Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#91 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 April 2009 - 19:24

Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...

Θες να πεις ότι είναι χειρότερο από την Remastered έκδοση; :huh:
phmava.php

#92 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 05 April 2009 - 19:36

:hahaha:Οντως απο τις τοσες φορες που εχουμε δει το DBZ οι υποτιτλοι ειναι πλεον λεπτομερειες. Κι εκτος του γεγονοτος πως οι σκηνες και οι διαλογοι ειναι καρμπον απο το manga μεχρι σημειου που βλεπεις το πανελ απο το manga ολοιδιο στην οθονη, η σειρα δεν εχει και τους υπερ-πολυπλοκους διαλογους και σεναριο που συναντας αλλου, οποτε καταλαβαινεις αμεσως τι γινεται.

Και κατι ασχετο, η φωνιτσα του μικρου Gohan ειναι ολα τα λεφτα :wooi2:

Σου δουλεύει κανονικά το keyhole tv? Σε εμένα δεν δουλεύει! Μου βγάζει το μήνυμα trying to login, αλλά μετά από λίγο μου λέει connection error!

Δεν ξερω, απο την αρχη μου επιανε κανονικα, και χωρις να αλλαξω τιποτα... :hmmm:

#93 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 05 April 2009 - 19:37

ρε παιδιά μήπως έχουν ασχοληθεί μονο με το opening και το ending?????

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:46.

#94 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 April 2009 - 19:56

Το animation είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό. Για την ακρίβεια είναι το παλιό, απλά το έχουν κόψει/ράψει...

Θες να πεις ότι είναι χειρότερο από την Remastered έκδοση; :huh:

Όχι, δεν το έχω συγκρίνει με την Remastered έκδοση της FUNimation αλλά δεν εννοώ αυτό. Ναι μεν η σειρά είναι remastered σε High Definition όμως το animation αυτό-καθεαυτό είναι απείραχτο, δηλαδή δεν έχουν ξανασχεδιάσει νέες σκηνές, χαρακτήρες κλπ. Το σχέδιο είναι το ίδιο ακριβώς που χρησιμοποιήθηκε στο DBZ αλλά καθαρισμένο σε HD remastered και κομμένο/ραμμένο ώστε να ακολουθεί το manga.

E5VV38U.jpg

#95 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 April 2009 - 21:52

Φοβεροτατο το Opening:head:
To εχω ακουσει 8 φορες συνεχομενα και τα σπαει,ταιριαζει με το Dragonball,επισης το Animation του Opening πολυ επικο,μαρεσε ειδικα ετσι οπως ηταν ο Vegeta...

Τωρα περιμενω να βγει Subbed ωστε να απολαυσω το επεισοδιο,btw οποιος εχει βρει το Opening σε mp3 ας το μοιραστει μαζι μας:thumbup:

Berserk___Gatsu.jpg

#96 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 06 April 2009 - 10:05

Το opening μοιάζει λίγο με αυτό του Dragonball GT
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#97 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 06 April 2009 - 10:35

Kαλα ΜΩΛΙΣ ειδα το πρωτο επεισοδιο και εχω να πω ενα πραγμα !!!!

RESPECT !!!

O ποιο εξυπνος τροπος για να βαλουν το dragonball ξανα στην ζωη μου ηταν αυτος !!!

Το πρωτο επεισοδιο τα εσπασε !!!!!!!!!!!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε :

1)Το animation ειναι μεν το ιδιο αλλα δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα και της εικονας και του ηχου. Eιχα παρει απο γνωστους καποια HD απο αυτα της funimation και ειναι η μερα με την νυχτα.

2)Η αυθεντικοτητα ειναι κατι που μου αρεσει και δεν θα ηθελα επασχεδιασμο ολου του Z.

3)To επεισοδιο ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεματο και ετσι οπως θα επρεπε να ηταν εξαρχης.

• Στο DBZ Ειχαμε χαζα φιλλερ με το goku και τον gohan και στο τελος βλεπαμε το radditz να πηγαινει να βρει τον goku.
  • Στο DB KAI εχουμε τελεια αρχη με ενα φανταστικο flashback και βλεπουμε τον radditz να εχει φτασει ηδη στο σπιτι του χελονοντζινι και να αρχιζει την κουβεντα.
Ο ηχος και η εικονα παντως ειναι τοσο απιστευτα που νομιζεις πως οντως εχουν γινει re-animated.

Hταν καλυτερη δυνατη επιλογη!
Παλι καλα δεν ακουσαν τους τρελαμενους και να μας πασαραν κανα dragonball αλλα gt ,θα ξενερωναμε την ζωη μας...

#98 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 06 April 2009 - 10:59

Τα subs που έχουν βγει να τα εμπιστευτώ ή να περιμένω λίγο ακόμα?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#99 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 06 April 2009 - 11:20

Kαλα ΜΩΛΙΣ ειδα το πρωτο επεισοδιο και εχω να πω ενα πραγμα !!!!

RESPECT !!!

O ποιο εξυπνος τροπος για να βαλουν το dragonball ξανα στην ζωη μου ηταν αυτος !!!

Το πρωτο επεισοδιο τα εσπασε !!!!!!!!!!!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε :

1)Το animation ειναι μεν το ιδιο αλλα δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα και της εικονας και του ηχου. Eιχα παρει απο γνωστους καποια HD απο αυτα της funimation και ειναι η μερα με την νυχτα.

2)Η αυθεντικοτητα ειναι κατι που μου αρεσει και δεν θα ηθελα επασχεδιασμο ολου του Z.

3)To επεισοδιο ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεματο και ετσι οπως θα επρεπε να ηταν εξαρχης.

• Στο DBZ Ειχαμε χαζα φιλλερ με το goku και τον gohan και στο τελος βλεπαμε το radditz να πηγαινει να βρει τον goku.
  • Στο DB KAI εχουμε τελεια αρχη με ενα φανταστικο flashback και βλεπουμε τον radditz να εχει φτασει ηδη στο σπιτι του χελονοντζινι και να αρχιζει την κουβεντα.
Ο ηχος και η εικονα παντως ειναι τοσο απιστευτα που νομιζεις πως οντως εχουν γινει re-animated.

Hταν καλυτερη δυνατη επιλογη!
Παλι καλα δεν ακουσαν τους τρελαμενους και να μας πασαραν κανα dragonball αλλα gt ,θα ξενερωναμε την ζωη μας...

Δεν είχε καθόλου σινεμάτικς! Ξενέρωσα! Που είναι τα σινεμάτικς; Μόνο φωτοσκιάσεις και μεγαλύτερες εκρήξεις θα αλλάξουνε; Ούτε καν λίγο σουφού εφέ στο σκάουτερ που μετράει το πάουερ λεβελ δε βάλανε!

Τινάχτηκε ολάκερος πλανήτης και δεν ένοιωσα τίποτα χωρίς το πρόσωπο του φρίζερ καλυμένο σε σκιά και ηχώ στο παρανοϊκό του γέλιο, ενώ πίσω του ο πλανήτης να καίγεται και οι Σάγιαν να ουρλιάζουνε απελπισμένοι... γιατί υπήρχαν κάτι εκατομμύρια πάνω στον πλανήτη ξέρετε... όταν είχα δει το σπέσιαλ του Μπάρντοκ, πραγματικά το βρήκα υπέροχο. Εδώ... τίποτα. Ένα κομμάτι άψυχης πέτρας και ένα τζούφιο μπαμ. Που είναι τα σινεμάτικς, οέο;;;

Και γιατί το να σποϊλάρουνε την απειλή του Φρίζερ είναι καλή αλλαγή; Εδώ ως και τον Βετζίτα δείχνουνε στο εισαγωγικό. Άλλο η προοικονομία και άλλο το σποϊλάρισμα. Μα συγκρίνεται το να έχω πεθάνει από αγωνία να δω ποιοι είναι αυτοί οι δυνατότεροι που συνεχώς πετάγονται στο ξαφνικό που είχε το παλιό, με το να τους κάνουνε διαφήμιση από το πρώτο επεισόδιο; Ας κρύβανε τα πρόσωπα. Ας βάζανε κεραυνούς πίσω από την σιλουέτα τους. Τι διαφήμιση αρμέγματος είναι αυτήν; Τους νέους που δεν έχουνε δει την σειρά δε τους υπολογίζουνε;

Σασπένς μηδέν, και όχι επειδή το έχω ήδη δει όλο 3 φορές. Πάρα πολύ κακιά πρώτη εντύπωση.

#100 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 06 April 2009 - 13:13

Και γιατί το να σποϊλάρουνε την απειλή του Φρίζερ είναι καλή αλλαγή; Εδώ ως και τον Βετζίτα δείχνουνε στο εισαγωγικό. Άλλο η προοικονομία και άλλο το σποϊλάρισμα. Μα συγκρίνεται το να έχω πεθάνει από αγωνία να δω ποιοι είναι αυτοί οι δυνατότεροι που συνεχώς πετάγονται στο ξαφνικό που είχε το παλιό, με το να τους κάνουνε διαφήμιση από το πρώτο επεισόδιο; Ας κρύβανε τα πρόσωπα. Ας βάζανε κεραυνούς πίσω από την σιλουέτα τους. Τι διαφήμιση αρμέγματος είναι αυτήν; Τους νέους που δεν έχουνε δει την σειρά δε τους υπολογίζουνε;

Ρε θα με τρελανεις???Στο παλιο δηλαδη που απ'το πρωτο Opening στο πρωτο επεισοδιο μας δειχνει τον Goku SSJ ηταν καλυτερο??Και εδειχνε και τον Βετζετα στο τελος!

Που τα ειδες τα τρομερα σποιλερς στο Opening?Που εδειξε λιγο την φατσα του πιο πασιγνωστου χαρακτηρα στα Anime????ΚΑΝΕΙΣ δεν υπαρχει που να μην ξερει τον Βετζετα,εκτος απο 5χρονα που θα ειναι το πρωτο παιδικο που θα βλεπουν και δεν θα καταλαβαινουν και τιποτα!Και επειδη εδειξε λιγη μαχη με τον Goku?Τετοια Σποιλερ υπαρχουν σε ολα τα Anime,εδω στο Naruto k One Piece k Bleach μας δειχνουν τις τελικες μαχες απ'το Opening κιολας...

Berserk___Gatsu.jpg

#101 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 06 April 2009 - 13:21

Mολις το ειδα αυτοματα μεταφερθηκα καποια χρονια πισω (εποχες ANT1:drink:).

Λοιπον παμε να δουμε τα καλα (για μενα παντα):
-ΟP/ED ειχαν τρομερα σχεδια (μακαρι να ηταν ολο το kai ετσι)
-Το remake των διαλογων, effects και του soundtrack ειναι επιτυχημενο (τρομερη ποιοτητα)
-Δεν υπαρχει σαλτσα, ετσι το επισοδειο σε κανενα σημειο δεν εκανε κοιλια (ωραια επεξηγηση της μεχρι τωρα ιστοριας στην αρχη)
-Αν και ξερω την ιστορια απ'εξω ο τροπος που εξελησσεται το κανει παλι ενδιαφερον για μενα.

Τωρα παμε στα κακα:
-Το σχεδιο των OP/ED δεν εχει καμια σχεση με το original των επισοδειων και δε κολλαει ωραια.
-Επισης πρωτη φορα στην ιστορια των anime μου αρεσε περισσοτερο η μουσικη του ED απο το OP.

Συμπερασματικα μπορει το dragonball να υστερει τεχνικα και σεναριακα απο τα σημερινα anime αλλα παραμενει μια διαχρονικη αξια.
Μη ξεχναμε οτι πουλαει ακομα και σημερα οτι εχει το ονομα dragonball πανω του (ακομα και αυτο το εκτρωμα του hollywood).

#102 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 06 April 2009 - 13:31

χμμμ αν ηταν το ιδιο θα πρεπει μαλλον να ξεχασα πως ηταν το πρωτο ...:P
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#103 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 April 2009 - 15:10

Matu-san, κατέβασέ το από τους SafetyDance. Έχουν κάνει αξιοπρεπέστατη δουλειά με τους υπότιτλους. Μείνε μακριά από τους suppiido.

Roriconfan, όχι μόνο cinematics αλλά ούτε και γενικότερα νέο animation θα έχει η σειρά, ούτε φωτοσκιάσεις, ούτε εφέ, ούτε τίποτα νέο. Πάμε άλλη μια φορά. Το Dragonball Kai χρησιμοποιεί το ίδιο animation με το Dragonball Z, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Τις ακριβώς ίδιες απόψεις σου τις είπες μερικά posts πιο πίσω. Δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεσαι. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια, κανόνισε την πορεία σου.

Edited by Phantom Duck, 06 April 2009 - 15:26.

E5VV38U.jpg

#104 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 06 April 2009 - 16:06

Γιατι ομως να μην βαλουν καινουριο animation? Βαριουνται να δουλεψουν? Αφου το κανουν, ας το κανουν καλα ρε παιδι μ!
Posted Image

#105 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2009 - 18:20

Γιατι ομως να μην βαλουν καινουριο animation? Βαριουνται να δουλεψουν? Αφου το κανουν, ας το κανουν καλα ρε παιδι μ!

Γιατί να βάλουν καινούριο animation αν το παλιό δουλεύει μια χαρά? Αν ήταν να το ξαναφτιάξουν όλο από την αρχή θα μιλάγαμε για νέο Dragonball και όχι για remastered.

15fkk04.jpg