Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#541 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2010 - 00:01

Yamato nadeshiko ... 08
εντάξει η μάνα σου είναι τρελή και εσύ μοιαζείς με τσόντα...
υπαλληλάκος δηλαδή της τάξης 3 και 80...
Άιντε..κρίμα το παιδί...
ότι κάτσει και οτι ΄ρθεί

#542 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 April 2010 - 12:36

Είδα χθες το 1ο επισόδειο του Tumbling.
Δεν είναι ΤΟΣΟ αστείο όσο το περίμενα. Βασικά δεν έχει καθόλου κουλό χιούμορ. Μου θυμίζει πιο πολύ το ROOKIES. Έχει αστείες φάσεις αλλά και σοβαρές φάσεις. Αλλά προς Θεού αυτό δε σημαίνει ότι δεν ήταν ωραίο! Το κάθε άλλο! Γενικώς έχω αδυναμία σε κάτι τέτοια sheishun sport dramas οπότε με τράβηξε. Και η ρυθμική των αντρών τα σπάει. Είναι πιο εντυπωσιακή από τη ρυθμική των γυναικών (και αυτό ερχόμενο από κάποια που έκανε ρυθμική και μπαλέτο αρκετό καιρό όταν ήταν μικρή) Ι reckon!
Πάμε στο καστ:
O Yamamoto Yusuke είναι ηθοποιός χαμαιλέοντας. Έχει το χαρακτήρα του yankee spot-on! Τον έχω ερωτευτεί (you should all know by know my love for yankees & yakuza types) και δεν με νοιάζει τι λένε όλοι, το κόκκινο μαλλί του πάει! Ο Seto Kouji αποδυκνεύει άξια γιατί είναι μέλος των D-Boys (ο χαρακτήρας του έχει πολύ βάθος), το ίδιο και ο Yanagishita (αλλά δεν έχει πολύ screen time). O Nisshy εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο Tumbling (η χάρη με την οποία πετάει τα στεφάνια θα έκανε πολλές κοπέλες να κοκκινήσουν από ντροπή) ενώ από την άλλη ο Miura Shohei σου θυμίζει λίγο το χαρακτήρα του στο Gokusen 3 (yankee dakara). Τεράστια ευχάριστη έκπληξη για εμένα ο Kaku Kento (it's the 1st time I see him in sth other than idol photos) ο οποίος είναι καταπληκτικός στο ρόλο του τούβλου hardworking yankee που έχει μικρά αδέρφια να θρέψει.
Επίσης OMG o AKIRA, ο αρχηγός των EXILE κάνει έναν καλόκαρδο, πολύ μαλακό δάσκαλο! :blurah5: And somehow it works just fine! And on the rival tumbling team... Nakadoi Hiroki (from Lead)! Fandoms clashing is an amazing thing I tell you!
Περιμένω να δω καλή εξέλιξη στη συνέχεια. Φαίνεται ότι θα πέσει πολύ character development. Αν είναι τόσο καλό όσο το ROOKIES... Έχω υψηλές προσδοκίες αυτή τη σεζόν! Μη με απογοητεύσετε!

tl;dr : It has a potential to become the next ROOKIES

Το βραδάκι θα δω το Mattsugu. Είναι period drama με τον Tachibana Keita. Καθόλου περίεργο αφού είμαι φαν των w-inds. περισσότερο καιρό απ' ότι είμαι των Arashi και περίμενα πολλά χρόνια για να δω τον Keita να πρωταγωνιστεί σε κάτι (στο Ohitorisama χαιρόμουν πιο πολύ γι αυτόν παρά για τον Teppei).

#543 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 21 April 2010 - 17:43

Μόλις βρήκα επιτέλους χρόνο να δω το TUMBLING και το Kaibutsu-kun, not subbed βέβαια γιατί τα κατεβασα απ'το D-addicts σχεδόν μόλις βγήκανε.

Tumbling: Δίκιο έχεις, a2a, σαν το rookies είναι, αλλά κι εμένα μ'αρέσουν τα seishun sports doramas, οπότε το θεωρώ μια χαρά~ Η πλοκή μου θυμίζει Battery βέβαια, και πολύ μάλιστα, μόνο που εκεί δεν είχαμε yankee που να θέλει να μεταστραφεί. Κι επειδή μ'αρέσει να παρακολουθώ ρυθμική ανέκαθεν, και το πατινάζ και τα συναφί είναι το μόνο που βλέπω στην ελληνική τηλεόραση, έχω να πω ότι μ'άρεσε υπερβολικά και όχι για τα Bishies. I may be a bishie-hunter sometimes, αλλά αν η πλοκή, όσο sucky κι αν είναι, με πιάσει, τότε θα το δω το drama που να σκάω και στο nosebleed. [όλα τα καλά παιδιά μέσα! Seto Koji, Yusuke, Muira Shohei, Daito Shunsuke, Tomiura Satoshi, Yanagishita Tomo [που άλλαξε και το άθλιο μαλλί που είχε στο Otomen κι έγινε κουκλάκι <3] μέχρι κι ο Nishijima, που τον είχα δει στο Αi no Mukidashi κι επειδή δεν ασχολούμαι μαι τα AAA δεν μπορούσα να θυμηθώ από πού τον ήξερα!]

Kaibutsu-kun. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, καλέ, πού είναι ο Ohno. Τέτοια γατίσια μούρη, αμάν έκανα να τον καταλάβω, αλλά μετα...XD Kι εδώ epic στιγμές γέλιου, μέχρι κι ο πατέρας μου που σιχαίνεται την Ιαπωνία όπως ο διάλος το λιβάνι έκατσε να δει σε κάποια φάση, κι όταν του εξήγησα πώς και τί έσκασε στα γέλια. And speaking of the Devil, OMFG, MABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~
Spoiler:

Αποκορύφωμα cuteness πιο πολύ κι από το αδελφάκι της η Kawashima Umika, την οποία και λατρεύω αφάνταστα από το Iryu που τη γνώρισα.. Ι hope her character develops well.

Kαλά, όλο το γυναικείο κάστινγκ του Aishiteru εκεί μέσα μαζεύτηκε? Τώρα είδα ότι αυτή που κάνει την Demorina έκανε την μανούλα του μικρού ένοχου στο Aishiteru!

My personal highlight από όλο το επισόδιο, οι φάτσες του Ohno. Εάν συνεχίσει να παίρνει εκείνο το ύφος του από το Uta no Oniisan, "uzeshi, daseshi, yatteraneshi" θα πάει πολύ καλα~ Loved it, looking forward for more~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#544 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 21 April 2010 - 21:27

Ξεκίνησα το Sunao ni Narenakute τελείως διαφορετικό απ'οτι το περιμενα..βασικα δεν ήξερα τι περιμενα..!!! Eita Juri Jaejoong όλα τα λεφτα :respect: αλλα ο κaημενος ο Jae :love: τι κουκλάκι που είναι στη σειρα...και αυτός ο Eita τι σωματαρα που έχει...θεολω και το Jae να τον δω χωρις μπλουζα :P !!

#545 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 April 2010 - 21:37

My personal highlight από όλο το επισόδιο, οι φάτσες του Ohno.

Posted Image
epic Ohno faces are epic.-
cannot wait for episode two :if:

#546 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 21 April 2010 - 23:25

Posted Image
epic Ohno faces are epic.-
cannot wait for episode two :if:

Oh yes, that certain moment! Αυτή η σκηνή ήταν που με έκανε να κάνω και την αναφορά!
Ι really can't wait for episode 2 either!:if:
Posted Image
~ ~

#547 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 April 2010 - 23:45

ωωω εμένα μου αρέσε το rookies άρα θα μου αρέσει και το tumbling...
μόνο που δεν θα έχει τόσο ξύλο να υποθέσω...

τελείωσα το yamato nadeshiko καλό ήταν το περίμενα καλύτερο.

#548 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 22 April 2010 - 00:40

^ Καλούτσικα πάει μωρέ κι εκείνο από ξύλο. Άμα συνεχίσει τις Yankeeιές του ο Yusuke, θα πάει πολύ καλα =3

Εγώ πάλι κατάφερα επιτέλους να δω σχεδόν όλα τα epis από τις σειρές που ήθελα [μόνο αυτή του Kimura μου έμεινε!] επιτέλους, και ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Sunao ni Narenakute!! Αχ, πώς με ξέρουν, τρελαίνομαι να βλέπω σκηνές με άτομα να τρέχουν χεράκι χεράκι και να τους κηνυγάνε μανιακοί, either they're a couple or just relatives or whatever!

Ένα έχω να πω, υποκλίνομαι <3 Ίσως το αγαπημένο μου από πρώτα επισόδια αυτής της season, αν και περιμένω και το Yankee-kun to Megane-chan και του Kimura για να βγάλω personal πόρισμα~
Posted Image
~ ~

#549 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 27 April 2010 - 11:17

Υποτιτλοι για Kaibutsu kun και Shinzanmono στο d-addicts,επιτέλους τώρα και εμείς οι κοινοί θνητοί (που δεν καταλαβαινουμε γρι ιαπωνικα) μπορούμε να δούμε αυτές τις σειρές.:hihi2:

Edited by ahireasu, 27 April 2010 - 11:39.

#550 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 27 April 2010 - 22:34

...αυτά είχανε βγει ήδη, τουλάχιστον για το Kaibutsu-kun. Δεν ξέρω γιατί προσωπικά δεν το έψαξα, αφού δεν μου χρειάζονται, αλλά το είδε η αδελφή μου, οπότε...

I just finished Taiyou to Umi no Kyoshitsu. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαγαπήσω εκεί μέσα! Άσχετα αν το είδα μονοκοπανιά, νεράκι κατέβαινε το drama, για τον Yusuke δεν ήταν XD Μάλλον για την ίδια την Kii, η οποία όπου και να την έχω δει τη λάτρεψα. Από το 14sai no haha που έπαιζε την κολλητή της Shida Mirai όπου την έχω δει είναι γλυκήτατη.
Δεν μπορώ να καταλάβω τί μου άρεσε περισσότερο coughοNakamuraYuichicough από χαρακτήρες και πλοκές, αλλά τ'αγαπημένα μου επισόδια είναι 3, 4, και το 7ο νομίζω, που είχαμε την εξέλιξη στη 'σχεση' του Yamato και της Hana <3 Aυτό το παιδάκι είναι πανέμορφο, έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε που έπαιζε τον αδελφό της Μάκινο στο HanaDan, που από τη φωνή τον κατάλαβα! Και τώρα θα τον έχω και κάθε βδομάδα στο Tumbling <3333

Now waiting for the next episodes of Tumbling, Kaibutsu-kun and TROUBLEMAN. Δεν έχω χρόνο για παραπάνω *sobs*
Posted Image
~ ~

#551 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 28 April 2010 - 00:28

Αυτά.... βγήκανε σήμερα οπότε αποκλείεται να είχανε βγεί ήδη.
Μιλάω για subs και οχι για τα επεισοδια, επίσης εδώ και 4-5 ώρες βγήκανε subs για το 2ρο επεισοδιο του Sunao.

#552 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 28 April 2010 - 00:40

μα για τα subs μιλούσα κι εγώ, αλλιώς πού να κολλήσει το 'αφού εμένα δεν μου χρειάζονται'? Εκτός κι αν εκείνη τα κατέβασε απλώς κατ'ευθείαν μόλις βγήκανε και τα είδε όσο έλειπα εγώ, και όταν μου το είπε κατάλαβα ότι τα είδε άλλη μέρα. I was just out of 5 hours straight lecture in French, δε νομίζω να είμαι και πολύ coherent σήμερα ^^;
Posted Image
~ ~

#553 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 28 April 2010 - 07:54

Μάλλον όταν άλλο κατάλαβες εσυ, το ποστ μου έγινε στις 12 το μεσημέρι anyway όλα αυτά είναι εκτός θέματος.Ας πω τις εντυπώσεις μου,το Kaibutsu kun με εξέπληξε ευχάριστα βασικά ο kaibutsu είναι που με κράτησε στη σειρά η πλήρης μεταμόρφωση και δεν μιλάω εμφανισιακα μόνο, γενικά μια ανάλαφρη σειρά χωρίς πολλά πολλά που σου κρατάει παρέα για 40 λεπτά χωρίς να σε κουράζει. Το shinzanmono τι να πω για αυτή τη σειρά χμμ Abe Hiroshi νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα,δεν με έχει απογοητεύσει ακόμα ο τύπος είναι ηθοποιός με όλη τη σημασία τις λεξεως.Τώρα αυτό που περιμένω είναι subs για το Zettai Reido για να δέσει το γλυκό .

Edited by ahireasu, 28 April 2010 - 08:00.
Νο

#554 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 posts

Posted 05 May 2010 - 11:19

Εγώ χθές ανακάλυψα το:
Yankee-kun to Megane-Chan

που παίζει ο j από το Bloody Monday!!!
χΘές το έψαχνα απελπισμένα με υπότιτλους αλλά τίποτα! Μόλις βγήκαν οι υπότιτλοι οπότε τρέχω να το δω! θα σας πω εντυπώσεις αργότερα!!!:joyful:
Posted Image

#555 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 06 May 2010 - 02:31

Κι εγώ το είδα, και αφού διάβαζα το Blog της Naka Risa τόσο καιρό κι έβλεπα τα ποστς που αναφερόνταν στα γυρίσματα, μπορώ να πω ότι από το πρώτο επισόδιο καλό φαίνεται. Βέβαια ακόμα έχω στο μυαλό μου το ότι θέλω επιτέλους μια σειρά να πάει όπως στο μάνγκα, αλλά δε βαριέσαι, καλά είμαστε!

Επίσης, σήμερα ξεκίνησα και τελείωσα τα Room of King και Boku no Imouto. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑΑΑΑ. Και τα δυο θεϊκά, και η τρέλα που βαρούσε το πρώτο με είχε στο τσακ να ξεσπάσω στα γέλια κάθε δευτερόλεπτο! and omfg, Hiro, how much more of a sweetheart can you be? <3333

Aυτό που περίμενα με ανυπομονυσία είναι το Jotei Kaoruko. Σήμερα είδα το πρώτο επισόδιο, και έμεινα λιγάκι.

Spoiler:

Κατα τ'άλλα, έμεινα σε αρκετές φάσεις. Δεν με νοιάζει που δεν υπάρχουν υπότιτλοι, αν και οι δυο διαφορετικές διάλεκτοι από nagasaki και akita <3333, και χαιρόμουν που τις καταλάβαινα~! Λατρεύω τα ιδιώματα της ιαπωνικής, τελείωσε!

Ελπίζω να πάει καλά, να μην ακολουθήσει νταν το πρώτο Jotei,
Spoiler:
γιατί θα σκάσω!

Επίσης θα σκάσω που έχουν παιχτεί ήδη δυο επισόδια κι εμείς έχουμε μόνο το πρώτο, αλλά...Duuuh, there's no other drama I'm waiting that impatiently for in this season!
Posted Image
~ ~