Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγαπημένα και Μισητά Doramas

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#1 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 10:23

Ένα τόπικ που δεν υπήρχε...faves! :wis: και τα τάρταρα της κολάσεως :burningbe3: και γενικά τι θέλουμε πάση θυσία να εκθειάσουμε, και τι μας διακατέχει ασίγαστο πάθος να θάψουμε 3 μέτρα κάτω απ'το χώμα...

Για 'μένα νο1 είναι και νομίζω θα παραμείνει το Nobuta wo Produce :nod: το προτείνω ανεπιφύλακτα στους πάντες, και ιδίως σε όσους αγαπούν τα slice of life και μάλιστα Honey&Clover ή/και Fruits Basket (τα οποία είναι και τα αγαπημένα μου anime:nanana:).

Tώρα στο τι δεν μου άρεσε μάλλον είναι πολλά...το πρώτο που μου'ρχεται είναι το RH+ με το οποίο κοιμήθηκα στο μισό επεισόδιο, srsly ~___~ η παραγωγή ήταν λες και πήρα την κάμερα στον ώμο και κινηματογράφησα τον Αλέκο τον γείτονα που πηγαίναμε μαζί αγγλικά στο δημοτικό, να παριστάνει τον βαμπίρουλα με υποκριτικές ικανότητες χειρότερες και από ψιλοκομμένου πράσου βουτηγμένου σε σως από φαστφουντάδικο ε' κατηγορίας :stubborn::terror2: για να μην πω για το σενάριο που ήταν βγαλμένο απ' το μυαλό ανήλικου μπαμπουίνου που έπεσε απ'την κούνια του μικρός :cry5:

ας συγκρατηθώ εδώ...:X your turn :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2 MononokeHime

MononokeHime

Carpe Diem

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 21:19

Wow! Πρώτη φορά που μπαίνω στο φόρουμ απο τότε που άρχισα να διαβάζω για εξεταστική (η οποία επιτέλους τελείωσε! woohoo!!! I'm free i tell you, FREEEEE!!!:hahaha:... γκουχ γκουχ, εε τί έλεγα..? ) και βλέπω το τόπικ που έψαχνα απο όταν έγινα μέλος! Κυρίως το ζητούσα γιατί έχω ελάχιστες γνώσεις απο dorama, μόνο ότι βγήκε απο anime και manga οπότε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει μια λίστα με best και worst.
Απο την δικιά μου πολύ περιορισμένη εμπειρία "μισητά" θα έλεγα το Lovely Complex (ατάλαντοι ηθοποιοί, απαίσιο σενάριο και σκηνικά, ούτε ίχνος χιούμορ, καμία σχέση με το anime) και το 1 Litre of Tears (παρότι οι ηθοποιοί είναι οκ και το θέμα θα μπορούσε να 'χει ενδιαφέρον, αποδείχτηκε βασανιστικά αργό και βαρετό, με στιγμές "υποτείθεται" συγκινητικές που όμως δεν αισθάνεσαι αρκετά κοντά στον χαρακτήρα για να τις νιώσεις)...
Απο αγαπημένα θα έλεγα το Hana Yori Dango (θα το πρότεινα μόνο σε όσους έχουν διαβάσει το manga), το Honey and Clover (πολύ πιο αληθοφανές απο το anime χωρίς να αποκλίνει πολύ απο το storyline) και το Hana Kimi ( Τoma Ikuta, απλά ξεκαρδιστικός).
Neeext?

#3 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 22:56

Nice topic! Εδώ μπορούμε να βλέπουμε λίγο πολύ προτιμήσεις ε;

Όσο για μένα λατρεμένα dramas είναι σίγουρα όλα όσα έχει γραψει ο Kankuro Kudo και ιδιαίτερα τα Kisarazu Cat's Eye, Tiger & Dragon, Ikebukuro West Gate Park. Ακόμα, τα dramas της Komatsu Eriko (Summer Snow, Wakaba no Koro, Ningen Shikaku, Ao no Jidai). Επίσης τα: Hanadan , Yamada Taro Monogatari, Proposal Daisakusen, Byakuyakou, Kurosagi, Nobuta wo Produce, Karei Naru Ichizoku, Stand Up!! (και άλλα τόσα, είναι δύσκολο καθώς έχω δει εκατοντάδες!)
Όσο για μισητά, δεν αντιπαθώ τόσο πολύ τις σειρές αλλά σίγουρα στον πάτο έχω το Strawberry on the Shortcake που μου φάνηκε εξαιρετικά βαρετό και το Yanpapa για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Glastenen dear,το RH+ δεν φτιάχτηκε για να είναι διαμάντι. Είναι από εκείνα τα cheesy dramas που επίτηδες είναι τόσο άθλια. Εγώ προσωπικά αυτά τα διασκεδάζω αφάνταστα και δεν τα παίρνω ποτέ στα σοβαρά! Princess Princess D anyone???

#4 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 23:38

Princess Princess D ...έκανα φιλότιμες προσπάθειες να το δω
παρόλα τα ωραία γκομενάκια και τον έρωτα μου τον Takeru Sato..δεν κατάφερα να το δω...
ωστόσο μου άρεσε ο ψυλός ο αδύνατος θα ήθελα να τον ξαναδώ αυτόν σε σειρά.

λοιπόν... δεν μου άρεσε το akihabara @ deep όσο ωραίος και αν ήταν ο Ikuta Και όσα ωραία
και αν ήταν τα καλά στοιχεία αυτή η συνεχής ηλίθια μουσική με εμπόδισε να το δω.
Densha otoko ούτε αυτό κατάφερα να το δω και απο ότι βλέπω έχει γινει και ταινια
οχί τιποτα αλλο στη σειρά παίζει και ο oguri shun.

#5 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 02:07

lemme see...

τα δικα μου faves ειναι κυριως απ τα πρωτα dramas που ειδα και ειναι faves λογω συναισθηματικης αξιας.. εχουμε και λεμε:

-Νobuta wo Produce m(_ _)m
-Hana yori Dango
-Hanazakari no Kimitachi e
-Tiger and Dragon (A++++)
-1 pound gospel
-Akihabara @ DEEP
-14 sai no haha T^T
-Maou (:nanana::nanana::nanana:)

επισης το Iljimae, μπορει να ειναι kdrama αλλα ειναι too epic και μεχρι να το τελειωσω εκανα σαν πρεζονι που θελει τη δοση του (το μισο το ειδα μαραθωνιος in a single day) και το τιτανομεγιστο P.P.O.I. το οποιο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει drama αλλα οκ... "Joanna" has gone down in history!:hahaha:

on the other hand, θελω πισω τις ωρες που ξοδεψα απ τη ζωη μου στα:

-Τatta hitotsu no koi
μια απ τις μεγαλυτερες θυσιες που εχω κανει ως Kame fangirl -__-

-Sore wa totsuzen, arashi no you ni
o Yamapi 18-χρονος δασκαλος χορου/πιπινι που τα μπλεκει με μια παντρεμενη... ο,τι κλισε υπαρχει σ αυτο τον κοσμο το χε, μονο που ηταν 10 φορες πιο βαρετο, αργο και τρισαθλιο...
υποτιθεται ειναι romance και 10 επεισοδια ουτε φιλι δεν επεσε..

-Koizora
καλος, χρυσος και player o Seto Kouji, αλλα επρεπε να ειχα μεινει στην ταινια.
βασικα, δεν σκοπευα να το δω αλλα πηρε τ αυτι μου οτι ειχε μεσα Miura Shohei με piercings και highlights ως κολλητο του Seto Kouji... καλα να παθω then!

-Beautiful Life
o KimuTaku κομμωτης, η Tokiwa Takako αναπηρη βιβλιοθηκαριος, fate unites them, tear-jerking romance ensues... ειδα περιπου 3 episodes κι αυτα με πολυ κοπο...
romance stories are not for me.. και ολως τυχαιως (?) το χει γραψει η Kitagawa Eriko που κρυβεται πισω και απο το προαναφερθεν Tatta Hitotsu no Koi... let's say i'm not too fond of her.. >_>
επισης δεν καιγομουνα και τοσο να το ξεκινησω αλλα πηρε το ματι μου οτι παιζει κι ο Takanori Nishikawa (TM Revolution, Abingdon Boys School) εναν συναδελφο του KimuTaku..
note to self: stop picking up dramas for random reasons

-Shigeshoshi
μεταφορα του manga της Mitsukazu Mihara "The Embalmer". ξεκινησα να το κατεβαζω και μολις τελειωσα να βλεπω το πρωτο εσβησα κατευθειαν τα αλλα 3 που ειχαν ηδη κατεβει...
θα μπορουσα να το βρισω απιστευτα αλλα δε θα το κανω... they simply annihilated one of my favourite manga.. >.<

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#6 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 02:43

14 sai no haha???
αυτό θέλω να το δω το λατρεύω αυτό το κοριτσάκι απ το sapuri..

#7 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 12:09

14 sai no haha???
αυτό θέλω να το δω το λατρεύω αυτό το κοριτσάκι απ το sapuri..

imo, δες το οπως και δηποτε! κι εγω ειμαι τεραστια Shida Mirai fan, the girl really has talent
νομιζω ειναι πολυ "αληθινο" drama και οταν το βλεπα με ειχε απορροφησει εντελως...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#8 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2009 - 14:18

Λοιπόν... Εγώ θα έβαζα στα δικά μου αγαπημένα ντράμα όλα με τον Κάμε. Ίσως λιγότερο το Κάμι νο Σιζούκου καί μετά το Σαπούρι, αλλά τέλος πάντων. Μετά... Υukan Club, Mao, Uta no onii-san, Change, Rescue...
Αυτά πουδεν μου άρεσαν είναι τα Jigoku shojo (πασαλλειμένες υποθέσεις και χαζή σκηνοθεσία), Saiyuki (παιδικό! ^.^)... και το Shikaotoko aoniyoshi αλλά αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#9 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 18:00

Εγώ 8α προτεινω το: Absolute Boyfriend (Zettai Kareshi) και το Oh! my girl!

γρηγορα , αστεια και με ωραιο story... δοκιμαστε τα
:himitsu:

#10 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 01:04

βγήκε το special

#11 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 14:01

χμμμ... απ'όσα έχω δει, θα έλεγα ότι η Nodame (Νο1-unchallenged), Honey&Clover, Last Friends, Kimi wa pet είναι στην κορυφή της λίστας μου. Εκτός αν καταφέρει να καταστραφεί στα επόμενα τρία επεισόδια στη λίστα βάζω και A million stars falling from the sky -ο τίτλος με είχε προετοιμάσει για μούφα, αλλά βαδίζει εξαιρετικά-.
Στα τάρταρα να πάνε να πέσουν τα Gokusen 2&3, δε με νοιάζει αν έχουν πλάκα, τα βγάλαν όλα απ το κεφάλι τους και επαναλαμβάνονται τραγικά... Άσε που δεν έχουν και Jun... Α, και το Lovely Complex... Όπως προειπώθηκε, καμία σχέση με το άνιμε, χάλια παίξιμο και ο κοντός δεν ήταν αρκετά κοντός.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 13:48

KYAAAAAH ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ GOKUSEN!

Τι fail ηταν αυτο; Μονο ο Jun+o Shun το εσωζαν αλλα και παλι η αθλιοτητα της δασκαλιτσας τους ξεπερνουσε..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#13 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 14:12

fail είναι τα γούστα σου
απο τα Gokusen series... έχουν ξεπηδήξει οι καλύτεροι ηθοποιοί, κάθε νεαρός που σέβετε τον ευατό του σαν καλητέχνη έχει περάσει απο αυτές τις ταινίες...

και στην τελική κομωδία είναι βασισμένη σε manga, τράβα δες το anime πρώτα και μετά σχολίασε... άσε που ο Hiroki Narimiya είναι φοβερός και σε αυτή την σειρά... πρόσεχε τα λόγια σου για το gokusen... και πάνω που είπα την Iristealla ότι καιρό έχεις να πετάξεις κοτσάνα... πήγες και το έκανες... η Yankumi είναι μια θεά και ανυπομωνώ για την ταινία.

... και τα επόμενα Gokusen μπορεί να μην είναι τόσο ωραία όσο το πρώτο αλλά έχουν εξίσου ωραία μπισούνεν... kukukukuku

#14 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 14:19

Ouch! Σιγα ρε κοριτσια! Εχουν ακουστει και χειροτερες κοτσανες στον κοσμο!
Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του!
Το Γκοκουσεν ειναι για τα μπισι και το ξυλο! Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο, γιατι και τα μπισι και το ξυλο τα εκτιμαμε :hahaha:. Και μια δασκαλα την οποια αρχικα ειχα συμπαθησει αλλα μετα με ξενερωσε. Μαλλον την επιρρεασε η αλλη πιο ξενερωτη ακομα δασκαλα στην σειρα! (Αυτη με τα ροζ). Η ηθοποιος ειναι πολυ καλη παντως.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#15 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 14:40

Ερι γουστα ειναι, για μενα σα σειρα δεν προσφερει τιποτα. Εγω δεν ανεφερα τιποτα ως προς το ταλεντο των ηθοποιων αλλα ως προς το στορυ της σειρας. Το γενικοτερο παρουσιαστικο της ειναι για μενα απαραδεκτο. Το οτι παιζουν μια χαρα, ναι ισχυει ειναι ολοι τους πολυ καλοι. Αλλα εμενα ουτε σε σασπενς με κρατησε ουτε σε αγωνια με εβαλε ουτε με εκανε να θελω να δω 2 επεισοδεια απανωτα.

Το 2 και το 3 δεν τα ειδα καν να τονισω επισης.

edit:

και στην τελική κωμωδία είναι βασισμένη σε manga, τράβα δες το anime πρώτα και μετά σχολίασε...

wtf? To anime θα το σχολιασω εκει που πρεπει οταν το δω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 08 Νοέμβριος 2009 - 03:29

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: