lemme see...
τα δικα μου faves ειναι κυριως απ τα πρωτα dramas που ειδα και ειναι faves λογω συναισθηματικης αξιας.. εχουμε και λεμε:
-Νobuta wo Produce m(_ _)m
-Hana yori Dango
-Hanazakari no Kimitachi e
-Tiger and Dragon (A++++)
-1 pound gospel
-Akihabara @ DEEP
-14 sai no haha T^T
-Maou (

:nanana:

)
επισης το Iljimae, μπορει να ειναι kdrama αλλα ειναι too epic και μεχρι να το τελειωσω εκανα σαν πρεζονι που θελει τη δοση του (το μισο το ειδα μαραθωνιος in a single day) και το τιτανομεγιστο P.P.O.I. το οποιο δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει drama αλλα οκ... "Joanna" has gone down in history!
on the other hand, θελω πισω τις ωρες που ξοδεψα απ τη ζωη μου στα:
-Τatta hitotsu no koi
μια απ τις μεγαλυτερες θυσιες που εχω κανει ως Kame fangirl -__-
-Sore wa totsuzen, arashi no you ni
o Yamapi 18-χρονος δασκαλος χορου/πιπινι που τα μπλεκει με μια παντρεμενη... ο,τι κλισε υπαρχει σ αυτο τον κοσμο το χε, μονο που ηταν 10 φορες πιο βαρετο, αργο και τρισαθλιο...
υποτιθεται ειναι romance και 10 επεισοδια ουτε φιλι δεν επεσε..
-Koizora
καλος, χρυσος και player o Seto Kouji, αλλα επρεπε να ειχα μεινει στην ταινια.
βασικα, δεν σκοπευα να το δω αλλα πηρε τ αυτι μου οτι ειχε μεσα Miura Shohei με piercings και highlights ως κολλητο του Seto Kouji... καλα να παθω then!
-Beautiful Life
o KimuTaku κομμωτης, η Tokiwa Takako αναπηρη βιβλιοθηκαριος, fate unites them, tear-jerking romance ensues... ειδα περιπου 3 episodes κι αυτα με πολυ κοπο...
romance stories are not for me.. και ολως τυχαιως (?) το χει γραψει η Kitagawa Eriko που κρυβεται πισω και απο το προαναφερθεν Tatta Hitotsu no Koi... let's say i'm not too fond of her.. >_>
επισης δεν καιγομουνα και τοσο να το ξεκινησω αλλα πηρε το ματι μου οτι παιζει κι ο Takanori Nishikawa (TM Revolution, Abingdon Boys School) εναν συναδελφο του KimuTaku..
note to self: stop picking up dramas for random reasons
-Shigeshoshi
μεταφορα του manga της Mitsukazu Mihara "The Embalmer". ξεκινησα να το κατεβαζω και μολις τελειωσα να βλεπω το πρωτο εσβησα κατευθειαν τα αλλα 3 που ειχαν ηδη κατεβει...
θα μπορουσα να το βρισω απιστευτα αλλα δε θα το κανω... they simply annihilated one of my favourite manga.. >.<