Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 23:29
Κι ότι έλεγα, κάτι έλειπε από τη ζωή μου... Απλά το λατρεύω.
Περισσότερα όταν το τελειώσω.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 03:13
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2012 - 19:40
Αυτή η σειρά είναι λατρεία.Είδα τα έξι πρώτα επεισόδια του My Boss My Hero.
Κι ότι έλεγα, κάτι έλειπε από τη ζωή μου... Απλά το λατρεύω.
Περισσότερα όταν το τελειώσω.
Πούντινγκ!
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2012 - 23:14
τελείωσα το spec μονοκοπανιά, δεν περίμενα πως θα μου άρεζε τόσο
τώρα σκέφτομαι να συνεχίσω με erika toda αλλά δεν παίρνω την απόφαση να δω το Liar Game.
άραγε υπάρχει κάτι να αξίζει να δω απο τις τελευταίες σειρές;
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2012 - 23:25
με ψησατε να το ξεκινησω!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2013 - 00:14
η Matsushima Nanaka ειναι τοσο ομορφη και γλυκεια και την εχω λατρεψει σε ολες τις σειρες
που την εχω δει μεχρι τωρα!
η ιστορια εξελισσεται πολυ ομορφα και με πολυ συναισθηματικη φορτιση καθως
δειχνει με ενα τροπο τη δυσκολια που βιωνουν εσωτερικα να αντιμετωπισουν αυτη τη σχεση.
πιστευω πως θα γινει μια απο τις αγαπημενες μου

i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2013 - 01:04
Τώρα ξεκίνησα το Gokusen που το είχα κατεβάσει πριν κάτι χρόνια αλλά δεν το είχα αρχίσει τότε. Είμαι στο 5ο επεισόδιο και είναι μέχρι τώρα καλό.
Επίσης σκέφτομαι για ένα re-watch το Binbo Danshi.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 19:08
και όλες οι σαιζόν πάνω κάτω ίδιες είναι τουλάχιστον στην πρώτη σαιζόν έχεις υπερκαστ...αυτό
(το Gokusen είναι απο τις αγαπημένες μου σειρές και έχω δει και όλα τα special και την ταινία)
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 19:51
Είμαι τώρα στο 4ο επεισόδιο της 2ης season και είναι και αυτό ωραίο. Το θεωρώ κατώτερο απο την 1η σεζόν μέχρι εδώ που είμαι. Μπορεί να είναι βέβαια και λόγο του καστ μιας και αρκετοί αγαπημένοι μου ηθοποιοί ήταν στην 1η σεζόν (Oguri, Narimiya, Kamiji) ενώ με Akanishi δε παλεύεται η 2η σεζόν.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 21:41
στην 2η έχει κομπάρσο τον Hiro Mizushima
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 14 Φεβρουάριος 2013 - 21:43
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 01:02

Μετά από χρόνια που έλεγα να το αρχίσω είδα επιτέλους το My Boss My Hero .Tα λόγια είναι περιττά πρέπει να γίνει υποχρεωτικό να το βλέπουν όλοι όσοι γράφονται στο forum.Απλό και ξεκαρδιστικό . Ειδικά όποτε είχε σκηνή με τον Kazu λινομουνα στα γέλια "who the hell are you calling Makky ahhhhh!!!!!!!!"

Είδα επίσης το Nobuta Wo Produce καθώς και την πρωτη σεζον του Gokusen + Special .To Nobuta μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , δεν περιμενα να είναι τόσο καλό όταν το άρχισα .

To Gokusen τώρα απλά ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ!!!
Τελος άρχισα μεν και την δεύτερη σεζον του Gokusen άλλα για μένα έχει χαθεί λιγάκι η μαγεία του πρώτου .Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο πως από το τέλος του special της πρώτης σεζον καταλήξαμε στην αρχή της δεύτερης μήπως έχω ξεχάσει να δω κάτι ???
ps: next in line is Yankee-kun to Megane-chan

Ήταν να μην αρχίσω με τα τα drama πάει θα τον κάψω τον κακομοίρη τον εγκέφαλο ...ότι έχει μείνει έστω...

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 01:42
Σωστά, πως τον ξέχασα. Νόμιζα ήταν guest star επειδή τον έδειξε μόνο στο 1 ή 2 επεισόδιο (είμαι στη μέση ακόμα). Θα βγάλει μετά απο πολύ καιρό καινούργιο dorama!Κοίτα και η 2η σαιζόν έχει υπερκαστ απλά στην πρώτη σαιζόν μέχρι και οι κομπάρσοι έγιναν διάσημοι
στην 2η έχει κομπάρσο τον Hiro Mizushima
Υπέροχο dorama με φοβερό cast. Tanaka & Nagase FTW! Του Nagase του ταιριάζουν οι Yakuzoρόλοι απο τα doramas που έχω δει.Μετά από χρόνια που έλεγα να το αρχίσω είδα επιτέλους το My Boss My Hero .Tα λόγια είναι περιττά πρέπει να γίνει υποχρεωτικό να το βλέπουν όλοι όσοι γράφονται στο forum.poiler]
Έχει επίσης υπέροχο τραγούδι.
Το manga μου αρέσει αλλά το dorama ήταν "μεχ" και ας είχε Narimiya & Naka.ps: next in line is Yankee-kun to Megane-chan
![]()
![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 23 Φεβρουάριος 2013 - 01:44
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 03:39
Σε άλλα 2 τον έχω δει να έχει Yakuzoρόλο. Το ένα είναι το Tiger & Dragon μαζί με τον Okada Junichi με το epic opening. Το άλλο δε θυμάμαι πως λέγεται. :/Παίζει και σε άλλο drama Yakuzoρόλο ?? I want to see it
![]()
Leaving like a boss.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 23 Φεβρουάριος 2013 - 03:40
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2014 - 18:22
Hello everyone!! Άρχισα να βλέπω το Lost Days και μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει και πολύ η σειρά και μπορεί να μη δω το επόμενο επεισόδιο. Αντίθετος εχθές τελείωσα το Hungry που το είχα σταματήσει για λίγο για να δω το I Hear Your Voice(Korean Drama).Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα Korean Dramas από τα Japanese Dramas και σπάνια πλέον θα δω κάποιο J-Drama.