει κατι .
Η σκηνοθεσια ειναι προχειρη δυστηχως ... λειπει η ανεμελια που ηταν πολυ καλο χαρακτηριστικο .τωρα πλεον ειναι απλα σαν μηχανες που περιμενουν απλα να πολεμησουν ...
Μετα , δεν μου αρεσει το σχεδιο . Ειναι σαν '' πλαστοι'' οι χαρακτηρες . Δεν μου βγαζει το παλιο κλασικο που μας πορωνε ... Η εικονα ειναι σαν απο βιντεοπαιχνιδι ...