Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 03:51
Απ'τα καλύτερα θεωρώ το 14sai no haha, Stand Up!!, Nobuta Wo Produce, One Pound Gospel, Happy Boys and from new seasons Atashinchi no Danshi, as well as Seigi no Mikata and Summer Snow. Bγάζουν πολύ γέλιο, τα βλέπω συνέχεια, δεν τα βαριέμαι, και δεν μπορώ ποτέ μα ποτέ να ξαναπροβλέψω την πλοκή παρόλο που την ξέρω ήδη, κάθε φορά είναι σαν να τα'βλεπα πρώτη φορά! Το 14sai το είδα σε μια μέρα, και μάλιστα μέσα στις εξετάσεις, το λάτρεψα λέμεεεεε. Νοdame Cantabile I'd rewatch as many times, I always love Kiyora's violin~ Και μου άρεσε και το Jotei αρκετά, αν και μόλις το ξεκίνησα.
I think that Anego was BO~RING to the bone, θέλω πίσω τις ώρες που ξόδεψα κλαίγοντας για τον Akanishi, σοβαρά. Όπως επίσης και το akihabara @ deep, Toma, καλός χρυσός αλλά seriously that music was nerve-cracking. Το παράτησα στη μέση, έχει κάτι αιώνες που το ξεκίνησα και θέλει πολύ θάρρος να το συνεχίσω.
Τώρα από school dramas δε θα μιλήσω, από την εποχή του 3nen B gumi Kinpachi-sensei και του GTO όλο επαναλήψεις έχουμε, and I agree that Kamen Rider and Gokusen are promoting machines, seriously. Παρ'όλη τη μαγεία των HSJ, το Scrap Teacher θα το ξαν'αβλεπα μόνο για το Idiotic γέλιο που μου πρόσφεραν ο Daiki κι ο Chinen. Όχι που μου τρέχει ο teacher τάχα μου να σώσει τον Yuto από τα bandits και φωνάζει "Look over there! It's Yankumi!" για αντιπερισπασμό, και τελικά είναι οι Saoran-κλωτσιές του Chinen που σώζουν όλους...
Για να μη μιλήσω για το short 15sai no blues. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα το ξαναδώ, κι ας παίζει ο Tegoshi σε chibi mode.
Στα so-so μου θε βάλω το Buzzer Beat, γιατί παρ'όλο που μέχρει τώρα ήταν Made of awesome έχει γίνει λίγο sucky τελευταία. As well as Koishite Akuma, no love-fool-idiotic TV romance for me, no more Yuma for a long while. Καλά που δεν έγινε και σαν το Twilight, να το παρατήσω τελείως. Το Yukan Club επίσης, αν δεν ήταν ο Junno δεν θα το έβλεπα ξανά, όταν το ξαναβλέπω μόνο το 4o episode βλέπω, που είναι του Μπίντο. Sapuri lists here too, as well as PropoDai and DragonZakura, Gachi Baka αναμένω να το τελειώσω για να πω, αλλά προσ στιγμήν καλό είναι. Επίσης, so-so είναι και το Tantei Gakuen Q, ο Καμίκι αν και γλυκούλης όσο δεν παίρνει μου την έσπαγε πως τα έβρισκε όλα΄για να μην πω για την στραβομουτσούνα του Yamada, λες και του στύβανε λεμόνια όλη την ώρα ήτανε! Καλ΄'α που υπήρχανε και η Shida Mirai και ο Kaname Jun και γελούσαμε!