Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...
Θες να πεις ότι είναι χειρότερο από την Remastered έκδοση;

Posted 05 April 2009 - 19:24
Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...
Posted 05 April 2009 - 19:36
Σου δουλεύει κανονικά το keyhole tv? Σε εμένα δεν δουλεύει! Μου βγάζει το μήνυμα trying to login, αλλά μετά από λίγο μου λέει connection error!
Posted 05 April 2009 - 19:37
Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:46.
Posted 05 April 2009 - 19:56
Θες να πεις ότι είναι χειρότερο από την Remastered έκδοση;Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...
Posted 05 April 2009 - 21:52
Posted 06 April 2009 - 10:05
Posted 06 April 2009 - 10:35
Posted 06 April 2009 - 10:59
Posted 06 April 2009 - 11:20
Kαλα ΜΩΛΙΣ ειδα το πρωτο επεισοδιο και εχω να πω ενα πραγμα !!!!
RESPECT !!!
O ποιο εξυπνος τροπος για να βαλουν το dragonball ξανα στην ζωη μου ηταν αυτος !!!
Το πρωτο επεισοδιο τα εσπασε !!!!!!!!!!!!!
Λοιπον εχουμε και λεμε :
1)Το animation ειναι μεν το ιδιο αλλα δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα και της εικονας και του ηχου. Eιχα παρει απο γνωστους καποια HD απο αυτα της funimation και ειναι η μερα με την νυχτα.
2)Η αυθεντικοτητα ειναι κατι που μου αρεσει και δεν θα ηθελα επασχεδιασμο ολου του Z.
3)To επεισοδιο ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεματο και ετσι οπως θα επρεπε να ηταν εξαρχης.Ο ηχος και η εικονα παντως ειναι τοσο απιστευτα που νομιζεις πως οντως εχουν γινει re-animated.
- Στο DBZ Ειχαμε χαζα φιλλερ με το goku και τον gohan και στο τελος βλεπαμε το radditz να πηγαινει να βρει τον goku.
- Στο DB KAI εχουμε τελεια αρχη με ενα φανταστικο flashback και βλεπουμε τον radditz να εχει φτασει ηδη στο σπιτι του χελονοντζινι και να αρχιζει την κουβεντα.
Hταν καλυτερη δυνατη επιλογη!
Παλι καλα δεν ακουσαν τους τρελαμενους και να μας πασαραν κανα dragonball αλλα gt ,θα ξενερωναμε την ζωη μας...
Posted 06 April 2009 - 13:13
Και γιατί το να σποϊλάρουνε την απειλή του Φρίζερ είναι καλή αλλαγή; Εδώ ως και τον Βετζίτα δείχνουνε στο εισαγωγικό. Άλλο η προοικονομία και άλλο το σποϊλάρισμα. Μα συγκρίνεται το να έχω πεθάνει από αγωνία να δω ποιοι είναι αυτοί οι δυνατότεροι που συνεχώς πετάγονται στο ξαφνικό που είχε το παλιό, με το να τους κάνουνε διαφήμιση από το πρώτο επεισόδιο; Ας κρύβανε τα πρόσωπα. Ας βάζανε κεραυνούς πίσω από την σιλουέτα τους. Τι διαφήμιση αρμέγματος είναι αυτήν; Τους νέους που δεν έχουνε δει την σειρά δε τους υπολογίζουνε;
Posted 06 April 2009 - 13:21
Posted 06 April 2009 - 13:31
Posted 06 April 2009 - 15:10
Edited by Phantom Duck, 06 April 2009 - 15:26.
Posted 06 April 2009 - 18:20
Γιατι ομως να μην βαλουν καινουριο animation? Βαριουνται να δουλεψουν? Αφου το κανουν, ας το κανουν καλα ρε παιδι μ!