Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beelzebub (Beelze Babe) by Tamura Ryuhei
Started By
RiDeLub
, Φεβ 25 2009 15:51
608 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 16:28
Ha ha κι εγώ τον λυπάμαι τον Furuichi ειδικά γιατί στην ουσία ποτέ δεν φταίει αλλά...τι να κένουμε που έτυχε ο μέγας στρατηλάτης να ορέγεται τη δεσποσύνη που βρισκεται πάντα σε αμήχαση στάση με τον συγκεκριμένο? xD
Power up o Furuichi δεν τρώει ρε συ, χαλάρωσε. Μια μπουνιά να του δώσουν έτσι για την εκπαίδευση θ φύγει απέναντι έτσι κι αλλιώς...!
Power up o Furuichi δεν τρώει ρε συ, χαλάρωσε. Μια μπουνιά να του δώσουν έτσι για την εκπαίδευση θ φύγει απέναντι έτσι κι αλλιώς...!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 13:55
χαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει το καινούργιο chapter!!! έριξα ΤΟΟ γέλιο!!! Δεν έχω λόγια!!
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 15:30
Oh my god. Δεν το αντεχω αυτο το πραμα.

Ποσο γελειος οταν τον κουβαλουσε?

Ποσο γελειος οταν τον κουβαλουσε?

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 15:16
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2011 - 15:29
Xαχαχαχα
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2011 - 21:24
Kunieda FTW !!
Προσωπικά,θα περίμενα,να μπορούσε να'βλεπε και την πραγματική μορφή του Beel,όπως και η φίλη της,όταν ήταν στον ναό.
Αυτή την απορία έχω κι εγώ....Εχω μια απορια ομως. Αυτη δεν μαθεναι anti-demon techniques?
Γτ εβγαλε Demon sense τοτε? :/
Προσωπικά,θα περίμενα,να μπορούσε να'βλεπε και την πραγματική μορφή του Beel,όπως και η φίλη της,όταν ήταν στον ναό.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 18:19
Που βρισκοταν αυτο το πραγμα ολη την ωρα στο σχολειο???πανω της?? (αν ναι,μπορω να φανταστω που....
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 02:03
Spoiler:
Mister Raindrop falling away from me now

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2011 - 20:30
super το νέο chapter επιτέλους τα πράγματα σοβαρεύουν για όλους. Και
Spoiler:
Mister Raindrop falling away from me now