Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Posted 01 September 2011 - 14:06
Wow! Furuichi is a reliable man! Τουλάχιστον επιτέλους άρχισε να συμπεριφέρεται έτσι! M'άρεσε αυτό το chapter αρκετά να πω την αλήθεια και ήταν ενδιαφέρον που το tsundere επιτέλους εκδηλώθηκε. xD αλλά τη γλυκιά που ήταν μωρέ...Αν και πάλι χαλιέμαι που υπάρχει κι άλλη training arc εμπρός μας ελπίζω επειδή άκουσα για Toujou και ήθελα καιρό να τον ξαναδώ να εμφανίζεται και τώρα επιτέλους μας δίνεται ένα hint!
Posted 01 September 2011 - 16:09
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 23 September 2011 - 18:16
Τελικά,δεν είμαι ο μόνος !Παρεπιμπτόντως, είμαι η μόνη που θεωρεί ότι αυτές οι κούκλες είνια awesome και ότι αν και creepy έκαναν το chapter απίθανο? [/SPOILER]
Βασικά,το όλο σκηνικό μου θύμισε zombie movie,αλλά τεσπά.Σημασία έχει πως γι'άλλη μια εβδομάδα μας έδωσε ένα καλό chapter.
Posted 23 September 2011 - 18:32
Posted 23 September 2011 - 18:34

Posted 23 September 2011 - 18:38
Ξέρεις τι θα'ναι πιο creepy ; Κάθε φορά,που θα κομματιάζουν ένα,αυτό να σηκώνεται,να επανασυναρμολογήται και να συνεχίζει να τους κυνηγά....
Αυτό ναι! Μπορώ να το δω ως πράγματι creepy xD
Posted 23 September 2011 - 18:53
Επίσης θέλω να μας δείξει περισσότερα,για το παρελθόν του υπέργαμου,Saotome και για το πως γνωρίστηκε με τα παππούδια.
Τέλος,να δηλώσω,πως ζω για την στιγμή που ο Beel θα βάλει ρούχα και θα κρύψει για πάντα το τσουτσουνάκι του,από τα μάτια μας.
Posted 23 September 2011 - 19:02
Κοίτα, απ'ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα αυτός κάτι θα έκανε με την βασιλική οικογένεια για να ξέρει τόσα πολλά και αν σκεφτούμε ότι κι αυτοί οι δύο ξέρουν την ύπαρξη των δαιμόνων θα έλεγα ότι μπορεί να έχουν περάσει μέχρι και κάτι παρόμοιο? Χμ...food for thought.
Posted 23 September 2011 - 19:14
Κάτι έιχε,αναφερθεί για έναν Great War,αν θυμάμαι καλά,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Οπότε,όλοι αυτοί,θα πρέπει να'ναι βετεράνοι του πολέμου.Τέλος πάντων, ίδωμεν....
Posted 23 September 2011 - 21:44
Και εμένα μου άρεσε αυτή η αίσθηση που έδιναν οι κούκλες.
Ωραίο chapter, άντε να δούμε και τι ρόλο βαράει η καινούρια.
*waving intensifies*
Posted 29 September 2011 - 10:53