Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Chance! ep2 trivia: Στη σκηνη που μιλαει η Saori με τον πρωην της για τη Νεα Υορκη, ο πρωην φοραει παλαιστινιακο κασκολ. Κατι που ομως περυσι ηρθε ξανα στη μοδα και οχι πριν 5 χρονια που υποτιθεται οτι γινεται η συνομιλια. ...εκτος αν o πρωην της ηταν καγουρας Μου αρεσει πολυ η αγγλικη μουσικη υποκρουση στη σειρα αυτη. Δενει ομορφα.
Ghost friend ep1... αρκετα παιδικο φαινεται αλλα μπορει να γινει καλυτερο μετα... will see
Λοιπόν για το Quiz Show 2 δεν έχω λόγια... Ο Sho ήταν θεός, τέλειος, κούκλος και ήμουν την ώρα ένα με το πάτωμα και την λακουβίτσα με τα σάλια. Κρίμα μόνο δεν έδειξαν τα μπράτσα του! *arm fetish kicking in* Και ο Yoko unbelievably hawt! Εννοείται ότι και η ιστορία είναι τρελά ενδιαφέρουσα αλλά δυστυχώς είμαι υπερβολικά biased για να πω κάτι αντικειμένικα!
Konkatsu ep1 και μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' ότι περίμενα. Ο Nakai ήταν τρισχαριτωμένος και χμ τελικά τον εγκρίνω για την Koda Kumi. Αρκεί να μην τραγουδά! Όμως σα σειρά μπορεί να μην τραβήξει θεματολογικά όλους. Εγώ την βρήκα έξυπνη και αστεία. Ελπίζω να μην πατώσει εξαιτίας του σκανδάλου του Kusanagi και να μην διαλυθούν οι SMAP. κρίμα είναι! Και για όσους (όσες) θέλουν να μάθουν για τον Ueda: έπαιξε πολύ λίγο αλλά ήταν καλός. Και μ' αυτό σιγουρεύτικα ότι το είδωλο μου, ο Akanishi Jin είναι ο πιο αίσχος ηθοποιός στους KAT-TUN!:P
LOVE GAME ep1: Πολύ πολύ πολύ καλό! Μου θύμισε το Liar Game κάπως αλλά γενικά καμία σχέση. Ανατρίχιασα με την πρώτη ιστορία. Αξίζει ρε γαμώτο αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα subber! Shaku Yumiko is sooooooooooo beautiful! *_*
Konkatsu ep1 και μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' ότι περίμενα. Ο Nakai ήταν τρισχαριτωμένος και χμ τελικά τον εγκρίνω για την Koda Kumi. Αρκεί να μην τραγουδά! Όμως σα σειρά μπορεί να μην τραβήξει θεματολογικά όλους. Εγώ την βρήκα έξυπνη και αστεία. Ελπίζω να μην πατώσει εξαιτίας του σκανδάλου του Kusanagi και να μην διαλυθούν οι SMAP. κρίμα είναι! Και για όσους (όσες) θέλουν να μάθουν για τον Ueda: έπαιξε πολύ λίγο αλλά ήταν καλός. Και μ' αυτό σιγουρεύτικα ότι το είδωλο μου, ο Akanishi Jin είναι ο πιο αίσχος ηθοποιός στους KAT-TUN!:P
Καλά, είδα ένα βίντεο στο ΥΤ με κομμένες τις σκηνές με τον Τατ-τσαν γιατί δεν κρατήθηκα. Είναι μια γλύκα! Ένα χαρούμενο, ενθουσιώδες μικρό αδερφάκι που λάμπει από μακριά και κλέβει την παράσταση. *spazzing*
Και εννοείται ότι ένα μέρος της γοητείας του Τζιν είναι ότι ΔΕΝ μπορεί να προσποιηθεί!
Και με το Majo Saiban που είδα πριν λίγο, έχω δει όλα τα πρώτα επισόδεια των σειρών που ήθελα αυτή τη σεζόν. Εντυπώσεις: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Σίγουρα στο Τοπ3 της σεζόν! Ο Τoma είναι σέξι πέρα από κάθε προσδοκία! Βασικά ο χαρακτήρας του με τραβάει τρελά (my kind of guy) και το μαλλί του πάει απίστευτα. Toma u make me want to rape u! Επίσης ενώ το περίμενα πιο δραματικό τελικά έχει πολύ σασπένς και χιούμορ! Και υπάρχει ένας άλλος χαρακτήρας που με έκανε να πάθω απίστευτο nosebleed και να τσιρίζω όλη την ώρα Kakke~! Ο κακός, που τον παίζει ο Suzuki Ryohei (Daimon from Mei-chan no Shitsuji) ο οποίος το έσκασε στάνταρ από ένα άνιμε. Πάρτε μάτι τον ΥΠΕΡΘΕΟ:
λοιπόν είδα τα πρότα δύο από Atashinchi no Danshi και τα ευχαριστήθηκα.
είδα το πρώτο επεισόδιο του Quiz Show2 Και πραγματικά αυτό οφείλετε στην παρουσία των
johnys. Καλό αλλά πολύ κακία εκεί μεσα. θα δω σε λιγό και τη 1η σαιζόν
και φυσικά το zettai kareshi που ήταν μέτριο σε σύγκριση με όλη την υπόλοιπη σειρά.
14sai no haha είδα μερικά επεισόδια πολύ θλίψη μέχρι εκει που είδα
αρκετά επεισόδια είδα και απο το Zeni Gebba a.k.a ο Βασίλης Καίλας going wild
ερώτηση στις θεές του φόρουμ.... θα βγουν υπότιτλοι για την νέα σειρά του Toma?
Αυτόν τον καιρό, εκτός από 5 ongoing drama που ξεκίνησα και για τα οποία γράφω εδώ: Marilena's not-so-secret life - Spring 2009 drama season βλέπω επίσης και Galileo. Μια από τις ελάχιστες επιστημονικές σειρές. Ο πρωταγωνιστής είναι βέβαια λίγο καρικατούρα επιστήμονα και θα μπορούσε να είναι Βουλκάνιος ο οποίος έχει κάνει πλαστική αλλά το μυστήριο σε τραβάει και μου αρέσει που όλα έχουν μια λογική εξήγηση. Η πρωταγωνίστρια πάλι είναι μεγάλο μούτρο. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για αυτήν!
Μεσα στην τρελα που με επιασε με το zeni geba, ξεχασα να αναφερω και τις εντυπωσεις μου απο το drama που ειδα πριν απο αυτο.
Λεγοταν My little Chef, και όντας παλαβη με τη μαγειρικη είπα να το δω(έπαιζε και ο καθηγητης απο το dragon zakura). Νταξ, πολυ μέτριο. Ευχαριστο μεν καμια φορά, αλλα σιγουρα όχι το drama που θα σε κάνει να θες να δεις και το επόμενο επισοδειο, λογω της υπερβολικής προβλεψιμότητάς του κυρίως. Παντως για τους wannabe chefs σαν εμενα δεν ειναι και τοσο ασχημο. But nothing more.
Ξεχασα να αναφέρω ότι η πρωταγωνίστρια ήταν απίστευτα σπαστικη και αθωα και καλη μεχρι αηδίας.
Να μαι κι εγώ... Για το Zeni geba, τα είπα αλλού, μην το εκθειάσω άλλο.
Μετά την τόσο θετική εντύπωση από αυτό και την ερμηνεία του Kenichi είπα να ακολουθήσω την συμβουλή της Εrisadesu και να ξεκινήσω και το Maou. Έχω δει μέχρι το 3. Καλούτσικο είναι αλλά....Where is Kenichi when you need him! Δεν τον φτάνουν οι πρωταγωνιστές. Ο αστυνομικός μοιάζει πολλές φορές να μην ξέρει τι να κάνει τα χέρια του. Ο δικηγόρος πιθανόν και λόγω του ρόλου του δεν είναι εκφραστικός. Μην με πλακώσετε τα fangirls Δεν λέω ότι είναι κακοί, βρίσκονται σε σεβαστό επίπεδο οι ερμηνείες τους, αλλά μάλλον καλόμαθα με τον Kenichi. Βέβαια όσο πάνε βελτιώνονται σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο.
Η πλοκή έχει ενδιαφέρον, αν και στο πρώτο επεισόδιο μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα δω κάτι σε fantasy με όλα αυτά περί maou. Αφού τα ξεμπέρδεψα, τώρα τα πράγματα μου πάνε πιο καλά. Μου άρεσε πολύ το
Spoiler:
ότι χρησιμοποιεί τρίτους για να σκοτώσει. Χειραγώγηση μέχρι ενός σημείου είχα δεί και αλλού, δολοφονίες όχι.
Είναι πολύ νωρίς βέβαια για να κρίνω την σειρά. Θα επανέλθω όταν την τελειώσω.
Το τραγούδι των Arashi μου κόλλησε κάπου μετά το 2ο επεισόδιο και το ακούω συνέχεια.
PS. Πάλι δεν μου άρεσε κανείς εμφανισιακά και σ' αυτή την σειρά. Ο αστυνομικός είναι ο πιο καλός κατά την άποψη μου, αλλά και πάλι... Πάντως τρέχει ωραία.Τις γυναίκες μια χαρά όμως τις βρίσκω. Χαριτωμεν-ότατες. Btw. Too much lip gloss και λιποζάν.
λοιπον ο αστυνομικός είναι ο ikuta toma και θα τον λατρέψεις στο υπόσχομαι
(επειδή θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου με άλλες σειρές του)
επίσης πρόσεχε τι λες για τον δικηγόρο (ο οποίος είναι ο αρχηγός των arashi)
και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά μετά άλλαξα γνώμη
(και όχι δεν μου έκαναν πλύση τα fungirls ωστόσο δέχτηκα απειλές για την ζωή μου)
λοιπον ο αστυνομικός είναι ο ikuta toma και θα τον λατρέψεις στο υπόσχομαι (επειδή θα σου κάνω πλύση εγκεφάλου με άλλες σειρές του) επίσης πρόσεχε τι λες για τον δικηγόρο (ο οποίος είναι ο αρχηγός των arashi) και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά μετά άλλαξα γνώμη (και όχι δεν μου έκαναν πλύση τα fungirls ωστόσο δέχτηκα απειλές για την ζωή μου)
XDXDXDXDXDXDXDXD Πω...λύθηκα στα γέλια μιλάμε. Δηλαδή την πάτησα. Που πάω η δόλια ξυπόλητη στα...doramas;
Αν τα καταφέρεις μπράβο σου. Ξέρεις δεν είμαι και πολύ της Ασίας. Πολύ σαμιαμίδια είναι όλοι. Ειδικά οι πρωταγωνιστές που έχω δει ως τώρα στα doramas φαίνονται και πολύ μικροί. Μικρότεροι κι απ' ότι είναι. Ελάχιστοι ασιάτες μου έχουν αρέσει στο παρελθόν, και πάλι έχω την εντύπωση ότι ήταν από Κορέα ή Κίνα. Το ξέρω για τους Arashi, με ενημέρωσε μία οπαδός(you know who you are:congrats:). Παρεμπιπτόντως είδα το video clip του Truth. Και μην με δείρετε, αλλά πάτησα τα γέλια. Μια χαρά ήταν, αλλά η χορογραφία ήταν λίγο κάπως. Η αντίδραση μου ήταν:OMG "Knew kids on the block" are back! Εμ γι' αυτό έχουν πάθει όλες τέτοιο κόλλημα. Βέβαια την έχω ξεπεράσει την φάση αυτή(αν την πέρασα ποτέ), κάπου γύρω στα 14. Την φάγαμε την τάση αυτή με το κουτάλι στα 80s, αλλά μου άρεσε που επιστρέφει σε νέα έκδοση. Δίνει έναν αέρα ανανέωσης. Στο video clip πάντως ήταν πιο καλός. Έβγαλε την κουστουμιά και το σκυθρωπό βλέμμα φαίνεται, γι' αυτό.
Edit Είδα και το 5ο
Spoiler:
Τελικά ήταν ατύχημα. Το είχα σκεφτεί αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Ο πατέρας του έφταιγε για όλα που γίνονται. Αλήθεια πόσο άχρηστη είναι η αστυνομία; Πως γίνεται και δεν βρίσκουν τίποτα και ο ρεπόρτερ μαθαίνει όλα τα κουλά; Και την αληθινή ταυτότητα του δικηγόρου; Έλεος... Btw θα έχουμε φαίνεται και ερωτικό τρίγωνο. Υπήρχε η υπόνοια από πιο πριν, αλλά τώρα το έδειξε ο αστυνομικός.