Αν τα καταφέρεις μπράβο σου. Ξέρεις δεν είμαι και πολύ της Ασίας. Πολύ σαμιαμίδια είναι όλοι. Ειδικά οι πρωταγωνιστές που έχω δει ως τώρα στα doramas φαίνονται και πολύ μικροί. Μικρότεροι κι απ' ότι είναι. Ελάχιστοι ασιάτες μου έχουν αρέσει στο παρελθόν, και πάλι έχω την εντύπωση ότι ήταν από Κορέα ή Κίνα.
Το ξέρω για τους Arashi, με ενημέρωσε μία οπαδός(you know who you are:congrats:).
Παρεμπιπτόντως είδα το video clip του Truth. Και μην με δείρετε, αλλά πάτησα τα γέλια. Μια χαρά ήταν, αλλά η χορογραφία ήταν λίγο κάπως. Η αντίδραση μου ήταν:OMG "Knew kids on the block" are back! Εμ γι' αυτό έχουν πάθει όλες τέτοιο κόλλημα. Βέβαια την έχω ξεπεράσει την φάση αυτή(αν την πέρασα ποτέ), κάπου γύρω στα 14. Την φάγαμε την τάση αυτή με το κουτάλι στα 80s, αλλά μου άρεσε που επιστρέφει σε νέα έκδοση. Δίνει έναν αέρα ανανέωσης.
Στο video clip πάντως ήταν πιο καλός. Έβγαλε την κουστουμιά και το σκυθρωπό βλέμμα φαίνεται, γι' αυτό.
ισως απλα επεσες στις λαθος περιπτωσεις και να πρεπει να γνωρισεις τον Sato Tomohito τον Tamayama Tetsuji και τον Nagase Tomoya...
generally παντως, you're just not into that style που λενε, που ειναι το κακο? :33
εγω παλι πατησα τα γελια με τη σκεψη οτι αν το επαθες αυτο με το truth που ειναι και srs bznz, τι αντιδραση θα εχεις αν δεις το Lucky Man, το Kitto Daijobou ή το Happiness

παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, προσωπικα μιλωντας και με ολο το σεβασμο, αν εμαθα κατι απ αυτο το fandom ειναι "ποτε μη λες ποτε" ;pp
μεχρι να πεσω στους arashi και τα johnny's idols ειχα ν ακουσω boyband απο την εκτη δημοτικου xD no one is safe!
btw for those who haven't seen it, καμαρωστε τον "σατανικο δικηγορο" και σ αυτο το little piece of epicness για απομυθοποιηση extraordinaire XDDD
might i add btw, οτι το Smile ειναι απειρως καλυτερο απ οτι το περιμενα και χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο! it's actually exciting! it's deep and moving! it's not soppy! and it's damn good!! oO
αυτη η season τελικα μαλλον μας διαψευδει με πιο δυνατα dramas απ' οτι περιμεναμε...