Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Kai
Posted 08 March 2009 - 17:46
Posted 08 March 2009 - 23:29

Posted 08 March 2009 - 23:42
Παιδια να ρωτησω κατι, εγω που δεν εχω δει το πρωτοτυπο (παρα μονο λιγα επεισοδια στην αρχη στον Αντενα), αν δω το Και θα καταλαβω τπτ???
ναι

και θα ειναι ολοκληρα επεισοδια χωρις fillers,give it a try:try:
Posted 09 March 2009 - 00:03

Posted 10 March 2009 - 00:07
Βασικά παίζει να καταλάβεις περισσότερα, απ' ό,τι αν έβλεπες τη κλασική σειρά
Δεν ξέρω πάντα ημουν προκατελειμένος με αυτή τη σειρά. Αν όμως λετε ότι είναι must see θα το δω οπωσδήποτε...

Posted 10 March 2009 - 00:44
Βασικά παίζει να καταλάβεις περισσότερα, απ' ό,τι αν έβλεπες τη κλασική σειρά
Τι υπονοεις ρε phantom,οτι η σειρα δεν ειχε ξεκαθαρο σεναριο η πλοκη?

Posted 10 March 2009 - 01:17
Λέμε τωρα... must see και καλά ενώ σου ρίχνει το inteligence. Δες το ανάλαφρα και καλό θα είναι. Αν όμως ποτέ αρχίσεις να σκέφτεσαι τι βλέπεις, μπορεί να ξινίσεις.Δεν ξέρω πάντα ημουν προκατελειμένος με αυτή τη σειρά. Αν όμως λετε ότι είναι must see θα το δω οπωσδήποτε...
Posted 25 March 2009 - 02:20
1) The curtain opens on battle! Son Goku's back [, yo]
2) The enemy is Goku's [older] brother?! The secret of the Saiya, the mightiest warriors"
3) Goku and Piccolo, the ultimate tag-team! The fierce battle against Raditz (tentative title)
4) Son Goku's dead... Arduous training in both this world and the next! (tentative title)
Επίσης ανακοινώθηκε νέο videogame Dragonball Kai για το Nintendo DS. Ετοιμαστείτε για ολόκληρες σειρές παιχνιδιών με την νέα επονομασία.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XzeBZ63WqFI[/youtube]
Για περισσότερες πληροφορίες τσεκάρετε το Dragonball Kai Tidbit του daizex για να είστε συνεχώς ενήμεροι
Posted 29 March 2009 - 14:01
Posted 29 March 2009 - 14:36
Βασικά έχει ακουστεί κάτι για το πιο θα είναι το fansub group?
DBZRenaissance λέγεται το group που θα το μεταφράσει 100%.Από ότι βλέπω έχουνε δηλώσει και οι SD_Project.
Posted 03 April 2009 - 13:13
Ωριστε και ενα αλλο βιντεο που βρηκα σε σχεση με το dragonball kai
Posted 03 April 2009 - 23:45
ακουγεται γαματο κλασσικο db opening,
Posted 03 April 2009 - 23:59

Να δω πως θα κρατηθώ για τις επόμενες 2 μέρες...
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 04 April 2009 - 00:07
Λέμε τωρα... must see και καλά ενώ σου ρίχνει το inteligence. Δες το ανάλαφρα και καλό θα είναι. Αν όμως ποτέ αρχίσεις να σκέφτεσαι τι βλέπεις, μπορεί να ξινίσεις.
+1
Λοιπον το Dragonball θα ελεγα οτι ηταν πολυ καλο για την εποχη του, και σαφως φαινονται οι επιρροες που εχει πανω στα σημερινα shounen. Την νεα σειρα σαφως και θα την παρακολουθησω, καθως με το "μαζεμα" που εχει γινει πιστευω πως αποφευχθουν πολλες στιγμες απειρης βαρεμαρας
Το κακο με το Dragonball ειναι οτι εχει αρκετα σεναριακα κενα και αν κατσεις να αναλυσεις σε βαθος σιγουρα θα ξενερωσεις