:kakaka:

:kakaka:
Respect! Μου αρέσει η σειρά για να περνάει η ώρα, αλλά όντως, το περίμενα πιο proper και βαθύ απο "αχ, μου αρέσει ο τάδε, αλλά αρέσω στον τάδε και ο τάδε θέλει να με πηδήξει, αλλά εγώ θέλω να πηδήξω τον τάδε που πηδάει την τάδε κτλ κτλ".Έλεος! Και όσο και να λατρεύω το κορεατάκι, δε λέει τίποτα σαν ηθοποιός. Και αυτοί που λένε, βέβαια, υποφέρουν απο ηλίθιους χαρακτήρες.
Τη Peach τη πάω όμως. Όπως λέω και στο d-addicts. Μπορεί να έχει το κλισέ της κατάθλιψης, αλλά έχει και το εγκεφαλικό κύτταρο της παρέας. Τους προσέχει, είναι ευγενική, αλλά αμα κάνει κάποιος βλακεία, θα του ανοίξει καινούργια! Μπροστά στα άλλα αξιολύπητα που είναι εκεί, she's a breath of fresh air.
Έχωντας δεί το
Last Friends που για εμένα είναι απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί και που δε παρουσιάζεται απλώς ως "κοινωνική", αλλά είναι, περίμενα αυτή η σειρά να τα σπάει. Λέω, EitaXJuri σε κοινωνικό, δε μπορεί να μην είναι καλό. Δυστυχώς το Last Friends δε το φτάνει με τίποτα. Εκεί είχες ουσιαστικά προβλήματα που έχουνε πολλοί άνθρωποι σήμερα και δε τα παρουσιάσανε τόσο δραματικά όσο εδώ. Ήταν πιο σωστά δραματικά μάλλον.
Είχε και "κλαίω στη βροχή" σκηνές

, αλλά ήταν απλώς για να προσθέσουν στην υπόθεση και οχι να την carry όπως εδώ.
Η μεγάλη διαφορά είναι οτι είχες ανθρώπους με πιο σοβαρά προβλήματα και αντί αυτά να τους χαλάσουν και να τους κάνουν αδύναμους, τους δώσανε δύναμη και αγάπη.
Εδώ γίνεται το αντίθετο. Ξεκινάνε νορμάλ και όσο παιρνάνε τα επεισόδια, τους καταστρέφει όλο και πιο πολύ το όλο θέμα και γίνονται όλο και πιο βλάκες. Μερικοί απο αυτούς anyway. Να μη πω για αυτό που γίνεται, που όλοι πια θέλουνε το Nakaji και όσοι δε τον θέλουνε θέλουνε την έγκρισή του κτλ. Μέλι έχει ο φούστης; Σιγά τον γκόμενο! (καλά, εμφανησιακά ωραίος είναι, αλλά ο χαρακτήρας χάλια).
Το μόνο που θα σώσει τη σειρά για εμένα, είναι αν σιγά σιγά καταστραφούν/τρελαθούν/σκοτωθούν όλοι και το νόημα είναι οτι "Να ένα μάτσο λαλάκες και πως αλληλοκαταστραφήκαν". Αυτό θα εξηγούσε πολύ ωραία τις ηλιθιότητες που κάνουν τώρα.

Αν όμως δεν είναι ο σκοπός τους να δείξουν πόσο αδύναμοι και χάλιες είναι οι χαρακτήρες, χαιρέτα μας το πλάτανο...