Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 22:54
αλλά για να λέμε την αλήθεια το είδα μόνο και μόνο για να δω τον Eita και έφαγα και fail Καθώς δεν έπαιζε σε όλα τα επεισόδια.
αλλά ήταν καλή σειρά, τώρα ψήνομαι να δω την σειρά με την nakam yuki αλλά αυτό που θέλω να δω είναι κάτι σαν το love shuffle και τη Nodame...αα και σύντομα θα αρχισω τη νέα σειρά του oguri shun rich man poor woman ελπίζω να είναι καλή σειρά γιατί συνήθως αυτός
όλο σε βλακείες παίζει.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 00:00
πω είδα το lucky seven μονοκοπανιά τον λατρεύω τον matsu jun όταν παίζει σε τέτοια παρείστικα σήριαλ

Ghost Mama is surprisingly nice..για μενα τουλαχιστον XD μαλλον θα το ακολουθησω για ολη τη σεζον,αν και φανταζομαι ηδη πως θα τελιωσει.τώρα ψήνομαι να δω την σειρά με την nakam yuki
Απο την καλοκαιρινη σεζον εκτος απο GM,θα δω και το Dragon Seinendan (:'3) αλλα και το Higashino Keigo Mysteries~
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 13:26
ο matsu jun τα έκανε μόνος του και εμένα απλά έτρεχαν τα σάλια μου, ο eita Πολύ ασχημος στη σειρά αλλά δεν πειράζει
τον αγαπάω. ο matsu jun μεγάλωσε σε πολύ όμορφο άντρα μπράβο του.
είδα και λίγο απο το GTO πιστεύω θα μου αρέσει επειδή μου αρέσουν αυτού του είδους τα σήριαλ,
και νέα γενιά ηθοποιών πλέον στο προσκήνιο, δεν πρόκειται να τους παρακολουθήσω.
βασικά γι αυτό έλεγα : http://asianwiki.com/Renai_Neet_~Wasureta_Koi_no_Hajimekata
αλλά και για το ghost mama έχω ακούσει καλά λόγια, δεν ξέρω αν θα το δω...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 14:52
stunt actor? δεν ειχαν stunt actors σε αυτη τη σειρα. ;p ολα τα fight scenes και τα stunts του Shuntarou μονος του τα εκανε. :3 (το δειχνουνε και στο making of btw) ειχανε wires and stuff (και ολα τα fight scenes ειναι χορογραφημενα),sure, αλλα οχι stunt actors. ^^;;τι απίστευτα ακροβατικά είδαμε στο lucky seven σε μερικές σκηνές φαινόταν ο stunt actor αλλά σε μερικές απλά
ο matsu jun τα έκανε μόνος του και εμένα απλά έτρεχαν τα σάλια μου
oops~ my bad, νομιζα εννουσες για το Ghost Mama ^^;; το Renai Neet δεν μου ειχε φανει ιδιαιτερα ενδιαφερον οποτε δεν το ειδα.. :\
speaking of Nakama Yukie though, I must and want to -finally- start watching TRICK.. τωρα που εκλεισε MU/jdramas.livejournal.com να δουμε που θα το βρω..T^T
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 17:08
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2012 - 23:52
stunt actor? δεν ειχαν stunt actors σε αυτη τη σειρα. ;p ολα τα fight scenes και τα stunts του Shuntarou μονος του τα εκανε. :3 (το δειχνουνε και στο making of btw) ειχανε wires and stuff (και ολα τα fight scenes ειναι χορογραφημενα),sure, αλλα οχι stunt actors. ^^;;
στο cage fight φαινόταν πολές φορές πως υπήρχε άλλος ηθοποιός καθώς ο σωματότυπος άλλαζε...αλλά τώρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα
ειδικά σε ότι αφορά το matsujun γι αυτό και δεν επιμένω, όπως και να έχει ήταν απολαυστικό το θέαμα.
oops~ my bad, νομιζα εννουσες για το Ghost Mama ^^;; το Renai Neet δεν μου ειχε φανει ιδιαιτερα ενδιαφερον οποτε δεν το ειδα.. :\
speaking of Nakama Yukie though, I must and want to -finally- start watching TRICK.. τωρα που εκλεισε MU/jdramas.livejournal.com να δουμε που θα το βρω..T^T
αυτό απο κάπου το είχα κατεβάσει αλλά το έσβησα, νομίζω είναι πολύ καλό, τουλάχιστον από όσα είδα και παίζει και ο Abe Hrisohi, τι άλλο να ζητήσω. ωχ κάπου το ξανα είδα αυτό lol.
το Dragon Zakura για κάποιο λόγο το ντρόπαρα....δεν ξέρω γιατί
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2012 - 13:04
well,τι να πω εγω XD ετσι buffed ηταν ο ανθρωπος τοτε,γιατι οταν αρχισε να γυριζει το LS μολις ειχε τελιωσει το butai που ειχε περσι, where he played a boxer(and he had his body built up accordingly)..dat back especially! ;_; ειδικα το cage fight το εχω gif-αρει και screencap-αρει εκτεταμενα (like, δευτερολεπτο και screencap) και μπορω με απολυτη σιγουρια να πω that it was all him back there. :3στο cage fight φαινόταν πολές φορές πως υπήρχε άλλος ηθοποιός καθώς ο σωματότυπος άλλαζε...αλλά τώρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα
ειδικά σε ότι αφορά το matsujun γι αυτό και δεν επιμένω, όπως και να έχει ήταν απολαυστικό το θέαμα.
anyhow, I hope he does more action stuff in the future, it suits him much-ly :3
ah το βρηκα το TRICK τελικα - σε so-so ποιοτητα βεβαια (σε τετοια ειναι ολα τα drama εκεινης της περιοδου?). ειδα μεχρι το 7 της s1 χτες..2000 dramas sure had a weird sense of humor but I definitely like it XD
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 10:05

πιστευω πως αξιζει τα ποσοστα τηλεθεασης (μεχρι και 40% που ειναι ρεκορ δεκαετιας)
και η Nanako τελεια στο ρολο της ανεκφραστης housekeeper με τις επικες ατακες
shouci shimashita (承知しました) και kore wa anata ga kimeru koto desu (これはあなたが決めることです)
εχει βεβαια καποια στοιχεια τουλαχιστον με καποιες εναλλαγες στην υποθεση και τη συμπεριφορα των
παιδιων που γινονται λιγο ενοχλητικα αλλα στο συνολο ειναι παρα πολυ καλη σειρα.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2012 - 23:17
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 00:09
Κατεβάζω αυτή τη στιγμή το Tokyo Friends να δοκιμάσω.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2012 - 06:07
αν λες για το Kaseifu No Mita, ειναι σειρα μυστηριου με αρκετα κωμικαενδιαφέρον είναι δράμα ή κωμωδία?
στοιχεια και περισσοτερα δραματος που αφορουν μια οικογενεια!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 11:41
Επίσης αυτός ο Okuno ίδιος ο Dae Sung ήταν στη σειρά, lol.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 24 Αύγουστος 2012 - 11:42
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 23:43

The storyline is quite typical and predictable
Ηowever,this dorama is great for practising your japanese!
Also, I found my japanese soulmate#2,
Jesse Lewis!
*1# is Yamamoto Yusuke

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 01:32
Οκέι, κλισέ φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο. Αλλά είμαι στο τέταρτο και ακόμα κρατούν όλοι την idiot ball. Προφανώς απλά θέλουν να δείξουν λυκειόπαιδα να ρίχνουν ξύλο, παρά τους πύρρειους λόγους της Ριισα Νάκα (που δεν την κατάλαβα πριν δω τα credits) για το πώς δεν είναι πια αλήτισσα του δρόμου, ότι μπορεί ο καθένας να αλλάξει αν το θέλει κλπ. Επείσης, ο J-kun από το Bloody Monday σε αυτή την σειρά είναι φτυστός ο Νάρουτο, lol.
To Gokusen ήταν καλύτερο.
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 18:47
ο eita Πολύ ασχημος στη σειρά αλλά δεν πειράζει
τον αγαπάω.
This. Γιατί έγινε έτσι?

Μόλις το ξεκίνησα το Lucky Seven, ελπίζω ν'αποδειχτεί καλό.
Επίσης τελειώνω το Gokusen και το Kimi wa petto (πολύ Jun έπεσε,αλλά έγινε τυχαία,τ'ορκίζομαι).
Does this darkness have a name?