Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγαπημένα και Μισητά Doramas

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#31 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 23:18

πολύ καλο το quiz show (golden) αλλα γεμάτο τρυπούλες..:borednn9::nosey:
σκεφτόμουν να κατεβάσω το utahime αλλα δίσταζα λόγο του viewership rating θα του δώσω μια ευκαιρία τώρα

το golden ηταν πιο καλοφτιαγμενο production-wise και το βαζω στα faves γιατι ηταν καλυτερο απ οτι περιμενα.
overall, η πρωτη season μου αρεσε πολυ περισσοτερο αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικη γιατι ενδεχομενως να με επηρρεασε το οτι την ειδα πρωτη :/

about Utahime's ratings now, θα ειμαι οσο πιο ευγενικη και συγκρατημενη μπορω:

Spoiler: strong language ahead

μετα απ'αυτο σιγουρευτηκα οτι αν υπαρχει ενα πραγμα που πρεπει να αγνοεις ψαχνοντας για jdramas, that's ratings.
They never reflect a drama's quality. EVER.-

Aκουσα επισης οτι ειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση τα αθλια νουμερα οφειλονταν κατα μεγαλο βαθμο στο γεγονος οτι στο συγκεκριμενο drama μιλανε στην τοπικη διαλεκτο του Kochi και οχι σε standard japanese, thus making it more difficult for many to understand properly.

Προσωπικα το λατρεψα οσο λιγα αυτο το drama και το θεωρω εξαιρετικα underrated.
It's far deeper than it may initially seem.
οσο σκεφτομαι οτι την ιδια season βαζανε το Yukan Club πιο πανω απ αυτο... *sudden urge to break something* >.<

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#32 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 02:28

ποιος θα μου το λεγε οτι θα ερθει η μερα που θα υπερασπιστω την τιμη του Akanishi :P, αλλα εχεις δει μηπως "Sore wa totsuzen, arashi no you ni"?
THAT was boring... defined.. :xxx

^ OMG THIS. Δεν ξέρω πώς την πάλεψα και το τέλειωσα, τo βαρέθηκα τόσο πολύ που ούτε να το θάψω δεν έχω όρεξη:nosey:

Spoiler:

Απ' ότι βλέπω, είμαι η μόνη που της άρεσε πολύ το Proposal Daisakusen; XDD
Δηλαδή, romance είναι οπότε δεν είχα και ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά το βρήκα γλυκύτατο, με συμπαθητικούς χαρακτήρες (μα κανένα να μη βρω αντιπαθητικό; XD Aν και η Rei ώρες-ώρες μ' εκνεύριζε) το subplot Tsuru-Eri το λάτρεψα <3 και στο τέλος μου άφησε ένα πλατύ χαμόγελο:wooi2: What else could a girl ask for? :3
Spoiler:

6dqFccT.gif

#33 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 19:28

Δεν είσαι η μόνη! Και εμένα μου άρεσε το ProDai πάρα πολύ! Και στην αδερφή μου! Θυμάμαι πως λύσσαγα κάθε εβδομάδα μέχρι να βγει το επόμενο επισόδειο και το τέλος μου άρεσε και δε με χάλασε καθόλου! Επειδή ήταν διφορούμενο μπορούσα να φανταστώ ότι ήθελα. Και το σπέσιαλ τα έλυσε όλα.
Too much ProDai hate here though και δεν κάθομαι να το συζητήσω... Αρκεί να ξέρεις Tristessa πως και μένα μου άρεσε!

#34 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 03:26

Meh δεν πιανεται ακριβως για drama αλλα ειδα την ταινια του lovely complex... Kαι τη μισησα γιατι καταστρεφει την εικονα του ανιμε και γιατι ο teppei ειναι υπερβολικα παιδαρος για να του βαλουν διπλα αυτην εκει!!:hahaha:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#35 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:08

@ LucyBR - ....το είδα και το Sore wa Totsuzen, πολύ καιρό τώρα, και ήταν όντως πιο πατάτα [οκέι, βραστή και άνοστη, το ανέγκο ήταν τηγανιτή και μ'άρεσε :3] Απλά σοβαρά πιστεύω πως στον Akanishi δεν δίνονται ρόλοι που να μπορεί να παίξει, αν με καταλαβαίνεις. Και ο Hayato και ο Miroku και λιγότερο ο Akihiko ήταν επιεικώς απλά ο Jin himself, seriously. Αν και το Xmas nante daikirai δεν μ'αρεσει τόσο, πιστεύω πως σαν Sho ο Ακανίσι έπαιξε πραγματικα [για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του]. Στην τελική κοίτα και τα dramaτα που παίζουν οι KAT-TUN, μέχρι κι ο Junno που το ιντερνάσιοναλ φάντομ τον έχει στο χέσιμο σε πιο πολλά έχει παίξει [the chibi-Jin dramas don't even count for me] . [Ο Μάρου κι ο Ουέντα απλώς απέφευγαν την ΤV, και ομολογουμένως καλά κάνανε, αν και τον λάτρεψα τον Μάρου στο Haha no Okurimono] Τώρα τον μισώ θανάσιμα τον Jin΄μου τη δίνει να τον βλέπω, να τον ακούω...Αν θέλει να μου αλλάξει γνώμη, είδωμεν με το BANDAGE τί θα γίνει, που θα παίξει μαζί και η γλυκιά μου η Κιτάνο <33

Tώρα τελευταία έχω μισήσει θανάσιμα και το promo που γίνόταν όλο το καλοκαίρι για την ταινία του Γκόκουσεν, μου τη σπάει αφάνταστα όταν το κάνουνε τόσο ντόρο μόνο και μόνο επειδή παίζει ο Κάμε [ή αντίστοιχα με τον Τζιν και το πρόμο του bANDAGE τώρα >.>] ΕΛΕΟΣ. Αν ήταν κάνας άλλος [ακόμα και ο Yamapi] τίποτα δε θα γινότανε.

Τώρα μου τη σπάει λιγάκι και το Boku dake no Madonna αν και στην αρχή μου άρεσε, γιατί μ'έκανε ν'αλλάξω ΛΙΓΑΚΙ μόνο τη γνώμη μου για τον Τάκη [εγώ θα είμαι για πάντα devoted Tsubasa fan] και ΊΣΩΣ να σκεφτώ να δω και το Σκυλί του Όρθρου, παρόλο που δεν μ'αρέσουν ούτε ο Τάκης ούτε ο Ριο.

Τον τελευταίο καιρό έχω λατρέψει το ROMES όμως...Έχει μπει στα στάνταρ αγαπημένα μου, ο καημένος ο Yasu βγάζει τόσο γέλιο ακόμα και σε σοβαρό drama.

Spoiler:

Topping the other dramas of the same season with that is Yasuko to Kenji, o Matsuoka Masahiro θεός, θεός, τον λάτρεαψα όσο δεν παίρνει. Τοπ αγαπημένο στα σίγουρα, πλάι στα προαναφερθέντα~
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#36 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2009 - 00:28

λοιπόν απο αγαπημένα τα κλασικά...
hana yori dango, gokusen, bloody monday, dantei gakuen Q, nobuta wo produce, proposal daisakusen, maou, hana kimi, yukan club, koishite akuma, buzzer beat και οχι τόσο αγαπημένο αλλα απο τα πιο ευχαριστα dramata που έχω δει : yume wo kanaeru zo! (και πολλά άλλα βασικά! αλλά τωρα αυτά μου ήρθαν!)

δεν έχω κάποια που να μην μου αρέσουν.. απλά θεωρώ το binbo danshi και το zettai kareshi λίγο βαρετά.. και επίσης τα dramata που δεν παίζει να κάτσω ποτέ να δω : one litre of tears (γιατί απο το όνομα ξέρω τι θα συναντήσω), code blue (γιατί είναι αηδιαστικα αυτά που εχει!, και last friends γιατί απλα δεν μπορω να φανταστώ τον Ryo έτσι!!

#37 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 17:10

A! επιτέλους θυμήθηκα να το γράψω!!
αυτό που δεν με άρεσε αλλα δεν το μίσησα!! το θυμάμαι και γελαω!!
Το '' Αround 40 " τι χαζή σειρα.... μόνο τα συνολάκια- της δεν θυμαμαι πως την λενε-αλλα δούλευε στο περιοδικό μοδας- με άρεσαν άντε και λίγο οι κόντρες της αρχης..αλλιώς ήτανε χαζομαρα η σειρα !!

#38 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 18:28

'Ήμουν κάποτε μικρός και άβγαλτος, κατέβαζα ότι να 'ναι. Αυτό το Shibuya 15 ήταν η μεγαλύτερη ιαπωνική πατάτα που συνάντησα μέχρι στιγμής. Από κοντά και η ταινία του Tantei Gakuen Q.

Με αυτό που γέλασα περισσότερο ήταν το Jikou Keisatsu. Περίεργη σειρά αλλά τα σπάει. Αλλά παρόμοια με αυτήν υπάρχουν;

#39 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 23:53

'Ήμουν κάποτε μικρός και άβγαλτος, κατέβαζα ότι να 'ναι. Αυτό το Shibuya 15 ήταν η μεγαλύτερη ιαπωνική πατάτα που συνάντησα μέχρι στιγμής. Από κοντά και η ταινία του Tantei Gakuen Q.

Με αυτό που γέλασα περισσότερο ήταν το Jikou Keisatsu. Περίεργη σειρά αλλά τα σπάει. Αλλά παρόμοια με αυτήν υπάρχουν;

δεν πολυ κατάλαβα τι έγραψες.. οτί ήταν αισχος η ταινία του tantai gakuen Q?:dazed:
νταξει οκ.. γούστα.. το drama όμως πως σου φάνηκε?

#40 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2009 - 23:56

Παρόμοια παρόμοια με αυτή τη θεϊκή σειρά είναι το 33 Pun Tantei (αλλά υπότιτλοι έχουν βγει μόνο για 7 επ και μετά το παράτησαν) και επίσης το Trick. Cult όσο δεν πάει! Μεγάλες λατρείες!

#41 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 00:39

δεν πολυ κατάλαβα τι έγραψες.. οτί ήταν αισχος η ταινία του tantai gakuen Q?:dazed:
νταξει οκ.. γούστα.. το drama όμως πως σου φάνηκε?

Well, δεν είπα την λέξη αίσχος... αλλά ναι, ήταν. Το "σενάριο" της ταινίας ήταν βασικά τα τρικ από τις ~20 πρώτες υποθέσεις του μάν'γκα να λαμβάνουν χώρα την ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων της ακαδημίας. Το Drama ήταν πολύ καλύτερο στην προσαρμογή του σεναρίου.

@a2a, doumo για τις προτάσεις. Το 33pun το έχω εντοπίσει εδώ και καιρό αλλά λόγω έλλειψης subs δεν το άγγιξα. Ούτε καν ιαπωνικούς δεν βρήκα. Θα βάλω το Trick στα "προσεχώς".