Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#316 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 29 September 2011 - 15:29

Χαχαχα!!
Το ψήνω άγρια,ρε συ,παρατήρησες ότι και στο Beelzebub,υπάρχουν χαμένοι ήρωες ;
Ο Toujou,έχει να εμφανηστεί κανα τρίμηνο κοντά.Πόση εκπαίδευση παίζει να'χει ρίξει off-panel ? O__O

Posted Image

#317 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 September 2011 - 21:25

Mini thread clean up. Stay on topic from now on kk? :)

#318 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 21:41

:nod: hai, moderator-san.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#319 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 09:57

OMG! Awesome new chapter!

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#320 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 13:46

Τέλειο chapter !!!! :hihi2:
Spoiler:

Posted Image

#321 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 13:54

Spoiler:

Lol; agreed. Ήταν ότι να ναι η μάχη αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να πάρει τέτοια τροπή. Το καμμένο χιούμορ του δημιουργού συνεχίζει να κεντάει ακόμα -ευτυχώς-.

Επίσης...:kakaka:
Spoiler:

Και ήσυχα όλοι εκεί του Ishiyama με τον husbando μου έτσι? :erk: Επειδή δηλαδή είναι bishounen χωρί τα γυαλιά και την pompadour δε σημαίνει ότι πρέπει να του χαλάσετε τη μόστρα επειδή τον ζηλεύετε! Φτου σας ρεμάλια! Και ναι, είχα ξεχάσει να το σχολιάσω αυτό πριν!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#322 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 07 October 2011 - 14:00

Spoiler:

Και μην μασας ποτε Batim do Emuna Alaindelon:8):
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#323 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 14:04

Τώρα που αναφέρθηκε η μάχη, εγώ θα ξανακάνω αυτό το σχόλιο: πού στο καλό έχει χαθεί ο τρισαγάπητος αξιολάτρευτος kill machine Toujou? Γιατί δεν εμφανίζεται ΟΕΟ? Πού στο καλό κάνει προπόνηση και πόσο καιρό που δε μπορούμε να τον δούμε? Δηλαδή με τόση προπόνηση που έχει ρίξει, θα πρέπει να χει γίνει μόνο μυες χωρίς λίπος ούτε το κανονικό που όλοι χρειάζονται στα κοκαλάκια τους.

Και θέλω να ξαναδώ τον manly γιο του Behemoth τώρα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#324 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 14:22

Ρε,αν εμφανιστεί ο Toujou,θα αλλάξει πρωταγωνιστή το manga.
Το είχε δείξει,πριν κάτι χρόνια να σηκώνει σακιά στο λιμάνι,επίσης αν θυμάμαι καλά,προπονείται μαζί μ'άλλον ένα.Αλλά δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του.

Παρόλαυτα, a word of advise σε όλους τους ναυτιλομένους και ειδικά στον pervert Furuichi-san: o Saotome-sensei κατάφερε να χουφτώσει την Hilda (go revenger your waifu botsun) μήπως θα ήταν φρόνιμο να αρχίσει να παίρνει και συμβουλές απ'αυτόν όσον αφορά το συγκεκριμένο πεδίο.

Soatome-sensei :nod:

Posted Image

#325 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 14:32

Χα χα, λες εγάλες αλήθειες! Αφού είναι απλώς επικός σαν χαρατκήρας. Ο πραγματικός Iori ενός άλλου manga -in relevance with the KHR thread-. Επίσης, παίζει όχι μόνο να έχει φουκώσει στο λιμάνι και στην οικοδομή -και ως γνωστόν "Η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί"- αλλά θα σηκώνει στο τέλος ορόφους από μόνος του το παιδi.

Ώστε θες να πάρεις κι εσύ συμβουλές από τον Saotome-sensei? :orly: Σαν καλό κορότσι και γραμματέας του λοιπόν που είμαι θα σε χώσω κι εσένα κάπου για δυο τρία ιδιαίτερα, επλίζοντας να πάρεις καλά πράγματα.

Αλλά μην ξεχνάς! Η σχολή Saotome υπόσχεται σε όλους τους μαθητές της 100% επιτυχία αλλά 0% διακριτικότητα!//commercial mode off.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#326 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 15:09

Xaxaxaxxaxaxa!!!!
off topic/
Τι καλή γραμματέα που έχωωωωωωω !!! :joyful:

Κοίτα,έχω έρθει σ'επαφή με την γραμματεία της σχολής,αλλά τότε δεν ήμουν botsun και δεν με δέχθηκαν....

on topic/
Επίσης,καιρό έχουμε να δούμε και τον Kaname Izuma,ο οποίος μαζί με τον Oga και το Tōjō,θεωρώ πως είναι οι δυνατότεροι,από τους Human students.
Even though,Kaname is half breed....

Posted Image

#327 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 15:14

Yes, Izumo is indeed a half-breed και όντως είναι από τους πιο δυνατούς μαθητές; κι όταν ένας half-demon έχει την ίδια δύναμη με έναν κοινό θνητό χωρίς καμιά σχέση με δαιμονική δύναμη ή μάλλον και όταν ένας απλός κοινός θνητός έχει την ίδια δύναμη με έναν μισό-δαίμονα τότε ξες ότι αυτός ο θνητός είναι imba. All hail the great Toujou!

Huzza! Huzza! Huzza!

off topic on// I am the best secretary eva!//off topic off.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#328 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 15:19

All hail the Great Toujou & General Furuichi !!!
Ξέρω,πως επαναλαμβάνω το εαυτό μου,αλλά θέλω να δω τον F. να πλακώνει δαίμονες....... Τ__Τ

Posted Image

#329 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 October 2011 - 15:24

Ha ha, θες ε? Εγώ δε θέλω, θα χαλάσει εντελώς την εικόνα του ρε συ. Είναι ο έξυπνος, παρατηρητικός, άχρησος σε μάχη σώμα με σώμα χαρακτήρας που είναι και pervert! ^^ We want him just that. Απλώς δε μπορώ να τον φαντατώ να δέρνει, δεν του πάει καθόλου! Δεν ξέρω με με βγαίνει να τον δω να το παίζει "γειά σας είναι ο μαμιάς της γειτονιάς". Μπα μπα, τον θέλω έτσι. Να είναι γλύκας και άχρηστος σ εότι δεν αφορά mental fighting! ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#330 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 October 2011 - 15:31

Καλά δεν λέω,να γίνει Iori από το ένα κεφάλαιο στο άλλο.
Απλώς,από super newbie fighting level,να φτάσει σ'ενα επίπεδο,όπου θα μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό του κι ας μπήζει τα κλάματα στο καπάκι...

Posted Image