Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#571 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 22:59

Άρχισα κι εγώ το Sunao ni Narenakute.Πολύ καλό,κόλλησα..:blush2:
Έχω αποκτήσει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Kaoru.:blingeye2: (Εν τω μεταξύ μου θυμίζει κάποιον αλλά δε μπορώ να προσδιορίσω ποιον...:hmmm:)

Mήπως επειδή ο ηθοποιός που τον παίζει έκανε τον Takumi στη Nana?? Ο περισσότερος κόσμος από'κει τον ξέρει/θυμάται~

Ξαναβλέπω το Seigi no Mikata για και'γω δεν ξέρω ποια φορά πια Χ3 Το τελειώνω όπου να'ναι. Τη Yamada τη μισώ όπως πάντα, αλλά με αποζημιώνει η καλή μου η Mirai. And ah, Hongo, why so cute, baby, why???:if: You can't be a year older than me, no wayyyyy!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#572 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 23:14

Mήπως επειδή ο ηθοποιός που τον παίζει έκανε τον Takumi στη Nana?? Ο περισσότερος κόσμος από'κει τον ξέρει/θυμάται~

Nope,δεν το έχω δει.Βασικά,δεν είναι οτι τον έχω ξαναδει κάπου,αλλά οτι μου θυμίζει κάποιον άλλο.Τεσπα,θα μου'ρθει κάποια στιγμή.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#573 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 01:51

Ρε, η KItagawa έχει μανία με τα μανούλια που γραπώνουν μαχαίρια για να προστατέψουν το εκάστοτε αίσθημα; Κι ο Κάμε κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει στο hitokoi?

/tried but failed to resist commenting

Αν ηταν η μοναδικη μανια/απωθημενο της Kitagawa, this -jdrama-world would be such a better place... =___=;;;
Το εκανε και στο
Spoiler:
cause she's just that original και οι charas της πρεπει να ειναι παντα βασανισμενοι υπεργκομενοι που τους θελει κολασμενα το 99.99999999999% του female cast
Spoiler:
. Ουτε φωτοτυπια να τους εβγαζε καθε φορα :|

Εγω for once παραιτουμαι. To sunao εφαγε kick,ban,delete και drop στο 2 :joyful::if:

In other news, το Tsuki no Koibito τουλαχιστον βλεπεται ευχαριστα for the time being *praises the invisible pink unicorn*
Sasuga Kimura, ακομα και ως ξινος,ψυχρος και απληστος καπιταλας δινει ρεστα.
Lin Chi Ling can't really act, αλλα για το ρολο που εχει νομιζω φτανει και περισσευει.
Στα highlights, η Shinohara Ryoko (sasuga again) και ο Matsuda Shota που ειναι απλα perfect casting, perfect aura, perfect subordinate και γενικως perfect <3 :pp
Spoiler:

Tα κινεζικα του ακουγονται πολυ καλα επισης :Ο
Otanoshimi για τη συνεχεια ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#574 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 10:41

Sunao ni narenakute = TOTAL.WASTE.OF.BISHIES.-

and Eita&Juri's talent. and our brain cells >___>

Μα είναι βγαλμένο απ' τη ζωή!!!!....θα μπορούσε, αλλά οι μυξοπαρθενέ dramaqueeneries μόνο το γέλιο μου προκαλούν. Η Λάμψη τουλάχιστον είχε Γιάγκο Δράκο!!!!! Και όχι, ένα μάτσο αυτοκτονικοί κομπλεξικοί είναι στην καλύτερη παιδαριώδες σαν ιδέα.

Ώρα για ραντ: ΔΕΝ αντέχω άλλο τις ιστορίες που είναι ΚΑΙ ΚΑΛΑ νεανικές, ΚΑΙ ΚΑΛΑ σου αγγίζουν την ψυχή, ΚΑΙ ΚΑΛΑ κοντά στο νέο άνθρωπο και τις ανησυχίες του, και το μόνο που γίνεται είναι να ψάχνουμε ποιος θα πηδήξει ποιον.

Και με παράτησε ο γκόμενος. Και κλαίω στη βροχή. Και έκοψα τις φλέβες μου. Αλλά ο σουβλατζής απέναντι καλό γκομενάκι. Αλλά δε με θέλει. Με θέλει όμως ο κολλητός μου. Αλλά έχει νόσο Φρούκενχάιμερ και θα πεθάνει. Και δεν πρόλαβα να του πω ότι τον αγαπώ. Και πέθανε. Και έκλαψα. Αλλά μετά γύρισε ο παιδικός μου έρωτας. Αλλά ήταν παντρεμένος με 12 παιδιά. Και ξαναέκλαψα. Και τελικά μήπως να είχα πέσει από μόνη μου στον Καιάδα όταν γεννήθηκα να μην ταλαιπωρώ τους τηλεθεατές;

Τραγικό παράδειγμα η ΝΑΝΑ. Πάρ'τε το χαμπάρι, η ανησυχία των νέων είναι το μέλλον, ΟΧΙ οι γκόμενοι. Μόνο αν είσαι ζώον ή δεκατριών δικαιολογείσαι. Spare me plix το περιτύλιγμα των "ανθρωπίνων σχέσεων", αμά οι δικές σου ανθρώπινες σχέσεις είναι έτσι ο Φρόυντ κλαίει που δεν έζησε 100 χρόνια ακόμα να σε ψυχαναλύσει. ΔΕΙΞ'ΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΔΛΔ ΝΤΑΞ!!!!!! :madtodeath::roar::mador2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#575 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 11:37

:kakaka::kakaka: :bow: !! Αυτό αkριβως Glastenen :respect:
όσο και αν λατρεύω Jaejoong Ueno kai Eita δεν μπορεσα να συνεχίσω την σειρα πέρα απο το 1ο επεισόδιο !!
Takuya Kimoura's Drama :respect: !! αυτα μάλιστα!!!

#576 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 13:30

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Respect! Μου αρέσει η σειρά για να περνάει η ώρα, αλλά όντως, το περίμενα πιο proper και βαθύ απο "αχ, μου αρέσει ο τάδε, αλλά αρέσω στον τάδε και ο τάδε θέλει να με πηδήξει, αλλά εγώ θέλω να πηδήξω τον τάδε που πηδάει την τάδε κτλ κτλ".Έλεος! Και όσο και να λατρεύω το κορεατάκι, δε λέει τίποτα σαν ηθοποιός. Και αυτοί που λένε, βέβαια, υποφέρουν απο ηλίθιους χαρακτήρες.

Τη Peach τη πάω όμως. Όπως λέω και στο d-addicts. Μπορεί να έχει το κλισέ της κατάθλιψης, αλλά έχει και το εγκεφαλικό κύτταρο της παρέας. Τους προσέχει, είναι ευγενική, αλλά αμα κάνει κάποιος βλακεία, θα του ανοίξει καινούργια! Μπροστά στα άλλα αξιολύπητα που είναι εκεί, she's a breath of fresh air.

Έχωντας δεί το Last Friends που για εμένα είναι απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί και που δε παρουσιάζεται απλώς ως "κοινωνική", αλλά είναι, περίμενα αυτή η σειρά να τα σπάει. Λέω, EitaXJuri σε κοινωνικό, δε μπορεί να μην είναι καλό. Δυστυχώς το Last Friends δε το φτάνει με τίποτα. Εκεί είχες ουσιαστικά προβλήματα που έχουνε πολλοί άνθρωποι σήμερα και δε τα παρουσιάσανε τόσο δραματικά όσο εδώ. Ήταν πιο σωστά δραματικά μάλλον.

Είχε και "κλαίω στη βροχή" σκηνές :kakaka:, αλλά ήταν απλώς για να προσθέσουν στην υπόθεση και οχι να την carry όπως εδώ.

Η μεγάλη διαφορά είναι οτι είχες ανθρώπους με πιο σοβαρά προβλήματα και αντί αυτά να τους χαλάσουν και να τους κάνουν αδύναμους, τους δώσανε δύναμη και αγάπη.

Εδώ γίνεται το αντίθετο. Ξεκινάνε νορμάλ και όσο παιρνάνε τα επεισόδια, τους καταστρέφει όλο και πιο πολύ το όλο θέμα και γίνονται όλο και πιο βλάκες. Μερικοί απο αυτούς anyway. Να μη πω για αυτό που γίνεται, που όλοι πια θέλουνε το Nakaji και όσοι δε τον θέλουνε θέλουνε την έγκρισή του κτλ. Μέλι έχει ο φούστης; Σιγά τον γκόμενο! (καλά, εμφανησιακά ωραίος είναι, αλλά ο χαρακτήρας χάλια).

Το μόνο που θα σώσει τη σειρά για εμένα, είναι αν σιγά σιγά καταστραφούν/τρελαθούν/σκοτωθούν όλοι και το νόημα είναι οτι "Να ένα μάτσο λαλάκες και πως αλληλοκαταστραφήκαν". Αυτό θα εξηγούσε πολύ ωραία τις ηλιθιότητες που κάνουν τώρα. :kakaka: Αν όμως δεν είναι ο σκοπός τους να δείξουν πόσο αδύναμοι και χάλιες είναι οι χαρακτήρες, χαιρέτα μας το πλάτανο...

#577 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 14:03

Και τελικά μήπως να είχα πέσει από μόνη μου στον Καιάδα όταν γεννήθηκα να μην ταλαιπωρώ τους τηλεθεατές;

that would be quite the wise thing to do. :xx Το εχω ευχηθει εις ματην απειρες φορες για ορισμενους charas (και σεναριογραφους in some cases *cough*) αλλα πουυ~:sigh2:

Έχωντας δεί το Last Friends που για εμένα είναι απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί και που δε παρουσιάζεται απλώς ως "κοινωνική", αλλά είναι, περίμενα αυτή η σειρά να τα σπάει. Λέω, EitaXJuri σε κοινωνικό, δε μπορεί να μην είναι καλό.

Tι καλα που θα ηταν αν ηταν τοσο απλο... =.=;;
To Last Friends το εγραψε η Asano Taeko, το Sunao ni Narenakute το γραφει η Kitagawa Eriko. Ειναι σα να περιμενεις οτι το 3χρονο ξαδερφακι μου θα ζωγραφισει το ιδιο καλα μ ενα φοιτητη της Καλων Τεχνων επειδη χρησιμοποιουν ιδιες μπογιες or something.

Dunno if it just me, αλλα οσο καλος ηθοποιος και να ναι ο αλλος, αμα τον βαζεις in a retarded situation, it all goes downhill... :unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#578 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 14:57

Again overanalyzing the point ppl! Το story μπάζει από παντού, ΝΑΙ. Αλλά εμένα μου αρέσει πρωτίστως για έναν και μόνο λόγο: ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ. Point made. Μπορεί η Kitagawa να γράφει ότι να ναι αλλά τα cast choices της είναι εξαιρετικά, παραδεχτείτε το!
Βασικά... μόνο για τον Jaejoong το βλέπω... Τον Nakaji θέλω να τον δείρω. Είναι γελοίο που όλοι σκίζουν τα σουτιέν τους γι αυτόν. Η Haru είναι χαζή που φτύνει τον Doctor, η Peach καλή μη πω τι μας άρχισε και αυτή με τον Nakaji και ο Linda απλά κατεστραμμένος. Στην τελική για 1 πράγμα είναι καλή αυτή η σειρά

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Αν και εμένα μ αρέσει που έχουν μπλέξει τα μπούτια τους και που ο ένας είναι πιο άθλιος από τον άλλο. Είμαι σαδίστρια και χαίρομαι να βλέπω κόσμο να υποφέρει. :P

#579 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 15:20

Sparkly Jaejoong :lovulovu: μόνο γιἀυτον στάνταρ το βλεπουν οι μισοι!!
Toυ KimuTaku το είδατε??

#580 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2010 - 15:56

εγω ειδα προσφατα το waraeru koi no shitakunai

ειναι πολυ γλυκουλι και ωραιο αν και χριστουγεννιατικο και χωρις σοβαρο story
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#581 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 17:04

Kαλέ, της πόπης έγινε κι ακόμα στη μέση είναι η σειρά, Lol.

Εγώ για άλλο sparkly τη βλέπω, αφού ο Jaejoong ποτέ δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Nakamura Yuichi ftw <3333 Κι ας είναι και Hobo junkie XD

Ειλικρινα τώρα, μέσα στο SunaNare το πιο σοβαρό στόρι παίζει να είναι απλώς η μάνα της Haru και ο πατέρας του Nakaji? Γεροντοέρωτες με κλισέ με ασθένεις πρώτη φορά βλέπω, γι'αυτό.

Αλλά να πάνε να πνιγουνε όλοι στο τέλος.
Spoiler:

Αμα δε γίνει έτσι, τί πιο δραματικό κλισέ πια??????

Καλά κάνω και τα μόνα drama που περιμένω εναγωνίως κάθε βδομάδα τώρα είναι το Jotei Kaoruko και το TUMBLING...Γιατί για τα υπόλοιπα μπορώ να κανω υπομονή~
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~

#582 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 02:26

Αξιώθηκα επιτέλους να δω το 5ο επισόδιο από το Tumbling, βαρέθηκα να περιμένω το d-addicts να το ανεβάσει και το είδα στο dramacrazy. Και αει στο καλό, με κανανε να πλαντάξω τα βρομόπαιδα.

Hell YEEAH for Tomo screentime.

Spoiler:

Αχ, αλλά εκεί που έκλαιγε, γενικώς δηλαδή, σ'όλο το επισόδιο ήθελα να πάρω τον Mizusawa μια αγκαλιά όπως κάνω με το ελεφαντάκι μου όταν στενοχωριέμαι, να τον πάρω αγκαλιά και να τον κρατάω μέχρι να ηρεμήσει Τ.Τ Καημενούλι, τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου πια!

Και μια side-δήλωση. Ο Hino να πάει να ψοφήσει, το παλιόπαιδο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~

#583 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 15:40

Και βγήκε και το 7 (sunanare)... Ήθελα να κλάψω... απ' το sheer level of wtfness. Τον αγαπώ, τον λατρεύω, αλλά μέχρι και γω θα τον χώριζα τέτοιο ζωάδι χαρακτήρα. Για τον Jaejoong ο λόγος. Τώρα αρχίσανε να πέφτουν και τα στοιχήματα
Spoiler:

Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχει φάει τέτοιο θάψιμο, αλλά έχω δει άλλα κι άλλα για χάρη bishies, στο sunanare θα τα χαλάσουμε? at least I have refrained from gokusen 2&3

To Tsuki no koibito... λέει. Και μετά το τελευταίο επεισόδιο της Δευτέρας αρχισε να λέει ακόμα περισσότερο. ;) Ο Κιμυτάκυ είναι θεός, ως συνήθως :Ρ Ένα έχω να σχολιάσω περί της κοπελιάς: είναι ψηλή. είναι πολύ ψηλή. ουάου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 16:25

Και βγήκε και το 7 (sunanare)... Ήθελα να κλάψω... απ' το sheer level of wtfness. Τον αγαπώ, τον λατρεύω, αλλά μέχρι και γω θα τον χώριζα τέτοιο ζωάδι χαρακτήρα. Για τον Jaejoong ο λόγος.

MTE! Δεν το πιστεύω ότι για να δικαιολογήσουν το ότι η Haru και εκείνος δεν ταιριάζουνε, του ^%&%@$ το χαρακτήρα! Περιττό να πω ότι δεν πρόσεξα τι γινόταν στο υπόλοιπο επισόδειο επειδή γκάριζα όλη την ώρα WTF!

Αρχίζω να αισθάνομαι λιγότερες τύψεις που το γύρισα στα k-dramas... :borednn9: Πέραν του Shinzanmono και του Kaibutsu-kun (άντε και του Troubleman) η σεζόν ψιλοπήρε την κατιούσα. Το Tumbling δεν με ενθουσιάζει τόσο πλέον γιατί παραείναι ίδιο με το ROOKIES... To Yanmega είναι so-so (gakuen dramas are starting to bore me...) και το Tsuki no Koibito επίσης so-so (γι αυτό πατώνει στα ratings). I shouldn't get so excited anymore. Next season I'm prolly watching 3-4 jdramas. Καλύτερα δω ένα μάτσο παλιές σειρές και K-dramas...

#585 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 17:36

Και εγώ έριξα θάψιμο στη σειρά στο d-addicts και δε κάθησε καλά με μερικούς. Δηλαδή αν πείς τους λόγους που σε απογοητεύει κάτι πολιτισμένα και με αιτιολογία είναι λάθος. Έλεος... Πρέπει μόνο να δοξάζουμε κάτι και όχι να δίνουμε ειλικρινές feedback. Και αν κανείς δε μιλάει για τα αρνητικά, θα κερδίζουν οι χαζοβιόλες και οι βλάκες και μόνο μάπες θα βγαίνουν στο μέλλον γιατί μόνο αυτοί θα μιλάνε.

Η σειρά με απογοητεύει δραματικά. Ξεκινάμε με καλό cast, ενδιαφέρουσα ιστορία και τη πιθανότητα να εξερευνήσουμε το θέμα των social media όπως το twitter κτλ κτλ και τραβάει πολλά άτομα σαν εμάς, μοντέρνα με νιο νιο που περιμένουν μια σοβαρή δραματική σειρά και μετά στο γυρνάει στο "φθηνή σαπουνόπερα". Μας υποχρεώσατε. Αμα ήταν να είναι τέτοια γελοιότητα, ας μας το λέγανε απο την αρχή.

Αν όλοι ψοφίσουνε/τρελαθούνε/υποφέρουν μέχρι το τέλος, τότε δικαιολογείται το μπουρδέλο που επικρατεί τώρα. Αν πάνε όλα χάλια και το "moral" είναι οτι είναι όλοι τους αδύναμοι και άχρηστοι και υποφέρουν because of it. Τότε είναι λογικό να είναι τόσο άχρηστοι όλοι οι χαρακτήρες. Αν όμως ήθελε αυτή που το έγραψε να τους λυπηθούμε/συμπαθήσουμε, λάθος επιλογή, κυρία μου.

Spoiler:

Είναι κρίμα να χαραμίζεται τέτοιο cast και τόσο καλό θέμα σε τόσο ρηχή σειρά γεμάτη cliche. Είναι γιαπωνέζικο ρομαντικό δράμα και με τη γελοιότητά του, μου θυμίζει περισσότερο τις "δραματικές εξελίξεις" σε κορεάτικες ρομαντικές κωμωδίες. Εκεί δε με ενοχλούν. Δε τις βλέπω αυτού του στυλ τις σειρές για την ωριμότητά τους. Αλλά απο αυτή τη σειρά, περίμενα κάτι αξιόλογο, όχι Φώσκολο...