Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγαπημένα και Μισητά Doramas

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#16 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 June 2009 - 18:26

Ερι γουστα ειναι, για μενα σα σειρα δεν προσφερει τιποτα. Εγω δεν ανεφερα τιποτα ως προς το ταλεντο των ηθοποιων αλλα ως προς το στορυ της σειρας. Το γενικοτερο παρουσιαστικο της ειναι για μενα απαραδεκτο. Το οτι παιζουν μια χαρα, ναι ισχυει ειναι ολοι τους πολυ καλοι. Αλλα εμενα ουτε σε σασπενς με κρατησε ουτε σε αγωνια με εβαλε ουτε με εκανε να θελω να δω 2 επεισοδεια απανωτα.

Το 2 και το 3 δεν τα ειδα καν να τονισω επισης.

+4354536346

Μιλαμε εμενα μου φαινοταν απο την αρχη εως το τελος σαν ενα μετριο gto rip-off. Ουτε μια στιγμή δεν ήταν απρόβλεπτο. Απο το πρωτο επεισόδιο ήξερες παντα τι θα γίνει. Ουτε για τον Jun δεν θα μπορουσα να κανω τετοια θυσια... Με το ζόρι είδα το πρώτο με διαλειμματα μηνων αναμεσα στα επεισόδια. Το 2ο και το 3ο με καμια δυναμη δεν τα αγγιξα.

Υπαρχουν και αλλες σειρες που εβλεπα μονο για τα bishies(x-family O_o και KO one) αλλα τουλ αυτα ειχαν και πλακα...

#17 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 18 June 2009 - 18:48

αν μιλαμε μονο για J Doramas.... I guess there are not much:P
ξερω οτι θα σας πληγωσω ολες αλλα τα romance σε J dorama ειναι υπερβολικα.... απιστευτα... and with no sense at all.... /ναι για romance θα μιλησω μονο γτ εκει στρεφονται οι προτιμησεις μου/
τι να πρωτοθυμηθω.... χμμ...
Hana Yori Dango.... οσο λατρεμενο... οσο drollin και να επεσε στον Jun soz αλλα... το βγαζω 2 σεζον εχοντας περασει κυριολεκτικα τα παντα ολα κ εχω δωσει 3 kisses ενα εκ των οποιον ηταν τυχαιο ειναι απαραααααααααααααδεκτο
Spoiler:

Hana Kimi... αλλο epic fail απο τν αποψη romance... οκ καλο το flood με τα bishounen αλλα............ το couple ηταν απογοητευσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
καλο comedy αλλα αν εχεις διαβασει το manga I guess u expect more....

τωρα απο αυτα π λατρεψα...
Kurosagi αν και εκτος προτιμησεων λογω απουσιας romance:P η hotness του YamaPi με εκανε να ξεπερασω καθε ενσταση κ αμφιβολια....
I'm still drolling on YamaPi's Kurosagi pics.... omg omg omg

Proposal Daisakusen.... /ok ναι οτι εχει μεσα τον YamaPi αποτελει εξαιρεση:P/

and I guess... the reason I've recently started to watch Jdramas again... Atashinchi no Danshi, comedy with fair amount of romance... and bishounen:P χμμμμ smells like win!!!
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#18 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 June 2009 - 19:05

Αν και δεν ειμαι τοσο picky στα dramas οπως ειμαι στα ανιμε,απο τα λιγοστα που εχω δει κι εγω μονο ενα πρεπει να ηταν αυτο με εκανε αν οχι να το μισησω,σιγουρα να μη θελω να το δω μπροστα μου ξανα。。 XD And that was Yukan Club....that I congratulate myself from watching further than episode 2 and in the end finishing it. :x αν δεν ηταν κι ο Junno :x

As for favorites..aw well..I've liked a lot everything else I've watched so far. :P *<-- obviously not picky*

#19 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 June 2009 - 22:14

KYAAAAAH ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ EPIC ΣΚΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ GOKUSEN!

fixed. :pp

οπως προειπωθηκε it's all about the bishies and the fights :pp
αυτο και το kamen rider πρεπει να ειναι τα μεγαλυτερα εργοστασια προωθησης ηθοποιων εκει περα XDD
on the one hand, i congratulate myself που αντεξα να δω τα παντα απο gokusen (all 3 seasons + every special) on the other hand ομως εχω κανει και μεγαλυτερες θυσιες πιστευω as a jdrama watcher.
το gokusen δεν ειναι κακη σειρα. το 3 in fact το θεωρω το καλυτερο gokusen. κακη στραβη κι αναποδη ειναι ψυχωση της ιαπωνιας μαζι του. το BGM "η yankumi ερχεται να καθαρισει" το ακους στον υπνο σου απο ενα σημειο και μετα απ την πολλη επαναληψη ο.Ο;;
ευτυχως που η ταινια θα ειναι το final απ οτι φαινεται τελικα... *relief*

Posted Image

Spoiler: &#33909

#20 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 18 June 2009 - 22:24

Amen to that!
Ειλικρινά το Gokusen το έχουν αρμέξει όσο δεν πάει! Ελπίζω να μείνουν στις φήμες όσα λέγονται για την Aya Ueto τον Kame και μια νέα σεζόν. Αν υπάρξει θα το δω αλλά με βαριά καρδιά.

And speaking of dramas I adore:
90s angsty dramas
Δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Η δεκαετία που οι σειρές γ*μούσαν!

#21 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 19 June 2009 - 15:14

and I guess... the reason I've recently started to watch Jdramas again... Atashinchi no Danshi, comedy with fair amount of romance... and bishounen:P χμμμμ smells like win!!!

comedy+bishies+romance eh?.....

im being grilled uglily....YOSH!!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#22 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 03 August 2009 - 02:11

favorite λίγο δύσκολο να διαλέξω.. ας πω όμως summer snow κόντρο χτυπιούνται και αλλα πολλά μαζί :P δεν έχω να πω πολλά για αυτό απλά είναι τέλειο για εμενα

το χειρότερο μου είναι το Kurosagi πραγματικά άθλιο και ακόμα πιο αθλια η ταινία... ο yamashita τελείως ατάλαντος.. +ότι την horikita την είχανε για γλάστρα τι άλλο θες..? για να μην μιλήσω με ποσο γελοίους τρόπους έκλεβε τα θύματα του
παρα όλα αυτά έχω και χειρότερα ΠΧ akihabara deep αλλα αυτό δεν το βάζω στην λίστα μου γιατί δεν κατάφερα να το δω όλο

ορίστε και μια λίστα με βαθμολογίες που έχω βάλει στις σειρές που έχω δει (δυστυχώς έχω καιρό να την ανανεώσω)

1)Densha otoko 9
2)Summer Snow 10
3)Liar Game 9.5
4)Proposal Daisakusen 8.5
5)Nobuta Wo Produce 10
6)Kurosagi 6
6)Stand up! 9+
7)1 Pound Furikin 8-
8)Dragon Zakura 10
9)My boss My hero 10
10)Last Friends 10
11)Hana Yori dango 9
12)Bloody Monday 8
13)Innocent love 7
14)Kekkon Dekinai Otoko 10
15)Ryousei no kizuna 8
16)Hana yori dango Returns 10
17)Mop Girl 9
18)Fist Kiss 9-
19)Zeni Geba 10
20)Yamamada Taro monogatari 9+
21)Atashinchi no danchi 8

#23 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 August 2009 - 12:50

το akihabara at deep δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε...
όσο για το densha otoko Ούτε στον κόπο μπήκα να το δώ
παρόλο που είχε καλές συμμετοχές.

#24 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 25 August 2009 - 18:33

Δεν ξέρω αν θεωρείται dorama, αλλά σιχάθηκα το Maid in Akihabara:puke:
OK, από τον τίτλο περίμενα πολύ otaku κάψιμο και δεν είχα πρόβλημα, I'm all for it XD Αλλά αυτό παραείναι! Εκνευριστικά ανούσιο, με ανύπαρκτο σενάριο και ερμηνείες; Τι, θέλετε κι ερμηνείες; Το θέμα είναι να της πάει η maid στολή :3
Tι να περιμένω βέβαια από την Mako, που παίζει μαράκες στις Bon-Bon Blanco; Serves me right :x
Εν ολίγοις, θέλω τη μιάμιση ώρα που σπατάλησα πίσω XD Και τα εγκεφαλικά κύτταρα που έκαψα, αν γίνεται :P

6dqFccT.gif

#25 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 07 September 2009 - 13:50

Καλύτερα Μακραν !!
Από Kimura Tacuya που είναι σταθερη αξία : Mr.Brain , Hero, Good Luck , Pride
Buzzer Beat , Gokusen 2 (γιατί παίζουν τα μωρα μου !:awww:), Hanazakari, Nodame Cantabile ! , G.T.O από παλια όπως και το Love Generation :P

A! και το Proposal Daisakusen..

#26 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 14 September 2009 - 10:45

Αγαπημενο γίνεται το Sappuri με τον Kame :love:, και το Kami no Shizuku (καποιες φορές είναι λίγο βαρετο αλλα επειδή παίζει ο Καμε αντεχουμε!)

Καλά ε;; είδα το Τatta hototsu no Koi , κλααααααααμααα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ !!:awww:
Και το Nobuta wo Produce ωραίο αλλα το τέλος ήτανε ΘΕΙΚΟ :respect:

Και το Love Shuffle :respect:

Edited by Barbara, 18 September 2009 - 11:25.

#27 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 14 September 2009 - 22:06

Αυτό κι αν είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς!!! Χειρότερα θα έλεγα πως είναι το Yako no Kaidan που δεν άντεξα ούτε εγώ ούτε καν αυτοί που το υποτίτλιζαν να συνεχίσουν καθώς μετά το επεισόδιο 5 το σταμάτησαν ....είναι η σειρά που με έπεισε πως δεν χρειάζεται απαραίτητα να δεις κατι μέχρι το τελευταίο για να πειστείς πως είναι μια μπούρδα.
Επίσης αυτό που δίνω συγχαρητήρια στον ευατό μου που άντεξε είναι το Proposal Daisakusen.Μεγάλη μπούρδα όμως.... κρίμα γιατί η ιδέα ηταν καλή!
Αγαπημένα αγαπημένα είναι αδύνατο να διαλέξω!Τα μόνα που μπορώ να ξεχωρίσω είναι τα 2 πρώτα που είδα.Το Hanakimi όπου και κόλλησα με τον Ikuta και βρέθηκα να ασχολούμαι με dramas πριν το καταλάβω και το hana yori dango (κλασσική αξία ) που έπαιζε ο Jun το κόλλημα ολοκληρώθηκε και το θεωρώ ακόμα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο romance

Posted Image

#28 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 18 September 2009 - 03:51

Απ'τα καλύτερα θεωρώ το 14sai no haha, Stand Up!!, Nobuta Wo Produce, One Pound Gospel, Happy Boys and from new seasons Atashinchi no Danshi, as well as Seigi no Mikata and Summer Snow. Bγάζουν πολύ γέλιο, τα βλέπω συνέχεια, δεν τα βαριέμαι, και δεν μπορώ ποτέ μα ποτέ να ξαναπροβλέψω την πλοκή παρόλο που την ξέρω ήδη, κάθε φορά είναι σαν να τα'βλεπα πρώτη φορά! Το 14sai το είδα σε μια μέρα, και μάλιστα μέσα στις εξετάσεις, το λάτρεψα λέμεεεεε. Νοdame Cantabile I'd rewatch as many times, I always love Kiyora's violin~ Και μου άρεσε και το Jotei αρκετά, αν και μόλις το ξεκίνησα.

I think that Anego was BO~RING to the bone, θέλω πίσω τις ώρες που ξόδεψα κλαίγοντας για τον Akanishi, σοβαρά. Όπως επίσης και το akihabara @ deep, Toma, καλός χρυσός αλλά seriously that music was nerve-cracking. Το παράτησα στη μέση, έχει κάτι αιώνες που το ξεκίνησα και θέλει πολύ θάρρος να το συνεχίσω.

Τώρα από school dramas δε θα μιλήσω, από την εποχή του 3nen B gumi Kinpachi-sensei και του GTO όλο επαναλήψεις έχουμε, and I agree that Kamen Rider and Gokusen are promoting machines, seriously. Παρ'όλη τη μαγεία των HSJ, το Scrap Teacher θα το ξαν'αβλεπα μόνο για το Idiotic γέλιο που μου πρόσφεραν ο Daiki κι ο Chinen. Όχι που μου τρέχει ο teacher τάχα μου να σώσει τον Yuto από τα bandits και φωνάζει "Look over there! It's Yankumi!" για αντιπερισπασμό, και τελικά είναι οι Saoran-κλωτσιές του Chinen που σώζουν όλους...
Για να μη μιλήσω για το short 15sai no blues. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα το ξαναδώ, κι ας παίζει ο Tegoshi σε chibi mode.

Στα so-so μου θε βάλω το Buzzer Beat, γιατί παρ'όλο που μέχρει τώρα ήταν Made of awesome έχει γίνει λίγο sucky τελευταία. As well as Koishite Akuma, no love-fool-idiotic TV romance for me, no more Yuma for a long while. Καλά που δεν έγινε και σαν το Twilight, να το παρατήσω τελείως. Το Yukan Club επίσης, αν δεν ήταν ο Junno δεν θα το έβλεπα ξανά, όταν το ξαναβλέπω μόνο το 4o episode βλέπω, που είναι του Μπίντο. Sapuri lists here too, as well as PropoDai and DragonZakura, Gachi Baka αναμένω να το τελειώσω για να πω, αλλά προσ στιγμήν καλό είναι. Επίσης, so-so είναι και το Tantei Gakuen Q, ο Καμίκι αν και γλυκούλης όσο δεν παίρνει μου την έσπαγε πως τα έβρισκε όλα΄για να μην πω για την στραβομουτσούνα του Yamada, λες και του στύβανε λεμόνια όλη την ώρα ήτανε! Καλ΄'α που υπήρχανε και η Shida Mirai και ο Kaname Jun και γελούσαμε!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#29 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 18 September 2009 - 22:35

Το 14sai το είδα σε μια μέρα, και μάλιστα μέσα στις εξετάσεις, το λάτρεψα λέμεεεεε.

*shakes your hand* T^T
great drama was great <33

I think that Anego was BO~RING to the bone, θέλω πίσω τις ώρες που ξόδεψα κλαίγοντας για τον Akanishi, σοβαρά.

ποιος θα μου το λεγε οτι θα ερθει η μερα που θα υπερασπιστω την τιμη του Akanishi :P, αλλα εχεις δει μηπως "Sore wa totsuzen, arashi no you ni"?
THAT was boring... defined.. :xxx
ενδεχομενως να φταιει που ειδα το Anego αμεσως μετα απο την προαναφερθεισα πατατα (and potatoes are actually tasty so i shouldn't go and insult them) αλλα imo το Anego ειναι το πιο decent πραγμα που επαιξε ποτε ο Akanishi -κι αυτο γιατι pretty much εκανε τον εαυτο του :P-...
ναι ειναι τοσο καλος ηθοποιος ΝΟΤ *personal opinion*

προσθετω 2 ακομη dramas στα αγαπημενα μου εver:

-The Quiz Show, both seasons για διαφορετικους λογους each
(με εμφαση στην πρωτη λογω Totsugi Shigeyuki m(_ _)m )

-Utahime
για μενα, ο ορισμος του καλοφτιαγμενου drama
if all dramas were like Utahime, the world would be a better place.-

Posted Image

Spoiler: &#33909

#30 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 18 September 2009 - 22:58

πολύ καλο το quiz show (golden) αλλα γεμάτο τρυπούλες..:borednn9::nosey:
σκεφτόμουν να κατεβάσω το utahime αλλα δίσταζα λόγο του viewership rating θα του δώσω μια ευκαιρία τώρα