Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#601 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 19:02

Καλά, παιδιά, το Sunanare πάει απο το κακό στο χειρότερο. Το έχω ονομάσει κωμωδία πλέον και το βλέπω για τα γέλια. Τι ρηχή και επίπεδη μάπα... No offence αν σας αρέσει, μπορεί να έχετε λιγότερες απαιτήσεις, απλά περίμενα κάτι πολύ ωραίο απο τη σειρά (εμ, δεν ήξερα και τι άτομο την έγραψε).

Tell me about it! Με το που το βλέπω παίρνω τηλέφωνο μια φίλη μου για πικρόχολα σχόλια! Αν δεν ήταν ο JaeJoong θα είχε την ίδια τύχη με το Tokyo Dogs που κόντεψε να φάει drop (πρακτικά αυτό έπαθε δλδ εδώ π τα λέμε γιατί απλά last eps -> skim through)

Spoiler:

To Tumbling από το 5 και μετά πήρε τα πάνω του και μου αρέσει τελικά. Πάλι καλά... Έπεσα πίσω στις ιαπωνικές σειρές και το καλοκαίρι θα πέσω ακόμα πιο πίσω με τα σχέδια να δω όσες κορεάτικες δεν έχω δει όλα αυτά τα χρόνια. Αν και είναι πολλές που θα ήθελα να δω μόνο 4 παίρνουν πράσινο φως. Ελπίζω να τις κρατήσω σε αυτό το επίπεδο.

#602 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 00:55

Ε λοιπόν, πάνω που πήγαινα να πω για το τελευταίο SunaNare ότι κάπως δε μου φάνηκε και τόσο sucky, από τα πυροτεχνήματα στην παραλία και μετά...το σκότωσε, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αχ, κρίμα κι είχε ξεκινήσει ωραία *sigh*
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#603 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 09:57

Α καλά. Δε θα σχολιάσω καν το πόσο μάπα ήταν αυτό το επεισόδιο. Είναι λες και καθόντουσαν και το γράφανε 10 λεπτά πριν αρχίσει το γύρισμα. Βασικά, όλη η σειρά έτσι είναι.

Δηλαδή, η γυναίκα είχε καιρό να το γράψει ΚΑΙ ανακύκλωσε παλιές της σειρές, απο οτι διαβάζω και πάλι έβγαλε μια μάπα και μισή! Πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο μα τόσο άχρηστος και να έχει ακόμα δουλειά; :deadga6:

#604 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 19:55

drums please....
Μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω σε αυτό το thread.Τα μάτια μου έχουν γεμίσει δάκρυα(ok i'm overreacting XD)
Anyway είδα σήμερα
Spoiler: Last Friends Ep.1

Spoiler: Orange Days Ep.5

Πολύ δράμα έπεσε για comeback αλλά δε με πειράζει καθόλου.Ξεκίνησα πάλι με ωραίες σειρές!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#605 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 19:58

Θα σου αρέσει το Last Friends. Απο τις αγαπημένες μου. Είναι σειρά με βάθος και απίστευτα συναισθήματα. Πολύ ανθρώπινη και σέβεται τους χαρακτήρες της και τα προβλήματά τους.
Επίσης, πολύ καλές ερμηνείες. Είναι οτι θα ήθελα να είναι τo Sunao ni Narenakute και δεν ήταν. :deadga6:
Έκλαψα γερά με αυτή τη σειρά (Last Friends) και έκλαψα γιατί με συγκίνησε σωστά.

Spoiler: Spoilers για το τέλος!

Απλά θεϊκή σειρά!

#606 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 09:38

Λοιπόν την κριτική μου για το Last Friends την έγραψα στο ανάλογο topic

Spoiler: Orange Days Completed

Spoiler: Boku dake no madonna ep.4

Spoiler: Zeni geba ep.4

#607 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 10:53

Αυτός ο Κενίτσης πάντα το κάνει το θαύμα του. :hahaha: Χαίρομαι που πορώθηκες.
Το άτομο γράφει σε αυτή τη σειρά και γενικά πιστεύω πως είναι πολύ καλό insight στο πόσο κακό μπορεί να κάνουν τα χρήματα. Σίγουρα είναι θρίλερ και πιο extreme καταστάσεις, αλλά μπροστά σε άλλες σειρές που ξεκινάνε με ωραίο θέμα και είναι shallow as a puddle *cough*Sunanare*cough* τα σπάει.

Πραγματικά δε θα ξέρεις τι να νιώσεις μετά απο το τέλος. Χαχα. Messed me up, this series.:nod:

#608 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 10:37

Τώρα είμαι στο τρίτο επεισόδιο του Yamada Tarō no monogatari που ξεκίνησα κατά λάθος.
Ελπίζω να βγω λάθος, αλλά
Spoiler:

#609 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 15:44

Spoiler: karei naru ichizoku ep.4

Spoiler: Boku dake no madonna ep.6

Spoiler: Yankee-kun to Megane-chan ep.3

#610 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2010 - 10:57

Ah! Καιρό έχω να γράψω εδώ! Λογικόν εφόσον ξεμπέρδευα με το Πανεπιστήμιο και έπιασα αποκλειστικά και μόνο K-dramas...
Το λοιπόν...

Το Sunanare...

Spoiler:

Το Κaibutsu-kun...

Spoiler:

Το Shinzanmono...

Spoiler:

Το Tumbling...

Spoiler:

ΚΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Έκανα κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ! Dropαρα σειρές! 2!

Το Τsuki no Koibito και το Mattsugu! Τη δεύτερη επειδή δεν έβρισκα θέληση να τη δω και δεν είχα προσέξει κιόλας πολύ την ιστορία και την πρώτη για τον προφανές λόγο ότι χάλασε τόσο πολύ, που μπροστά του το sunanare φαινόταν αριστούργημα! Είδα μέχρι το 6 και στα μισά δεν πρόσεχα τπτ! Δεν θυμάμαι καλά καλά τι λέγανε! Είχε τόσες προοπτικές και πήρε τον κατήφορο. Και πάλι... με 2 επισόδεια δεν θα την παρατούσα αν δε μου σφύραγαν ότι το τελευταίο επισόδειο είναι 2 ώρες και 15 λεπτά! ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! DROP... DELETE... DOWNLOAD K-DRAMAS... Έσωσα χώρο! ΥES! Κρίμα μόνο για τον KimuTaku που χαραμίζει το ταλέντο του. Αυτός ο άνθρωπος έχει παίξει στις καλύτερες και στις χειρότερες σειρές! Ύψος ή βάθος!

Τώρα έχω μόνο TROUBLEMAN και Yanmega. Το πρώτο είναι κορυφαίο. Ο Sabu έχει ταλέντο στις παράλληλες ιστορίες και προβλέπεται πολύ εκρηκτικό τέλος. Το δεύτερο έτσι κι έτσι. Νορμάλ πράγματα. Καλύτερο από το Tumbling πάντως. Θα το τελειώσω κι ας το έχω παρατήσει στο 6.

Επόμενη σεζόν 4 σειρές. Hotaru no Hikari 2, Natsuniji, Nihonjin no shiranai nihongo, Unubore deka (Kudokan <3) Δεν το ζορίζω πια με τα Jdramas. Έχω δει τα κέρατα μου! Xαχαχα! Καιρός για αποχή! Θα παίζω badmington και θα βλέπω kdramas instead! LOL! :P

#611 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 19:56

Tώρα βλέπω το koizora και φοβάμαι να το δω μέχρι το τέλος
Spoiler:

Αλλά είναι πραγματικά υπέροχο!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#612 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2010 - 01:00

Nihonjin no shiranai nihongo - 1.
Δεν θα σχολιάσω την πλοκή, αλλά θα πω μόνο ότι η Κινέζα είναι επική.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 17 Ιούλιος 2010 - 01:07

#613 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2010 - 22:20

Δημοσιευμένη  εικόνα
Meitantei no okite
(επ. 2 για την ώρα): Πλήρης αποδόμηση του είδους (detective fiction)
Σχεδόν κλαίω από τα γέλια. Δείτε το οπωσδήποτε (αν δεν το κάνετε ήδη, βέβαια).

#614 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 01:06

Ξεκινησα να βλεπω Drama's κατα τυχη, απο streaming site. Κατα συμπτωση ειδα το πρωτο επεισοδιο God Hand Teru και μαρεσε παρα πολυ, και το ειδα μεχρι τελος. Δεν το μετανιωσα. Και συνεχισα με αλλη καταπληκτικη σειρα την οποια επελεξα μετα απο συντομη αναγνωση στις περιγραφες και αυτη ηταν το Samurai High School, το αποτελεσμα; τη λατρεψα. Επισης διαμορφωσα μια αποψη οτι Dramas are on another level with animes. Τα συναισθηματα ειναι απεριγραπτα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#615 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 14:10

Λοιπόν τελείωσα τα:

Buzzer Beat.Χαλελούια!!!!!!Μετά από ένα σχεδόν χρόνο αποφάσισα να τελειώσω τη σειρά.Γενικά ήταν πολύ καλή αν και μας βγήκε η πίστη μέχρι το τέλος.Ξέρετε γιατί.Riko+Mai=<3333333 Τις λάτρευα μέχρι το τέλος.
Honey and Clover.Nari είσαι θεός.Toma είσαι θεός.Mukai είσαι θεός.Πολύ γλυκιά σειρά και αυτή.Η καφρίλα των πρωταγωνιστών ήταν απίστευτη.Ο συνδυασμός τους όμως με τον Sempai τους ήταν ασύλληπτη.Έβλεπα ένα επεισόδιο και γελούσα μέρες με κάποιες σκηνές.Σε κάποιο σημείο έκανε κοιλιά αλλά επανήλθε δριμύτερο.
Majo no jouken.Χρειάστηκα πολύ υπομονή για να το τελειώσω και τα κατάφερα.Βέβαια το τελευταίο επεισόδιο το έβλεπα σε fast forward.Αν και πριν το δω το είχα προβλέψει.Αν δεν ήταν ο Τάκης θα το είχα κάνει drop από την αρχή.Θέλω να κάψω το dvd.
Otomen.Άλλο ένα drama που ολοκλήρωσα μετά από έναν χρόνο.Ένα από τα αγαπημένα μου μάνγκα είχε ως αποτέλεσμα μια τρελή σειρά.Ο πρωταγωνιστής είναι τόσο kawaiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!Είδα την σειρά δύο φορές μάλιστα καθώς ένα βράδυ εγώ και ο ξάδερφός μου είχαμε αϋπνίες και το βάλαμε να το δούμε.Μέχρι τις 6 το πρωί βλέπαμε Otomen.
Proposal Daisakusen.Αυτό το είχα αρχίσει το προηγούμενο καλοκαίρι(όταν πρωτομπήκα στο fandom) αλλά μου φαινόταν βαρετό γι'αυτό το είχα παρατήσει.Πήρα απόφαση όμως να το τελειώσω και το έκανα.Το έβλεπα παρέα με την αδερφή μου(η οποία μόνο καλά λόγια έχει να λέει για τον Yamapi-και μόνο γι'αυτόν-).Ο χαρακτήρας του Yamapi έκαιγε κάρβουνο εν ολίγοις και ήθελε πολλά επεισόδια και ένα special για να πάρει μπρος.

Ξεκίνησα τα:

Atashinchi no danshi.Boring~~~~~Αλλά έχει πολλά bishies οπότε σίγουρα θα προσπαθήσω να το συνεχίσω.
Ryusei no Kizuna.Απίθανη σειρά.Έχω δει τρία επεισόδια και με συγκλονίζει ο συνδυασμός κωμωδίας και δράματος.Να θυμηθώ να ευχαριστήσω το άτομο που μου την πρότεινε!!!!!!
Bloody Monday.Boring~~~~~~Πρέπει να τελειώσει το επεισόδιο για να θελήσω να δω το επόμενο.Θα δω τι θα κάνω.Παίζει ο Nari οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φάει drop.