Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις


  • Please log in to reply
724 replies to this topic

#706 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 20 February 2014 - 11:10

όλες αυτές οι σειρές που γενικά αναφερετε πιο πάνω έχουν αγγλικούς υπότιτλους; Έχω ψάξει λίγο στο youtube αλλά όλο με σπιτάκια υπότιτλους βρίσκω ή χωρίς υπότιτλους και δεν καταλαβαίνω τίποτα.


Edited by Aena, 20 February 2014 - 11:14.

30w46c0.jpg


#707 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 February 2014 - 11:39

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα Korean Dramas από τα Japanese Dramas και σπάνια πλέον θα δω κάποιο J-Drama.

Κανένα απο τα 2 που ανέφερες δεν μου άρεσε lol.

Εγώ σπάνια βλέπω K-drama μιας και δεν μου αρέσει που έχουν τόσα πολλά επεισόδια (+μεγαλύτερη διάρκεια απο τα J-dramas) με αποτέλεσμα τα μισά επεισόδια να είναι βαρετά (για μένα πάντα). Yeah, I'm looking at you Sinui (και ας είναι στα favourite μου), Secret Garden & City Hunter.

 

όλες αυτές οι σειρές που γενικά αναφερετε πιο πάνω έχουν αγγλικούς υπότιτλους; Έχω ψάξει λίγο στο youtube αλλά όλο με σπιτάκια υπότιτλους βρίσκω ή χωρίς υπότιτλους και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Δύσκολα θα βρεις στο youtube j-drama με subs, μπες σε κανένα gooddrama.net για να τα βλέπεις online αλλιώς σε κανά d-addicts ή asiatorrents για download.

 

 

Currently watching Boku no Ita Jikan and I like it.


Edited by Napster, 20 February 2014 - 15:34.


#708 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 20 February 2014 - 11:41

ωραία θα το ψάξω! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!


30w46c0.jpg


#709 Blackcut

Blackcut

    Anime Amateur

  • Members
  • 118 posts

Posted 21 February 2014 - 14:02

Έμενα στα favourite δεν είναι το Secret Garden  άλλα το City Hunter και με τα πολλά επεισόδια δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι καλή η σειρά.



#710 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 April 2014 - 16:07

Μετά το Dandarin που ήταν σχετικά μέτριο και το "Higashino Keigo Mysteries" που αν και είχε κάποιες καλές ιστορίες με απογοήτευσε κάπως, έπιασα το Hanzawa Naoki. Παρά τα κάποια προβληματάκια που είχε ευχαριστήθηκα μέχρι το τέλος να βλέπω τον Hanzawa να τα βάζει με κακούς τραπεζίτες και να γλυτώνει από τα επτά κακά της μοίρας του χωρίς να το παίζει καλός. Προτείνεται σε όποιον του έχει λείψει ο συμπαθητικός κύριος στην εισαγωγή του Aoi Bungaku που ήταν καταπληκτικός ως Yozo/Melos/Sensei για ακόμα πιο πομπώδεις διαλόγους. Πολύ καλός ο Takito Kenichi στον ρόλο του Kondo, είχε καλύτερο character development από τον πρωταγωνιστή και τον συμπάθησα πολύ σαν χαρακτήρα καθώς τσαλακώθηκε πολύ περισσότερο.   

 

Πάμε για Joker μέχρι να ολοκληρωθεί το Long Goodbye.


ySss0UF.jpg


#711 outbreak

outbreak

    OUTBREAK

  • Members
  • 3 posts

Posted 05 July 2014 - 23:36

Η καλύτερη σειρά μακράν όλων αυτή τη στιγμή ...MOZU στην 2η season ...σπάει κόκκαλα!.....



#712 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 16 August 2014 - 16:02

Η καλύτερη σειρά μακράν όλων αυτή τη στιγμή ...MOZU στην 2η season ...σπάει κόκκαλα!.....

Τελείωσα και εγώ τις προάλλες και τις 2 σεζόν MOZU. Είναι όντος πολύ δυνατή αστυνομική σειρά! Inspector Kuraki όλα τα λεφτά!

 

Εγώ σε αυτήν την φάση βλέπω το Shut Up Family που έχει αρκετή πλάκα και βλέπετε ευχάριστα. Επίσης ξεκίνησα το Surplus Princess (lol) και δεύτερη σεζόν Hotaru! :)


Edited by plotolp, 16 August 2014 - 16:02.


#713 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 August 2014 - 11:16

Τελείωσα το Tsukahara Bokuden και ήταν μετριότατο, το μόνο θετικό που είχε ήταν μερικές φιλότιμες προσπάθειες να αναπτύξει την ψυχολογία του πρωταγωνιστή αν και τα υπερφυσικά στοιχεία με τα φθηνά εφέ, οι αντίπαλοι καρικατούρες και η κακή σκηνοθεσία στις μάχες το κατέστρεφαν όπως και να έχει. Τελικά ευτυχώς που ήταν μόνο 7 επεισόδια, με έκανε και μετάνιωσα τη στιγμή που επέλεξα να δω αυτό αντί για το Ooku.

 

Γενικότερα το Long Goodbye ήταν ξεκάθαρα το καλύτερο από τις 7-8 τελευταίες σειρές που είδα, ειδικά σε επίπεδο σκηνοθεσίας.


ySss0UF.jpg


#714 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 August 2014 - 07:19

Είδα το Dinner, αρκετά συμπαθητική και χαλαρωτική σειρά, έφυγε μέσα σε δυο μέρες. Ευτυχώς παρά το setting δεν ήταν μελοδραματικό και οι χαρακτήρες έδεναν μεταξύ τους. Ίσως φταίει η ατμόσφαιρα του ιταλικού ρεστοράν αλλά μου θύμισε έντονα το "ristorante paradiso" και με έκανε να θέλω να ξαναδώ το anime. 


ySss0UF.jpg


#715 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 August 2014 - 12:48

Βλέπω το Wakamonotachi αυτές τις μέρες, ένα on-going dorama για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια οικογένεια και κυρίως ο μεγάλος αδελφός. Αρκετά καλό dorama μέχρι στιγμής με καλούς ηθοποιούς όπως Tsumabuki Satoshi & Eita.



#716 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 29 August 2014 - 22:06

έχω πάρα πολύ καιρό να δω dorama τελευταία είδα λίγο από  το κορεάτικο Emergency Couple αλλά έπρεπε να το σταματήσω και μετά είδα και την ταινία Kuroshitsuji...αλλά ώρες ώρες νόμιζα πως έβλεπα το Mei chans no shtsuji....αυτά. θέλω να δω το κορεατικο Hotel και με ψήνει να δω το παραπάνω dorama αφού παίζει ο Eita 



#717 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 September 2014 - 21:57

Είδα τις 2 σεζόν του Mozu διαβάζοντας τα θετικά σχόλια εδώ και επειδή είδα ότι έπαιζε ο Καγκαβα Τερουγιουκι μέσα. Παρόλο που δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω δει, δεν με ικανοποίησε πλήρως σαν σειρά με τη δεύτερη σεζόν ειδικά να είναι πολύ τραβηγμένη και να μου δίνει την αίσθηση ότι όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει στην πρώτη.

 

Το κακό είναι ότι η σειρά άρχισε σχετικά καλά αλλά όσο προχωρούσε η ιστορία όχι μόνο τα γεγονότα αργούσαν πολύ και σε αρκετά σημεία εισήγαγαν τη δράση και τα στοιχεία πολύ απότομα και προς το τέλος το είχαν ξεφτιλίσει εντελώς με τις παρεμβάσεις του Χιγκάσι για βοήθεια "επειδή ήθελε να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα". Γενικά η αποκάλυψη όλης της σκευωρίας ήταν κάπως απογοητευτική όπως και το γεγονός ότι όλα τελικά λάμβαναν χώρα σε AU, δεν είχε κάποιο νόημα πέρα από ότι εξυπηρετούσε τον συγγραφέα για να τα κάνει όλα πιο εύκολα στον εαυτό του και να μην μπλέξει πραγματικά γεγονότα και κανονικές χώρες μέσα. Τι φοβόταν, διπλωματικό επεισόδιο; Η ιστορία των αδερφών Σινγκάι ήταν τελικά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σειράς μαζί με τις σκηνές μάχης που εκεί δεν μπορώ να πω το ευχαριστιόμουν. Ίσως να έφταιγε και λίγο η σκηνοθεσία της σειράς, δεν κατάφερα να μπω καθόλου μέσα στο κλίμα.

 

Τελικά όπως το περίμενα αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν ο Οσουγκι, μακάρι στη δεύτερη σεζόν να είχε μεγαλύτερο ρόλο. Τον Κουρακι από την άλλη δεν κατάφερα να τον συμπαθήσω καθόλου, λίγο που είχε πάνω-κάτω μόνιμη ατάκα "όσο μεγάλος κι αν είναι ο πόνος σου ο δικός μου είναι μεγαλύτερος”,  λίγο που ο πρωταγωνιστής μιλούσε σαν να είχε κοιλόπονο για να στάζει κάθε λέξη πόνο δεν ήθελε και πολύ. Δυστυχώς τον ηθοποιό που τον έπαιζε δεν τον έχω δει πουθενά αλλού για να κρίνω. Η Ακεμποσι ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά μου άρεσε που μέχρι τέλους ήταν μέσα στα πράγματα και δεν κατάντησε γλάστρα. O Χιγκασι ξεκάθαρα ο πιο κακογραμμένος χαρακτήρας της σειράς, θα μπορούσαν τουλάχιστον να τον κάνουν λιγότερο καρικατούρα και να του αφαιρέσουν το παρανοϊκό γέλιο κάθε φορά που έφευγε από τη σκηνή.


ySss0UF.jpg


#718 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 October 2014 - 23:54

Σήμερα είδα το 3 επεισόδιο από το καινούργιο Liar Game και μπορώ να πω πως η μεταφορά του manga έχει γίνει πολύ πιο πετυχημένα από την Ιαπωνική εκδοχή του. Πραγματικά το βρίσκω πολύ ανώτερο σε όλα του τα σημεία. Πρωταγωνιστές, κλίμα, ρεαλισμός, μεταφορά γεγονότων.. Επίσης έχει γίνει μια βασική αλλαγή σε σχέση με το manga (όσοι το έχουν διαβάσει θα την προσέξουν αμέσως) την οποία αν και στην αρχή την βρήκα περίεργη τώρα μου μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

Αύριο βγαίνει το 4ο επεισόδιο που καλύπτει τον 2ο γύρο του παιχνιδιού για όποιον ενδιαφέρετε. Γενικά το προτείνω σε όλους :)

Εγώ πάντως θα το συνεχίσω σίγουρα ελπίζοντας να γίνει και ακόμα καλύτερο!



#719 Blackcut

Blackcut

    Anime Amateur

  • Members
  • 118 posts

Posted 30 December 2015 - 21:49

Εχω παρα πολη καιρο να μπω και να γραψω κατι και λεω να αρχισω απο αυτο.Τους τελευταιους μηνες μονο κορεατικα βλεπω και εχω τελειωσει το Shut up family που ηταν αρκετα καλο το Angry Mom που το λατρεψα και απο ιαπωνικα μονο το Bitter blood που μου αρεσε παρα πολυ και το τελειωσα με σε 2 μερες και το Kazoku Game.Αν και το Kazoku game στα 2 τελευταια επεισοδια με κουρασε καπως και βαριωμουνα να το δω.

#720 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2017 - 05:38

Πρόσφατα ολοκλήρωσα τα Hanzawa Naoki και D.r.Rintarou, αρκετά έως πολύ καλές σειρές και οι δύο. Νομίζω τον έχω λατρέψει τον Masato Sakai, γενικότερα σε ότι έχει να δω παίξιμό του ^^

Ξεκίνησα επίσης το Jimi ni sugoi:kouetsu gaaru που φαίνεται καλούτσικο μέχρι στιγμής, ανάλαφρη σειρά αν μη τι άλλο...


フカフカ