Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#76 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 05 April 2009 - 06:32

Ζωντανα το ειδα, δες το προγραμματακι εδω.

http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/4042-%C4%E5%DF%F4%E5-%C9%E1%F0%F9%ED%E9%EA%DE-tv-live.html

Θα το βαζει στο Fuji TV, και πεφτει Κυριακη χαραματα κατα τις 3:00 δικη μας ωρα (9:00 δικη τους) οποτε αν βιαζεσαι σαν εμενα (και εισαι και ολιγον τι βρυκολακας) μπορεις να το βλεπεις οταν προβαλλεται.:hahaha: Πεφτει βεβαια πανω στην εβδομαδιαια προβολη τηλεμαραθωνιου D.Gray-man του Σινε+ αλλα Dragonball ειναι αυτο.

#77 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 April 2009 - 06:36

Δεν ξερω αν εχει απαντη8ει και παλιοτερα αλλα ξερουμε καποιο fansub group που 8α το πιασει?

Posted Image

#78 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 05 April 2009 - 12:19

Dragonball Episode 1 RAW 512MB
http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=57441

fansub group Dragon Ball Z Rerun - Fansubbing Group - Powered by CO.CC

#79 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 05 April 2009 - 13:02

Πάρα πολύ καλό!! Ποιότητα εικόνας προφανώς φοβερή. Ο ήχος απροσδόκητα καθαρός αν και βάλανε μουσική υπόκρουση σε μερικές σκηνές. Το op/end πολύ καλό και αυτό. Πάνω κάτω ότι έχει πει το κορκοφιλάκι:P
Καιρός ήταν να απολαύσουμε τα DBZ στο μεγαλείο τους. Στην μέγιστη δυνατή μορφή τους!
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#80 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 05 April 2009 - 13:05

Ζωντανα το ειδα, δες το προγραμματακι εδω.

http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/4042-%C4%E5%DF%F4%E5-%C9%E1%F0%F9%ED%E9%EA%DE-tv-live.html

Σου δουλεύει κανονικά το keyhole tv? Σε εμένα δεν δουλεύει! Μου βγάζει το μήνυμα trying to login, αλλά μετά από λίγο μου λέει connection error!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#81 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 05 April 2009 - 13:13

ποτε βγενει με subs????

#82 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 05 April 2009 - 13:25

the episode dialogues are down, the only thing left is the karaoke, translation of OP and ED and signs/effects/logos/credits. It will take a while, I guess, so don't expect the episode to be released so quickly. But in the next week, it will be only the translation, timing and release!

Εγώ υπολογίζω σε 2-3 μέρες θα είναι έτοιμο. 4 max. Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με fansubing για να ξέρω πόσο καιρό παίρνει το όλο θέμα...
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#83 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 April 2009 - 13:49

Εγώ υπολογίζω σε 2-3 μέρες θα είναι έτοιμο. 4 max. Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με fansubing για να ξέρω πόσο καιρό παίρνει το όλο θέμα...

speedsubs can do it within a day

Τώρα θα δούμε τι θα γίνει
phmava.php

#84 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 April 2009 - 15:02

Μόλις το είδα κι εγώ και αν μου άρεσε το πιο γρήγορο της πλοκής, και πάλι έχω παράπονα σε κάποια θέματα.

Το εισαγωγικό μουσικό βίντεο... Δεν έχει την πορωτική μουσική του παλιού. Και κάνει και σπόιλερ για το τι ακολουθεί. Στο παλιό δεν έκανε. Και άντε, εγώ που το έχω δει και παλιά δε πειράζει. Όλοι οι καινούριοι;

Η εισαγωγή... Εντάξει, μια γρήγορη ανασκόπιση του τι είχε προηγηθεί. Κανένα προβλημα εδώ. Αλλά ρε παιδάκι μου, περίμενα μερικά σινεμάτικς. Ο Μπάρντοκ με τον Φρίζα και ο Πίκολο όταν πρωτοβλέπει τον Σάγιαν δεν είχαν κινηματογραφικό σασπένς. Στο παλιό φάγανε 5 λεπτά να κοιτιούνται, εδώ έγινε τόσο γρήγορα και χωρίς ατμοσφαιρική προοικονομία που... ένοιωσα ότι έχανε πιο πολύ κι από το αργό παλιό.

Και η αίσθηση που είχε όλο το επεισόδιο παραήταν "είμαστε εμπορικό προϊόν και μας διαφημίζουμε". Δεν ήταν έτσι το παλιό.

#85 Rogo

Rogo

The Falen one of Darkness

• Members
  • 6 posts

Posted 05 April 2009 - 15:08

Σαν παιδη και εγω το ευλεπα αλλα δεν ειμαι και τοσο φαν ομως ευχομε να αλλαξω γνωμη με την Reanimated σειρα
ΟΙ Baka Production ειναι εδω :8):

ROGO
Posted Image

#86 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 April 2009 - 15:13

Μόλις το είδα κι εγώ και αν μου άρεσε το πιο γρήγορο της πλοκής, και πάλι έχω παράπονα σε κάποια θέματα.

Το εισαγωγικό μουσικό βίντεο... Δεν έχει την πορωτική μουσική του παλιού. Και κάνει και σπόιλερ για το τι ακολουθεί. Στο παλιό δεν έκανε. Και άντε, εγώ που το έχω δει και παλιά δε πειράζει. Όλοι οι καινούριοι;

Η εισαγωγή... Εντάξει, μια γρήγορη ανασκόπιση του τι είχε προηγηθεί. Κανένα προβλημα εδώ. Αλλά ρε παιδάκι μου, περίμενα μερικά σινεμάτικς. Ο Μπάρντοκ με τον Φρίζα και ο Πίκολο όταν πρωτοβλέπει τον Σάγιαν δεν είχαν κινηματογραφικό σασπένς. Στο παλιό φάγανε 5 λεπτά να κοιτιούνται, εδώ έγινε τόσο γρήγορα και χωρίς ατμοσφαιρική προοικονομία που... ένοιωσα ότι έχανε πιο πολύ κι από το αργό παλιό.

Και η αίσθηση που είχε όλο το επεισόδιο παραήταν "είμαστε εμπορικό προϊόν και μας διαφημίζουμε". Δεν ήταν έτσι το παλιό.

συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπες .
Θεωρουν δεδομενα μερικα πραγματα , αλλα αρχη einai ακομα . μπορει να αλλαξει κατι .
Η σκηνοθεσια ειναι προχειρη δυστηχως ... λειπει η ανεμελια που ηταν πολυ καλο χαρακτηριστικο .τωρα πλεον ειναι απλα σαν μηχανες που περιμενουν απλα να πολεμησουν ...
Μετα , δεν μου αρεσει το σχεδιο . Ειναι σαν '' πλαστοι'' οι χαρακτηρες . Δεν μου βγαζει το παλιο κλασικο που μας πορωνε ... Η εικονα ειναι σαν απο βιντεοπαιχνιδι ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#87 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 05 April 2009 - 15:38

συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπες .
Θεωρουν δεδομενα μερικα πραγματα , αλλα αρχη einai ακομα . μπορει να αλλαξει κατι .
Η σκηνοθεσια ειναι προχειρη δυστηχως ... λειπει η ανεμελια που ηταν πολυ καλο χαρακτηριστικο .τωρα πλεον ειναι απλα σαν μηχανες που περιμενουν απλα να πολεμησουν ...
Μετα , δεν μου αρεσει το σχεδιο . Ειναι σαν '' πλαστοι'' οι χαρακτηρες . Δεν μου βγαζει το παλιο κλασικο που μας πορωνε ... Η εικονα ειναι σαν απο βιντεοπαιχνιδι ...

Eγω ειχα καταλαβει οτι το σχεδιο δεν ειναι καινουργιο αλλα το παλιο ''πειραγμενο''.

Οσο για τις μαχες, δεν λεω...ειχαν τρελο feeling αλλα 10 επισοδεια και μια μπουνια ηταν και αυτο υπερβολη!

Θα το δω και εγω οταν βγουν subs και θα ποσταρω εντυπωσεις!

#88 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 05 April 2009 - 15:51

Και εγω το ειδα σε raw, αλλα αν διαβασεις το manga θα καταλαβεις τι λενε...
Εγω τουλαχιστον γιαπωνεζικα δν ξερω αλλα απο τα πολλα ανιμε που εχω δει κα επειδη εχω διαβασει τα μανγκα τα καταλαβα ολα χωρις subs

#89 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 05 April 2009 - 16:32

Νταξ,είδα το raw...

Παρόλο που μου λείπει το παλιό OP και παραπάει γρήγορα,εγώ ξαναπωρώθηκα!:burningbe3:
Πιστεύω ότι στα επόμενα επεισόδεια θα καλυτερέψει...:ureshii:

#90 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 April 2009 - 18:36

Το είδα κι εγώ σε Raw (2 φορές). Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κατανόηση μιας και έχω μάθει την υπόθεση απ' έξω κι ανακατωτά τόσες φορές που έχω παρακολουθήσει το anime/manga. Άρχισε ΠΑΡΑ πολύ δυνατά, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, όλο το ψητό θα είναι στις σκηνές με τις μάχες. Το νέο animation στο opening/ending είναι απίστευτο, μακάρι να έβγαινε όλη η σειρά έτσι αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας :drink:

Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...

Αλλά ρε παιδάκι μου, περίμενα μερικά σινεμάτικς. Ο Μπάρντοκ με τον Φρίζα και ο Πίκολο όταν πρωτοβλέπει τον Σάγιαν δεν είχαν κινηματογραφικό σασπένς. Στο παλιό φάγανε 5 λεπτά να κοιτιούνται, εδώ έγινε τόσο γρήγορα και χωρίς ατμοσφαιρική προοικονομία που... ένοιωσα ότι έχανε πιο πολύ κι από το αργό παλιό.

Για όσους χαλιούνται με την γρήγορη εξέλιξη, υπάρχει πάντα το παλιό καλό κλασικό Dragonball Z. Όσοι πάλι θέλουν να δουν ένα Dragonball όπως έπρεπε να ήταν εξ' αρχής ας δουν το Dragonball Kai.

E5VV38U.jpg